|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Cytat:
![]() Do mnie wróciła moja wychowawczyni, babka widać, że się na tym wszystkim zna, cytuje nam po kilka strof wierszy, opowiada dodatkowe książki. I jest egzaminatorem, też plus ![]() Jutro przetrzepię jeszcze raz cały pokój Mój właśnie zawsze się zasiedzi czasami już bym chciała iść się umyć i spać, a Jemu dobrze u mnie ![]() Hej ![]() Cytat:
![]() Idę, jeszcze mam z fizyki coś tam do zrobienia. Słodkich snów Żbiki |
|||
|
|
|
#2942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witamy! Ja też tu dziś się przyplątałam i tak już zostałam. ![]() Ja też tak mam. A właściwie odziedziczyłam po mamie. Ona jak schowała kiedyś swoje zdjęcia do dokumentów ("tak żeby się nie zgubiły!"), to znalazła je dopiero po 6 latach podczas przeprowadzki. |
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale, że gdzie ta rozszerzona?
mówisz o tej biotechn. na politechnice warszawskiej?? nie trzeba tam rozszerzonej ![]() Cytat:
będziemy razem rybki łowić ;DCytat:
idę spać, o 6. pobudka -.-' i na pierwszej lekcji spr...
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-09-18 o 01:10 |
||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, w ponad 4 godziny to się chyba za bardzo nie wyśpisz
! Szczerze mówiąc ja zauważyłam, że im więcej śpię (do pewnych granic oczywiście ) tym lepiej mi się myśli w szkole (szczególnie na matematyce, a to dla mnie ważne!), więc postanowiłam zmienić swój tryb życiowy i wcześniej chodzić spać! [jutro uroczystości w szkole, więc lekcji nie ma ] Powiedzcie mi, bierze któraś z Was jakieś suplementy z magnezem? Słyszałam, że dobrze wpływa na pamięć i koncentrację ... nigdy nie byłam "za" braniem jakichkolwiek tabletek, ale teraz, po odstawieniu czekolady (jestem nałogowcem, jest mi ciężko :P) zastanawiam się czy by sobie jakiegoś magnezu nie sprawić . Bo tak to zawsze, jak miałam się uczyć to brałam (przynajmniej) tabliczkę czekolady i od razu miałam wrażenie, że lepiej mi się uczy :P.
|
#2945 | |||
|
Konto usunięte
|
jasne . witaj
jak masz na imie ![]() Cytat:
ja w weekend ustale plan i od poniedzilaku zancze tez nie mam nic konkretnego do zrobienia, ale warto sie wziazc za angileski a mam lenia ![]() Cytat:
i tez jest egzaminatorka.ja tez ![]() Cytat:
a po czekoladzie tez mi sie lepiej uczy albo po biegach ![]() mozesz orzechy jesc -------- dzien dobry ![]() nie wyspałam sie w ogole przez poł nocy koty tak miałczały ze tak jakby ich ze skory zdzierali ![]() dzisiaj 4 lekcje, wiecej bym nie wytrzymała ![]() musze poczytac co najlepiej trzeba jesc zeby miec duzo energi ![]() ale moze tigera sobie wypije ^^ tylko ze po nim to zawsze mam głupawke ![]() ![]() milego dnia Dziunie
|
|||
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
chcesz do mnie zadzwonić?
przywitam Cię jak Beatę pierwszy raz :"ojaaaa, cześć Cioootooo" ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14302564]j ja tez ![]() [/QUOTE] jw mój numer już masz co do Tż i przesiadywania w domach ![]() my z Tż mamy taką granicę 21:30. Chyba, że są wakacje, a moi/jego rodzice na urlopach i nikt nie musi rano wstawać to wtedy on siedzi u mnie dłużej, ja rzadko przesiaduję u niego długo, moim zdaniem to po prostu jakieś takie niesmaczne .poza tym ja już chyba pisałam, że z Tż jestem 3 lata, a jakoś tak ani on z moimi rodzicami, ani ja z jego rodzicami nie jesmy zżyci. I też nie nocujemy u siebie ![]() jesteśmy z rodzicami na "dzien dobry - dobranoc" . chyba, że jakieś ważne wydarzenie bylo (np. egzaminy gimnazjalne, egzamin na prawko, matura), to jego rodzice mnie zagadują, podobnie moi jego. Ale jakoś tak na siłę się nie wkupiamy w swoje rodziny. Moim zdaniem to troszkę bez sensu, w razie rozstania tęskniłabym chyba za tymi dobrymi relacjami z jego rodzicami i bardziej byłoby mi tego szkoda niż zwiazku (w sensie, że związek z nim by się rozpadł, a co do tego mają rodzice?) no właśnie w sumie to mi się to nawet podoba, że Tż nie ma dobrego kontaktu z moimi rodzicami, później też jest presja ze strony rodziców ("oj bo on taki fajny, oj bo on taki świetny, oj nie wymyślaj, oj to już TEN.."). także tego ![]() tym miłym akcentem zakończę moją poranną wiadomość ![]() miłego dnia Kartofelki ;*** edit: co do tej 21:30, to chodzi o sobotę jeśli akurat jestesmy u mnie lub u niego w domu. w tygodniu szkolnym i w niedziele widujemy się rzadko i najczęściej na krótko .. godzina-dwie
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-18 o 07:17 |
|
|
|
#2947 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Za to polecam czarną, zupełnie czarną herbatę, zamiast kawy. Zawiera teinę, która ma działanie o wiele bardziej pobudzające niż kofeina w kawie. Więc jak komuś się chce spać to czarna herbatka pobudzi trochę do życia. Choć jak jestem już mega padnięta, to robie sobie dobrą kawę - tak z 2 - 2,5 łyżeczek, wypijam, kładę się spać na pół godzinki - i budzę się jak nowo narodzona!! ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14302564] nie wyspałam sie w ogole przez poł nocy koty tak miałczały ze tak jakby ich ze skory zdzierali ![]() [/QUOTE] Uu, to i tak pół biedy. Ja mieszkam w sąsiedztwie ogromnego lasu i w szopie, ktora jest tuż za ogrodzeniem lisica urodziła młode. Wiecie jak one się darły? Lisy mają okropny głos! Masakra! Normalnie przez pierwsza noc, jak nie wiedzialam ze to lisy, to myslalam, ze jakas dziewczynę mordują - bo to brzmialo jak ryk przerażenia - płaczu - dziewczyny! Cytat:
Niby duży luz ale to jest też momentami męczące. Jak się pokłócimy i ja mam go dość, to zawsze sobie mysle: a co by bylo jakbym zerwala? co ja powiem rodzicom? ze co? ze mialam go dosc? co ja powiem jego dziadkowi, ktory zawsze dzwoniac do TZta pierwsze pyta o mnie... Nie wiem, czy jakbym byla w innym zwiazku i pamietająca zwiazek aktualny, to czy bym się tak "wkręcała" w życie rodzinne. ![]() Oo, no to współczuję właściwie. Moja dobra przyjaciółka, jest w związku z facetem (hm, już chyba 2 lata?) i też widują się tylko w soboty, a w tygodniu to tak na chwilę, po lekcjach. Ale to może i dobrze? Macie czas się za sobą stęsknić. :P Ja nie mam takich możliwości. -------------- A ja siedzę w domku, bo trochu się rozchorowałam. Zaraz zabieram się za jakąś naukę, bo właściwie nie mam żadnej innej lepsze opcji.
Edytowane przez Patka_nt Czas edycji: 2009-09-18 o 09:32 |
||
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie nie lubię czarnej herbaty :P. Ale jak trzeba no to cóż poradzić, czasem piję
. Ale i tak najlepsza jest czekolada . Jejku muszę przeczytać Przedwiośnie, ale mi się nie chce ...
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
Winyl, a do której chodzisz szkoły w Krk?
|
|
|
|
#2950 |
|
BAN stały
|
Wiec mam na imie Ilona
![]() Wystukalam regulke z pierwszej strony ]]Wy juz piszecie,to nie w szkole????Ja mam miesiac jeszcze wakacji w zamian za praktyke
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Zielone Jabłuszka
Ta fioletowa ? Miałam ją w tamtym roku ale nie kupowałam, kolega dorwał gdzieś w necie zeskanowaną z ćwiczeniem całą i drukował za 20 zł każdemu. Masz w załączniku foto. ![]() Cytat:
![]() U mnie pod szkołą to rowery zostawiają nie przypięte i nikt nie ukradł do tej pory. Ja przypinam, przezorna jestem . A w szkole mojej siostry komuś opony poprzebijali, komuś ukradli Heej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2952 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie dało sie spac ----- hej hej ![]() ![]() fajny dzien dowiedzialam sie ze w przyszłym tygodniu nie bede miala ani niemieckiego ani angielskiego przez cały tydzien ![]() bo nauczycielki jada na wymiane z uczniami. jak boskoooooo ![]() a deklaracje musze wypełnic droga elektroniczna. zgrac na pendriva,przyniesc na godz wych, pan zgra do jednego folderu. pozniej sekretariat wydrukuje wszystko i trzeba bedzie podpisac. mam jeszcze tydzien
|
||
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
beznadzieja !
w informatorze maturalnym perspektywy na 2010/2011 są inne kierunki ktore trzeba zdawac na psychologie, a na stronie Uniwersytety Wroclawiskiego inne! to w co ja mam wierzyc?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#2954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
! I nasze Niebieskie Jabłuszko też wzięło ode mnie adres Zaraz lecę do księgarni po kartki dla was, te najpiękniejsze Dziś znalazłam w skrzynce kartkę z Wietnamu (:O) i już myślałam, że postcrossing, ale okazało się, że to do taty - od kolegi, który jest tam na misji pokojowej.To racja, bo małe autko wypadku nie przetrwa... Nie chodzi nawet o bezpieczeństwo, a o to, że później się do niczego nie nadaje:/ _______ A coście tak mało naspamowały? Wróciłam ze szkoły z nadzieją, że poczytam, ale nieee... Btw. Kocham moją psorkę religijną. Dziś mieliśmy temat o miłości - kurcze, jaka to mądra kobieta to się w głowie nie mieści... Nie mówi do nas jak wszyscy katecheci z podstawówek, że Bozie trzeba kochać i się codziennie modlić, ale tak, że to trafia do każdego - czy jest wierzący bardziej lub mniej. Złota myśl na dziś: Uczynki to prawdziwa i najwazniejsza wykladnia milosci wobec drugiego czlowieka. |
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też muszę przeczytać Przedwiośnie. -.-' i też mi się nie chce. no i przyjechałam jakiś czas temu z jazd. Nie wiem jak ocenić swoją jazdę. Kurde chciałabym zdać za pierwszym razem, bo to tyle stresu niepotrzebnego jest. W ogóle śmiać mi się chciało, bo kawałek przed znakiem "teren zabudowany" postawili ograniczenie do 60, a kawałeczek za tym znakiem ograniczenie do 30. I jaki był sens tej 60?
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-18 o 14:20 |
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ile masz juz godzin ![]() Martyna jeszcze nie dostałam kartki od Ciebie
|
||
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z Opoczna chcesz ? Są 3 wzory do wyboru ![]() A ja mam ZiK na pon Jadę zaraz do koleżanki na wioskę . Z drugą koleżanką. W maju się przeprowadziła a ja jeszcze u niej nie byłam.
|
|
|
|
|
#2958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja biorę magnez (zwykły, z Biovitu chyba, razem z B6). Czasami mam takie okresy, że łapią mnie skurcze albo np drga powieka. To z braku magnezu, a całkowicie odstawiłam czekoladę. Nie wiem, w czym tam jeszcze jest, chyba orzechach, też prawie w ogóle nie jem. Mój tata za to kuuje sobie wodę z magnezem MagneVita, jest i gazowana, i nie gazowana. Cytat:
Bo jak nie, to mnie na razie nie stać ![]() Cytat:
chociaż w wakacje mam jechać do jego ciotki ale ogóle ze swoimi rodzinami nie jesteśmy za bardzo zżyci.Ja właśnie z Tżem za bardzo nie mamy. Od zawsze chodzimy do jednej klasy. Przedwczoraj tak siedzi i ogląda te kierunki studiów: "oo, na ten może?" 'nie, nie, nie, ja chcę tu iść! a 13lat w jednej klasie mi wystarczy!" 'no dobrze, inne sobie wybiorę... jak nie chcesz"![]() Fioletowa jest Intermediate [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14308613] a deklaracje musze wypełnic droga elektroniczna. zgrac na pendriva,przyniesc na godz wych, pan zgra do jednego folderu. pozniej sekretariat wydrukuje wszystko i trzeba bedzie podpisac. mam jeszcze tydzien [/QUOTE]Prościje chyba gdyby każdy wydrukował ![]() Cytat:
Chyba idę spać a potem poodrabiam wszystkie lekcje i znowu się pouczę, bo na 7.20 mam jazdy. I o 15-6 będę w domu, znowu spać, bo wieczorem jadę na Katerine
|
||||
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14309400]
Martyna jeszcze nie dostałam kartki od Ciebie [/QUOTE]Idę zobaczyć do skrzynki ![]() Ale też pewnie nie ma. Rozkopali nam drogę, chodniki robią (z miesiąc już ) co ich widzę to siedzą. To listonosz nie dotarł
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę z Opoczna!
![]() Ewa, masz taki sam av jak czapeczkaelfa, kiedyś chyba tu pisała. Znowu mi się myli Martyna, wreszcie znalazłam kartkę w księgarni były aż 4 wzory
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
DZIEN DOBRY!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a moja baba od polaka, ta nowa co przyszła tez jest egzaminatorem i co z tego tak samo poprzednia od biologii była i co? i obie pragnelismy zmienić, byle jak najszybciej, na kogokolwiek. ![]() jasne, fajnie jak ktos jest egzaminatorem (u mnie w szkole, to wlasciwie kazdy nauczyciel jest, który przygotowuje do R przedmiotów), ale jak nie ma daru nauczania to niestety ale mija się z zawodem ![]() dziś na szczescie pisalismy test czytania ze zrozumieniem (co z tego ze ten sam ktory w 1 kl. z poprzednia pania ), wiec nie musiałam sie nudzic, sluchac jej i patrzec na ten cholerny zolty gips!Cytat:
i dlatego sie tak zdziwila ![]() my w sumie w tyg zadko się widujemy, czasem po szkole na troche, w niedziele zazwyczaj w ogole, chyba ze nie mamy za duzo do roboty do szkoły. a w weekendy to i do 23 zostaje, w wakacje tez tak... a jak się zasiedzi, to delikatnie sugeruje zeby juz poszedl ![]() Cytat:
? tam nie na kazdy kierunek chcą matme rozszerzoną?ją na pewno liczą z dużo korzystniejszym przelicznikiem więc z P i tak nie ma w zasadzie szans.Cytat:
ja biorę lecytynę, magnez też ale z innych powodów ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14302564] to bedziemy sie ogarniac razem ja w weekend ustale plan i od poniedzilaku zancze tez nie mam nic konkretnego do zrobienia, ale warto sie wziazc za angileski a mam lenia nie wyspałam sie w ogole przez poł nocy koty tak miałczały ze tak jakby ich ze skory zdzierali [/QUOTE]spoko ja pilnuję Ciebie, a Ty mnie ![]() A mnie o 1:33 obudziła głośna muzyka parapetówa w bloku.nie dosc ze wypilam za mocna zielona herbatę i nie moglam usnac to jeszcze potem to ![]() ale wlozylam do uszu sluchawki (bo mam takie wiecie, co sie wsadza do ucha ![]() a koty moze sie teges teges ![]() Cytat:
![]() z tym, że w sumie wymieniamy z rodzicami jakieś tam słowa, więcej niż dzień dobry - do widzenia, ale bez przesady z poufałościami. mimo, że jak jeździliśmy w ferie w góry to i jego i moj tata był, no, ale nie ma mimo to jakichś wielkich więzi. ----------------- ZNALAZŁ SIE PODRĘCZNIK!!! ![]() poszłam jeszcze raz taka zrezygnowana do woźnych, a pan mechanik mówi, że jest w administracji lece tam podniecona a pani mówi, że właśnie zaniosla do sekretariatu ![]() nalatałam się, ale mam! hahaha! ![]() nie wiem gdzie byl, nie wnikam, wazne ze jest i ze nie ukradziony, bo juz chcialam przestac lubic szkołe do reszty ![]() ED: widze wlasnie ze mi nie zacytowalo :/ matura solutions upper jest pomarańczowa ![]() kurna. wy tu se wysylacie kartki a ja nie mam waszych adresow! noo jak to mozlwie! Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-18 o 19:28 |
||||||
|
|
|
#2963 | ||
|
Konto usunięte
|
tez tak mysle
tylko wez to powiedz mojemu dyrektorowi ubzdurali sobie ze w tym roku ma byc wypełniona elektronicznie i koniec ![]() Cytat:
![]() a ja zamknelam okno , choc bylo mi goraco i ne bylo tak slychac xD no mozliwe, ale kurde mogly by to robic ciszej mama mowila ze mogly sie tak drzec bo inne koty wchodzily na ich teren no to super ze poderecznik sie znalazl nie moge pisac polskich znakow i niewiem czemu ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
postaram sie wyslac kartke w przyszlym tygodniu
|
||
|
|
|
#2964 | |
|
Raczkowanie
|
Pewno, że chcę!
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14302564] ZNALAZŁ SIE PODRĘCZNIK!!! ![]() poszłam jeszcze raz taka zrezygnowana do woźnych, a pan mechanik mówi, że jest w administracji lece tam podniecona a pani mówi, że właśnie zaniosla do sekretariatu ![]() nalatałam się, ale mam! hahaha! ![]() nie wiem gdzie byl, nie wnikam, wazne ze jest i ze nie ukradziony, bo juz chcialam przestac lubic szkołe do reszty ![]() [/QUOTE] Nooo a widzisz, Panikara! :P ___________________ Kartki wybrane, zakupione. Biorę się za wypisywanie;> ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Jest taki program, który nazywa się VENTRILLO - to taki odpowiednik skype, ale jak się chce rozmawiać to nie jest tak, że się dzwoni i słychać telewizor w tle, tylko trzeba przycisnąć klawisz Jeśli kiedyś zbiorowo chciałybyśmy sobie pogadać, jak najbardziej za darmo to jestem w stanie udostępnić nam serwerek Wystarczy mieć mikrofon i odrobinkę odwagi, żeby się odezwać :P
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co wy na to dziewczyny ? ![]() ja jakby co skejpa tez mam
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14309400]na stronie UW maja juz rekrutacje na rok 2010/2011 ? bo moze ta na stronie dotyczy tego rocznych maturzystow.
[/QUOTE] a wlasnie dla mnie kiepsko juz moge sie pozegnac z psychologia, bo uczylam sie przedmiotow ktore byly wymagane na ten rok, a teraz zmienili Cytat:
ooo a masz ulotke z tej lecetyny?? Moglabys looknac w przeciwskazania czy jest tam uszkodzona, zniszczona watroba?? Ja mam tak że pare dni na 4-5 godzinach snu dziennie przezyje w lepszej formie niż gdybym spala 8-9 bo jak zaczne spac to juz spalabym caly dzien tylko schody pozniej sie zaczynaja jak juz dzien w dzien spi sie ponizej 5godz czlowiek jest tak wykonczony ze masakra ja sama sobie jestem winna przemeczeniu bo nie potrafie pojsc spac przed 24 ![]() edit: upsss nie wiedzialam że pie.rdoly to przeklenstwo <??> marzy mi sie taka stronka żeby bylo podane od ilu pkt rekrutacyjnych dostawali sie ludzie w tym roku na poszczegolne kierunki i uczelnie macie coś takiego?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-09-18 o 15:01 |
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widze, że wszystkich nas to dopadło... Cytat:
I co? Fajnie Wam w jednej klasie? Bo mnie by to chyba wkurzało... ![]() ---- Incorrect - szukasz jakichś skanów notatek z biol rozsz? Pomóc? Mogę coś poskanować, albo polecić dobre podręczniki jak chcesz! Bo notatki i tak zazwyczaj trzeba uzupełnić jakimiś informacjami z książek... Aa, no i o człowieku to ja miałam w tym roku - tzn. wszystkie układy w zeszłym roku, a ukł ruchu na początku września, więc same zeszyty z II klasy myślę nie wystarczą... Bo to zawsze informacje z ksiazki do II klasy przeciaga sie na III. Edytowane przez Patka_nt Czas edycji: 2009-09-18 o 15:17 |
||
|
|
|
#2968 |
|
♥
|
winyl : na pamięć , koncentracje polecam tran , żeń szeń
załatwiłam sobie korepetycje z chemii za darmo ![]()
|
|
|
|
#2969 |
|
Raczkowanie
|
Parodia, blue_apple i reszta - od kiedy jesteście ze swoimi TZtami?
Noo, laski, poopowiadajcie coś! ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Jak Ty to zrobiłaś? ![]()
|
|
|
|
#2970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie mam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14309777]tez tak mysle tylko wez to powiedz mojemu dyrektorowi ubzdurali sobie ze w tym roku ma byc wypełniona elektronicznie i koniec ![]() jak bedziesz na gadu to wyslij mi swoj adres postaram sie wyslac kartke w przyszlym tygodniu [/QUOTE]Że niby nowocześnie? ![]() ![]() A ja tez mogę? ![]() Cytat:
Dalsza część mojej wypowiedzi świadczyła o tym, że nie Cytat:
![]() Też biorę magnez właśnie ze względu na skurcze, a tran - na odporność ED: Patka_nt, opisywałyśmy już nieraz ja od 3,5 roku roku, Marta 5 lat
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-18 o 15:24 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

poszukaj spokojnie.
nie wiem czemu jestem taka nieogarnięta, kiedys taka nie byłam

albo jak jest niedziela to wlasnie wychodzi 
]]

tak jakby ich ze skory zdzierali