![]() |
#2521 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
![]() ![]() do szczęścia jesteś mi już tylko Ty potrzebny. zgubiłam mapę do Twego serca.. ktoś inny ją znajdzie..a ja Cię nie zdobędę.. bo każda twoja panna jest dzi.wką . puszcza się na prawo i lewo, ale ciebie to gówno obchodzi, bo ty gorszy . masz 5 dziewczyn na raz, każdą zgwałciłeś, żadnej nie kochałeś. i wiesz co, koleś? jak masz teraz mi mącić w głowie, to lepiej poszukaj sobie innej . naiwnej . bo ja się nie puszczam, a kocham szczerze, bez kitu. choć ot dla ciebie bee opisy, bee .
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zadomowienie
|
NieZTejBajki: Aaaa! Nie..to ja nie myśle, ale jak to przeczytałam to myślałam, że Ci chodzi o to, że już je dodawałaś. Chora jestem, gorączke mam.
![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _____________ Ile we mnie jest Ciebie, a w Tobie mnie? Ile w Tobie mnie jest?
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-17 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
xoxo
|
a książę odjechał z niewłaściwą księżniczka.
Tyle dni niezliczonych, przez siebie zniszczonych. a czas wciąż zabiera cudowne chwile Księżycowa poświata.Pierzaste obłoki zakrywają niebo.Powrócisz do mnie o świcie,odnaleść siebie na szczycie mego serca. Dość bycia zwierzyną! Czas zostać myśliwym!!! Codziennie roztrzaskujesz jakąś cząstkę mnie o mur zbudowany z twojej obojętności. a wciąż mijamy się . nawet wzrokiem ! -Powiedz mi, jak masz na imię? -Miłość. -Powiedz mi coś o sobie. -Mówiłam cały czas, lecz Ty mnie nie słuchałeś. Widziałeś mnie, a nie potrafiłeś dostrzec. Muszę już iść... -Już? -Nie, jeszcze nie, poczekam i odejdę, kiedy najbardziej Cię zaboli... -Dlaczego to robisz? -Byś poczuł się tak samo jak Ja, gdy Cię Kochałam... -Już się tak czuje! -To poczekam jeszcze troszkę... Zycie nie kopie, to my dajemy sie kopac. Zycie nie krzywdzi, to my dajemy sie skrzywdzic. Zycie jest takie jakim pozwalamy mu byc. Udławiłam się miłością, w którą ślepo wierzyłam, w którą jedynie ja byłam zaangażowana, w którą zaufałam i której o mało w całości się nie oddałam... Teraz, cóż mi pozostało? Mętlik w głowie i nic więcej... Oddychamy szarością codzienności, jeśli dzisiaj przemienia się jedynie w cień przeszłości. wczorajszy wieczór odtwarzam sekunda po sekundzie, minuta po minucie aby móc nasycić się w pełni wspominaniami tego co już minęło Za dużo planów i dążeń. Za dużo pragnień, a gdy coś się nie uda wielki żal do świata. Zawsze jest coś, co udaje się zrobić. To coś przynosi satysfakcję i wkleja uśmiech na twarz. wspomnienie bywa jak narkotyk - zatrzymasz w sercu jedno , a za godzinę zapragniesz następnych . Nasza Miłość umarła.. .na zawał serca.
#2524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tobie zawsze <3 - przecież lubisz musli.. - ale nie gdy tęsknię.. don’t make me think about his smile. nie sprawiaj, bym myślała o Jego uśmiechu. - fajnie jest tęsknić. - fajnie jest mieć za kim.. say You're here and it's all over now.. powiedz, że tu jesteś i już po wszystkim.. czuję Twój zapach ulotny, chcę by był prawdziwy - jak kiedyś. tej dziewczynie brak jest. jego spojrzenia. ________________ zatańczę dla Ciebie, zaśpiewam, tylko się uśmiechnij ! : * Nie ma tańca bez muzyki - tylko z Tobą, albo z N I K I M ! serce, gdyby zaczęło myśleć - przestałoby bić.
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
-Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. -Powiedz mi dokąd teraz odeszło, wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. - Odparł." Tylko krowy chodzą stadem. Lwy zawsze samotnie. ; ) obiecuje,że jeszcze będziemy szczesliwi. Bo każdy szuka kogoś by pójść tą samą drogą. Może nie umiem być już ani trochę lepsza. Kocham to życie, kiedy ma styl, kiedy nie nudzi mnie żadna z chwil. chcę zmienić rzeczywistość, ale nie potrafię ---- 3martyna3 ![]() NiezTejBajki dzikusie Ty nasz;*** <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Konto usunięte
|
wszystkie jesteście boooskie.! ;* talenciary. ;*
Miłość to najlepsza inwestycja. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
BAN stały
|
Dot.: ;*** nie bawię się w wymienianie, bo za dużo tego. ;***
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14253267]
mogliśmy być najpiękniejszą parą. [/QUOTE] Dodawałam to już ... ![]() Idąc , prosto przed siebie daleko się nie zajdzie . |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaa.? Dziękuje bardzo ![]() ![]() ___________ Chyba właśnie po tym można poznać naprawdę samotnych ludzi... Zawsze wiedzą, co robić w deszczowe dni. Zawsze można do nich zadzwonić. Zawsze są w domu. Pieprzone ZAWSZE.! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Przyczajenie
|
NieZTejBajki, Plotkaraaa, z innej bajki - cudaaa.[!]
okradam <33 ![]() _____________ Stoje tu. Szukam wspomnień. Szukam Ciebie. Co dziś będę robić? O 9.09 zakończę mój marny żywot skacząc z mostu. A przy odrobinie szczęścia moje ciało rozpadnie się na kawałki z hukiem uderzając o skały i wpływając w nurt rzeki. Ale nie martw się. To tylko mała cząstka bólu, którego zadajesz mi, na co dzień. Oddycham Tobą. Skarbie. Możemy razem wzbić się do gwiazd, bez obawy o jutro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Raczkowanie
|
To nie jest to, o czym cały czas myślisz TY.
Tylko u Ciebie przeważa forma nad treścią. U Ciebie nie widać nic, prócz strachu w oczach. A to wszystko dlatego, że boisz się żyć dla kogoś innego niż Ty sam. Mam ochotę na szczere ''spierdal*j''. Odpuszczę sobie. Momenty magiczne, wszystkie wyuzdane. To był naprawdę, bardzo szczęśliwy zbieg okoliczności. My dzieci dekadentów. Córki, synowie rozpusty. Alkohol mamy od zawsze we krwi, rozum genetycznie struty. Siedzimy na dachu i bawimy się powietrzem.. Patrzę na Ciebie, myśli mam tylko grzeszne. Po co mężczyźnie krawat? Bydło musi być wiązane!: D Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna, miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei -bodaj najmniejsza- że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. mmm z innej bajki - talent nad talent ![]()
#2531 | ||
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
1. poczułam zapach daktylowej czekolady i przypomniały mi się Twoje słodkie oczy <3 2. Proszę - niech czekanie na Ciebie nie potrwa dłużej niż dwie herbaty z cytryną. 3. Przerwijmy już to straszne milczenie. Podam herbatę w różowej porcelanie. 4. bo chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko 5. tęsknię za nocami, gdy od nowa przedstawialeś mi ksiezyc 6. usiądź, wypij ze mną kawę i porozmawiajmy o rzeczach tak błahych.. 7.Nigdy więcej mnie już nie karz martwą ciszą.. 8. Chcę znowu się z Tobą upić nie tyle winem, co uczuciami! <3 9. czasem czuję się żałośnie, gdy myślę o tobie kolejną noc z rzędu. 10.Odbija mi się wspomnieniami, uczuciami, niemożnością i nie-miłością, a czkawka nierównowagi psychicznej trwa zdecydowanie za długo. ___________________ Bóg jest już zmęczony słuchaniem mojej śpiewki każdej nocy.. Cały ten ból jest już prawie przyjemnością..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-17 o 15:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
jestem cięższa o ciebie, kiedy śpiąc oddajesz mi swój oddech.
wiem jak ułożyć rysy twarzy, by smutku nikt nie zauważył. romansuję z kubkiem gorącej herbaty. a czasem trochę z tobą. stary pamiętnik zawiera najwięcej błędów w słowie miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Raczkowanie
|
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. ![]() Beztrosko cieszysz się życiem, a chwilę później stoisz na deszczu i widzisz, jak Twój świat się wali. To ktoś, kto... jest dla mnie nieosiągalny. Jakbym spróbował heroiny i stracił do niej dostęp. Otworzyłem puszkę Pandory, a w środku było nieszczęście. Ale nie zapominaj, że jestem zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem prosząc go, by ją kochał... Po co nam uczucia skoro mamy nienawiść? Sposób na przetrwanie-milczenie. Sposób na życie-przetrwanie. Sposób na milczenie-śmierć. – Przeznaczenie cię wybrało, Hiro! – Przeznaczenie się pomyliło.
#2534 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Przyczajenie
|
Podziwiam Was od miesięcy i lat, teraz nadszedł czas, żebym i ja coś od siebie dodała
![]() może z czasem będę trochę lepsza ![]() i żaden nałóg nie jest w stanie równać się z twoimi oczami. a przecież nikt nie wie jak jest w niebie. czy jest zimno? pachnie miętą? już nie obawiam się twoich słów, teraz martwię się o całego ciebie. Edytowane przez solzz Czas edycji: 2009-09-17 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Raczkowanie
|
w chorych rozmowach twe oczy patrzą gdzie indziej
nie ma nic do stracenia? dzisiaj miłość to paranoja byś zechciał zechcieć jak ja chcę różnimy się, to przecież takie zwyczajne bo świat nie kończy się na słowach dwóch
#2537 |
BAN stały
|
Wizje ***ie wszystko, gdy w chuja robi Cie osoba, z która byles blisko !
jestem kiepska w byciu ważną. pomocy. !!! .
Laseczki moje najukochańsze. ;] Potrzebuję czegoś takiego, żeby dać mu do zrozumienia, że zmieniłam zdanie i jednak chciałabym spróbować by być razem, że ma u mnie szanse. Wszystkie mega jesteście więc proszę Was ślicznie. ![]() Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-09-17 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zadomowienie
|
Być Twoją mega miłością to zaszczyt.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() - Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? - Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam. Tamtej nocy postanowiłam przejść przez drogę w jej najszerszym miejscu. zrobiłam dla Ciebie herbatę. ;* Oczy wyszły mi, gdy tylko zobaczyłam Twój uśmiech.
![]() |
#2539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbuje pomóc ![]() Kobieta zmienną jest ^^ Weź to pod uwagę. Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła. kawa nie była gorzka, papierosy nie uzależniały... no i chciałabym jeszcze być razem. ![]() i niech się kurva nawet sparzę ! Ale czuję, że warto spróbować. Ohh... Nic więcej nie wymyślę, wybacz ![]()
![]() |
#2540 |
Wtajemniczenie
|
BananowaBrazylijka, z innej bajki, nieztej bajki - < 3 ;*
MamCieGdzies, My Own Performance - dziekuje ![]() nydee - ahah, no sluchaj. mnie to okropnie cieszy ![]() ---------------------- Nie sądzę, byś kiedykolwiek powinien wstydzić się czy obawiać tego kim jesteś, ani tego co dzieje się w twoim życiu. Życie jest dobre. Człowieku, możesz czuć się jak ofiara cały czas, lub podnieść swój tyłek i zrobić to, co chcesz zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
Stara krowa przeprosiła wizaż.. :P
Ostatnio rzadko tu zaglądałam z braku czasu,i totalnego "z***ania" kompa.:/. Ale oczywiście wszystko śledziłam. ![]() Teraz postaram się tu częściej do was zaglądać i pisać . ;P. Komp nadal jest z***any ale nie poddaje się . xD. Pisze ten post już po raz 3,za każdym razem mi się wyłączał . :P Ale grunt że napisany! ![]() Zauważyłam że nowe emoty są . ![]() Prawidziwie wyrażające uczucia . xd. ![]() No nic,tyle mojej gadki ![]() Pozdrawiam was kochane tak w ogole! ![]() _________________________ ______ Zginę przez Ciebie. - nim zginę, krzyknę, że ginę przypadkiem. wpierdalam słońce i wiatr. Ona kochała igrać z ogniem To nie jest on, ale do cholery on jest g or ą cy ! Może moglibyśmy tam pobyć, albo zostać tu i poleżeć na podłodze Nikt nie zapytał o życie, Musimy grać tymi pieprzonymi kartami, które nam dadzą |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Raczkowanie
|
![]() NieZTejBajki , z innej bajki, Primadonna , panna_miodowa (w skrocie Honeyek) , Plotkaraaa , kamisha, Exstremalna, Cherries, madziam90, MamCieGdzies, suve, UpsentMinded , defraudacja, keeendy , DorotaComa, Daciaaa, JednaNaMilion, BananowaBrazylijka, always be yourself . - Okropnie Wspaniałe <3 Dlaczego jednych sie kocha mimo wszystko, a inni nawet najlepszymi uczynkami nie mogą sobie zasłużyć na miłość? Co naprawdę przemawia do ludzkich serc? Czy uczucia w ogóle mają coś wspólnego ze zdrowym rozsądkiem? Kocham cie , chodź mnie zabijasz , lecz czy moge wybaczyc ci to że zabijasz samego siebie.? -Ty sie mnie brzydzisz? .- Ja wszystko wytrzymam tylko.... ja musze czuc , że ty mnie kochasz . Słyszysz? " Każdy ma prawo marzyc inaczej " Przestałam marzyć. A gdy człowiek przestaje marzyć – umiera - A czym byli by ludzie bez miłości? - Ginącym Gatunkiem .! – A czym jest Miłość? - spytała Pustynia – Miłość jest jak sokół, który krąży nad twoimi piaskami. Dla niego jesteś najbujniejszą zielenią, do której zawsze powraca ze zdobyczą. On zna twoje skalne urwiska, twoje wydmy i twoje góry, a i ty jesteś dla niego najbardziej szczodra. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |||||
Raczkowanie
|
edit :
MutPet- pierw myślałam, że okropna jestem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak testamen, tyle że świętsze ![]() Cytat:
spróbować może każdy, a ja Cię kocham. :O . żal ze mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak wgl to jest tu jeszcze jakaś NieZTejBajki ? ![]() ![]() nigdy się ode mnie nie uwolnisz/ you won't get rid of me nerve Jestem najlepszą, cholerną rzeczą, jaką kiedykolwiek widziałeś na oczy./I'm the best dann thing that your eyes have ever seen - Za każdym razem,gdy `umieraliśmy`, pojawiała się nowa plansza i znów mogliśmy grać. - Skąd można, wiedzieć, że nie ma takiej `nowej planszy` również dla naszych dusz ? ^^ -ja w to nie wierzę, naprawdę ... atramentowe serce ^^ to jest brak ciepła, brak zrozumienia, brak poczucia bezpieczeństwa, brak czasu . tracę moc dzień po dniu. skąd wiesz, co białe, a co czarne jest? zamknę więc powieki.. by je otworzyć. twarze z przeszłości spacerują po mej głowie. następnym razem dodam takie śliczne wierszyki, które są u mnie w zeszycie. Jeśli są mojego autorstwa, są bee . ale może kogoś innego ![]() ![]()
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-09-17 o 16:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaaaa? o.O Co za zaszczyt ![]() Zostaw mnie nie kuś, nie mów, nie wołaj.
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny. ![]() jestem tu nowa. przeczytałam wszystkie XII części i postanowiłam dodać coś od siebie. jesteście po prostu cudowne! wszystkie! uwielbiam Was. <33 ___________________ `bo boję się, że ona stanie się ważniejsza. `nie widzisz, że tonę? `nie wiesz, jak to boli. nie wiesz, jak to jest patrzeć na to, że ona zastępuje powoli mnie. myślisz, że nie wiem? nie widzę? widzę, jak reagujesz, gdy tylko się pojawi. więc nie wciskaj mi, że nic dla Ciebie nie znaczy. `we mnie nie ma już nic. `nie chcę czuć.
#2546 |
Zakorzenienie
|
-Moje życie, moje kredki - wynocha z mazakami!
-Daj mi kredki. Daj mi farby. Wypełnimy białe kartki. -Czarne smutne niebo, pusto jest i źle... -Zamknij mnie w bajce na długo i szczęśliwie...! -Nie obiecuj mi nieba. Po prostu mnie tam zabierz... -Zachowujesz sie jak dziecko które nie dostało cukierka...! -Dla ciebie znajdę słońce nawet tam, gdzie nie ma nieba.
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, widziałam, że gdzieś się tam mój nick przewinął
![]() jesteś moją drogą z której nie ma powrotów jesteś pomyłką, którą chce popełnić przykro mi, nie jestem komputerem, nie można mnie przeinstalować nie wiem dlaczego mi przykro, przecież przygotowywałam się na wiadomość, że już nigdy nie zaparzysz mi herbaty.. dzisiaj? dzisiaj muszę samotnie rozwiązać kilka powstałych supłów w moich myślach gdybym do pudełeczka wkładała moje pragnienia już dawno by zabrakło na nie miejsca dzień z serii bez-różnicy-mi-czy-wstane-czy-nie obiecałam Ci wszystkie słodycze świata, a Ty powiedziałeś, że wolisz kwaśne.. wyrzuciłam wszystko co wiązało się z tobą, nagle tak pusto w moim życiu.. wypisałam wszystkie twoje wady, to zły znak.. nigdy więcej nie chcę cię poznać mogłeś zasłonić moje oczy, gdy patrzyły na ciebie, może wtedy bym się nie zakochała i teraz każde popołudnie z tobą uważam za stracone Wysoki Sądzie, ten męźczyzna zniszczył mi życie i nigdy więcej się nie uśmiechnę na zawołanie i zauważyłam, że znowu zdarza mi się znieruchomieć na chwilę zmarnowaliśmy to, tego świat nam nie wybaczy proszę mi nie przeszkadzać, umieram z miłości polubiłabym jesień, gdyby miał mnie kto rozgrzać w beznadziejny październikowy wieczór.. jakby ktoś miał na zbyciu kawałek idealnego świata to chętnie odkupię tyle wzorów na świecie, a nikt nie zna wzoru na szczęście byłeś moją wiecznością, przez chwilę dziękuję, pokazałeś mi, że umiem kochać, a myślalam, że jestem istotą niezdolną do jakichkolwiek wyższych uczuć śmieję się z moich marzeń, jakież one nierealne pomożesz mi spełnić moje marzenia? i dziś coś pękło w moim sercu, tak na zawsze.. chciałabym wepchnąć jeszcze więcej radości w swoje życie, ale licznik wskazuje FULL ![]() i udawałeś, że nie słyszysz, jak każda komórka mojego ciała krzyczała, że cię potrzebuje byłeś zapisany w moim DNA, to nie moja wina, że się w tobie zakochałam gratuluje, znowu przez Ciebie czuję się beznadziejnie dla Ciebie nawet polubiłam obcasy zasusz dla mnie szczęście, jak poproszę to mi je przynieś owszem to wyblakło, cały mój świat wyblakł jakby ktoś wylał szklankę wybielacza i dziś mogę zapisać cię w telefonie jako największy błąd życia myślałam, że jesteś tym puzzlem, który pasuje do mnie najlepiej tylko z tobą lizaki smakowały tak słodko.. zakopałeś wspomnienia, wyrzuciłeś moje marzenia tak rozumiem.. po prostu zapomniałeś, że masz mnie kochać to wszystko? bezsensowne i smutne kochanie, dziś idealna pogoda na miłość! bądź dla mnie życiem, nie chwilą zabrudziłeś mnie, posiniaczyłeś tak dokładnie od środka |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Raczkowanie
|
panna_miodowa:96LadyPoziomka, Guziki xD, MutPet, z innej bajki, NieZTejBajki, Primadonna, madzian90, agness_e, JustTheOne, MamCieGdzies, Amelly, My Own Performance, always be yourself, 12 Stonka, JednaNaMilion, keeendy, BananowaRozkosz, m4dzia4, aisuru. - JESTEŚCIE MEGA GENIALNIE, MEGA DOBRE I MEGA KOCHANE.
(jeśli pomyliłam nicki bardzo przepraszam. ![]() ________ Dziękuję ![]() ![]() ____________ energia gromadzona dla Ciebie wybuchała nierozładowana. wspomnienia, tęsknota i niespełnienie rujnowały moją skrzętnie poukładaną wcześniej codzienność. żyłam w dwóch fazach - na haju wspomnień i pragnień związanych z Tobą, i w rozpaczy, gdy milczałeś, a ja wyobrażałam sobie, że podrywasz właśnie inną. Że teraz komuś innemu dajesz swoją uwagę. zabrana przez Ciebie w inny, nieznany dotąd świat kobiecej bliskości nie rozumiałam, co zamierzasz. tak łatwo przeszłam na druga stronę, i że po tej drugiej stronie czuję się wreszcie na właściwym miejscu, nie miałam odwagi uwierzyć, że wszystko to zdarzyło się naprawdę. Nie docierało do mnie, że na dobre wróciłam do tęczowych uczuć, jakie miałam w sobie przez cale lata, że tęcza w moim życiu rozbłysła wszystkimi kolorami dzięki Tobie, dzięki tym naszym kilku spotkaniom. to spełnienie obezwładniło mnie. bałam się zbytnio wiercić w tej nowej rzeczywistości, by dopiero co otwarty rozdział w moim życiu nie prysnął jak bańka mydlana. przytuliłam się do spełnionego marzenia i czekałam na Twój szturm. w mojej wyobraźni uplotłam setki scenariuszy. Wyobrażałam sobie, jaki jesteś na co dzień, bo przecież tak naprawdę nie zdążyłam Cię poznać. wysoko postawiłam Ci poprzeczkę, chciałam byś mnie zdobywał, a nie dałam Ci instrukcji obsługi do siebie. gdy uciekam - trzeba mnie szybko złapać, gdy prowokuje i walczę - zamknąć ciepło w ramionach. porozmawiam z Tobą Twoim językiem. Bez pytania o Twoją zgodę dotknę Cię i wezmę dla siebie. Już to potrafię. Nie sposób o Tobie zapomnieć, bo …byłeś dla mnie pierwszy.
#2549 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _____ z wiatrem we włosach. ooo tak! uwielbiam! ![]() przewspaniale. <3. nieprawdopodobne marzenia i nadzieja ma. "Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie". magiczne chwile te. "Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca". teraźniejszość najwspanialsza. przemarzona fantazja. marzycielska rzecz. a gdy będzie padać pójdę tańczyć w deszczu! <3.
![]() |
#2550 |
Raczkowanie
|
*
Za dużo wina a potem się zaczyna ![]() * To chyba Twoja nieobecnosc powoduje ze daje się pochłaniac temu systemowi. ![]() * Mam najlepszego chłopaka pod słońcem ![]() ![]() *
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.