|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Mi też czasem się zdarza gdzieś zeszyt lub książkę zostawić ale jeszcze nigdy nikt sobie nie przywłaszczył. Dużo od szkoły i ludzi zależy ![]() Kupiłam sobie tusz i błyszczyk z avonu. Fajną szczotkę ma, taką gruuubą
|
|
|
|
|
#2882 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14291968]bo tak myslalam o Beacie i chcialam napisac kierowca
![]() a Ty masz 25 czy 28 ;> jesli chodzi o włosy to ja tez zawsze lubiłam myc codziennie bo byly wtedy takie fajne no ale postanwilam zmenic to w wakacje i tak jak mowisz zmiana szampomu daje duzo a z tym podrecznikiem to masakra ![]() kurde wystarczyła chwila nie uwagi ;/[/QUOTE] 29 dzien grozy, Boze.jestem taka zła o ten podręcznik! PO CO ON KOMU ?! Albo MOJ zeszyt (w ktorym nie ma zbytnio nic ciekawego , bo go prawie nie prowadze :/)ale bede go jeszcze szukała, moze ogloszenie napiszę :/ Cytat:
no nie bał, ch** głupi. :/ brawko za ocenky :p no weź kartka miała być niespodziewanką ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
nie ogarniam tego w ogole jak mozna ruszyc coś nieswojego?
|
||
|
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ktoś jednak odda. ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() Masę takich ludzi znam, wynoszą coś ze sklepów i się cieszą że ich nie złapali
|
||
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydalo mi sie to nieprawdopodobne. a jednak. |
|
|
|
|
#2885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak odnośnie tych kartek.. to ogólnie się w to wkręciłam ![]() fajna sprawa ![]() dzisiaj na poczcie wydałam 25zł na znaczki chciałabym dostać jakąś fajną kartkę z Chiiiin ciekawe czy ktoś sobie nie oleje tego, jak wylosuje mój adres ![]() nie znaczy to wcale, ze się nie cieszę z warszawskich, poddębickich, łukowskich i opoczyńskich.. i spodziewam się w odwecie jeszcze łomżyńskich i studzienickich lovely ! ![]() co do nauki to się nauczyłam dzisiaj w szkole przed lekcją Cytat:
żal ogólnie.
|
|
#2886 | ||
|
Raczkowanie
|
Wow, ile postów. Ja myślałam, że włącze, nic nie będzie, a tu już kolejna strona.
Więc po kolei:I jakie plany później? Cytat:
Ale może inne miejsca studiów? (wiesz, próbuje ominąć tą "konkurencyjność") - ja na weterynarię chciałabym do Wrocławia (myślę jeszcze o Lublinie, ale chyba nie, nie..), a na medycynę to będę startować do Krakowa - UJ i do Katowic. Jestem z małopolski, więc wybieram te miejsca najbliższe... ![]() Cytat:
Więc tak... ja jestem w biol-chemie i jestem szczerze mowiąc przerażona ilością materiału, który muszę powtórzyć... a Wy, jakby nie było, nauczyć się. To jest naprawde CHOLERNIE DUŻO nauki. Ale TRZYMAM KCIUKI! Sama mam koleżankę, która już aktualnie na studiach lekarskich jest, ale była w klasie matematycznej i biologii rozszerzonej uczyła się sama (zaczęła pod koniec II klasy). Jak to mówią: dla chcącego nic trudnego. ![]() Zostaję na dłużej! Tylko pewnie nie będę jakoś baaardzo często zaglądać, w sensie kilka razy dziennie, bo nawał mam duży, zaczynam przygotowania do matury no i wiadomo jak to jest...
|
||
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
żeby ja jeszcze mogła ją przekonać, żeby się podzieliła ;D a tu du.pa ;] no cóż, może owa pani okaże trochę zrozumienia dla biednych kibiców
![]() śpij, śpij jeśli możesz ;D ja wczoraj o 21. zasnęłam na kartkach ze słówkami z ang. i obudziłam się po 2 godzinach ;] Cytat:
Beata, gratulacje
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ty pięknie pamiętasz gdzie my wszystkie mieszkamy ![]() Aktualne myślę o biotechnologii. |
|
|
|
|
#2889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja mysle ze sie cieszysz jak cholera, szczegolnie z warszawskich. ![]() NIE NOWA! i w tym rzecz :/ ze dlatego sie dziwilam. z 10 unitów 4 byly zapisane! moze blad ze ołówkiem? |
|
|
|
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
No to jeszcze chemia rozszerzona -> a przynajmniej z tego co wiem na większość uczelni chemie i biologię biorą. W tym roku wiem, że był strasznie wysoki prób na biotechn do krakowa - moja znajoma miala po 80-pare% z chemii i biol i dopiero z rezerwowej się dostała.
Ale to ponoć bardzo przyszlościowy kierunek, więc chyba warto się dobrze przygotować!
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ma ściągę. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
?Ty mowisz ze przyszlosciowy, a nam ciagle powtarzaja ze na odwrót. ale ja tam wiem swoje i wazne zeby MI sie podobalo albo mi sie uda albo nie, nie wazne czy niby przyszlosciowy czy niby nieprzyszlosciowy kierunek...
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, ale Wy gadacie, ciężko nadążyć :P.
O co chodzi z tymi pocztówkami? Bo czuję się niewtajemniczona . Btw. fajnie na siebie mówicie - Żbiki, Muchomorki (...) za każdym razem mnie to śmieszy :P. Co do zaginionego podręcznika - współczuję. Mnie się wiecznie takie sytuacje zdarzały, ale z ubraniami. Zostawiłam kurtkę, bluzę, rękawiczki, sweterek (oczywiście nie wszystko na raz ) i chociaż poszłam po nie 15min - 2h później już nic nie było . Ludzie są okropni :|.
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jakbym się teraz wzięła. Podstawę napiszę o ile w ogóle napisze. Widziałam też, że matmę biorą i nad R myślę.
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no lepiej było jak mówiłyśmy do siebie konserwy mięsne albo cos w tym stylu ![]() Kraść ubrania to już zwykłe chamstwo ![]() ubrania jak gdzies zostawilam to potem sie znajdywaly
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu myślałam, że jesteś Beata ![]() I myślę czemu ona ciągle o wszystko pyta ![]() Wymieniamy się pocztówkami . I z postcrossing też wysyłamy.
|
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tą biotechnologię bierzesz pod uwagę na której uczelni? bo już mi się myli wszystko
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Karmenka, ja z tą biotechn pisałam o UJocie w Krk a przecież on jest baaaaaardzo oblegany, więc może dlatego tam taki próg wysoki. Moze na innych uczelniach jest inaczej? Nie chcę żebyś się zraziła czy coś!! Aa, i jeszcze jedno. Lepiej myślę żebyś już teraz przygotowywala sie do rozsz chemii, bo na biotechn na pierwszym roku są trzy rodzaje chemii (tak mi Natala, znajoma, opowiadała), więc chcąc nie chcąc będziesz musiała nad nią siąść. :P |
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego czasem nie rozumiem jak ludzie pisza ze nie ma co po biotechnologii robić. to ze kowalski napisał na forum tak, to nie znaczy ze nikt nie ma co robić... |
|
|
|
|
#2901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2902 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym cieszyła się z każdą stąd, która dostanie się na to co sobie zamarzyła i gdzie Jeszcze tydzień temu byłam pewna, że chcę do Poznania, ale teraz pojawił się pomysł z Bydgoszczą/Toruniem. Medycyna na UJ - odważna jesteś Trzymam kciuki!Cytat:
![]() A mi kto wyśle kartkę? ! Byłam, autko oglądałam. Wszystko super pięknie, boski kolor, zero rdzy, środeczek zadbany, no bajka jak dla mnie, ale... tatuś dopatrzył się zła - a to amortyzator do wymiany, a to szyba przednia odpryśnięta, tu był malowany, a tu sprzęgło, a tu coś jeszcze... I autka nie ma. ![]() |
|||
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
z tą biotechnologią to różnie jest ;P
bo kierunek ostatnio dość popularny, przez co skoczyły progi punktowe.. ale znowuż czytałam, że w Polsce jest coraz mniej miejsc pracy dla ludzi po biotechn. za granicą chyba teraz łatwiej jest znaleźć pracę.. i co jeszcze.. lepiej jest studiować ten kierunek na Politechnice.. wujka żona studiowała to na UMCSie, ale sama przyznała, że żałuje, że nie poszła na Politechnikę, bo tam jest zdecydowanie więcej zajęć praktycznych.. ja też o tym myślałam, ale już mi przeszło ;] w sumie najbardziej teraz mi zależy na farmacji, ale rozglądam się też za innymi kierunkami.,
|
#2904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- mi też się co chwilę zmienia miasto gdzie miałabym studiować. Najgorsze jest to, że będziemy mieć tylko 3 formularze (czy coś takiego), więc tylko w 3 miejsca można złożyć papiery... I co tu wybrać? - ja teraz mówię,ze chcialabym do krk na UJ, ale wiadomo... będę mówić na powaznie dopiero jak zobacze wyniki matury! - jakie autko? Ja mam egzamin jakoś w połowie października (chciałabym mieć to już za sobą!) i pewnie też będę się za czymś oglądać, bo mieszkam dość na obrzeżach miasta, a dojeżdżanie autobusami jest dość męczące zwłaszcza że one jeżdżą jak chcą
|
|
|
|
|
#2905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie tylko boję tego, że właśnie okaże się ze jestem taka nieporadna, i bede sprzedawala leki w aptece za 1500 zł :| Cytat:
Z tym szamponem to coś jest an rzeczy aczkolwiek ja jak znajde dobry to lubie uzywac go pod rzad pare opakowań.Tylko wtedy używałam tamtego szamponu baaardzoooo dłuuugoooo. Z tą kurtką to już w ogóle :/ i chodzi w takiej po ulicy potem i nawet sie nie boi ze wlasciciel zauwazy, no bo co zrobi, jak udowodni, że to jego rzecz? ![]() duzo osob z moich znajomych było pewnych że taka i taka uczelnia, kierunek... a teraz większość ma dylematy teraz sie zastanawiają czy to na pewno to, czy to ich interesuje, czy przyszlosciowy kierunek, czy moze cos innego? zupelnie jakby przed osttecznym wyborem przychodzily do glowy mysli, że moze jednak TO NIE TO?a ja sama nie wiem, co mi bedzie sprawialo radość... bo... to dla mnie abstrakcja. nie umiem sobie tego wyobrazić. a z tym autkiem, to wiesz co, on sie na tym zna i może te defekty, których on się upatrzył to jednak powód zeby tego auta lepiej nie kupować. Ty swoim okiem nie dojrzysz tego co on dojrzał. a co za auto ?JA WYSLĘ! daj adres na pw ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
za granicą na pewno łatwiej ![]() myslisz ze na kazdej politechnice tak bedzie? bo nie moge sie zdecydowac gdzie na biotechnologie skladac ![]() i tez mysle o farmacji ze specjalizacja kosmetologia ![]() Cytat:
szkoda ze czasem dlugo sie szuka... :|Jestes pewna tych 3 formularzy? bo w sumie i tak za to sie placi, wiec... to by sie uczelniom w sumie nie oplacalo, hm. |
||||
|
|
|
#2906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Jak to 3 formularze? :O A skąd my mamy wiedzieć ile punktów na jaki kierunek... I co, złoże dokumenty do 3 różnych miast na powiedzmy medycyne, nie dostane się i co dalej mam robić? Do Maca do roboty iść? Wiecie, wkurza mnie to, że nam tyle o maturze gadają a o rekrutacji na studia i progach punktowych nic nie wiemy >.<! -Oglądałam boskie Cinquecento, takie zielone jabłuszko, metalic. W sumie, silnik chodzi bardzo głośno i to jego największa wada. |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ogólnie na Politechnikach mają więcej praktycznych, przez co jest lepsze przygotowanie do pracy.. ))moja koleżanka wymarzyła sobie w W-wie na politechnice biotechn. i jest specjalizacja 'kosmetyki i leki' a gdzie ta farmacja ;> ja w Krk wyczytałam, że można robić na wydziale farmacji podyplomowe z dermokosmetyków kusi mnie, oj kusi ;D
|
|
#2908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Btw. Wiesz, że masz bardzo podobny głos do Martyny? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I tak najlepsze były 'konserwy, mielonki' Cytat:
|
|
|
#2909 | ||
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak to jest dokładnie. Pamiętam jak moj TZ składał podania na studia to mógł tylko na trzy uczelnie, bo miał tylko trzy formularze... Ale to było ponad 3 lata temu, więc mogło się zmienić... Ale jak go teraz pytam, to mówi, że dalej ta jest... Ze jest ograniczona ilość "podan", można tylko na okreslona ilosc uczelni zlozyc (chyba 3?), ale w obrebie tej uczelni juz na dowolna ilosc kierunkow...
Cytat:
Ale nie wiem. Jak mowie, on dosc dawno skladal, ale mowi ze dalej tak jest... ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Zwlaszcza, ze musze myslec o psie moim (seter), który będzie na pewno często ze mną jeździł... Więc musi mieć wystarczająco miejsca z tyłu ;P W ogóle to marzy mi się garbus, ale ten nowy... tylko, że taki to z 60tys. kosztuje...
Edytowane przez Patka_nt Czas edycji: 2009-09-17 o 18:28 |
||
|
|
|
#2910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do ceny - zależy od rocznika, to które oglądałam to 97', za 2 tys. Ze względu na pieska odradzam Ci tigre, z tyłu baaardzo mało miejsca. Przyznam, że się czaję na Nissana Micre, ale nie moge znaleźć nikogo, kto sprzedaje go w mojej okolicy.. wiadomo jak jest z netem - na zdjęciach auto super, jedzie się po nie kilkaset km, a tu złom :|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

?

dzien grozy, Boze.
, bo go prawie nie prowadze :/)

Widzę, że plany mamy niemalże te same, ahh konkurencje mi robisz ;P

dziś rano właśnie umyłam tylko grzywkę a nie całe, bo nie było potrzeby ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)