|
|
#4921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
elunka88 to gdzie się bawiliście
?
|
|
|
|
#4922 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;14297164]cześć dziewczynki dawno już nie pisałam bo ostatnio nie mam czasu może jutro dam radę poczytać o czym pisałyście wpadłam się przywitać i zaraz uciekam na londyńczyków tak w ogóle to czeka mnie szalony weekend bo i w sobotę i w niedzielę mam wesele jedno jest u sąsiadki a drugie u brata więc na obu wypada mi być mam nadzieje że wytrzymam [/QUOTE] Masz wesele jednego dnia?? Jeśli tak to urwiesz sie z wesela brata, żeby iść na wesele sąsiadki?? Cytat:
No Teściowa też, skoro zadeklarowała się z taką pomocąCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I urodziny ma 2 tygodnie wcześniej - po prostu brak słów jak niektórzy lubią robić problemy innymCytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14303114]Dzień dobry Kochaniutkie !A ja wstałam sobie właśnie i dzisiaj jest cudowny dzień,bo mój Łukaszek wraca . Ale ten weekend nie będzie należał do ciekawych,bo Łukasz ma katar. A wiecie,jak to jest,kiedy facet jest chory . Bez kija nie podchodzić .[/QUOTE]Właśnie wczoraj kupiliśmy naszemu koledze prezent urodzinowy - dostanie od nas plecak Teraz został nam prezent dla koleżanki - a tu pomysłu to już w zupełności nie mamyLecę na śniadanie
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14303962]elunka88 to gdzie się bawiliście
?[/QUOTE]Najpierw poszłyśmy do alibi, wypiłyśmy po piwku. Potem do desperados - lipa, może 3 osoby na krzyż. Więc jak zwykle skończyło się na UV
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ostatnie dwie strony obadałam tylko wzrokiem. Jestem jeszcze u TŻ, spadam do nauki bo wieczorem nie bardzo się pouczyłam:/ Nie wiem kiedy do was zajrzę, więc bye bye i całuski
|
|
|
|
#4925 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny stało sie coś strasznego , mój chłopak stracił prace , bardzo dobra prace
i teraz zastanawiam sie czy to jest dobry pomysł aby w niedziele poinformować moich rodzicom o zaręczynach ? Na pewno pomyślą jak bez pracy chcą myśleć o weselu( ja narazie pracuje ) szczególnie kiedy chcieliśmy sobie za wszystko zapłacić. Wiem ze to jeszcze prawie 2 lata i na pewno coś znajdzie , sama nie wiem co o tym myśleć
|
#4926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Narzeczony nie ma pracy nie oznacza, że nie będzie jej miał przez następne dwa lata. Czasami tak się zdarza, ale to nie jest powód do tego aby rezygnować z powiadomienia rodziców o zaręczynach. Na pewno wszystko się niedługo ułoży i Twój Narzeczony znajdzie lepszą pracę niż ta obecna.
|
|
#4927 |
|
Raczkowanie
|
Powitać
![]() Electra85 nie no nie kazała mi zrobić całej imprezy aż tak to nie;p.Miałam po prostu pomagać kucharce podczas gdy familia bd w kościele.W przyszłą sobotę i tak tam jedziemy pomagać,ale niedziela odpada.. ma.ko nie,raczej nie ma takiego charakteru,tak jak pisze conslusion możliwe,że nie wiedziała,że się tak poczuje,po prostu nie przyszło jej do głowy. ivona84 na szczęście mama pojechała do miasta i przy okazji mi wymieni majtki;p
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za te ciepłe słowa
choć bardziej należałyby się one Łukaszowi ![]() Elunka - masz zdrowie Ja bym nie dała rady na disco, a potem do pracy na 7.30 Mloda nie wiem co powiedzieć Ale według mnie rodziców trzeba poinformować o zaręczynach - jeśli chcecie oczywiście. To, że Twój TŻ stracił prace to nic- nie rezerwowaliście przecież sali, ani nic nie zrobiliscie w kierunku organizacji wesela prawda?A poza tym zgadzam się w 100% z Isabele -to, że teraz stracił pracę nie oznacza, że nie będzie jej miał przez następne lata. Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:58 |
|
|
|
#4929 |
|
Konto usunięte
|
mloda111 isabele ma racje-przecież pracę na pewno znajdzie w ciągu tych dwóch lat
. Nie powinniście odwoływać spotkania i zaręczyn . I nie martw się,będzie dobrze !isabele fajny pomysł dla kolegi . A dla koleżanki może jakąś ładną skromną bransoletkę albo kolczyki ? Wiesz u kobiety nigdy tego nie mało . Zawsze się przyda .elunka88 to pobalowaliście-a ja normalnie nigdy w UV nie byłam-wstyd:P! A ja właśnie wyżłopałam kawkę . Mniami-dobra .
|
|
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
Mloda ja też uważam,że powinniście powiedzieć rodzicom.Przecież bd szukał kolejnej pracy bo motywacją będzie uzbieranie na wesele
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka - to trzeba się wybrać
generalnie to polecam. Ja też piję kawkę i młócę Crunchipsy....wieeeem.... tyle kalorii, ale jakoś mnie naszło ![]() młoda - ja zgadzam się z resztą. Powiedzcie rodzicom!
|
#4932 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 zjadłabym takich chipsów.... Ale kurczę nie da rady
. Za dużo kaloriów . A od zeszłego tygodnia zrzuciłam już 2 kg . I po 3 cm w pasie i biodrach . Dobrze mi idzie,nie mogę tego zepsuć . Także zjedz jednego crunchipsa za moją dietę:P
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu straty pracy. wg mnie poifnormować możecie.Powiedzcie rodzicom jakie macie plany. Do tego czasu Twój TŻ na pewno znajdzie pracę i uzbieracie na wesele. w naszym przypadku jest tak, że jak na razie to ja pracuję w moim związku. Tż szuka pracy, czekamy, może odezwą się w końcu z jednej firmy gdzie był na rozmowie o staż. (do 4 tygodni mają dać znać) i też planujemy sami płacić za wesele. |
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
honolinka - gratuluję
i zazdroszczę! ja mam za słabą motywację....pokochałam już moje sadełko
|
#4935 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 ja też je kochałam dopóki nie uświadomiłam sobie,że za rok o tej porze trzeba szukać i przymierzać kiecki ślubne,a w salonach wszystkie mają rozmiar 38 więc muszę zrzucić dwa rozmiary-to będzie masakra....
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry KOCHANE KOBITKI
Bruneteczka - 3mam nadal za pozytywne rozwiązanie sytuacji. Masz absolutną racjęA majciochy to jakoś ostatnio niewymiarowe produkują Lula -kiecka bomba No i pozazdrościć figuryNicola - ![]() T'ai - dobrze Ci idzie z czytaniem wątku od początku ![]() Ewelika - udanej zabawy Honolinka - miałam aerobik z facetem w liceum. To był taki niski napakowany misiek, ale zajęcia z nim były całkiem fajne, bo potrafił nas zachęcić do ćwiczeń. Masz rację - jak facet chory to najlepiej nawet głośniej nie oddychać Conclusion - ![]() Cobra - kciukasy za Ciebie ![]() ![]() ![]() Mustique - z rodziną to tak czasem ciężko się dogadać Powodzenia w nowym załatwianiu ![]() Elunka - może pokombinuj do tych spodni jakąś ciekawą bluzkę i dodatki Niunia - gratulacje!!! Ivona - przykro z powodu pupila TŻ. Ukochanego psiaka okropnie jest uśpić, ale jeśli mają się męczyć obie strony, to lepiej. A smutek w końcu zniknie Młoda - myślę, że nie trzeba zmieniać planów. Praca może się znaleźć w każdej chwili, a najważniejsze, że macie wspólne plany Po przerwie na amciu wracam ze świeżym wpisem, bo mieliśmy wczoraj z Bartkiem rozmowę i trochę plany nam się pozmieniały ![]() MIŁEGO DZIONKA
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka - naprawdę same 38? A 36, albo 34 nie mają?
![]() Bambusiek - Dziękuję słoneczko za troskę
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14305050]elunka88 ja też je kochałam dopóki nie uświadomiłam sobie,że za rok o tej porze trzeba szukać i przymierzać kiecki ślubne,a w salonach wszystkie mają rozmiar 38 więc muszę zrzucić dwa rozmiary-to będzie masakra....
[/QUOTE]do tego czasu na pewno Ci się uda
|
|
|
|
#4939 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14304859]
isabele fajny pomysł dla kolegi . A dla koleżanki może jakąś ładną skromną bransoletkę albo kolczyki ? Wiesz u kobiety nigdy tego nie mało . Zawsze się przyda ..[/QUOTE] Dzięki za pomysł, rozejrzę się dziś za takim prezentem [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14304944]elunka88 zjadłabym takich chipsów.... Ale kurczę nie da rady . Za dużo kaloriów . A od zeszłego tygodnia zrzuciłam już 2 kg . I po 3 cm w pasie i biodrach . Dobrze mi idzie,nie mogę tego zepsuć . Także zjedz jednego crunchipsa za moją dietę:P[/QUOTE]Wow, ależ dużo i szybko schudłaś, super Cytat:
i smacznego życzę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak na przerwę pójdę za jakiś czas to napiszę już chociaż w skrócie o co chodzi.
Mieliśmy zamiar zrobić przyjęcie w restauracji greckiej, ale stanęło na tym, że postanowiliśmy, a załatwianie później. Do końca nie byłam tego pewna (ale wiecie jak to jest z TYMI kluczowymi decyzjami ), ale dogadaliśmy większość kwestii w logiczną całość.No i wczoraj Bartek mi mówi, że doszedł do wniosku, że jednak nie tam, bo wszystko na naszej głowie. W sumie tam zapewniony byłby tylko lokal i jedzenie, reszta w naszym zakresie. A cała reszta typowo weselna w naszym zakresie. Na dodatek to by była ich pierwsza tego typu impreza, więc wielka niewiadoma. Mieliśmy wybrane jedno miejsce w razie czego i chyba na tym staniemy, o ile będzie cenowo przystępne, termin wolny i menu zmodyfikują dla naszych potrzeb. To jest to: www.zielonaantresola.pl. Co sądzicie o tym miejscu? W galerii są zdjęcia tej sali okolicznościowej co byśmy mieli. A z kwestii na plus napisałam w końcu do naszego znajomego fotografa (http://www.crm.medialnie.pl/)o szczegóły i odpisali, że co do ceny i usługi to bez problemu się dogadamy, tylko muszę odpisać jaki to termin (po ustaleniu kwestii przyjęcia). Rozmawialiśmy też o foto w tym dniu. Chciałabym całość, ale poszliśmy na kompromis, żeby trwało to od błogosławieństwa w domu do końca kolacji. Potem inicjatywę w tym zakresie mogliby przejąć zaproszeni goście (np. rodzeństwo i/lub świadkowie). Troszkę się rozpisałam, ale wiecie same jak to jest
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ![]() ivona84 - trochę męczę, ale dzieciaki wcale nie protestują ... współczuję Twojemu Łukaszowi ![]() bruneteczka01 - współczuję sytuacji z teściową, jak ona wogóle mogła wyskoczyć z takim tekstem ?!? ![]() honolinka - tytuł na nowy wątek niezły ... A stosujesz jakąś dietę ?bambusiek - niezła historia z pierścionkiem ... A co Wam się zmieniło ?elunka88 - gratulacje dla Twojego G. ![]() ma.ko - i jak znalazlaś spodnie ? Stysik - ![]() lula177 - bardzo ładna sukienka, lubię niebieski/błękit ![]() ewelika - udanej zabawy na weselach ![]() T'ai - miłego czytania, jak Ci idzie ? conslusion - ![]() niunia32 - graulacje ![]() mloda111 - współczuję ale również jestem zdania, że rodzice powinni się dowiedzieć. 2 lata to sporo czasu, więc na pewno coś znajdzie, głowa do góry wszystko będzie dobrze! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Zaległości nadrobione i zadanie domowe też ładnie napisali - Piotrek pomagał mi je sprawdzać ale za to nie obejrzeliśmy sobie filmu, bo zrobiło się już późno. Teraz zabieram się za szykowanie obiadu i może jakieś ciacho się upiecze , a oficjalnie mam już weekend i połowa praktyk już za mną ![]() PS. To chyba jutro otwieramy nowy wątek, co ?
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
isabele
P. Kornet bierze 2200 za calosc,czyli ten najbogatszy pakiet(przygotowania,blog oslawienstwo,slub,wesele i pozniejszy plener) |
|
|
|
#4943 |
|
Lena
|
młoda, lula- witam i ja
jesli chodzi o pinformowanie rodziców o slubie, to jakos tak samo wyszło. nawet nie pamiętam kiedy to się stało. jakiegoś wiekszgo spotkania nie robiliśmy z tego powodu. Bambusiek- czekamy na wieści T'ai podziwiam za czytanie wątku... Mloda- powinnieście powiedziec o ślubiew. przecież za dwa lata sytuacja może się drametralnie zmienić. a poco macie ukrywać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę mnie nie podziwiać
, to sama przyjemność was czytać . Zwłaszcza się wzruszam przy opowieściach o waszych zaręczynach , dotarłam już do sierpniatylko małą przerwę będę musiała zrobić, bo odbieramy dziś w pracy towar i muszę dopilnować czy wszystko dojechało, no i posprzątać w biurze (jestem od wszystkiego tutaj...) wariat na szczęście już pojechał, zjadłam prawie wszyskie cukierki melisowe , chyba zakupię jeszcze magnez
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Witam PM2011
![]() Z przyjemnością dołączę do tego zacnego grona ![]() Postaram się również przeczytać cały wątek jak będę miała więcej czasu trochę ![]() ![]() Wczoraj za jednym zamachem zarezerwowałam muzykę, salę i catering i dzięki temu mogłam sobie wybrać datę ślubu wesele robię w domu ludowym, więc na 2011 byliśmy pierwszą parą, ale na 2010 wolne miejsca były jedynie w listopadzie ![]() Pozdrawiam wszystkie PM2011 |
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai - no to dobrze Ci idzie. A to prawda, każda z Nas ma ciekawą historię zaręczyn
joanwi - Witaj Na jaką datę ślubu się zdecydowaliście ? --- Piotrek jest z mamą w mieście i nie wiem kiedy wróci, więc obiadu na razie nie robię, a wzięłam się za galaretkę i obieranie jabłek do ciasta A za godzinkę jadę po kosmetyki
|
|
|
|
#4947 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 |
|
Raczkowanie
|
isabele
mi tez se tak w sumie wydaje no wlasnie Zomer to i cena masakryczna ale i zdjecia poprostu sie w nich zakochalam ja jeszcze poczekam na jednego fotografa i tez Wam napisze cene i zdjecia moge pokazac jak juz bede miala, buziaczki
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka ja byłam w UV raz - po rozdaniu dyplomów w styczniu. Całkiem spoko tylko ochroniarze wyrzucili Łukasza i tam już nie pójdę
Powiedz jak zrzuciłaś te kilogramy - za sprawą swojego pana instruktora? Wytrwałości w dążeniu do celu życzę Elunka - ja wolę prażynki ![]() Bambusiek - fajnie, że podjęliście decyzję co do wesela Jenny - Łukasz też poszedł na sprzątanie świata, a potem taka mała imprezka, a potem na grila do mojej koleżanki z pracy ![]() Gratuluję sprawnego prowadzenia praktyk ![]() Joanwi - witamy i proszę się datą pochwalić i powiedzieć coś o sobie ![]() A jak jutro otwieramy nowy wątek to mam nadzieję, że trafię na otwarcie Chciałam wrzucić kalendarzyk W sumie jeszcze 50 postów zostało i może jeszcze dziś zdąrzymy ![]() A kto zakłada Honolinka? Twój tytul wątku bardzo mi się podobał Na weekend jadę do domu, ale może po grilu tu zajrzę Robię za kierowcę ![]() Skończyłam liczyć piasek Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-09-18 o 12:30 |
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek - niewiele zdjęć, ale podoba mi się. Na pewno będą mieć większe doświadczenie niż poprzednicy.
isabele - jeszcze 4,5h, szybko Ci zleci ![]() ivona84 - a dziękuję, dziękuję A na czym te odwodnienie polega ?--- Może już dziś się uda II część założyć, jeszcze tylko 50 postów To na jaką nazwę się decydujemy ??? Za niedługo zmykam na busa i do miasta Odezwę się później |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

?

zdałam dzisiaj 

jak jakaś małpa... chyba do samego wesela tak sie rozkleję i zestresuję że szok!!!!
Teść dzwonił do niego, że musieli to zrobić, bo już był stary, a w dodatku spadł ostatnio ze schodów z 2. piętra do piwnicy. Był u nich ponad 10 lat. A mi się serce kraje jak widzę Lukasza tak załamanego
. Bez kija nie podchodzić
Perfect Housewife
i teraz zastanawiam sie czy to jest dobry pomysł aby w niedziele poinformować moich rodzicom o zaręczynach ? Na pewno pomyślą jak bez pracy chcą myśleć o weselu( ja narazie pracuje ) szczególnie kiedy chcieliśmy sobie za wszystko zapłacić. Wiem ze to jeszcze prawie 2 lata i na pewno coś znajdzie , sama nie wiem co o tym myśleć

Ja bym nie dała rady na disco, a potem do pracy na 7.30 

No i pozazdrościć figury

, a oficjalnie mam już weekend
, to sama przyjemność was czytać