|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
wreszcie piatek po szkole
![]() sluchajcie nie macie moze jakichs zadan z chemii albo biologii? tylko tak zeby byly podzielone na tematy (np z bioli tylko sama komorka, osobno tkanki, pozniej uklady czlowieka) bo posciagalam z tych stron co glownie nauczyciele polecaja (te operony oke chyba tez) ale ta jest to pomieszane... nie wiecie gdzie moglabym to znalesc? bylabym wdzieczna ![]() wybralyscie juz temat na mature z polaka ustna ? ja niedawno tematy dostalam dopiero... no i na pomoc "polonistki" raczej luczyc nie moge... |
|
|
|
#3002 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14312978]wreszcie piatek po szkole
![]() sluchajcie nie macie moze jakichs zadan z chemii albo biologii? tylko tak zeby byly podzielone na tematy (np z bioli tylko sama komorka, osobno tkanki, pozniej uklady czlowieka) bo posciagalam z tych stron co glownie nauczyciele polecaja (te operony oke chyba tez) ale ta jest to pomieszane... nie wiecie gdzie moglabym to znalesc? bylabym wdzieczna ![]() wybralyscie juz temat na mature z polaka ustna ? ja niedawno tematy dostalam dopiero... no i na pomoc "polonistki" raczej luczyc nie moge...jedyna opcja zeby byly tematycznie - a tak mi sie przynajmniej wydaje - to zbior zadan - czy to z biologii czy z chemii. Tam jest wszystko podzielone na działy! Ja na ustną wybiorę chyba "Inny w opisie Kapuścińskiego...reszty nie pamietam" - wydaje sie byc najciekawszy. |
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kabanoski ;**
wybaczcie, że Was nie poczytałam i nie pocytowałam ;* ale jestem dosłownie na moment przy kompie ![]() pół godziny temu wróciłam z Mrągowa. Załatwiałam tą salę na studniówkę. wszystko załatwione ![]() a za 40minut wychodzę na 18. do kolezanki. właśnie siedzę w ręczniku i zbieram się do suszenia włosów ![]() a, własnie chciałam się pochwalić ! dostałam pierwszą kartkę z postcrossingu! od Jasmin z Finlandii ! ![]() jak świetnie ![]() wylosowałam od razu kolejna osobę : Anja z Niemiec ![]() lecę Buziaki Moje ;* miłego wieczoru ;* jakby co to sms ![]() w razie potrzeby upoważniam Beatę do udzielenia informacji na temat mojego numeru telefonu ![]() buziaki ;***
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baw się dobrze ------------ pati991 w testach operonu zadania są poukładane tematycznie. Mogę jeszcze polecić zadania maturalne z Omegi
|
|
|
#3005 |
|
Konto usunięte
|
Patka_nt
rzeczywiscie o zbiorach nie pomyslalam na ten temat z polskiego co ty wybralas nie mam nic do powiedzienia ![]() BeaS wlasnie mam z operonu (chemie) ale chcialam cos dodatkowo jeszcze z biologii mam MAC i okazalo sie ze babka nam z tego drukuje zadania
|
|
|
|
#3006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dzisiaj jeszcze wysłałam kartkę do Estoni i Anglioczywiscie nie mogę się doczekać, kiedy któraś z moich kartek dotrze do nadawcy, no a potem jakaś do mnie
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd Wam się wzięło to wysyłanie kartek? też bym sobie powysyłała za granicę, ale nie wiem kompletnie jak się w to wkręcić.
A macie jakieś dobre repetytoria z matematyki i fizyki?
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14312978]wreszcie piatek po szkole
![]() sluchajcie nie macie moze jakichs zadan z chemii albo biologii? tylko tak zeby byly podzielone na tematy (np z bioli tylko sama komorka, osobno tkanki, pozniej uklady czlowieka) bo posciagalam z tych stron co glownie nauczyciele polecaja (te operony oke chyba tez) ale ta jest to pomieszane... nie wiecie gdzie moglabym to znalesc? bylabym wdzieczna ![]() wybralyscie juz temat na mature z polaka ustna ? ja niedawno tematy dostalam dopiero... no i na pomoc "polonistki" raczej luczyc nie moge...tez szukam czegos takiego z biologi a te z OMEGI nie są przypadkiem wlasnie segregowane wedlug dzialow?? Moze ktos ma
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
Moja kartka wysłana do Niemiec dotarła!
! Dziewczyny, znów mam pytanie: Czy jeśli wybiorę temat - 99. Różne sposoby mówienia o II wojnie światowej. Omów zagadnienie, wykorzystując teksty prozatorskie, teksty poetyckie i inne teksty kultury (np. plastyka, rzeźba, malarstwo, muzyka i film). - i wykorzystam utwory z nowej płyty L.U.C. [promo-tracki do posłuchania tutaj], to nie będzie to jakoś negatywnie odebrane? Kurcze, chciałabym pokusić się o coś innowacyjnego, no
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spojrzałam na twój podpis i od razu mi się zachciało moich chrupek z Biedronki
|
|
#3012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ahhh z tymi chipsami to nie kuś! Już miesiąc i 7 dni wytrzymałam !
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Rozeznanie
|
Troszkę mnie nie było,ale nie powinno się już to zdarzyć
![]() Właśnie się zastanawiam nad wyborem tematu z polskiego,ale jest ich zbyt dużo i sama już nie wiem,który wziąć.
|
#3014 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja muuusze iść po moje solone, takie pyyszne :PCytat:
Chociaż ja to nawet już nie wiem jakie przedmioty chce zdawać :P
|
|
#3015 |
|
♥
|
Pati ja temat na usty polski wybrałam w tamtym roku w marcu gdy składałam propozycje swojego tematu, zaakceptowali więc nadal pozostaje przy tym samym temacie
|
|
|
|
#3016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, to ja się na to piszę. Mikrofon mam, nawet kamerka jest ![]() A i tak tego 3 dnia nie mam tłustych. Tylko brudne, zakurzone już są ![]() Pierwszy dzień go mam. Na razie go lubię. Mogę go jeszcze pokochać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() winyl zaloguj się na postcrossing.com i tam się wysyła kartki |
|||
|
|
|
#3017 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesteśmy w dobrych stosunkach ale nie jak rodzina. lubimy się, jest ok. nie wchodzimy sobie w droge.cięzkie cięzkie ale nikt nie mowil ze bedzie łatwe ![]() raz lepiej raz gorzej. samych 5 mieć się nie da, bo to nie zdrowo tak ![]() oj tam, poprawisz. ja zgłosiłam wczoraj np z angla. u mnie jest tak ze jak zglosisz np to i tak mozesz pisac i albo oddac - oceni baba, albo nie oddac - nie oceni. ja zgłosiłam i dostałam 5 ![]() Cytat:
i warta i tych 200 zł. i ja jeszce raz polecę Hosera Fizjologia organizmów z elementamii anatomii człowieka... To także zawsze mi wszyscy polecają, ona jest już tańsza. Tzn cena wacha się od 30 do 150 na allegro zalezy jaki sezon, jak sie trafi. ale warto. poza tym zawsze mozna w bibliotece sprawdzic ![]() czesto na maturze sa prawie identyczne schematy jak w tej ksiazce. Cytat:
Cytat:
![]() mamy weekend, odpocznij. a za gegre weźmiesz sie jak odpoczniesz chociaz troche ![]() Cytat:
?dobra koleżanka ![]() też kiedys myslalam o glince... no,ale o czym ja nie myslalam ![]() hm, tylko w moim przypakdu wagry maja to do siebie ze po peelingu sa mniej widoczne, a potem zaraz wracaja ![]() -------- boli mnie gardło :| ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
moim zdaniem kazda innowacja, ale dobrze dopasowana do tematu i dobrze opracowana bedzie doceniona bo to nie iscie na łątwizne. dziewczyny ktore dzis imprezują: miłej zabawy!
|
|||||||
|
|
|
#3018 |
|
Rozeznanie
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
blue_apple - to Ty mi ja policilas chyba
![]() wlasnie ja dzisiaj kupilam, z kosztami przesylki 108zl ale pewnie przez licytacje mozna by bylo taniej ja kupic
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Źle się czuję
![]() Byłam u koleżanki rowerem i jak wracałam to już zimno było. Ja oczywiście krótki rękawek. Zmarzłam i mnie głowa boli. Nie chcę być chora |
|
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?bo o vilee nie mowilam ![]() Cytat:
wypij herbatę z sokiem z malin, albo miód z czosnkiem i cytryna albo weź po prostu aspiryne, cieplą kąpiel. ja dzis tez zmarzlam... od rano to gardło mnie boli, szczypie wrecz
|
||
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5 rutinoscorbinów powinno załatwić sprawę, zawszę się tak leczę. |
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie chłodno na dworze.
jakieś dzieciaki podrzuciły koło księdza kotka, malutkiego, jeszcze potrzebującego matki. Wzięłam go i zaniosłam do swojej zagrody,tam ma budkę ze styropianu, także zimno mu nie będzie. Muszę coś wymyślić, bo wziąć go nie mogę. Jak zrobię mu foto to pokaże Wam. ![]() Karolina kuruj się, kuruj.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-18 o 20:26 |
|
|
|
#3024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14308613] a deklaracje musze wypełnic droga elektroniczna. zgrac na pendriva,przyniesc na godz wych, pan zgra do jednego folderu. pozniej sekretariat wydrukuje wszystko i trzeba bedzie podpisac. mam jeszcze tydzien [/QUOTE]u mnie jest podobnie, ale z tą różnicą, że sami drukujemy, podpisujemy, te dwa pliki zgrywamy na pendriva i przewodniczący nasz wszystkie na jedną płytę zgrywa i płytę wraz z wydrukowanymi deklaracjami zanosci v-ce dyr ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy nie ma szans, bo z tego co się kol. orientowała to z 80% z podstawy (plus inne przedmioty of kors) spokojnie można sie dostać... ale poszła na korki z matmy i gość obiecał, że przygotuje ją na rozszerzenie, więc wstępie deklaruje R ;] cicho być ;P fajnie będzie ;D a weekendy przeznaczymy na jazdę na siatkówkę xD co tydzień inne miasto ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14312978]wreszcie piatek po szkole ![]() sluchajcie nie macie moze jakichs zadan z chemii albo biologii? tylko tak zeby byly podzielone na tematy (np z bioli tylko sama komorka, osobno tkanki, pozniej uklady czlowieka) bo posciagalam z tych stron co glownie nauczyciele polecaja (te operony oke chyba tez) ale ta jest to pomieszane... nie wiecie gdzie moglabym to znalesc? bylabym wdzieczna ![]() wybralyscie juz temat na mature z polaka ustna ? ja niedawno tematy dostalam dopiero... no i na pomoc "polonistki" raczej luczyc nie moge...ja w szkole korzystam ze zbiorów zadań Operonu i Pazdro. na korkach z chemii głównie Operon + testy maturalne Operonu, gdzie też zadania są poukładane działami. (z tych dwóch zbiorach też) a wczoraj nabyłam zbiór wydawnictwa KRAM autorstwa M. Klimaszewskiej i też zadania poukładane działami i z tego co przeglądałam, to warto przy nich posiedzieć za ten zbiór KRAMu zapłaciłam jedynie 7,8zł ;P i jeszcze repetytorium muszę do tego kupić.. to mi babka od korków poleciła a no i Vademecum i Testy 2010 Operonu ;P ale to w październiku, bo czuję, że już we wrześniu z kasą krucho ![]() a jeśli chodzi o polski to wybrałam 7 tematów .. i muszę przysiąść i się zastanowić ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- a ja zdecydowanie wolę sie uczyć z PWNu ;P i nasza sorka ubolewa, że nie uczymy się z PWNu, bo w trakcie nauki nie można zmienić podr. i nosi się z propozycją zmiany podręczników..
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-09-18 o 20:56 |
||
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już mnie trzęsie z zimna. Idę jakiegoś koca poszukać. |
|
|
|
|
#3026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką konkretnie polecasz?![]() Cytat:
![]() baw się dobrze Ja chcem ![]() Ja tylko zadania: z matmy standard Kiełbasa ![]() z fizyki: dwie części zbioru Zamkora, Chyla i "Maturalnie, że zdasz..." Cytat:
![]() Kujon ![]() ![]() Wszyscy mieli te same, ale one były takie, że bez obecności na powtórzeniu nie dało się ich zrobić a jak się zapytałam, czy mamy robić oba przypadki w jednym zadaniu, to powiedziała, że grupa II ma zrobić jeden i określić, w której to ćwiartce układu, a I ma robić wszystko ![]() Ja nawet peeling robię rzadko, bo każdy mnie podrażnia, mam przez kilka dni wrażliwą cerę, jeszcze nie znalazłam odpowiedniego dla siebie
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-18 o 20:32 |
|||
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak o Hoserze ![]() hosera sobie kupilam ;]
|
|
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
Hej
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
#3030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Jeśli kiedyś zbiorowo chciałybyśmy sobie pogadać, jak najbardziej za darmo to jestem w stanie udostępnić nam serwerek 
jesteśmy w dobrych stosunkach ale nie jak rodzina. lubimy się, jest ok. nie wchodzimy sobie w droge.

Na dodatek kartka została wrzucona do skrzynki w piątek po południu, więc wzięli ją stamtąd pewnie w poniedziałek. Dotarła do Niemiec po 9 dniach