Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 23:02   #2941
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez Patka_nt Pokaż wiadomość
uu, coś o tym wiem. Przedtem chciałam zrobić szybko przelew (bo kupiłam komplet bielizny na allegro ) i też nie mogłam znaleźć karty... Ale w końcu okazało się, że wsadziłam do książki z biol! Szukaj, znajdziesz!
Znając mnie to znajdę za pół roku w koszu na pranie albo innym miejscu tego typu
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
to może trzeba było tylko na nos?
w ogóle powiem szczerze, że na wągry na nosie w ogóle nie zwracam uwagi u kogos, więc u siebie już się też przyzwyczailam

tez jak mialam dobre nauczycielki starczylo mi sluchanie na lekcji, pisanie notatki, prace domowe... ale jakos wywiało mi tych dobrych nauczycieli

a z tą kartą to faktycznie strasznie kombinować musisz teraz poszukaj spokojnie.
ja mam hasla smsowe bo znajac mnie to juz 5 razy bym zgubila nie wiem czemu jestem taka nieogarnięta, kiedys taka nie byłam

kurna w tygodniu Tż nigdy o tej godzinie u mnie nie jest już albo jak jest niedziela to wlasnie wychodzi
Ja zwracam

Do mnie wróciła moja wychowawczyni, babka widać, że się na tym wszystkim zna, cytuje nam po kilka strof wierszy, opowiada dodatkowe książki. I jest egzaminatorem, też plus

Jutro przetrzepię jeszcze raz cały pokój

Mój właśnie zawsze się zasiedzi czasami już bym chciała iść się umyć i spać, a Jemu dobrze u mnie
Cytat:
Napisane przez lilus Pokaż wiadomość
Hellol. Mozna wbijac do was...????]]
Hej
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
nie wierzę
Marta, za dużo !
włosy, oczy, jeszcze mi głos kradniesz ;P
muszę Cię usłyszeć, co by ocenić
Ja też chcę Was usłyszeć

Idę, jeszcze mam z fizyki coś tam do zrobienia.
Słodkich snów Żbiki

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:22   #2942
Patka_nt
Raczkowanie

GG do Patka_nt

Cytat:
kurna w tygodniu Tż nigdy o tej godzinie u mnie nie jest już albo jak jest niedziela to wlasnie wychodzi
Może to kwestia rodziców, a może związku.. My jesteśmy ze sobą ponad 3,5 roku, więc to jakos takie normalne u mnie w domu, że on przychodzi późno albo zostaje na noc... No ale co tu dużo mówić... Moi rodzice są dość "luźni" w tych tematach.

Cytat:
Witamy! Ja też tu dziś się przyplątałam i tak już zostałam.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Znając mnie to znajdę za pół roku w koszu na pranie albo innym
Ja też tak mam. A właściwie odziedziczyłam po mamie. Ona jak schowała kiedyś swoje zdjęcia do dokumentów ("tak żeby się nie zgubiły!"), to znalazła je dopiero po 6 latach podczas przeprowadzki.
Patka_nt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 01:07   #2943
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka ma to samo marzenie co ja, z tym, że ja nie zdam R matmy
ale, że gdzie ta rozszerzona?
mówisz o tej biotechn. na politechnice warszawskiej??
nie trzeba tam rozszerzonej

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
Właśnie jak tak samo. Farmacja to number one, ale rozglądam się za innymi opcjami
To chodź ze mną na rybactwo na AR w Krakowie ^^ będziemy razem rybki łowić ;D

Cytat:
oooo! ja tez. dlatego po nocach nie ucze sie nigdy. full to jest 23.
ja jak się długo uczę to tak po 23. ucinam sobie drzemkę, a potem dalej jazda xD

idę spać, o 6. pobudka -.-' i na pierwszej lekcji spr...

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-09-18 o 01:10
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 01:33   #2944
winyl
Zakorzenienie

O rany, w ponad 4 godziny to się chyba za bardzo nie wyśpisz !
Szczerze mówiąc ja zauważyłam, że im więcej śpię (do pewnych granic oczywiście ) tym lepiej mi się myśli w szkole (szczególnie na matematyce, a to dla mnie ważne!), więc postanowiłam zmienić swój tryb życiowy i wcześniej chodzić spać! [jutro uroczystości w szkole, więc lekcji nie ma ]

Powiedzcie mi, bierze któraś z Was jakieś suplementy z magnezem? Słyszałam, że dobrze wpływa na pamięć i koncentrację ... nigdy nie byłam "za" braniem jakichkolwiek tabletek, ale teraz, po odstawieniu czekolady (jestem nałogowcem, jest mi ciężko :P) zastanawiam się czy by sobie jakiegoś magnezu nie sprawić . Bo tak to zawsze, jak miałam się uczyć to brałam (przynajmniej) tabliczkę czekolady i od razu miałam wrażenie, że lepiej mi się uczy :P.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 06:18   #2945
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
jasne . witaj jak masz na imie

Cytat:
mam takie same plany jak Ty oganriam się od jutra. (gadam jak jakiś uzalezniony - chyba od swojego lenistwa...)
Ale tak to jest jak w sumie nie mam żadnych waznych rzeczy do zrobienia ani konkretnych zajeć po szkole.
to bedziemy sie ogarniac razem ja w weekend ustale plan i od poniedzilaku zancze
tez nie mam nic konkretnego do zrobienia, ale warto sie wziazc za angileski a mam lenia

Cytat:
Do mnie wróciła moja wychowawczyni, babka widać, że się na tym wszystkim zna, cytuje nam po kilka strof wierszy, opowiada dodatkowe książki. I jest egzaminatorem, też plus

Ja też chcę Was usłyszeć
tez mam polonistke ktora jest naprawde dobra w tym co robi i tez jest egzaminatorka.

ja tez
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc ja zauważyłam, że im więcej śpię (do pewnych granic oczywiście ) tym lepiej mi się myśli w szkole (szczególnie na matematyce, a to dla mnie ważne!), więc postanowiłam zmienić swój tryb życiowy i wcześniej chodzić spać! [jutro uroczystości w szkole, więc lekcji nie ma ]

Powiedzcie mi, bierze któraś z Was jakieś suplementy z magnezem? Słyszałam, że dobrze wpływa na pamięć i koncentrację ... nigdy nie byłam "za" braniem jakichkolwiek tabletek, ale teraz, po odstawieniu czekolady (jestem nałogowcem, jest mi ciężko :P) zastanawiam się czy by sobie jakiegoś magnezu nie sprawić . Bo tak to zawsze, jak miałam się uczyć to brałam (przynajmniej) tabliczkę czekolady i od razu miałam wrażenie, że lepiej mi się uczy :P.
ja zadnych suplementow nie planuje brac.
a po czekoladzie tez mi sie lepiej uczy albo po biegach
mozesz orzechy jesc

--------
dzien dobry
nie wyspałam sie w ogole przez poł nocy koty tak miałczały ze tak jakby ich ze skory zdzierali

dzisiaj 4 lekcje, wiecej bym nie wytrzymała
musze poczytac co najlepiej trzeba jesc zeby miec duzo energi
ale moze tigera sobie wypije ^^ tylko ze po nim to zawsze mam głupawke

milego dnia Dziunie
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 07:15   #2946
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też chcę Was usłyszeć
chcesz do mnie zadzwonić?
przywitam Cię jak Beatę pierwszy raz :"ojaaaa, cześć Cioootooo"

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14302564]j

ja tez

[/QUOTE]

jw mój numer już masz

co do Tż i przesiadywania w domach
my z Tż mamy taką granicę 21:30. Chyba, że są wakacje, a moi/jego rodzice na urlopach i nikt nie musi rano wstawać to wtedy on siedzi u mnie dłużej, ja rzadko przesiaduję u niego długo, moim zdaniem to po prostu jakieś takie niesmaczne .
poza tym ja już chyba pisałam, że z Tż jestem 3 lata, a jakoś tak ani on z moimi rodzicami, ani ja z jego rodzicami nie jesmy zżyci. I też nie nocujemy u siebie

jesteśmy z rodzicami na "dzien dobry - dobranoc" . chyba, że jakieś ważne wydarzenie bylo (np. egzaminy gimnazjalne, egzamin na prawko, matura), to jego rodzice mnie zagadują, podobnie moi jego. Ale jakoś tak na siłę się nie wkupiamy w swoje rodziny. Moim zdaniem to troszkę bez sensu, w razie rozstania tęskniłabym chyba za tymi dobrymi relacjami z jego rodzicami i bardziej byłoby mi tego szkoda niż zwiazku (w sensie, że związek z nim by się rozpadł, a co do tego mają rodzice?)
no właśnie

w sumie to mi się to nawet podoba, że Tż nie ma dobrego kontaktu z moimi rodzicami, później też jest presja ze strony rodziców ("oj bo on taki fajny, oj bo on taki świetny, oj nie wymyślaj, oj to już TEN..").

także tego
tym miłym akcentem zakończę moją poranną wiadomość

miłego dnia Kartofelki ;***

edit: co do tej 21:30, to chodzi o sobotę jeśli akurat jestesmy u mnie lub u niego w domu.
w tygodniu szkolnym i w niedziele widujemy się rzadko i najczęściej na krótko .. godzina-dwie

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2009-09-18 o 07:17
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 09:29   #2947
Patka_nt
Raczkowanie

GG do Patka_nt

Cytat:
Ja brałam w zeszłym roku, jak miałam nawałnicę w szkolę, tj. w jednym dniu po 2-3 sprawdziany/testy/kartkówki (choć wg regulaminu mogą być 3 spr w tygodniu! Tylko u nas żaden nauczyciel się nie przejmuje, bo przecież "jego przedmiot najważniejszy" - u Was pewnie jest podobnie). Wtedy brałam jakieś coś... kurcze nie pamiętam nazwy... w każdym razie było z magnezem i pisało, że niby "zwiększa koncentrację". Stosowałam przez ten tydzień, dwa, ale wydaje mi się, że więcej ja sobie wmówiłam niż to w rzeczywistości działało.

Za to polecam czarną, zupełnie czarną herbatę, zamiast kawy. Zawiera teinę, która ma działanie o wiele bardziej pobudzające niż kofeina w kawie. Więc jak komuś się chce spać to czarna herbatka pobudzi trochę do życia.

Choć jak jestem już mega padnięta, to robie sobie dobrą kawę - tak z 2 - 2,5 łyżeczek, wypijam, kładę się spać na pół godzinki - i budzę się jak nowo narodzona!!

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14302564]
nie wyspałam sie w ogole przez poł nocy koty tak miałczały ze tak jakby ich ze skory zdzierali
[/QUOTE]
Uu, to i tak pół biedy. Ja mieszkam w sąsiedztwie ogromnego lasu i w szopie, ktora jest tuż za ogrodzeniem lisica urodziła młode. Wiecie jak one się darły? Lisy mają okropny głos! Masakra! Normalnie przez pierwsza noc, jak nie wiedzialam ze to lisy, to myslalam, ze jakas dziewczynę mordują - bo to brzmialo jak ryk przerażenia - płaczu - dziewczyny!

Cytat:
my z Tż mamy taką granicę 21:30. Chyba, że są wakacje, a moi/jego rodzice na urlopach i nikt nie musi rano wstawać to wtedy on siedzi u mnie dłużej, ja rzadko przesiaduję u niego długo, moim zdaniem to po prostu jakieś takie niesmaczne .
poza tym ja już chyba pisałam, że z Tż jestem 3 lata, a jakoś tak ani on z moimi rodzicami, ani ja z jego rodzicami nie jesmy zżyci. I też nie nocujemy u siebie

jesteśmy z rodzicami na "dzien dobry - dobranoc" . chyba, że jakieś ważne wydarzenie bylo (np. egzaminy gimnazjalne, egzamin na prawko, matura), to jego rodzice mnie zagadują, podobnie moi jego. Ale jakoś tak na siłę się nie wkupiamy w swoje rodziny. Moim zdaniem to troszkę bez sensu, w razie rozstania tęskniłabym chyba za tymi dobrymi relacjami z jego rodzicami i bardziej byłoby mi tego szkoda niż zwiazku (w sensie, że związek z nim by się rozpadł, a co do tego mają rodzice?)
no właśnie

w sumie to mi się to nawet podoba, że Tż nie ma dobrego kontaktu z moimi rodzicami, później też jest presja ze strony rodziców ("oj bo on taki fajny, oj bo on taki świetny, oj nie wymyślaj, oj to już TEN..").

edit: co do tej 21:30, to chodzi o sobotę jeśli akurat jestesmy u mnie lub u niego w domu.
w tygodniu szkolnym i w niedziele widujemy się rzadko i najczęściej na krótko .. godzina-dwie
No tak, tu dużo zależy od rodziców. Ja jestem bardzo zżyta z rodzicami TŻta, tak jak i mój TŻ z moimi rodzicami. Zreszta nie tylko z rodzicami, bo z całą rodziną. Nieraz jeździmy do dziadka TŻta, do innego miasta, i nocujemy u niego przez weekend... Chodzimy razem na wszystkie imprezy rodzinne... Moi rodzice nazywaja go 'zięciem', jego rodzice mnie 'synową'... Nasi rodzice nawet już się spotkali, moi ich zaprosili... my z TZtem jeździmy razem na wakacje (byliśmy w Pradze ze znajomymi, nad morzem, pod koniec wakacji nad Soliną).
Niby duży luz ale to jest też momentami męczące. Jak się pokłócimy i ja mam go dość, to zawsze sobie mysle: a co by bylo jakbym zerwala? co ja powiem rodzicom? ze co? ze mialam go dosc? co ja powiem jego dziadkowi, ktory zawsze dzwoniac do TZta pierwsze pyta o mnie...
Nie wiem, czy jakbym byla w innym zwiazku i pamietająca zwiazek aktualny, to czy bym się tak "wkręcała" w życie rodzinne.

Oo, no to współczuję właściwie. Moja dobra przyjaciółka, jest w związku z facetem (hm, już chyba 2 lata?) i też widują się tylko w soboty, a w tygodniu to tak na chwilę, po lekcjach. Ale to może i dobrze? Macie czas się za sobą stęsknić. :P Ja nie mam takich możliwości.

--------------

A ja siedzę w domku, bo trochu się rozchorowałam. Zaraz zabieram się za jakąś naukę, bo właściwie nie mam żadnej innej lepsze opcji.

Edytowane przez Patka_nt
Czas edycji: 2009-09-18 o 09:32
Stary 2009-09-18, 11:13   #2948
winyl
Zakorzenienie

Strasznie nie lubię czarnej herbaty :P. Ale jak trzeba no to cóż poradzić, czasem piję .
Ale i tak najlepsza jest czekolada .

Jejku muszę przeczytać Przedwiośnie, ale mi się nie chce ...

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:44   #2949
Patka_nt
Raczkowanie

GG do Patka_nt

Winyl, a do której chodzisz szkoły w Krk?
Stary 2009-09-18, 12:34   #2950
lilus
BAN stały

Cytat:
pewnie
przejrzyj pierwszy post jak masz na imie i jakie plany?
Wiec mam na imie Ilona woj.,switokrzyskie. co do matury polski,matma,ang i biologia wszystko na podstawach.A plany dalsze Krakow-AR
Wystukalam regulke z pierwszej strony]]
Wy juz piszecie,to nie w szkole????Ja mam miesiac jeszcze wakacji w zamian za praktyke
lilus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:20   #2951
Karmenka
Zakorzenienie

Dzień dobry Zielone Jabłuszka

Cytat:
;****

Matura Solutions upper-intermediate
i mój RÓŻOWY zeszyt!
Ta fioletowa ?

Miałam ją w tamtym roku ale nie kupowałam, kolega dorwał gdzieś w necie zeskanowaną z ćwiczeniem całą i drukował za 20 zł każdemu.
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Pokaż
Masz w załączniku foto.
Cytat:

pogrubione ja się czuję brudna, jak nie umyję >1 dnia głowy...

w głowie mi się nie mieści... chociaż u siebie o takich sytuacjach nie słyszałam. Szok po przejściu z gimnazjum do lo - można zostawić sam plecak na korytarzu bez strachu, ze będzie przyklejony do sufitu albo coś takiego
A były podpisane?
Ja co 3 dzień myje

U mnie pod szkołą to rowery zostawiają nie przypięte i nikt nie ukradł do tej pory. Ja przypinam, przezorna jestem . A w szkole mojej siostry komuś opony poprzebijali, komuś ukradli . Co za ludzie tam są to ja nie wiem.
Cytat:
Heej
Cytat:
pamiętam w większości ;]
ale ściągę mam nad biurkiem ;P
wasze adresy poprzyklejane
Aaa, to tak !
Stary 2009-09-18, 13:49   #2952
Konto usunięte

Cytat:

jw mój numer już masz
doładuja mi konto w tygodniu to zadzwonie

Cytat:
Uu, to i tak pół biedy. Ja mieszkam w sąsiedztwie ogromnego lasu i w szopie, ktora jest tuż za ogrodzeniem lisica urodziła młode. Wiecie jak one się darły? Lisy mają okropny głos! Masakra! Normalnie przez pierwsza noc, jak nie wiedzialam ze to lisy, to myslalam, ze jakas dziewczynę mordują - bo to brzmialo jak ryk przerażenia - płaczu - dziewczyny!
to własnie tez był tako odgłos jaknby dziecko mega głosno płakało.
nie dało sie spac

-----
hej hej
fajny dzien dowiedzialam sie ze w przyszłym tygodniu nie bede miala ani niemieckiego ani angielskiego przez cały tydzien bo nauczycielki jada na wymiane z uczniami. jak boskoooooo

a deklaracje musze wypełnic droga elektroniczna. zgrac na pendriva,przyniesc na godz wych, pan zgra do jednego folderu. pozniej sekretariat wydrukuje wszystko i trzeba bedzie podpisac. mam jeszcze tydzien
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:10   #2953
inc0rrect
Zakorzenienie

beznadzieja !

w informatorze maturalnym perspektywy na 2010/2011 są inne kierunki ktore trzeba zdawac na psychologie, a na stronie Uniwersytety Wroclawiskiego inne!

to w co ja mam wierzyc?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:15   #2954
ladyanx
Raczkowanie

GG do ladyanx Wyślij wiadomość przez MSN do ladyanx Send a message via Skype™ to ladyanx

Cytat:
podaj adres na pw ja wyślę

yeah zielone jabłuszko
dalej czytałam, że myślisz bardziej o puncie, lepsza decyzja moim zdaniem.
większy lekko samochód, w razie wypadku (czego nie życzę nikomu nigdy !!!!!) większe szanse na cokolwiek.
! Będę mieć kartkę ! I nasze Niebieskie Jabłuszko też wzięło ode mnie adres Zaraz lecę do księgarni po kartki dla was, te najpiękniejsze Dziś znalazłam w skrzynce kartkę z Wietnamu (:O) i już myślałam, że postcrossing, ale okazało się, że to do taty - od kolegi, który jest tam na misji pokojowej.

To racja, bo małe autko wypadku nie przetrwa... Nie chodzi nawet o bezpieczeństwo, a o to, że później się do niczego nie nadaje:/

_______
A coście tak mało naspamowały? Wróciłam ze szkoły z nadzieją, że poczytam, ale nieee...
Btw. Kocham moją psorkę religijną. Dziś mieliśmy temat o miłości - kurcze, jaka to mądra kobieta to się w głowie nie mieści... Nie mówi do nas jak wszyscy katecheci z podstawówek, że Bozie trzeba kochać i się codziennie modlić, ale tak, że to trafia do każdego - czy jest wierzący bardziej lub mniej.
Złota myśl na dziś: Uczynki to prawdziwa i najwazniejsza wykladnia milosci wobec drugiego czlowieka.
ladyanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:18   #2955
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie nie lubię czarnej herbaty :P. Ale jak trzeba no to cóż poradzić, czasem piję .
Ale i tak najlepsza jest czekolada .

Jejku muszę przeczytać Przedwiośnie, ale mi się nie chce ...
ja zrezygnowałam z kawy i jestem z siebie dumna. No może wypiję już w baaaaardzo podbramkowej sytuacji sięgnę po nią. Ja lubię czarną herbatę szczeg. z cytrynką. I herbatę zieloną cytrynową

też muszę przeczytać Przedwiośnie. -.-' i też mi się nie chce.

no i przyjechałam jakiś czas temu z jazd. Nie wiem jak ocenić swoją jazdę. Kurde chciałabym zdać za pierwszym razem, bo to tyle stresu niepotrzebnego jest. W ogóle śmiać mi się chciało, bo kawałek przed znakiem "teren zabudowany" postawili ograniczenie do 60, a kawałeczek za tym znakiem ograniczenie do 30. I jaki był sens tej 60? [robotnicy są mądrzy]

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-09-18 o 14:20
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:27   #2956
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
beznadzieja !

w informatorze maturalnym perspektywy na 2010/2011 są inne kierunki ktore trzeba zdawac na psychologie, a na stronie Uniwersytety Wroclawiskiego inne!

to w co ja mam wierzyc?
na stronie UW maja juz rekrutacje na rok 2010/2011 ? bo moze ta na stronie dotyczy tego rocznych maturzystow.

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
j
no i przyjechałam jakiś czas temu z jazd. Nie wiem jak ocenić swoją jazdę. Kurde chciałabym zdać za pierwszym razem, bo to tyle stresu niepotrzebnego jest. W ogóle śmiać mi się chciało, bo kawałek przed znakiem "teren zabudowany" postawili ograniczenie do 60, a kawałeczek za tym znakiem ograniczenie do 30. I jaki był sens tej 60? [robotnicy są mądrzy]
wiele jest takich sytuacji gdzie znaki sa postawione własciwie bez sensu
a ile masz juz godzin

Martyna jeszcze nie dostałam kartki od Ciebie pewnie w poniedziałek bedzie.
Stary 2009-09-18, 14:28   #2957
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
! Będę mieć kartkę ! I nasze Niebieskie Jabłuszko też wzięło ode mnie adres Zaraz lecę do księgarni po kartki dla was, te najpiękniejsze Dziś znalazłam w skrzynce kartkę z Wietnamu (:O) i już myślałam, że postcrossing, ale okazało się, że to do taty - od kolegi, który jest tam na misji pokojowej.
A mi żadna postcrossingowa nie doszła jeszcze. Ale niedawno wysłałam to trochę będą szły.

A z Opoczna chcesz ? Są 3 wzory do wyboru
Cytat:

A ja mam ZiK na pon

Jadę zaraz do koleżanki na wioskę . Z drugą koleżanką. W maju się przeprowadziła a ja jeszcze u niej nie byłam.
Stary 2009-09-18, 14:31   #2958
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu myślałam, że to Beata
Ja biorę magnez (zwykły, z Biovitu chyba, razem z B6). Czasami mam takie okresy, że łapią mnie skurcze albo np drga powieka. To z braku magnezu, a całkowicie odstawiłam czekoladę. Nie wiem, w czym tam jeszcze jest, chyba orzechach, też prawie w ogóle nie jem.
Mój tata za to kuuje sobie wodę z magnezem MagneVita, jest i gazowana, i nie gazowana.
Cytat:
Masz plusa? Bo jak nie, to mnie na razie nie stać
Cytat:
No tak, tu dużo zależy od rodziców. Ja jestem bardzo zżyta z rodzicami TŻta, tak jak i mój TŻ z moimi rodzicami. Zreszta nie tylko z rodzicami, bo z całą rodziną. Nieraz jeździmy do dziadka TŻta, do innego miasta, i nocujemy u niego przez weekend... Chodzimy razem na wszystkie imprezy rodzinne... Moi rodzice nazywaja go 'zięciem', jego rodzice mnie 'synową'... Nasi rodzice nawet już się spotkali, moi ich zaprosili... my z TZtem jeździmy razem na wakacje (byliśmy w Pradze ze znajomymi, nad morzem, pod koniec wakacji nad Soliną).
Niby duży luz ale to jest też momentami męczące. Jak się pokłócimy i ja mam go dość, to zawsze sobie mysle: a co by bylo jakbym zerwala? co ja powiem rodzicom? ze co? ze mialam go dosc? co ja powiem jego dziadkowi, ktory zawsze dzwoniac do TZta pierwsze pyta o mnie...
Nie wiem, czy jakbym byla w innym zwiazku i pamietająca zwiazek aktualny, to czy bym się tak "wkręcała" w życie rodzinne.

Oo, no to współczuję właściwie. Moja dobra przyjaciółka, jest w związku z facetem (hm, już chyba 2 lata?) i też widują się tylko w soboty, a w tygodniu to tak na chwilę, po lekcjach. Ale to może i dobrze? Macie czas się za sobą stęsknić. :P Ja nie mam takich możliwości.
Jeśli mogę się zapytać, ile Twój Tż ma lat? Bo np nie wyobrażam sobie z moim, 18-letnim, żebyśmy tak robili chociaż w wakacje mam jechać do jego ciotki ale ogóle ze swoimi rodzinami nie jesteśmy za bardzo zżyci.

Ja właśnie z Tżem za bardzo nie mamy. Od zawsze chodzimy do jednej klasy. Przedwczoraj tak siedzi i ogląda te kierunki studiów: "oo, na ten może?" 'nie, nie, nie, ja chcę tu iść! a 13lat w jednej klasie mi wystarczy!" 'no dobrze, inne sobie wybiorę... jak nie chcesz"

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ta fioletowa ?
Fioletowa jest Intermediate
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14308613] a deklaracje musze wypełnic droga elektroniczna. zgrac na pendriva,przyniesc na godz wych, pan zgra do jednego folderu. pozniej sekretariat wydrukuje wszystko i trzeba bedzie podpisac. mam jeszcze tydzien [/QUOTE]
Prościje chyba gdyby każdy wydrukował
Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
beznadzieja !

to w co ja mam wierzyc?
stronę UWr

Chyba idę spać a potem poodrabiam wszystkie lekcje i znowu się pouczę, bo na 7.20 mam jazdy. I o 15-6 będę w domu, znowu spać, bo wieczorem jadę na Katerine

Stary 2009-09-18, 14:31   #2959
Karmenka
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14309400]

Martyna jeszcze nie dostałam kartki od Ciebie pewnie w poniedziałek bedzie.[/QUOTE]
Idę zobaczyć do skrzynki
Ale też pewnie nie ma. Rozkopali nam drogę, chodniki robią (z miesiąc już ) co ich widzę to siedzą. To listonosz nie dotarł
Stary 2009-09-18, 14:33   #2960
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
A z Opoczna chcesz ? Są 3 wzory do wyboru
Ja chcę z Opoczna!

Ewa, masz taki sam av jak czapeczkaelfa, kiedyś chyba tu pisała. Znowu mi się myli

Martyna, wreszcie znalazłam kartkę w księgarni były aż 4 wzory jutro wyślę

Stary 2009-09-18, 14:37   #2961
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę z Opoczna!

Martyna, wreszcie znalazłam kartkę w księgarni były aż 4 wzory jutro wyślę
Dawaj adres na pw
Stary 2009-09-18, 14:39   #2962
blue_apple
Zakorzenienie

DZIEN DOBRY!

Cytat:
pamiętam w większości ;]
ale ściągę mam nad biurkiem ;P
wasze adresy poprzyklejane
no mówiłam, że ściągę ma :p

Cytat:
Znając mnie to znajdę za pół roku w koszu na pranie albo innym miejscu tego typu

Jutro przetrzepię jeszcze raz cały pokój

Mój właśnie zawsze się zasiedzi czasami już bym chciała iść się umyć i spać, a Jemu dobrze u mnie
tez jak cos zgubie to potem znajduję w głupich miejscach

a moja baba od polaka, ta nowa co przyszła tez jest egzaminatorem i co z tego tak samo poprzednia od biologii była i co? i obie pragnelismy zmienić, byle jak najszybciej, na kogokolwiek.
jasne, fajnie jak ktos jest egzaminatorem (u mnie w szkole, to wlasciwie kazdy nauczyciel jest, który przygotowuje do R przedmiotów), ale jak nie ma daru nauczania to niestety ale mija się z zawodem
dziś na szczescie pisalismy test czytania ze zrozumieniem (co z tego ze ten sam ktory w 1 kl. z poprzednia pania ), wiec nie musiałam sie nudzic, sluchac jej i patrzec na ten cholerny zolty gips!

Cytat:
Może to kwestia rodziców, a może związku.. My jesteśmy ze sobą ponad 3,5 roku, więc to jakos takie normalne u mnie w domu, że on przychodzi późno albo zostaje na noc... No ale co tu dużo mówić... Moi rodzice są dość "luźni" w tych tematach.
A z tżtem tak dlugo nie siedzimy, nie przez to ze mamie to nie odpowiada czy coś, tylko dlatego, że w tygodniu, w roku szkolnym chodze spać wcześniej, bo jestem zmęczona i o 21:30 leze juz w pizamie w lozku i dlatego sie tak zdziwila
my w sumie w tyg zadko się widujemy, czasem po szkole na troche, w niedziele zazwyczaj w ogole, chyba ze nie mamy za duzo do roboty do szkoły.
a w weekendy to i do 23 zostaje, w wakacje tez tak...

a jak się zasiedzi, to delikatnie sugeruje zeby juz poszedl

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ale, że gdzie ta rozszerzona?
mówisz o tej biotechn. na politechnice warszawskiej??
nie trzeba tam rozszerzonej
no jakto nie ? tam nie na kazdy kierunek chcą matme rozszerzoną?
ją na pewno liczą z dużo korzystniejszym przelicznikiem więc z P i tak nie ma w zasadzie szans.

Cytat:

tez tak mam ze im wiecej spie tym lepiej funkcjonuje. jakbym spala 4 godziny to bym zle czula sie fizycznie w srodku. niedobrze mi wtedy strasznie, boli mnie glowa, kreci mi sie...

ja biorę lecytynę, magnez też ale z innych powodów

to bedziemy sie ogarniac razem ja w weekend ustale plan i od poniedzilaku zancze
tez nie mam nic konkretnego do zrobienia, ale warto sie wziazc za angileski a mam lenia

nie wyspałam sie w ogole przez poł nocy koty tak miałczały ze tak jakby ich ze skory zdzierali [/QUOTE]

spoko ja pilnuję Ciebie, a Ty mnie

A mnie o 1:33 obudziła głośna muzyka parapetówa w bloku.
nie dosc ze wypilam za mocna zielona herbatę i nie moglam usnac to jeszcze potem to
ale wlozylam do uszu sluchawki (bo mam takie wiecie, co sie wsadza do ucha ) i zaraz usnelam

a koty moze sie teges teges

Cytat:

my z Tż mamy taką granicę 21:30. Chyba, że są wakacje, a moi/jego rodzice na urlopach i nikt nie musi rano wstawać to wtedy on siedzi u mnie dłużej, ja rzadko przesiaduję u niego długo, moim zdaniem to po prostu jakieś takie niesmaczne

no właśnie

mam bardzo podobnie
z tym, że w sumie wymieniamy z rodzicami jakieś tam słowa, więcej niż dzień dobry - do widzenia, ale bez przesady z poufałościami.
mimo, że jak jeździliśmy w ferie w góry to i jego i moj tata był, no, ale nie ma mimo to jakichś wielkich więzi.

-----------------
ZNALAZŁ SIE PODRĘCZNIK!!!
poszłam jeszcze raz taka zrezygnowana do woźnych, a pan mechanik mówi, że jest w administracji lece tam podniecona a pani mówi, że właśnie zaniosla do sekretariatu
nalatałam się, ale mam! hahaha!
nie wiem gdzie byl, nie wnikam, wazne ze jest i ze nie ukradziony, bo juz chcialam przestac lubic szkołe do reszty

ED: widze wlasnie ze mi nie zacytowalo :/
matura solutions upper jest pomarańczowa
kurna. wy tu se wysylacie kartki a ja nie mam waszych adresow! noo jak to mozlwie!

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-09-18 o 19:28
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:48   #2963
Konto usunięte

Cytat:
Prościje chyba gdyby każdy wydrukował
tez tak mysle tylko wez to powiedz mojemu dyrektorowi
ubzdurali sobie ze w tym roku ma byc wypełniona elektronicznie i koniec

Cytat:
spoko ja pilnuję Ciebie, a Ty mnie

A mnie o 1:33 obudziła głośna muzyka parapetówa w bloku.
nie dosc ze wypilam za mocna zielona herbatę i nie moglam usnac to jeszcze potem to
ale wlozylam do uszu sluchawki (bo mam takie wiecie, co sie wsadza do ucha ) i zaraz usnelam

a koty moze sie teges teges
-----------------
poszłam jeszcze raz taka zrezygnowana do woźnych, a pan mechanik mówi, że jest w administracji lece tam podniecona a pani mówi, że właśnie zaniosla do sekretariatu
nie wiem gdzie byl, nie wnikam, wazne ze jest i ze nie ukradziony, bo juz chcialam przestac lubic szkołe do reszty
dobraaa to bedziemy sie pilnowac nawzajem
a ja zamknelam okno , choc bylo mi goraco i ne bylo tak slychac xD

no mozliwe, ale kurde mogly by to robic ciszej
mama mowila ze mogly sie tak drzec bo inne koty wchodzily na ich teren ale odgosy walki tez slyszalam

no to super ze poderecznik sie znalazl

nie moge pisac polskich znakow i niewiem czemu

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
kurna. wy tu se wysylacie kartki a ja nie mam waszych adresow! noo jak to mozlwie!
jak bedziesz na gadu to wyslij mi swoj adres postaram sie wyslac kartke w przyszlym tygodniu
Stary 2009-09-18, 14:56   #2964
ladyanx
Raczkowanie

GG do ladyanx Wyślij wiadomość przez MSN do ladyanx Send a message via Skype™ to ladyanx

Cytat:
A z Opoczna chcesz ?
Pewno, że chcę!

[/QUOTE]
Nooo a widzisz, Panikara! :P

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Mam pomysł! (niewiarygodne, zawsze uważałam, że w piątki słabo u mnie z myśleniem)
Jest taki program, który nazywa się VENTRILLO - to taki odpowiednik skype, ale jak się chce rozmawiać to nie jest tak, że się dzwoni i słychać telewizor w tle, tylko trzeba przycisnąć klawisz Jeśli kiedyś zbiorowo chciałybyśmy sobie pogadać, jak najbardziej za darmo to jestem w stanie udostępnić nam serwerek Wystarczy mieć mikrofon i odrobinkę odwagi, żeby się odezwać :P
ladyanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:59   #2965
Konto usunięte

Cytat:
Mam pomysł! (niewiarygodne, zawsze uważałam, że w piątki słabo u mnie z myśleniem)
Jest taki program, który nazywa się VENTRILLO - to taki odpowiednik skype, ale jak się chce rozmawiać to nie jest tak, że się dzwoni i słychać telewizor w tle, tylko trzeba przycisnąć klawisz Jeśli kiedyś zbiorowo chciałybyśmy sobie pogadać, jak najbardziej za darmo to jestem w stanie udostępnić nam serwerek Wystarczy mieć mikrofon i odrobinkę odwagi, żeby się odezwać :P
fajny pomysł co wy na to dziewczyny ?
ja jakby co skejpa tez mam
Stary 2009-09-18, 14:59   #2966
inc0rrect
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14309400]na stronie UW maja juz rekrutacje na rok 2010/2011 ? bo moze ta na stronie dotyczy tego rocznych maturzystow.
[/QUOTE]

a wlasnie nie mam pojecia

dla mnie kiepsko juz moge sie pozegnac z psychologia, bo uczylam sie przedmiotow ktore byly wymagane na ten rok, a teraz zmienili

Cytat:
DZIEN DOBRY!

tez tak mam ze im wiecej spie tym lepiej funkcjonuje. jakbym spala 4 godziny to bym zle czula sie fizycznie w srodku. niedobrze mi wtedy strasznie, boli mnie glowa, kreci mi sie...

ja biorę lecytynę, magnez też ale z innych powodów

ooo a masz ulotke z tej lecetyny?? Moglabys looknac w przeciwskazania czy jest tam uszkodzona, zniszczona watroba??

Ja mam tak że pare dni na 4-5 godzinach snu dziennie przezyje w lepszej formie niż gdybym spala 8-9 bo jak zaczne spac to juz spalabym caly dzien tylko schody pozniej sie zaczynaja jak juz dzien w dzien spi sie ponizej 5godz czlowiek jest tak wykonczony ze masakra ja sama sobie jestem winna przemeczeniu bo nie potrafie pojsc spac przed 24 a pobodke mam codzien o 5, nie wiem jak to zmienic, zawsze musze sie jakimis *******ami wieczorem zajmowac

edit: upsss nie wiedzialam że pie.rdoly to przeklenstwo <??>

marzy mi sie taka stronka żeby bylo podane od ilu pkt rekrutacyjnych dostawali sie ludzie w tym roku na poszczegolne kierunki i uczelnie macie coś takiego?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2009-09-18 o 15:01
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:15   #2967
Patka_nt
Raczkowanie

GG do Patka_nt

Cytat:
To racja, bo małe autko wypadku nie przetrwa... Nie chodzi nawet o bezpieczeństwo, a o to, że później się do niczego nie nadaje:/
No ładnie, ja to bym się na Twoim miejscu bardziej martwila "bezpieczeństwem" - bo jak auto się do niczego nie będzie po wypadku nadawać, to najprawdopodobniej kierowca też.

Cytat:
Widze, że wszystkich nas to dopadło...

Cytat:
Jeśli mogę się zapytać, ile Twój Tż ma lat? Bo np nie wyobrażam sobie z moim, 18-letnim, żebyśmy tak robili chociaż w wakacje mam jechać do jego ciotki ale ogóle ze swoimi rodzinami nie jesteśmy za bardzo zżyci.

Ja właśnie z Tżem za bardzo nie mamy. Od zawsze chodzimy do jednej klasy. Przedwczoraj tak siedzi i ogląda te kierunki studiów: "oo, na ten może?" 'nie, nie, nie, ja chcę tu iść! a 13lat w jednej klasie mi wystarczy!" 'no dobrze, inne sobie wybiorę... jak nie chcesz"
Moj TZ ma 22 lata (rocznik 87).

I co? Fajnie Wam w jednej klasie? Bo mnie by to chyba wkurzało...

----

Incorrect - szukasz jakichś skanów notatek z biol rozsz? Pomóc? Mogę coś poskanować, albo polecić dobre podręczniki jak chcesz! Bo notatki i tak zazwyczaj trzeba uzupełnić jakimiś informacjami z książek...
Aa, no i o człowieku to ja miałam w tym roku - tzn. wszystkie układy w zeszłym roku, a ukł ruchu na początku września, więc same zeszyty z II klasy myślę nie wystarczą... Bo to zawsze informacje z ksiazki do II klasy przeciaga sie na III.

Edytowane przez Patka_nt
Czas edycji: 2009-09-18 o 15:17
Stary 2009-09-18, 15:15   #2968
anniaa

winyl : na pamięć , koncentracje polecam tran , żeń szeń ja biorę magnez ale ze względu na to że często skurcz łydek mnie łapie

załatwiłam sobie korepetycje z chemii za darmo

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:20   #2969
Patka_nt
Raczkowanie

GG do Patka_nt

Parodia, blue_apple i reszta - od kiedy jesteście ze swoimi TZtami? I w ogole jak sie poznaliscie?
Noo, laski, poopowiadajcie coś!

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
[
Jak Ty to zrobiłaś?
Stary 2009-09-18, 15:22   #2970
parodia
Zakorzenienie

Cytat:

Przypomniałaś mi się dzisiaj jak zobaczyłam w szkole kartkę na tablicy ogłoszeń. "znaleziono rzeczy osobiste, łańcuszek, bluzkę. odbiór w sekretariacie"

Ja też nie mam
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14309777]tez tak mysle tylko wez to powiedz mojemu dyrektorowi
ubzdurali sobie ze w tym roku ma byc wypełniona elektronicznie i koniec

jak bedziesz na gadu to wyslij mi swoj adres postaram sie wyslac kartke w przyszlym tygodniu [/QUOTE]
Że niby nowocześnie?

A ja tez mogę?
Cytat:
Podoba mi się
Cytat:
I co? Fajnie Wam w jednej klasie? Bo mnie by to chyba wkurzało...
Dalsza część mojej wypowiedzi świadczyła o tym, że nie
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
winyl : na pamięć , koncentracje polecam tran , żeń szeń ja biorę magnez ale ze względu na to że często skurcz łydek mnie łapie

Hej Ania, ale Ciebie tu chyba jeszcze nie było?
Też biorę magnez właśnie ze względu na skurcze, a tran - na odporność

ED: Patka_nt, opisywałyśmy już nieraz ja od 3,5 roku roku, Marta 5 lat

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-18 o 15:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości