|
|
#2131 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
Dzięki Jesteś super ![]() Jak byś była taka miła i znalazła chwilkę to proszę o nazwy zegarków i o cenę albo tylko numery bede zadowolony
|
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rekord, to 220'000 konsultantek w całej Polsce, teraz jest obecnie jedyne 150'000, z tego duża część to nieaktywne, zagrożone... bla bla bla Avon sobie wymyśla cele a my mamy je spełniaj, jak nie spełnimy (a tak jest często), to od góry w dół wszyscy zbietrają ochrzan po kolei... od dywizyjnych, przez OMS po Liderów włącznie ![]() Żeby Avon odzyskał dawną 'świetność'... powinien zmienić jakość kosmetyków... a nie tylko dusić i dusić aby jak najwięcej mianować Moim skromnym zdaniem, lepiej, aby było mniej KK i każda miała super zamówienia, niż pełno KK i każda ledwo na 150 zbiera... bez sensu moim zdaniem jest ich polityka... no ale fakt faktem, spotkałam się z miejscami, gdzie konsultantek bylo jak grzybów po deszczu, ale i z miejscami, gdzie ludzie szukali, a faktycznie nikogo nie było
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-18 o 11:04 |
|
|
|
|
#2133 |
|
Rozeznanie
|
na trądzik najlepsza jest regularnośc stosowania kosmetyków(zel, tonik, peeling, maseczka) oraz zabiegi (oczyszczanie twarzy u kosmetyczki, w zaleznosci od potrzeby raz na 3-6 miesiecy, pozniej zadziej)
ja zapisałam się do Avonu, bo na cały akademik, baa wśród znajomych na uczelni nikt nie był w Avonie, a ja sama lubię te kosmetyki i tak wyszło
|
|
|
|
#2134 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
ja się zapisałam, bo mnie mama namówiła i na początku kupowałam dla siebie i dla rodzinki... a potem samo się rozkręciło, teraz kupują znajomi, sąsiedzi, dziewczyny z uczelni, współpracownicy, ludzie ze żłoba mojej córy... idzie mi znacznie lepiej jako KK niż jako LS
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanie z innej beczki... zamówiłam u konsultantki kosmetyki i ni stąd ni zowąd jakiś błąd wyskoczył u nich, nie wiem w ogóle z czym to jest związane i zamówienie w ogóle nie będzie zrealizowane. co teraz? można jakoś jeszcze zamówić z wcześniejszego, 12, katalogu? zaznaczam, że w tym 13 nie ma tego czego szukam...
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz czekać, aż znowu się pojawi w katalogu to, czego szukasz, lub znaleźć KK która ma to w zapasie Niestety
|
|
#2138 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ika2 dzięki za skany odpidałam Ci na e-mail, ale jak widze 'troszkę' za późno sorasy ![]() jezeli chodzi o katalog 16 .... hmmmm ... jak dla mnie szału nie ma nic sie nie zmarnuje ![]() napewno wezme sobie ten zegarek eternal love, bo mój obecny wziął i sie 'skończył' a te 25 zł to zaden majątek ![]() aaa no i obstawiam, że na ten tusz SS w tym tygrysim opakowaniu to klienkti sie hurtem rzucą
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-09-18 o 08:21 |
|
|
|
|
#2140 |
|
Raczkowanie
|
Rzadko to robię, ale postanowiłam wykorzystać sferę i napisać do nich maila.
Mam trzy sprawy, czy lepiej będzie jak wyślę trzy wiadomości? czy też mogę liczyć, że jak maila "zapcham" pytaniami to odpowiedzą na wszystkie?
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() proste ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- ja już jestem w tej firmie barrrdddzo długo i widzę że się straszny syf robi..kiedyś to dopiero nagradzano KK co rok wyły wyjazdy sponsorowane przez avon, paki kosmetyków co rok spa...a teraz jest śmieszny avon club z badziewnymi produktami... ![]() a do tego moje klientki albo się zapisyją na KK albo na liderki bo tak są kuszone..że to niby super praca eschhh |
|
|
|
|
#2143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja wolę dołożyć 3 zł i kupić na wyprzedaży masło z TBS.
|
|
#2144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj, w piątek możesz nawet , jak bedziesz wiedziała o której kurier może być w twojej dzielnicy, w twoim mieście, możesz telefonicznie przekierować paczkę do naszego Biura ,jak chcesz podam Ci telefony do naszej OMS wcześniej z nią uzgadniajać jednorazowo przekierowaną paczkę np. ze względu na Twoją nieobecność w domu... A potem ustalisz z Basią inna możliwosc odbioru paczki, wszystko można załatwić |
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze w tym tygodniu jestem w domu jak przyjedzie to wezme od niego nr telefonu, żeby na przyszłość mieć no i chce z nim wogóle pogadac, jak to by wyglądało jak mnie nie bedzie; jak mnie odpowiedz nie usatysfakcjonuje to wtedy bede działać z przekierowaniem paczki ![]() dziękuje Ci bardzo za wszelkie informacje
|
|
#2146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, czasem jest za bardzo, za przeproszeniem upierdliwa. Nasze Biuro jest czynne tylko w piątki, w dni pozostale nasz OMS pracuje w terenie w terenie.....
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Czy widziałyście już na żywo portfel DONATELLA?Bardzo mi się podoba,ale nie wiem jaki jest w środku?
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kolorówka i wiele innych produktów jest daleko w tyle za konkurencją, niestety Cytat:
już poprawiam
|
|
#2151 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Jeśli moje zamówienie pobrano do realizacji dziś to moge jeszcze jakos domówić jedna rzecz ?? i jak to zrobić najlepiej ??
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także dzwoń jak najszybciej i powinni Ci dołożyć to co chcesz do paczki
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę lepsze i tańsze produkty z BU. A seria SPA też moim zdaniem schodzi na psy. Niestety ceny wprost przeciwnie.
|
|
#2154 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi gdzie znajde skany minikatalogu ? wszystkie rozdałam i potrzebuje dla siebie
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak drogo wychodzi; klientki, to sie raczej nie rzuca ![]() LadyBird6 dzwoniłam do p. Przemka i dowiedziałam się, ze w pruszczu będą rozwozić paczki popołudniu jeszcze raz dzięki za info
|
|
#2160 |
|
Rozeznanie
|
Czy też macie na ostatniej fakturze naliczoną opłatę za jakiś przewodnik Anew?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

jak dla mnie ma się rozumieć, jak seria SPA afrykańska, brązowy cukier i wanilla... cudeńko
Jesteś super 
i jak widać tu po naszych opiniach idzie to w złym kierunku
bo kiedys współpraca z ta firma byłą przyjemniejsza.
rekord, to 220'000 konsultantek w całej Polsce, teraz jest obecnie jedyne 150'000, z tego duża część to nieaktywne, zagrożone... bla bla bla

ja się zapisałam, bo mnie mama namówiła i na początku kupowałam dla siebie i dla rodzinki... a potem samo się rozkręciło, teraz kupują znajomi, sąsiedzi, dziewczyny z uczelni, współpracownicy, ludzie ze żłoba mojej córy... idzie mi znacznie lepiej jako KK niż jako LS

Mam trzy sprawy, czy lepiej będzie jak wyślę trzy wiadomości? czy też mogę liczyć, że jak maila "zapcham" pytaniami to odpowiedzą na wszystkie?