|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Wet nie dla mnie, jestem zbyt "emocjonalna", nie wyobrażam sobie uspać zwierzę, czy wykonać sterylizację aborcyjną i takie tam. Wbijam na administrację, zarządzanie firmą bądź kosmetologię. Cytat:
Także jutro odbebnię te 3 godz., które zbliżą mnie do zapisania na egzamin. tzn. poszedł mi tak sobie. Fakt uczyłam się, ale uważam, że materiału było zdecydowanie za dużo. Pełno tych tytułów, nazwisk, kierunków itd. Głupie zadania zrobiła, bo np. trzeba było napisać tytuły z poezji, prozy i dramatu w których można odnaleźć impresjonizm, naturalizm. Wszystko mi się poplątało.-.-' współczuję Ci z powodu książki....na prawdę chamstwo. Radziłabym zrobić jakieś ogłoszenia, może to coś pomoże. U nas najczęściej tak jest, że jak coś komuś zginie to znajdziemy to w kantorku u sprzątaczek. Aczkolwiek moja siostra też kiedyś zgubiła podr. i też go nie odzyskała.A był nowy. Cytat:
byłam dzisiaj u polonistki zasięgnąć rady w sprawie mojego tematu. Już wiem jak i jakie książki mam wybrać. Uff.! herbatkę sobie zrobię, ale przedtem idę z mamą do sklepu.
|
|
#2912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A farmacja na UM w Wawie ja to przez ten wizaż tak się zaczęłam tym interesować... podziwiam wizażanki, które są świetne ze składów i tego wszystkiego... koleżanki się mnie zawsze pytają o składy różnych rzeczy (oczywiście na laickim poziomie...)Cytat:
chamstwo.Czyli Martyna ma taki głos jak ja podczas kataru ![]() Cytat:
nigdy tego nigdzie nie sprawdzałam. Z tym, że jestem pewna, że to czy na danej uczelnii możesz na kilka złożyć czy nie to juz od tejze uczelni zalezy. (sggw tak ma - składasz tylko na jeden kierunek). Z oplatami na roznych uczelniach jest podobnie - placisz tylko za "uczelnie" a w jej obrebie juz mozesz zlozyc na ile kierunkow chcesz i nie placisz za nie pojedynczo. A z tymi progami to tez mnie zastanawiało ![]() ![]() tak jak mi mazda 2 albo fiat 500 mam marzenia, nie ma co szkoda ze marzeniami pozostaną.fajnie by bylo miec swoje autko... |
|||
|
|
|
#2913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A do rozszerzenia muszę zoologię i botanikę powtórzyć ( dwa wielkie działy ). No na UJ to chętnych nie brakuje, tam to raczej się nie dostanę. Ale powalczyć można .I jestem na fakultecie z chemii w tym roku z bardzo dobrą nauczycielką, świetnie tłumaczy także z chemi się w tym roku powinnam podciągnąć. Cytat:
Przysmaki Majora ![]()
|
||
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie z tych powodów, o ktorych mowisz.czyli po jutrzejszych jazdach ile jeszcze Ci zostanie ?Ach ta, jak materiału jest za dużo, to nie da się go tak dokładnie nauczyć... I potem się myli wszystko. Tragedia. Ja z biologii bede miala wielkiiii spr niedlugo i wiem ze nawet jesli naucze sie go perfekt, to 5 nie dostane. 4 raczej tez nie. Bo za duzo na raz, poza tym moja nauczycielka robi tak strasznie dlugie sprawdziany ze to az straszne jest i ona nie rozumie, że sa za długie. (uroki mienia nauczycielki ktora jest bardzo mloda i krotko uczy...)u sprzataczek juz pytałam :/ jutro popytam a jak nic to zrobie te ogloszenia... Hm. Moze odda ten wspanilomyślny ktoś ![]() fajnie ze Ci polonistka pomogla... U mnie niestety nie uzyskamy pomocy. Nienawidze tej baby. |
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie ma takich ograniczeń, że tylko na 3 uczelnie można złożyć ... jedyne ograniczenie to Twój budżet ;P. Przynajmniej tak jest na uczelniach krakowskich
. Wiem, że np. na AGH można złożyć max. na 5 kierunków, ale innych ograniczeń nie ma. Także zapraszam Was na te wszystkie UJ, AGH i inne Politechniki, może się okaże, że będziemy coś razem studiować ^^ .Takie duże sprawdziany - wszystko naraz, są najgorsze! Aczkolwiek mnie najbardziej denerwuje to, że np. przez 3 miesiące nic nie ma po czym nagle w ciągu 3 tygodni pod rząd mam sprawdziany ze wszystkiego! I jak tu się nauczyć? O.o
|
#2916 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ludzie nie znaja granic czasem;/ napisz moze kogos ruszy sumienie ![]() Cytat:
Cytat:
moze za jakis czas sprobuje jak moje wydatki sie ustabilizuja![]() a jaka masz ksiazke z anglika ? podaj tytuł.Cytat:
Cytat:
![]() w ogole moja energia gdzies sie ulotniła meczace dni. i przez to łapie doły;/
|
|||||
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14295455]myslałam ze 29
![]() ludzie nie znaja granic czasem;/ napisz moze kogos ruszy sumienie ![]() oczywiscie ja tez nie mam kasy ;/ a bym sie chetnie pobawiła moze za jakis czas sprobuje jak moje wydatki sie ustabilizuja![]() a jaka masz ksiazke z anglika ? podaj tytuł.a mi na poczatek wystarczył by opel corsa a ja musze napisac do polonistki z gimnazjum zeby mi pomogła ![]() w ogole moja energia gdzies sie ulotniła meczace dni. i przez to łapie doły;/[/QUOTE]pewnie nie ruszy, a będzie się w duchu śmiał, że naiwna wierzy... ![]() Matura Solutions upper-intermediate ![]() i mój RÓŻOWY zeszyt! na początek to mi wystarczy cokolwiek wiadomo ![]() mi juz niestety na korki z pol nie starczy :/ no, ale tata pomoże... Oj zawsze są i gorsze dni, takie bez energii i zapału. Ale miną zrób coś dla siebie!
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdro dla Martyny ;*
Ale serio podobny macie ![]() Pokaż ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14295455]w ogole moja energia gdzies sie ulotniła meczace dni. i przez to łapie doły;/[/QUOTE]![]() ------------------ Nadeszla w koncu radosc ze zdanego egzaminu (popierniczylam cos w klawiaturze i nie moge pisac polskich znakow przed chwila)Weszlam na kierowca.pwpw.pl i ' niepoprawne dane'
|
|
#2919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a myslalam ze masz podobne ksiazki do moich, bo by sie cos wymyslilo wtedy ![]() wiadomo na dobry poczatek moze byc kazde auto . byle jezdzilo ![]() ja na korki z anglika musze sie zapisac ![]() napewno mina postaram sie sie je przegonic , i zrobie sobie dzisiaj małe spa
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi ktoś z klasy "zabrał" bluzkę. Było to na początku 1 klasy więc zbytnio nie znałam wszytskim. Dałam komuś na przechowanie na czas otrzęsin, ale już nie odzyskałam ...Właśnie siedzę i piszę notatkę z histy i się tylko irytuję co za głupi podręcznik mamy .. wszystko pomieszane, ważne rzeczy omówione na pół strony i jak ja niby mam z tego zdać maturę, która jeszcze gorzej mnie irytuje ... ja chyba do lutego będę się zastanawiać nad przedmiotami i tym gdzie chce iść na studia ... Najlepsze, że jak ostatnio nie poszłam do szkoły to niecałe pół klasy nie było ... hehe wiadomo kartkówki i teraz niezły przypał klasa ma ![]() Dziewczyny u Was jest tak, że jak załóżmy macie pierwszy polak i nauczyciela ma nie być to wam zastępstwo dają czy przychodzicie na później? Ojj idę Was kończyć czytać i kończyć lekcje ..![]() Aaa i dostałam 5 z gegry hehehBuziaki ![]()
|
|
#2921 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałaś, że już będzie gotowe do odbioru ? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14295678]warto sprobowac a myslalam ze masz podobne ksiazki do moich, bo by sie cos wymyslilo wtedy ![]() wiadomo na dobry poczatek moze byc kazde auto . byle jezdzilo ![]() ja na korki z anglika musze sie zapisac ![]() napewno mina postaram sie sie je przegonic , i zrobie sobie dzisiaj małe spa [/QUOTE]dzieki ![]() ja właśnie nie wiem co z anglikiem ![]() tez mam ochote na małe spa i na dobrą herbatę.a właśnie, herbaty wczoraj kupiłam bio activu zieloną z malinami i miłam nadzieje, że bedzie czuć smak tych malin, ale du.pa taka trawka...Cytat:
gdzie chce iść to pewnie podejmę decyzję bardzo późno ![]() u mnie przeważnie zwalniają w sumie zawsze, chyba, że druga gr ma wtedy przedmiot, który mamy w klasie rozszerzony to po prostu nam łączą i mamy razem ta lekcje.a dzis np mialam na 7 matme, ale na 6 mielismy zastepstwo i juz 7 nie mielismy ![]() brawo za 5 ![]() ja dzis znowu nie zrobilam nic. ech.
|
||
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po jutrzejszy jazdach zostanie mi 10 godzin jazd. A on zapisuje koło 22 przejeżdżonych jazd. Czyli jutro i jeszcze jeden dzień i powinien mnie zapisać. Stwierdzam, że skrzyżowania nadal sprawiają mi problemy. Np. mi się często myli, że np. na skrzyżowaniu skręcając w lewo przepuszczam tych z przeciwka, ja to bym sobie jechała. najgorsze jest to, że nauczyciele mają to gdzieś. Mogła ten materiał podzielić na pół, o wiele łatwiej by mi było. Teraz trochę narzekam, ale myślę, że ona b.dobrze przygotuje mnie do matury. ![]() mam nadzieję, że odzyskać książkę i zeszyt. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14295455] ja tez nie mam kasy ;/ a bym sie chetnie pobawiła moze za jakis czas sprobuje jak moje wydatki sie ustabilizuja![]() [/QUOTE] ja jeszcze od mamy bym wyskrobała tą kasę, ale mi szkoda. I ogólnie nie chce mi się w to bawić. Po co mi te kartki?. Pewnie i tak bym je wyrzuciła.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-17 o 19:23 |
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opanujesz ![]() choć ja mimo skończonych jazd mam problem z tym żeby ogarnąc kiedy jest równorzędne (gdy nie ma znaku...) Warszawa to wiadomo ile tych skrzyżowań (czuje sie przez to jak debil, ale coz...)nauczyciele zawsze zachowuja sie tak, jakby nigdy nie byli uczniami ![]() nie wiem czemu nie podziela materialu? też mam nadzieję ![]() tez sie zastanawiam po co mi te kartki ;D mam juz kupe kartek, bo cale zycie zbieralam ale oczywiscie te od Was i znajomych to co innego :p |
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Przekopiowuję Wam moją relację z wątku egzaminacyjnego
![]() Do Wordu dojechałam o 7.26. O 7.28 zostałam wyczytana. Pod salą numer trzyyyyyyy (tak wymawiają, naprawdę ) byłam już, więc nie musiałam nigdzie iść. Sekundę przede mną została wyczytana inna dziewczyna i kiedy wyszedł jej egzaminator, to sama podeszła i się przedstawiła. Po tamtym wyszedł drugi. Myślę sobie - 'mój' i podchodzę do niego, przedstawiam się. On również się przedstawił i powiedział, że niestety nie on ma ze mną egzamin. Wyszedł 'mój' egzaminator i tamten do niego: 'Podeszła do mnie dziewczyna, przedstawiła się to i ja też się przedstawiłem' i się śmieją i poszliśmy na plac. Do pokazania miałam płyn hamulcowy i światło stop (w życiu się tego nie spodziewałam xD). Pokazałam, egzaminator powiedział, żebym przygotowała się do jazdy i żebym go zawołała kiedy skończę. Zawołałam i dostałam polecenie wykonania łuku. Odpalam samochód, zapalam światła i chcę ruszyć. Buch ... zgasł . Myślę sobie 'o cholera'. Egzaminator podchodzi do okna i mówi, że pierwsza próba nieudana. Za drugim razem miałam wrażenie, że jadę 'żabką'. Jakoś dziwnie mi samochód skakał . Sprzęgło brało bardzo nisko. Ale udało się. Później górka bez problemu. Egzaminator wsiadł i pojechaliśmy na miasto. Bardzo duże korki. Z manewrów miałam zatrzymanie w wyznaczonym miejscu, parkowanie skośne, zawracanie w bramie, zawracanie na rondzie. Na samym początku pojechaliśmy na równorzędne - nie dałam się, chociaż jak zwykle dużo samochodów miałam . Korki były tak masakryczne, że stałam 3 razy pod rząd na zielonym . Skomentowałam, że nie mogę ruszyć, bo nie mam możliwości wjazdu na skrzyżowanie Kilka razy miałam strzałkę warunkową (pilnowałam, żeby mi cholera nie zgasła ). W jakiejś 45. minucie kręciłam się już w okolicach Wordu. Myślę sobie ' kurde, będziemy wracać ', a egzaminator do mnie ' w prawo ' , a w stronę ośrodka prosto xD Pojechałam jeszcze raz na równorzędne na drugie osiedle. Przejechałam całe osiedle i pod sam koniec jadę i widzę, że z prawej strony coś jedzie. Spojrzałam, że znaku nie ma, więc zatrzymałam się, żeby przepuścić. Samochód przejechał, a egzaminator do mnie, że miałam pierwszeństwo i nie musiałam go przepuszczać . No to mówię mu, że nie było znaku (Siedlce są bardzo słabo oznakowane). Uznał mi to, bo w sumie dlaczego miałby mi tego nie uznać? Ja już spanikowana w myślach. No oblać w 50. minucie to byłoby beznadziejnie xD Wyjechaliśmy z osiedla, jedziemy w stronę Wordu i egzaminator mówi magiczne słowa ' skręcamy do ośrodka ' . Ja na maksa skoncentorowana Wjechaliśmy na plac i miałam jeszcze ustawić samochód na łuku. (jakbym wtedy potrąciła pachołek to już w ogóle porażka by była Pogadaliśmy jeszcze chwilę Egzaminator bardzo sympatyczny i jestem wdzięczna, że nie zbierało mu się na rozmowy w elce, bo by mnie zdekoncentrowało Wręczył mi karteczkę i życzył powodzenia na drodze ![]() Edit: A jeszcze nie dopisałam. Egzamin zakończyłam o 8.22, czyli jeździłam 54 minuty
|
|
#2926 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Spałam ze trzy godziny
Beata moje gratulacje [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14283209]ja kiedys myłam codziennie ;/ teraz myje rano, co dwa dni a cera mi sie troszke poprawaiła , choc dalej nie jest idealna ;p[/QUOTE] Ja gdzieś od końca podstawówki myję codziennie, ale dobrze mi z tym, nie mam zamiaru się przestawiać A teraz jak się przespałam, od razu mam ładniejsze włosy A z cerą właśnie to boli, że ja ją miałam naprawdę idealną teraz zonkW końcu pedały są ![]() Cytat:
Miałam się zapytać, jak, ale już doczytałam, że cinqucento. Ja mam największe szansę na Yariskę, ale marzy mi się Corolla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pogrubione Wydaje mi się, że to Effaclarze, bo niby na początku może być wysyp, a używam od 2 tyg. Ale nawilżam.. Podejrzewam, że to ze stresu i przemęczenia ![]() w głowie mi się nie mieści... chociaż u siebie o takich sytuacjach nie słyszałam. Szok po przejściu z gimnazjum do lo - można zostawić sam plecak na korytarzu bez strachu, ze będzie przyklejony do sufitu albo coś takiego ![]() A były podpisane? Cytat:
Nie no, jutro zlecę drugie pół ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dostałam 5 z polaka ![]() Idę biegać, bo zaraz będzie całkowicie ciemno.... |
||||||
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko tyle? To ja od jutra intensywnie uczę się biologii xDDla żartu sprawdzałam ![]() Nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja czuję się przy Tobie jak matoł ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Idę do książek Ale się dziś obijałam ![]() Dobranoc
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czasem czuję się jak taki debil, bo robię głupie błędy. Kiedyś zrobiłam coś tak głupiego, że omal nie spaliłam się ze wstydu.
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
Miałam dzisiaj zebranie w sprawie studniówki (zostałam wybrana na przedstawicielkę klasy) i doznałam prania mózgu.
Ogólnie to według mnie trochę przesadzili z datą (9 stycznia), a pomysły padające na sali były najróżniejsze (np. zwierzaki wypełnione cukierkami i zawody między klasami kto je szybciej rozwali).Dostałam dziś już deklarację do wypełnienia i jestem przerażona, bo nie zdecydowałam się jeszcze ![]() Przepraszam za chaotyczność wypowiedzi, ale mat-fiz jestem do tego zmęczony Edytowane przez Valie Czas edycji: 2009-09-17 o 20:45 |
|
|
|
#2930 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jestem w szoku, ja już o różnych przypakach słycszałam, ale żeby ukraść książkę Cytat:
nie mogę, powinnam się uczyć, ale ja po nocach nie umiem, bo później wyglądam tak ![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje Cytat:
gratulacje Cytat:
--------------------------- dobry wieczór łuczyłam się z polskiego (jutro synteza młodej polski), nauczyłam się tyle ile dałam radę, a i tak pewnie dostanę 1, poza tym to oczywiście jutro mam zastępstwo i drugi polski, czyli pyta dwie godziny, ![]() byle do jutrzejszego popołudnia ![]() Beata gratulacje i szerokich i nie dziurawych polskich dróg |
||||||
|
|
|
#2931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po co zaczęłaś używać effaclaru? ![]() hm, to pewnie po nim. minie nie skupiaj sie tak na kazdej krostce i nie ruszaj ich broń Boze. hahahaha wiesz, najlepsze jest to, że razem z prawie cała klasą naszą i jeszcze drugim biol chemem od roku zostawiamy w szatni podręczniki, na wierzchu często, stroje na wf, wszystko i nigdy nic nie zginęło. może dlatego, że to szatnia... nigdy nie wiadomo, czy właściciel nie wyczai ![]() a ja w sumie zawsze chodze z torbą, nie wiem czy bym ją zostawiła gdzieś za duza szkoła, w gim zawsze zostawialam pod sala, bo szkola malutka.podpisany mialam zeszyt, ale nie wiem czy nie na 2F zamiast 3F, bo to z tamtego roku też a podręcnzik nie wiem raczej nie podpisuje podrecznikow.teraz zaczne! ![]() kujonie ![]() Cytat:
ja sie czuje jak matoł PRZY WAS. usprawiedliwiam sie ze nie musze nic robic hm, a najbardizej mnie wkurza ze zostawiam zawsze wszystko na ostatnia chwile i zobaczycie jaki bedzie hardkor przed biologia. a mam egzamin przed nią, więc już w ogóle ![]() |
||
|
|
|
#2932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, znam to... ale chyba kazdy ma takie sytuacje ![]() Cytat:
Cytat:
dasz rade z tym polskim
|
|||
|
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
![]() Matoł to ja jestem, zgubiłam kartę kodów do Inteligo Cytat:
jak to zobaczyłam... ![]() Cytat:
![]() Bo mam wągry na nosie... Ale używałam na wiosnę i wszystko było dobrze Podpisuj ![]() ----- Jestem wściekła. Zgubiłam kartę, został mi jeden kod, a muszę zrobić dwa przelewy, a jeden kod. I muszę teraz wysyłać do Tżta i z jego konta robić |
||
|
|
|
#2934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() --------------- A ja właśnie kończę naukę chemii (uff, się narobiłam zadań), bo TZ przyjechał.
|
|
|
|
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle powiem szczerze, że na wągry na nosie w ogóle nie zwracam uwagi u kogos, więc u siebie już się też przyzwyczailam ![]() a to skrzyżowanie jest niezłe ![]() nie lubilam podpisywac, bo to i tak ołówkiem wiec ktos moze sobie zetrzeć (nie lubie mazac długopisem po książkach ) ale teraz juz podpisze albo sie ogarne i przestane zostawiac wszystko gdzies...tez jak mialam dobre nauczycielki starczylo mi sluchanie na lekcji, pisanie notatki, prace domowe... ale jakos wywiało mi tych dobrych nauczycieli a z tą kartą to faktycznie strasznie kombinować musisz teraz poszukaj spokojnie.ja mam hasla smsowe nie wiem czemu jestem taka nieogarnięta, kiedys taka nie byłam ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
albo jak jest niedziela to wlasnie wychodzi
|
||
|
|
|
#2936 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() długo jezdzilas, ale najwazniejsze ze zdałas ![]() Cytat:
Cytat:
i jak zwykle bede robic wszystko na ostatnia minute tez a pozniej bede marudzic .musze ogarnac sie. zrobic plan, ograniczyc przesiadywanie na komputerze itd ![]() zrobiłam male spa juz troszke lepiej. pojde sie polozyc spac, zmeczona jestem.do jutra Dziunie
|
|||
|
|
|
#2937 |
|
BAN stały
|
Hellol. Mozna wbijac do was...????
]]
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14299216]weszłam na ten watek i juz wszesniej przeczytałam relacje
![]() ![]() długo jezdzilas, ale najwazniejsze ze zdałas ![]() 9 stycznia to dosyc szybko, ja mam 29.01. ja troche tez i jak zwykle bede robic wszystko na ostatnia minute tez a pozniej bede marudzic .musze ogarnac sie. zrobic plan, ograniczyc przesiadywanie na komputerze itd ![]() zrobiłam male spa juz troszke lepiej. pojde sie polozyc spac, zmeczona jestem.do jutra Dziunie [/QUOTE]ja chyba 23 czy coś takiego ![]() mam takie same plany jak Ty oganriam się od jutra. (gadam jak jakiś uzalezniony - chyba od swojego lenistwa...)Ale tak to jest jak w sumie nie mam żadnych waznych rzeczy do zrobienia ani konkretnych zajeć po szkole. ![]() dobrze że lepiej ja tez ide spac milego dnia bo postaram sie nie przesiadywac tu jutro ![]() pewnie ![]() przejrzyj pierwszy post jak masz na imie i jakie plany?
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
skomplikowane to nie ma co.
![]() lecę pobuszować na allegro i spać, paaa Klopsiki
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-17 o 22:19 |
|
|
|
#2940 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ściągę mam nad biurkiem ;P wasze adresy poprzyklejane ![]() Cytat:
Cytat:
ja wyślę ![]() miałam pytać jakie, ale już wiem, dalej napisałaś ![]() Cytat:
zielone jabłuszko dalej czytałam, że myślisz bardziej o puncie, lepsza decyzja moim zdaniem. większy lekko samochód, w razie wypadku (czego nie życzę nikomu nigdy !!!!!) większe szanse na cokolwiek. nie wierzę ![]() Marta, za dużo ! włosy, oczy, jeszcze mi głos kradniesz ;P muszę Cię usłyszeć, co by ocenić ![]() Cytat:
![]() jasne hejka
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

efffcia16
jeśli chodzi o kierunek (weta).

?
Także jutro odbebnię te 3 godz., które zbliżą mnie do zapisania na egzamin. 
kusi mnie, oj kusi ;D
chamstwo.
nigdy tego nigdzie nie sprawdzałam. Z tym, że jestem pewna, że to czy na danej uczelnii możesz na kilka złożyć czy nie to juz od tejze uczelni zalezy. (sggw tak ma - składasz tylko na jeden kierunek). Z oplatami na roznych uczelniach jest podobnie - placisz tylko za "uczelnie" a w jej obrebie juz mozesz zlozyc na ile kierunkow chcesz i nie placisz za nie pojedynczo. 

dzien grozy, Boze.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

przed chwila)

moje gratulacje