|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
wiem wiem nie wygladam na swoje lata
|
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
Siwa oj teraz nikt Ci nie da spokoju, ja potwierdzam to co napisały moje poprzedniczki na temat Twojej urody i stwierdzam, ze urodą przebijasz samą Jessice Simpson. Prawdziwa AG. Najbardziej spodobało mi się zdjecie-miniaturka albumu. Czuje, ze zostaniesz gwiazdeczka wizazu
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raaaany aż mi glupio jak tak piszecie ![]() Ale dziekuje aczkolwiek ja sama nie postrzegam siebie jako super pieknosc, mam równiez kompleksy.
|
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
ja postanowilam teraz ostro o siebie zadbac i choc troche wygladac jak ag
przez sezon pracowalam w sumie teraz tez ciagne swoj ostatni maraton i przez to sie troche zaniedbalam ![]() jak widze te sliczne buzki ze zdjec to szalu dostaje bo mi sie tak podobaja ... co robicie dziewczyny zeby byc pieknejsze ? moze wpadnie mi cos co moge zrobic jeszcze ze soba ?Wiecie moze gdzie dostane taka sukienke typowo jesienna badz zimowa ? taka do czarnych rakstopek i botkow ? marzy mi sie taka ajjj...
|
|
|
|
#3035 |
|
Wtajemniczenie
|
w nowej kolekcji Zary są cudne tuniki , sukienki własnie na jesień zimę. No cudeńka
ja juz upolowałam 3
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce wyjść na chamską ani nic z tych rzeczy ale prosiłabym osoby które podgladają wątek a nie udzielaja się w nim aktywnie o nie przysyłanie mi zaproszeń, niestety nie moge każdej osoby tutaj zaglądającej zaprosić do znajmych, zapraszam tylko osoby z którymi rozmawiam na forum. O wiele łatwiej byłoby mi powrzucac zdjecia na forum, aczkolwiek tego nie robie z obawy przed kradzieżą zdjęć.
Wielkie sorki Zapraszam do aktywnego udzielania się
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-09-18 o 01:50 |
|
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
Siwa hehehe mowilam, ze Ci nie dadza spokoju, mnie po takich opiniach na ich miejscu ciekawość by zżerała - dobra zachęta do udzielania się
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
przyszłam tu do was bo na watku o przedłuzanych chwala włosy jednaj z was..party girl sliczne włoski.. mam do ciebie pytanie.. masz odcien ciemny braz?? ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- i czy masz naturalne włosy farbowane?
|
#3039 |
|
Zadomowienie
|
witam Was
NIe mialam nawet czasu popisac ciagle tylko praca dom i tak w kolko....wczoraj sov\bie zrobilam wieczor pieknosci Powiedzcie mi czy któras z Was stosowała jakies diety?? Marze o powrocie do figury sprzed ciazy a tu nic nie wychodzi
|
|
|
|
#3040 |
|
BAN stały
|
siwa dzieki , w koncu zobaczylam te , oslawione juz fotki
![]() podobasz mi sie w czarnym , wygladasz tak bardziej egzotycznie .. fiu fiuu dlatego nie rob z siebie typowej blondynyy , proosze cie ![]() kurde a ja w nocy , nie wiem jak to mozliwe , obudzilam sie i zaczelam drapac oko , swedzialo straszliwie no i je zatarlam .. wlasnie sie obudzilam i jest cale czerwone .. nie mam zadnych kropel do oczu , w poludnie musze wyjsc i bede wygladac jak robocop
|
|
|
|
#3041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi też się bardzo podobasz :P Tylko mam małe wątpliwości co do tego blondu- na niektórych zdjęciach masz taką oliwkową cerę, wiec może być ryzykownie :P Może to tylko wina oświetlenia. W każdym razie mam nadzieję, że będzie ładnie A piesek uroczy Też bym przygarnęła jakieś maleństwo, ale mieszkam sama i prawie cały dzień spędzam na uczelni, więc psinka by mi umarła z nudów.Usunęłam te paskudne czerwone refleksy, którymi mnie skrzywdził fryzjer Jeszcze z jedno farbowanko jakąś rozjaśniającą blond farbą i w końcu będę blondynką. Został tylko dylemat czy przedłużyć na stałe, czy kupić clipy Widziałyście nowy katalog Mango? Mam podobną fryzurę do Scarlett j. w tym katalogu i do takiego koloru się rozjaśniam Jak mi net zacznie normalnie chodzić to wstawię obiecane foty :P
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
odeta ja mam uczulenie i tez oko tre jak głupia.. wygladam jak nacpana bo białka sa całe czerwone.. zalewam swietlikiem ale fantastyczny to on nie jest
i co odeta lepsze od victori włosy czy te party girl?
|
#3043 |
|
Raczkowanie
|
Oj Siwa to niewiele wiecej wzrostu odemnie
![]() Nie myślałam ze 160cm może byc tak piekne ![]() Musze schudnac w takim razie do 40 kg
|
#3044 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Fajne są takie maseczki żelowe, które wkłada się do zamrażarki na jakiś czas i kładzie na oczach. Przydaje się, szczególnie po nieprzespanej nocy |
||
|
|
|
#3045 |
|
BAN stały
|
mini ale ja sie przerzucam z clipow od V. na clipy z dw :P nie chce juz syntetykow (mimo iz z tych jestem zadowolona) , ale na zime , jak bedzie targal witr czy cos beda sie z nich zlepy robic (tak sobie wyobrazilam ) dlatego chce naturalne . clipy Party Girl to jedne z najlepszych jakie widzialam, ale ich sobie nie kupilabym , maja tylko 60 czy 70 gram , a u mnie 2 zestawy albo 5 czy 6 tasm przypiete odpada , oszalalabym i urwalabym sobie glowe
![]() jakkolwiek dzieki za rade , mam lod zamrozony , zaraz bede robic oklad .. wlasnie nie wiem co to ostatnio mi sie zrobilo , dostaje napadow alergi , to dziwne o tej porze roku , zazwyczaj lapie mnie wiosna a nie pod koniec lata no ale .. |
|
|
|
#3046 |
|
BAN stały
|
dzien dobry dziewczyny
wynalazlam u ktorejs z Was w podpisie ubieranki i siedze i się bawię hehe
|
|
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
Mini chyba nie czytałaś moich postow, w których napisałam, ze mam te same włosy co party-girl , z tej samej aukcji i moje nie wygladaja tak fantastycznie co party. Fotki mam tez wklejone i na tym watku i na naszym na ok 116 str. Nie wiem dlaczego tak jest.Moze party ma 2 komplety.
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- A wiesz, ze to jest dobre hehe. Szkoda, ze nie ma takiego co sie swoje zdjecie wstawia. |
|
|
|
#3048 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3049 | |
|
Rozeznanie
|
Witam panienki
Cytat:
wiem o jakich maseczkach żelowych piszesz sama mam takie okularki w kształcie truskawek, ale żadko ich używam bo jakoś długo nie moge znieść tego zimna
|
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Rozeznanie
|
widzialam fotki siwa .. o jaaaaaaaaaaa nie moge jaka ty jestes sliczna!!! mamy naprawde wiele pieknych wizazanek jak sie okazuje, z tym podobienstwem do jessici to zgadzam sie ale tylko na niektorych fotkach
![]() i czarny ci bardzo ale to bardzo pasuje, ciekawe jak bedzie z tym blondem, zobaczymy jakbym miala czas to tez zroilabym sobie taki albumik w profilu, ale niestety zbyt wiele obowiazkow, praca, dziecko, dom itp itd, a tak lubilam zawsze sobie fotki strzelac w roznych ciuszkach, ale to bylo dawno.. hmmm jakies 5 lat i 4 kg temu |
|
|
|
#3052 |
|
BAN stały
|
szkoda, ze np. tak malo ubran jest
|
|
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty naprawdę przypominasz Jessicę Simpson Tylko jesteś taka bardziej słodka ![]() Bo dla mnie masz buźkę właśnie taką ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny nie wiem co kupić: spodnie sportowe (bo dużo ćwiczę ostatnio), mniej więcej takie (zdjęcie z wątku o VS) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253170363 czy 2 staniki (czarny i biały), bo ostatnio schudłam i jakoś tak mi wiszą miseczka dobra tylko obwód zły
|
||
|
|
|
#3054 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|
#3055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ostatnio napaliłam się na dłuższy sweterk rozpinany, taki za pupe by pasował do legginsów , ale zdecydować się nie mogę- na allegro co patrzę na wymiary to wszystkie wydawają mi się za duże bo mają od 86 cm w biuscie a ja mam 84cm Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-09-18 o 12:08 |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jeszcze siostra albo szwagier porobią mi fotki abym mogła wysłać zgłoszenie do agencji (bo chcę spróbować). Tz nie daje mi z tym spokoju, wciąż się pyta czy w końcu wysłałam. A ja nie wysyłam bo jestem bardzo samokrytyczna i nie podobają mi się moje zdjęcia
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zadomowienie
|
życzę powodzenia
ja jedynie brałam udział jako modelka w pokazach fryzur ![]() ![]() nie nadaję się na modelka bo jestem bbbbardzo bardzo niefotogeniczna, tak że od wielu osób słyszałam że na żywo wyglądam lepiej niż na zdjęciach , no i przede wszystkim nie czuję się taka ładna żeby tam się pchać
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego jak szwagier obrabiał mi fotki to stwierdził, że robienie tego to przyjemność bo tak jakoś fajnie, łatwo mu się to robi No i Tz mnie też zachęca. Jego mama, siostra, szwagier, koleżanka... Wiele osób No nic nie stracę jak wyślę
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
fotki
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
2
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

NIe mialam nawet czasu popisac ciagle tylko praca dom i tak w kolko....

, proosze cie 
Widziałyście nowy katalog Mango? Mam podobną fryzurę do Scarlett j. w tym katalogu i do takiego koloru się rozjaśniam 

miseczka dobra tylko obwód zły