American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 22:34   #3031
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Siwa, ale ładniutka jesteś
Ale dałabym Ci chyba jednak trochę mniej niż 24 lata
dziekuje
wiem wiem nie wygladam na swoje lata
Stary 2009-09-17, 22:59   #3032
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Siwa oj teraz nikt Ci nie da spokoju, ja potwierdzam to co napisały moje poprzedniczki na temat Twojej urody i stwierdzam, ze urodą przebijasz samą Jessice Simpson. Prawdziwa AG. Najbardziej spodobało mi się zdjecie-miniaturka albumu. Czuje, ze zostaniesz gwiazdeczka wizazu
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:01   #3033
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Siwa oj teraz nikt Ci nie da spokoju, ja potwierdzam to co napisały moje poprzedniczki na temat Twojej urody i stwierdzam, ze urodą przebijasz samą Jessice Simpson. Prawdziwa AG. Najbardziej spodobało mi się zdjecie-miniaturka albumu. Czuje, ze zostaniesz gwiazdeczka wizazu

Raaaany aż mi glupio jak tak piszecie
Ale dziekuje , baaaaaaaaaardzo mi miło aczkolwiek ja sama nie postrzegam siebie jako super pieknosc, mam równiez kompleksy.
Stary 2009-09-17, 23:09   #3034
masterkotka
Raczkowanie

ja postanowilam teraz ostro o siebie zadbac i choc troche wygladac jak ag
przez sezon pracowalam w sumie teraz tez ciagne swoj ostatni maraton i przez to sie troche zaniedbalam
jak widze te sliczne buzki ze zdjec to szalu dostaje bo mi sie tak podobaja ...
co robicie dziewczyny zeby byc pieknejsze ? moze wpadnie mi cos co moge zrobic jeszcze ze soba ?
Wiecie moze gdzie dostane taka sukienke typowo jesienna badz zimowa ? taka do czarnych rakstopek i botkow ? marzy mi sie taka ajjj...
masterkotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:17   #3035
sintagma
Wtajemniczenie

w nowej kolekcji Zary są cudne tuniki , sukienki własnie na jesień zimę. No cudeńka ja juz upolowałam 3
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 01:45   #3036
1985SiWA
Zakorzenienie

Nie chce wyjść na chamską ani nic z tych rzeczy ale prosiłabym osoby które podgladają wątek a nie udzielaja się w nim aktywnie o nie przysyłanie mi zaproszeń, niestety nie moge każdej osoby tutaj zaglądającej zaprosić do znajmych, zapraszam tylko osoby z którymi rozmawiam na forum. O wiele łatwiej byłoby mi powrzucac zdjecia na forum, aczkolwiek tego nie robie z obawy przed kradzieżą zdjęć.
Wielkie sorki mam nadzieje, że żadna z osób przeglądająca nasz wątek nie bedzie urażona
Zapraszam do aktywnego udzielania się

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2009-09-18 o 01:50
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 07:05   #3037
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Siwa hehehe mowilam, ze Ci nie dadza spokoju, mnie po takich opiniach na ich miejscu ciekawość by zżerała - dobra zachęta do udzielania się
Stary 2009-09-18, 08:35   #3038
Mini1991
Zakorzenienie

czesc przyszłam tu do was bo na watku o przedłuzanych chwala włosy jednaj z was..
party girl sliczne włoski.. mam do ciebie pytanie.. masz odcien ciemny braz??

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

i czy masz naturalne włosy farbowane?
Stary 2009-09-18, 09:39   #3039
MySSaaa
Zadomowienie

witam Was NIe mialam nawet czasu popisac ciagle tylko praca dom i tak w kolko....
wczoraj sov\bie zrobilam wieczor pieknosci Powiedzcie mi czy któras z Was stosowała jakies diety?? Marze o powrocie do figury sprzed ciazy a tu nic nie wychodzi
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 09:44   #3040
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

siwa dzieki , w koncu zobaczylam te , oslawione juz fotki
podobasz mi sie w czarnym , wygladasz tak bardziej egzotycznie .. fiu fiuu dlatego nie rob z siebie typowej blondynyy , proosze cie mysle ze w brazie tez byloby ci ladnie ale nie blond , ale to oczywiscie tylko moje zdanie

kurde a ja w nocy , nie wiem jak to mozliwe , obudzilam sie i zaczelam drapac oko , swedzialo straszliwie no i je zatarlam .. wlasnie sie obudzilam i jest cale czerwone .. nie mam zadnych kropel do oczu , w poludnie musze wyjsc i bede wygladac jak robocop
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 09:49   #3041
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Ale dziekuje , baaaaaaaaaardzo mi miło aczkolwiek ja sama nie postrzegam siebie jako super pieknosc, mam równiez kompleksy.
A kto ich nie ma
Mi też się bardzo podobasz :P Tylko mam małe wątpliwości co do tego blondu- na niektórych zdjęciach masz taką oliwkową cerę, wiec może być ryzykownie :P Może to tylko wina oświetlenia. W każdym razie mam nadzieję, że będzie ładnie A piesek uroczy Też bym przygarnęła jakieś maleństwo, ale mieszkam sama i prawie cały dzień spędzam na uczelni, więc psinka by mi umarła z nudów.

Usunęłam te paskudne czerwone refleksy, którymi mnie skrzywdził fryzjer Jeszcze z jedno farbowanko jakąś rozjaśniającą blond farbą i w końcu będę blondynką. Został tylko dylemat czy przedłużyć na stałe, czy kupić clipy Widziałyście nowy katalog Mango? Mam podobną fryzurę do Scarlett j. w tym katalogu i do takiego koloru się rozjaśniam Jak mi net zacznie normalnie chodzić to wstawię obiecane foty :P
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 09:50   #3042
Mini1991
Zakorzenienie

odeta ja mam uczulenie i tez oko tre jak głupia.. wygladam jak nacpana bo białka sa całe czerwone.. zalewam swietlikiem ale fantastyczny to on nie jest

i co odeta lepsze od victori włosy czy te party girl?
Stary 2009-09-18, 09:53   #3043
Eternia89
Raczkowanie

Oj Siwa to niewiele wiecej wzrostu odemnie
Nie myślałam ze 160cm może byc tak piekne
Musze schudnac w takim razie do 40 kg
Stary 2009-09-18, 09:54   #3044
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez masterkotka Pokaż wiadomość
Wiecie moze gdzie dostane taka sukienke typowo jesienna badz zimowa ? taka do czarnych rakstopek i botkow ? marzy mi sie taka ajjj...
A z jakiego materiału chciałabyś tą sukienke? W H&M są całkiem ładne z dzianinki.

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
kurde a ja w nocy , nie wiem jak to mozliwe , obudzilam sie i zaczelam drapac oko , swedzialo straszliwie no i je zatarlam .. wlasnie sie obudzilam i jest cale czerwone .. nie mam zadnych kropel do oczu , w poludnie musze wyjsc i bede wygladac jak robocop
Przez 3 lata walcze z oczami i moim skromnym zdaniem kropelni nie przyniosą poprawy do tego spotpnia, żeby za parę godzin było ok. To nierealne. Owiń kostki lodu w cienki materiał i połóż to na oczy na jakieś 15 min, będzie lepiej Fajne są takie maseczki żelowe, które wkłada się do zamrażarki na jakiś czas i kładzie na oczach. Przydaje się, szczególnie po nieprzespanej nocy
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 10:10   #3045
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

mini ale ja sie przerzucam z clipow od V. na clipy z dw :P nie chce juz syntetykow (mimo iz z tych jestem zadowolona) , ale na zime , jak bedzie targal witr czy cos beda sie z nich zlepy robic (tak sobie wyobrazilam ) dlatego chce naturalne . clipy Party Girl to jedne z najlepszych jakie widzialam, ale ich sobie nie kupilabym , maja tylko 60 czy 70 gram , a u mnie 2 zestawy albo 5 czy 6 tasm przypiete odpada , oszalalabym i urwalabym sobie glowe

jakkolwiek dzieki za rade , mam lod zamrozony , zaraz bede robic oklad .. wlasnie nie wiem co to ostatnio mi sie zrobilo , dostaje napadow alergi , to dziwne o tej porze roku , zazwyczaj lapie mnie wiosna a nie pod koniec lata no ale ..
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 10:24   #3046
lolly_girl
BAN stały

dzien dobry dziewczyny

wynalazlam u ktorejs z Was w podpisie ubieranki i siedze i się bawię hehe
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 10:36   #3047
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Mini chyba nie czytałaś moich postow, w których napisałam, ze mam te same włosy co party-girl , z tej samej aukcji i moje nie wygladaja tak fantastycznie co party. Fotki mam tez wklejone i na tym watku i na naszym na ok 116 str. Nie wiem dlaczego tak jest.Moze party ma 2 komplety.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczyny

A wiesz, ze to jest dobre hehe. Szkoda, ze nie ma takiego co sie swoje zdjecie wstawia.
Stary 2009-09-18, 10:53   #3048
olalola24
Wtajemniczenie

Cytat:
dzien dobry dziewczyny

a to chyba u mnie :p ja to juz jestem od tego uzalezniona :pp
olalola24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:17   #3049
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Witam panienki dłuższy czas juz was podczytuje ale brakowało mi weny żeby się odezwać teraz jakoś mnie naszło.

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
A z jakiego materiału chciałabyś tą sukienke? W H&M są całkiem ładne z dzianinki.

Przez 3 lata walcze z oczami i moim skromnym zdaniem kropelni nie przyniosą poprawy do tego spotpnia, żeby za parę godzin było ok. To nierealne. Owiń kostki lodu w cienki materiał i połóż to na oczy na jakieś 15 min, będzie lepiej Fajne są takie maseczki żelowe, które wkłada się do zamrażarki na jakiś czas i kładzie na oczach. Przydaje się, szczególnie po nieprzespanej nocy

wiem o jakich maseczkach żelowych piszesz sama mam takie okularki w kształcie truskawek, ale żadko ich używam bo jakoś długo nie moge znieść tego zimna
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:39   #3050
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
dzien dobry dziewczyny

ja też wcziraj to znalazłam i z pól godziny w te ubieranki cykłam:brzyda l:
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:41   #3051
blondi1041
Rozeznanie

widzialam fotki siwa .. o jaaaaaaaaaaa nie moge jaka ty jestes sliczna!!! mamy naprawde wiele pieknych wizazanek jak sie okazuje, z tym podobienstwem do jessici to zgadzam sie ale tylko na niektorych fotkach
i czarny ci bardzo ale to bardzo pasuje, ciekawe jak bedzie z tym blondem, zobaczymy
jakbym miala czas to tez zroilabym sobie taki albumik w profilu, ale niestety zbyt wiele obowiazkow, praca, dziecko, dom itp itd, a tak lubilam zawsze sobie fotki strzelac w roznych ciuszkach, ale to bylo dawno.. hmmm jakies 5 lat i 4 kg temu
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:41   #3052
lolly_girl
BAN stały

szkoda, ze np. tak malo ubran jest
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:51   #3053
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Każdy ma kompleksy

Ale Ty naprawdę przypominasz Jessicę Simpson Tylko jesteś taka bardziej słodka
Bo dla mnie masz buźkę właśnie taką

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
zaproszenie

Neheszta, o masakra Ciekawe czy ja tez bym tyle dała rady zjeść Bo ogólnie to ja słodkie uwielbiam tyle, że nie jem, przynajmniej ostatnio a potem może jak już ustabilizuje sobie wagę i wymiary to dopuszcze w niewielkich ilościach
Jeju ja zjem troszkę czekolady (np. jeden pasek) i już mam dość na cały dzień

Dziewczyny nie wiem co kupić:
spodnie sportowe (bo dużo ćwiczę ostatnio), mniej więcej takie (zdjęcie z wątku o VS) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253170363
czy 2 staniki (czarny i biały), bo ostatnio schudłam i jakoś tak mi wiszą miseczka dobra tylko obwód zły
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:58   #3054
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
czesc przyszłam tu do was bo na watku o przedłuzanych chwala włosy jednaj z was..
party girl sliczne włoski.. mam do ciebie pytanie.. masz odcien ciemny braz??

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

i czy masz naturalne włosy farbowane?
Dziękuje ale nie mam ciemnego brązu tylk0 sredni brąz, i moje naturalne sa farbowane.

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
clipy Party Girl to jedne z najlepszych jakie widzialam, ale ich sobie nie kupilabym , maja tylko 60 czy 70 gram , a u mnie 2 zestawy albo 5 czy 6 tasm przypiete odpada , oszalalabym i urwalabym sobie glowe
masz racje, nie są one za gęste i tez nie wyobrazam sobie noszenia np 2 zestawów czy połtorej:/..nie wiem czy w ogole zmiescilyby sie na mojej głowie hehe

Cytat:
Mini chyba nie czytałaś moich postow, w których napisałam, ze mam te same włosy co party-girl , z tej samej aukcji i moje nie wygladaja tak fantastycznie co party. Fotki mam tez wklejone i na tym watku i na naszym na ok 116 str. Nie wiem dlaczego tak jest.Moze party ma 2 komplety.
wyjaśniam: nie mam dwóch kompletów, na zdjęciach miałam założony niecały jeden! z tyłu dwie taśmy, a po bokach po jednej.

Cytat:
Te włosy nie są tak piękne, nie wiem co party girl z nimi zrobiła, ale ja je kupiłam na tej samej aukcji i ten sam kolor i nawet długosc i róznica miedzy moimi, a jej jest kolosalna.Po pierwsze moje są bardzo rzadkie jak kazde nturalne za ta cene. Kupiłam je tak jak party jako proste włosy (36-40 cm), ona ma je skrecone, a dlugosc wyglada na 45m, ona napisala, ze jej sie błyszczą za bardzo, a moje sa idealnie dopasowane do moich pod wzgledem blyszczenia(czyli znikome w naturalnym swietle bo od lampy blyskowej wiadomo..) i pod wzgledem koloru i to jest ich największy plus, dla ktorego nie załuje kupna tych włosów, ale nastepnym razem na pewno wybiore gestsze i nawet jak by to mialy byc syntetyki.
Dołączam fotki z moimi klipami z tej samej aukcji akcji co party http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1253097292 . Wiecej napisalam o tych klipach w watku o przedluzaniu włosów cz. III str. ok 116.Zaznaczam iz na fotkach włosy z tylu zaczesalam do przodu, tak ze z tlu moze jeden cienki kosmyk zostal, czyli jak widac ponizej jest tych włosów baaardzo mało.
Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
patii naprawde jest wielka roznica miedzy waszymi włoskami!!
jedyne co mi przychodzi do glowy dlaczego taka roznica w dlugości to ze ona jest bardzo niziutka a ty wysoka i wtedy moga wlosy u kogos siegac nizej lub wyzej ale ona ma w dodatku pokrecone, wiec po wyprostowaniu mialaby jeszcze dluzsze !! o co tu chodzi??
szczerze nic z nimi nie robiłam specjalnego, raz je tylko umyłam, no i zakręciłam końce żeby sie nie odznaczały od moich naturalnych poskręcanych u dołu.może faktycznie różnica długości jest taka dlatego bo po pierwsze jestem dużo niższa, po drugie jak robilam fotke z przodu to wziełam te wszystkie z tyłu do przodu i odwrotnie(moze przez to wydaja sie takie geste) a po 3cie moze po prostu dopinam tasmy nizej niz Ty,dlatego mam dluzsze nie wiem ale ta dolna tylna tasma jest prawie cakiem na dole przypieta. I mysle ze krecone wlosy wydaja sie gestsze niz proste, a jesli chodzi o to blyszczenie to wystepuje tylko i wyłączni przy mocnym słońcu na dworze także nie jest to dla mnie jakis mega problem.

Cytat:
Wiesz, jesli chodzi o długosc to moze i masz rację, właśnie na innym wątku przeczytałam, ze party girl ma 157 cm, a ja 170 cm. Tylko skąd ona ma je takie geste???
Ale chyba już WIEM !Pewnie dwa zestawy założyła
mam niepełny 1 zestaw, moze wydaja sie gestsze tez dlatego ze moje naturalne mam troche za łopatki i też nie są jakies specjalnie rzadkie, i kiedy dołoże clipy sprawia to wrażenie bardzo gęstych.
Stary 2009-09-18, 12:05   #3055
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem co kupić:
spodnie sportowe (bo dużo ćwiczę ostatnio), mniej więcej takie (zdjęcie z wątku o VS) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253170363
czy 2 staniki (czarny i biały), bo ostatnio schudłam i jakoś tak mi wiszą miseczka dobra tylko obwód zły
ja bym stawiała na staniki- dobry biustonosz to podstawa choc jeśli miseczka jest dobra to proponuje ci poprostu pszeszyć go,zweżając lekko obwód

ja ostatnio napaliłam się na dłuższy sweterk rozpinany, taki za pupe by pasował do legginsów , ale zdecydować się nie mogę- na allegro co patrzę na wymiary to wszystkie wydawają mi się za duże bo mają od 86 cm w biuscie a ja mam 84cm wydaje mi się że bedzie za luźny

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2009-09-18 o 12:08
Stary 2009-09-18, 12:08   #3056
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
ja bym stawiała na staniki- dobry biustonosz to podstawa choc jeśli miseczka jest dobra to proponuje ci poprostu pszeszyć go,zweżając lekko obwód
A kupię 2 staniki a co

Dzisiaj jeszcze siostra albo szwagier porobią mi fotki abym mogła wysłać zgłoszenie do agencji (bo chcę spróbować). Tz nie daje mi z tym spokoju, wciąż się pyta czy w końcu wysłałam.

A ja nie wysyłam bo jestem bardzo samokrytyczna i nie podobają mi się moje zdjęcia
Stary 2009-09-18, 12:13   #3057
zmija19
Zadomowienie

życzę powodzenia
ja jedynie brałam udział jako modelka w pokazach fryzur
nie nadaję się na modelka bo jestem bbbbardzo bardzo niefotogeniczna, tak że od wielu osób słyszałam że na żywo wyglądam lepiej niż na zdjęciach zawsze muszę jakieś głupie miny strzelić, no i przede wszystkim nie czuję się taka ładna żeby tam się pchać
Stary 2009-09-18, 12:18   #3058
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
życzę powodzenia
ja jedynie brałam udział jako modelka w pokazach fryzur
nie nadaję się na modelka bo jestem bbbbardzo bardzo niefotogeniczna, tak że od wielu osób słyszałam że na żywo wyglądam lepiej niż na zdjęciach zawsze muszę jakieś głupie miny strzelić, no i przede wszystkim nie czuję się taka ładna żeby tam się pchać
Też się nie czuję jakaś wyjątkowa. Ale każdy mi mówi, że jestem bardzo fotogeniczna.
Do tego jak szwagier obrabiał mi fotki to stwierdził, że robienie tego to przyjemność bo tak jakoś fajnie, łatwo mu się to robi

No i Tz mnie też zachęca. Jego mama, siostra, szwagier, koleżanka... Wiele osób

No nic nie stracę jak wyślę
Stary 2009-09-18, 12:19   #3059
party_girl7
Zakorzenienie

fotki
Stary 2009-09-18, 12:25   #3060
party_girl7
Zakorzenienie

2
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości