|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |||||||||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
a co planujesz?Cytat:
![]() Cytat:
i dlatego nie wiozę ze sobą nigdy całego majdanu ![]() Cytat:
Cytat:
Perełki bardzo się przydadzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc Karolinko mocno relaksującego i udanego wyjazdu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
isa Cytat:
może jednak się przełamiesz i wkleisz nam?
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Policzyłam wczoraj lakiery do paznokci, żenada. Posprzątałam w kosmetykach i na półkach, koniecznie muszę zrobić sobie szlaban, bo strasznie mi się tego wszystkiego nachomikowało
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam ochotę na jakieś nowe perfumy a do SP dalekoooo Coś mi się nudzą ostatnio moje zapachy i chcę jakiś nowy, śliczny flakonik.
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nosku, wszystkiego najlepszego! zdrówka, kosmetyków, zadowolenia z TŻ, samych sukcesów i duuużo radości ![]() ![]() ![]() aaale pogoda Isa, na jakiś konkretny zapach polujesz? ![]()
|
#4055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, dzięki za opinię na temat tuszu.
Madziarro, zazdroszczę zakupów. ![]() Hosenko, Nosku wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Cytat:
A on nie jest u nas dostępny? Dostałam go jakiś czas temu od kumpeli z Anglii i zła byłam że przywiozła mi jakiś taki ZWYKŁY balsam. I nawet go nie powąchałam bo zauważyłam że pachnie nijako. Cytat:
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Hosenko, spóźnione życzenia! Spełnienia kosmetycznych marzeń i tych niekosmetycznych, szczęścia i powodzenia w miłości i wspaniałej satysfakcjonującej i dobrze płatnej pracy ![]() Noseczku! dla Ciebie też najserdeczniejsze życzenia imieninowe, spełnienia marzeń, dużo miłości i żebyś nie miała wyrzutów sumienia po kosmetycznych grzeszkach! To napisz co dostałaś bom też ciekawa ![]() Wczoraj już tu wieczorkiem nie zaglądałam, bo do samego wieczora pisałam konspekty i pisałam i drukowałam i rysowałam pomoce dla dzieci. nawet nie przypuszczałam, że mi tyle będzie z tym schodzić, no bo wszystko trzeba przemyśleć w najdrobniejszym szczególe.No ale przyznam, że dziś lekcja wyszła mi znakomicie i dostalam same pochwały, już byłam bardziej wyluzowana no i było sympatycznie ![]() W nagrodę poszłam do natury i kupiłam pastę i płyn Signal White Now i lakier, no i dostałam Urodę ![]() Cały czas czekam na paczkonosza Avonowego, zazwyczaj byłby już wczoraj, a tak jeszcze go nie ma i rozwala mi cały plan dnia! Jutro na szczęście nie idę do szkoły i na pn nie mam nic do przygotowania.Za to muszę nadrobić zaległości z TŻ, bo nie widzieliśmy się ze 3 dni i jestem spragniona romantyzmu i przytulania...No i nasz mini domek(bud. gosp) już ma od dziś dach i bramę garażową panelową Już znalazłam super roletę z kory hebanu- a wygląda jak materiał no i jeszcze płytki mamy wybrać i czekamy na okno ![]() taki mam bałagan w pokoju, że nie pamiętam kiedy tak było! Fuksjaa, Lizz życzę milego i udanego wyjazdu! Będziemy tęsknić
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-17 o 10:49 |
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba znalazłam winowajcę mojego zapychania Do Natury pójdę po południu - teraz mi się nie chce ruszaćz domu Teraz pójdę tylko po zakupy spożywcze, czyli zajmie mi to 5 min. Potem kawka, robienie obiadu a w między czasie szukanie pracy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-17 o 10:55 |
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
krem-maska Dermiki, peeling czekoladowy Daxa i chyba tonik+micel fizjologiczny LRP;
co prawda miałam w planach zakup toniku i micela hydrabio Biodermy ale po ostatnich reakcjach alergicznych na twarzy boję się używać kosmetyków jeszcze nie testowanych żeby później nie chodzić tak ![]() zestaw LRP bardzo lubię i chwalę, tylko tonik mi szybko ubywa... zastanawiam się też nad nowym kremem na dzień, kusi hydrabio uv i hydraphase riche ![]() Cytat:
nosku, wszystkiego dobrego ![]() i wielki imieninowy buziak
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-09-17 o 10:58 |
|
|
|
|
#4059 | ||||||||
|
|
Cytat:
Zawsze może być gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję bardzo Ninuś Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję!Cytat:
ale jestem ciekawa Twojej opinii, jak poużywasz to daj znać.tonik LRP właśnie powoli wykańczam, jest genialny i na pewno do niego wrócę, ale mam jeszcze dwa inne nieotwierane w zapasach ![]() Cytat:
Cytat:
Z okazji wieczornej randki z TŻ godzinę siedziałam w wannie A teraz mam na włosach olej kokosowy i normalnie odpadłam.. pachnę Rafaello
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Przy okazji zakupów spożywczych skusiłam się na błyszczyk Joko Chocolate nr 204
Świetny kolor. Pasuje mi
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, najlepsiejszego, duuużo zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci TŻ nago tańczy
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak nie wszystkie mnie uwielbiają, bo dziś oddałam dyktanda i wstawiłam oceny i część była na mnie obrażona...Coż ja poradzę, że takie są widełki punktowe i za daną ilość punktów jest taka a nie inna ocena...Ja też dziś mam zamiar się porolniczyć na wieczór! Jestem taka stęskniona! A na razie idę wysłać paczki z All. A Avonu nadal nie ma! Ale jestem wkur....
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi po głowie od dawna Sun Moon Stars(był na promo w SP), ale nie wiem czy aż tak mi się podoba, by go kupić. Muszę iść na jakieś testy do perfumerii ![]() Nosku skąd masz olej kokosowy? Bo ja mam z BU i też kocham jego zapach, mmmmm
|
|
#4064 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko i Nosku wszystkiego najlepszego z okazji imienin
spełnienia marzeń, mnóstwa miłości i tony kosmetyków.
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
Nosku wszystkiego czego Sobie tylko zapragniesz
dzien dobry ![]() dzisiaj pierwsze testy podkladu i powiem ze na razie jestem zadowolona nawet bardzo |
|
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
********************** Znacie jakiś niezawodny sposób na zakwasy Nie chodziłam na fitness 2 tygodnie, bo a to mnie przewiało, a to okres, a to się kiepsko czułam, poszłam w poniedziałek i jak gdyby nigdy nic po godzince power stepa, weszłam na pół godziny do vacu. We wtorek zakwasy były delikatne poszłam znów na vacu. A od wczoraj chodzę jak kaleka, bo lewa łydka nie chce puścić ![]() ale poprawa jest niewielka. Ze schodów schodzę jak kulawa Miałam sobie wczoraj walnąć piwko wieczorem na rozgrzanie, ale jakoś mi nie wyszło, może dziś. Ale może są jakieś skuteczniejsze sposoby?No i teraz zamiast się zbierać na fitness, siedzę w domu, ale może i na dobre mi to wyjdzie. Wezmę się za porządki w pokoju, może i w kosmetykach przy okazji. A właśnie, kolejny antyperspirant do stóp zużyty Chociaż kusi jeszcze nowe cudo Scholla, taki malutki deo z aktywnym tlenem, miała któraś może? |
||
|
|
|
#4068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Mag
Dzięki, w razie czego się zgłoszę ![]() sleepy ja myślę o czymś otulającym, w sam raz na depresyjno-jesienne dni. Odkąd mam tą podróbkę Słonia zamarzyło mi się coś w cynamonowo-ciasteczkowych aromatach Znacie takie coś? ![]() Ale jestem głodna, tata robi ziemniaki z piekarnika, ale już prawie 1,5 godziny się pieką a nadal twarde A mnie tu skręca już z głodu od tego zapachu ![]()
|
#4070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
A ja przeciez zrezygowałam z używania podkładów Co robić, co robić <wpada w panikę>Hahaha Cytat:
Czułam ból, ale ćwiczyłam dalej. Bolało przez jakies 4 dni, zwłaszcza przy chodzeniu. Przeszło mi po masażu - gdy wcierałam oliwkę Rebuild długo i intensywnie masowałam masażerem to miejsce które bolało i po 2 masażach przeszło.Byłam w Naturze, kupiłam tylko żel oliwkowy, bo fioletowego tuszu nie było.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-17 o 17:10 |
|||
|
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kisiel
Pierwsze słyszę, spróbowałabym, choć nie przepadam, ale z racji tego właśnie, że nie przepadam, to nawet takiego do zalania wrzątkiem nie mam.Cytat:
)? Bo myślę, że jeśli faktycznie ten podkład taki fajny, to możesz sobie kupić. Ori drogie nie jest, a na zimę przyda się twarzy dodatkowa otoczka do ochrony przed mrozem Cytat:
Co prawda trochę już puściło, ale i tak czuję ból przy chodzeniu, zwłaszcza jak włoże buty na obcasach. A właśnie chciałam pomierzyć nowe czółenka, żeby się w końcu na kolor zdecydować, bo chciałam granat, ale tata nie był pewien i przywiózł mi i granatowe i szare (właściwie to taki grafit raczej) i teraz sama nie wiem ale nie mogę. A jutro muszę którąś tacie oddać.
|
||
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Mag: w ogóle nie używam. Minerały mnie nie kręcą - mam kilka odsypek od Hex i nie podeszły mi zupełnie
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrezygnowałam też z podkładu, źle się z nim czuję kiedy już od wielkiego dzwonu go używam
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-17 o 19:18 |
|
|
|
|
#4074 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
A co testowałaś? ![]() MagJa, na zakwasy pomaga właśnie kisiel i sok wiśniowy - dlatego ja wtedy wcinam kisiel wiśniowy. ![]() Wróciłam, było cudownie ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Aha, isa, dla mnie takim zapachem o jakim piszesz jest karmelowa wanilia Sephory i coś czuję, że będzie moim nr 1 przez cały okres jesienno-zimowy.
|
|
|
#4075 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale może w zimię go zużyję.Swatche też mi się podobają, tak ogólnie, ale nie wypatrzyłam jeszcze takiego modelu, który by chwycił za serce i mogłabym dla niego ogołocić portfel ![]() Cytat:
Ale na pewno przy grzańcu łatwiej będzie mi wertować kuferek i pudełka z cieniami w celu wyoutowania tego, czego i tak dawno nie używam. Postanowiłam w końcu wziąć się za to. Cytat:
lepiej powspominaj miłe chwile we dwoje
|
||||
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak kupowałam flaszkę 50ml prawie rok temu to bałam się że jej nigdy nie zużyję bo zapach jest za mocny. Teraz wiem że wypsikam do ostatniej kropli.Na ten sezon też chcę coś bardziej intensywnego, żadnych świeżaków. Chyba przedłużę związek z ukochanymi midnight poison i insolence A z drugiej strony chcę coś nowego... W każdym bądź razie mam kupon 50zl zniżki do Marionnaud, do wykorzystania do końca października więc mam ponad miesiąc na dokładne testowanie i podjęcie decyzji.
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w piątkowy poranek, ach jak ja kocham piątki
Odliczam godziny do 16.00. i zaczynam weekend.Cytat:
Mnie wanilia Sephory, którą niuchałam wtedy na naszym zlociku w lipcu taka sobie się wydała. U mnie niestety waniliowe aromaty na skórze są ostre i wiercące w nosie a nie takie fajnie ciasteczkowe. Choć pomyślałam sobie teraz czy nie zrobić znów podejścia do Addicta, może teraz mnie wreszcie zachwyci ![]() PS. Cieszę się, że wyjazd się udał ![]() Cytat:
![]() W przyszłą sobotę będę jechać na uczelnię, więc zahaczę o SP. Może tam będzie coś fajnego z zapachów na promocji
|
|
#4078 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mi też się marzą nowe perfumy na okres jesienno-zimowy
na pewno muszę zrobic zapas Addicta, bo mało go już mam. Poza tym mam jeszcze Organzę Indecence, która jest na mnie nietrwała, ale uwielbiam jej zapach; Hypnotic Poison, które przestały mi jakoś podchodzić, ale może to kwestia pory roku; Dolce Vita, którą kocham i jeszcze Dune, które pójdą do szuflady niedługo i będą czekać na kolejne lato.Zdecydowanie jakiś jesienny zapach by się przydał. Tylko sama nie wiem jaki, koniecznie coś klasycznego, słodkiego, kwiatowego, mocnego. Hmm, może Amarige?
|
|
#4079 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
pachnie cudownie.. ![]() Cytat:
dziękuję ślicznie dziękuję spędziliśmy wczoraj bardzo fajny wieczór a dostałam faktycznie coś ekstra no świetny jest! i mam nadzieję, że mi ułatwi wstawanie w nowym roku akademickim
|
|
|
#4080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ej, ładnie to tak znęcać się nad rzyrafkami? Nic nie będzie, muszę zużyć choć 1 sztukę i wtedy sobei pozwolę. Ale to będzie bolałoooo ![]() Cytat:
Bo miałam taki intensywny dzien, że śniadanie o 8 a potem dopiero ta zapiekanka z KAzimierza po 16.Kisiel? To może i ziemniaki by jeszcze lepiej zadziałały? B to w nich jest potas Cytat:
![]() właśnie porzyszły moej Goshe- Linerek 11 jest boski jets ciemniejsz aniż w butelce, ale nie czarna i dostałam 2 próbki zapachów Gosha ![]() zużyłam tonik- wreszcie coś ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- a co do Perfum- mi się podobają z nowości: Givencgy Ange ou Demno Le Secret, Escada Desire me i Idole d'Armani. Testowałam też 5 nowych zapachów z Linii D&G i jedynie "10" przypadła mi do gustu- ciężka słodko-zmysłowa róża z czymś czego nei kojarzę. Ciekawia mnie jeszcze inne nowości: YSL Parisienne, Kate Moss Vintage, Jil Sander JIL, Guerlain Idylle, Givenchy Play i Play Intense. Ale to tak w ramach marzeń, bo pewnei na następną flaszeczke będzie mnei stać już nei w tym roku
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

a co planujesz?

i dlatego nie wiozę ze sobą nigdy całego majdanu
Perełki bardzo się przydadzą 

I nawet go nie powąchałam bo zauważyłam że pachnie nijako. 
nawet nie przypuszczałam, że mi tyle będzie z tym schodzić, no bo wszystko trzeba przemyśleć w najdrobniejszym szczególe.

Pierwsze słyszę, spróbowałabym, choć nie przepadam, ale z racji tego właśnie, że nie przepadam, to nawet takiego do zalania wrzątkiem nie mam.
lepiej powspominaj miłe chwile we dwoje
i dostałam 2 próbki zapachów Gosha