![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część IV
O matko
![]() Czesc czwarta ![]() a w niedziele mialo byc ![]() Cytat:
![]() Winly-kupiłam ostatnia pare tych kolczyków dzis.. szok ze znalazłam jeszcze.. ![]() ![]() Vio-kiedys pytalas kochana o brwi i tak mi wylecialo z glowy, ale dzis znowu wlecialo ![]() ![]() ![]() Ciesze sie ze tyle wizazanek podziela moje zdanie na temat Bękartów wojny..Bardzo wiele osob go krytykowało.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
po prostu Łinli
|
a ile kosztuja takie kolczyki? ja w tej chwili i tak raczej bez kasy.... ograniczam zakupy maksymalnie
jeśli chodzi o film, ja sie nie dziwie że go krytykowano, jakby nie było Tarantino wziął się za kontrowersyjny temat, więc można się było tego spodziewać
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Rany boskie, ja tu przychodzę wyżalić się, że znów ryczałam jak bóbr na Sailorkach, bo mam masochistyczny pęd do oglądania ostatniej serii, w ktorej połowa odcinków to wyciskacze łez, ale wy z IV częścią wyskoczyłyście...
A wiecie, że I wystartowała 23 stycznia? W 8 miesięcy wykonczyłyśmy 15 tys postów, co daje niecałe 2000 na miesiąc... Wygląda na to że w Sylwestra będziemy wykańczać V część... To ja idę popłakać na spokojnie, dopóki TŻ nie wróci, bo potem jak ja mu się wytłumaczę z czerwonych oczu? Trochę glupio powiedzieć, że oglądałam Czarodziejkę z Księżyca i mnie wzruszyła...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biust ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś dostłam Gossarda i nie dla mnie.Mąż jak go zobaczył to zapytał czy to stanik dla mojej mamy.Taki babciny. No bo kolor ma brudny róż. Jeszcze freye muszę przetestować i M&S. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
jak to nikt!!! A ja ?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Będzie tylko TŻ -łóżko -lodówka - TŻ w łóżku- lodówka- TŻ w łóżku i lodóka obok ![]() Na pewno przynajmniej raz dziennie zajrzę do WAS ![]() ![]() Cytat:
Ale mnie pupa boli... Wyszłam z domu i musiałam wrócić w połowie drogi bo zapomniałam muzyczkę zabrać. Tak się złozyło że schowałam ją jako pierwszą do torby żeby czasem jej nie zapomnieć ale niestety o tym zapomniałam i wracałam po to żeby ją odnaleźć w torbie . Norma ![]() Poszłam do banku przed siłownią bo jest do 20 .oo . Wzięłam starą zablokowaną karte którą znalazłam w mandarynkach w kubelku . Powiedziałam że nie mogę znaleźć tej najnowszej , że mam starą która znalazłam po zgłoszeniu zgubienia i zamówienia nowej . Poprosiłam żeby zablokował tę 4 kartę a odblokował 3 którą znalazłam pózniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
gratuluję IV części
![]()
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wersja TZ i na lodówce?? ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Witaj Mamciu!!!! ale lecisz ostro!!!! uważaj bo cień będziesz!!!! Za ile finał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
po prostu Łinli
|
selene
![]() gabs meczę sie i nie mogę odpalić serialu ![]() ale za to właśnie ściągnęła mi się pełnometrażowa, animowana, w rewelacyjnej jakości ![]() ![]()
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Gabs True Blood sezon II. Jak zwykle zalożyłam, że wszyscy czytają w moich myślach
![]() ![]() Selene, Atojka rozbrajacie mnie dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Lodówkę mamy o za wysoką..taka z chłodziarką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Atojko ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
atojka
![]() ![]() selenka, przy takich planach czasu na wizaż może nie starczyć ;p
#45 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam 32 strony wątku o naturalnej pielęgnacji dla minerałoholiczek i padam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umalowałam paznokcie na ciemny fiolet, ależ mi się podobają ![]() ![]() Pytanie kulinarne - w sam raz na tę porę ![]() czym karmicie na kolację TŻtów, żeby smakowało a żeby się najlepiej wcale nie narobić? ![]() ![]() już powoli nudzi mi się stały repertuar: sałatka z kurczaka + pieczywo czosnkowe / pizza / zapiekanki / sałatka z tuńczyka / frytki / kanapki / pieczywo czosnkowe zapiekane z serem / placki po węgiersku z pobliskiej cudownej restauracji ![]() zmieniłabym coś a pomysłu brak ![]() i zaraz pewnie oberwę za to "zdrowe" wieczorne jedzenie, ale tak mi dobrze ![]() ![]() Selenka - lepiej na pralce ![]() ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-09-18 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
po prostu Łinli
|
na płytce, od gabs dostałam
![]() a true blood to jest cos związanego z tym blood+ ? ![]() violl. uwierz mi że te 32 strony JEDNEGO wątku to nic w porównaniu z tym, ile ja przeczytałam na biochemii ponad rok temu jak zaczynałam z naturalną pielęgnacją ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-09-18 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
jejjj violl, ja przed chwilą sałatkę z paryką i mozarellą skonsumowałam, bo przed okresem ciągle mi mało ... mąż śmieje się, że przed okresem zjadam 4 razy tyle co normalnie... a koleżanki w pracy obżerają się maxi kingiem, co też życia nie ułatwia..
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a, Winly - Ty mnie nie dobijaj ![]() ![]() i edit numer 2 bo już mam zawiasy: Mamo Niny dasz recepturę? ![]() idę spać tymczasem... ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-09-18 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "norma".... ![]() ![]() Vio-a ma byc miesnie..? To moze taki talerz niezdrowych smazonych rzeczy, ale taaakich pysznych ![]() pieczarki w czosnku smazone w panierce, onion rings, skrzydelka kurczaka na ostro i parenascie takich grubych, domowych frytek.. ![]() i do tego dip, z majonezu(kielcekiego, a jakze ![]() ![]() ![]() Pysznosci.. lezysz i nie oddachasz z przejedzenia.. ale za to jak dobrze bylo poprzednie pol godziny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zupkę grzybową podałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę Ci powiedzieć, że mocno trafiłaś w moje i TZta smakowe gusta ![]() ![]() ![]() Ferg jak tak dobrze Ci idzie to pisz dalej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Organizatorka
|
WinlyEm a moglabys mi plytki jakies wyslac?
I Gabs tez ![]() jakos filmowo-serialowo-animowanie lubie to co Wy a sciagacz ze mnie kiepski jak nie wiem... a widze ze nowe cuda ogladacie ![]() Violl a zapiekanki takie makaronowe, lub ziemniaczane do piekarnika? robi sie chwile i nastawia odpowiednio wczesnie i juz ![]() ![]() Selene z tymi kartami to niezla jestes = powinnas miec na sznurku jak dzieci na szyji dawniej klucze mialy ![]() ![]() ![]() Ferguusson ja chce takie kolczyki jak ma Cathy ale mi sie post zyczeniowy zrobil ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
violl dam: kroję kolorowe paryki, pomidorki i ogórki kiszonego ( ja papryki dla siebie nie sparzam, bo lubię chrupiącą), dodaję wyciśnięty czosnek mozzarellę w kulkach i pokrojonego kabanosa, sos: 1 łyżeczka oliwy, 1 łyzka soku z cytryny, sól, pieprz, siekany koperek. i wszystko mieszam
![]() ![]() czasem jak zostaje mi coś na drugi dzień, to robię z tego zapiekankę z makaronem w piekarniku..
#55 |
Przyczajenie
|
witam
![]() z góry dziękuje za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie watek kulinarny, ale moze....: jak nam sie wybitnie nie chce to zamawiamy sushi.. ale mozna je prosto przyrzadzic, i fajnie jest razem "zawijac" ![]() ![]() zapiekany z chleba, takie zwykle kanapki z szynka, maslem ziolowym, cebula, serem i ketchup na to.. ale mama mi takie zawsze robila..i mam taki sentyment ![]() mozzarella smazona w panierce z sosem jakims ostrym-albo cammembert(tak sie to pisze ![]() ![]() a jak wino to taki wielki talerz serow, winogron, miodu i krakersow. Krewetki smazone na oliwie z czoskiem, z sosem mietowym-ale nie kazdy lubi.. ![]() albo ryz w ziolach prowansalskich (smazony przed gotowaniem), moze byc tez troche dzikiego ryzu, z kurczakiem(i udka zapiekasz pod koniec w tym ryzu) Cukinia grilowana(moze byc smazona na patelni tez) z grzybami i papryka i czoskiem, do tego stek.. ![]() Dzizas(znowu rozmawialam z bratem) robie sie glodna.. ![]() grzanki z chleba z czoskiem, na to duzo rukoli, krewetek, takich malych, i majonezu.. i koperek ![]() Ostatnio-musaka.. (myslalam ze pekne, w pelnym znaczeniu tego slowa ![]() Szaszlyki.. niby to samo co normalnie(mieso, cebulka, grzyby itp) ale inaczej wyglada i "fajniej" smakuje. Do tego ziemniaczki pieczone w piekarniku z ziolach.. (zawsze mozna zamowic chinszczyzne jak nie wyjdzie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Rozbieramy chciałas napisać
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wszystko, co naprawdę lubię, jest albo niemoralne, albo nielegalne, albo tuczące... Edytowane przez selene211 Czas edycji: 2009-09-18 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Mój sposób dzielenia kosztów wysyłki
![]() Jezeli jest ona stała to dziele po równo, bo to IMO najuczciwsze ![]() Jezeli zas jezt zalezna od wagi to teraz bede dzielic procentowo ![]() witam w IV czesci ![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Winly, toć serial w rmvb jest, do tego trzeba real playera zainstalować... Fajno, ze masz film animowany, mi się właśnie ten live ściągnął z 2009 - mioooodziooo, jutro oglądam z kumpelą
![]() A Tru Blood to zupełnie co innego, amerykanski serial na podstawie książki - wampiry się ujawniają w społeczenstwie, oficjalnie chlipią keczupodobny surogat krwi i domagają się praw obywatelskich - niezgorsze, czekam na 2 serie, koleżanka ma mi zgrać jak będzie miała komplet ![]() Pastereczko, a masz jakieś życzenia? Wiesz, jestem na etapie nagrywania jakiś 20 płyt dla kumpeli, dla ciebie tez jakieś 10 może polecieć ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! Edytowane przez gabs Czas edycji: 2009-09-18 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
no to skonczylam ten watek o peelingu kw.migdalowym.... jeszcze o salicylu musze poczytac w najblizszych dniach wiecej... a jakis czas temu czytalam sporo o olejach (przeczytalam cala II cz. ale pierwszej nie dalam rady) troche o ocenie pielegnacji. mozg mi sie lasuje na tej biochemii ale staram sie przyzswoic troche innej wiedzy niz "mineralna"
![]() ![]() ale chyba bede organizowac zamowienia bo lubie jak do mnie paczki leca ![]() chyba pojde spac. choc nie bardzo mi sie chce, ale przed kompem juz nie mam sily siedziec, i czytac juz mi dzis sie nic madrego nie chce. posiedze w wannie, olej na wlosy strzele i pojde spac. pa dziewuszki ![]() P.S jakie wy tu dobre jedzonko opisujecie mmmm... az slinka cieknie. a ja dzis prawi caly dzien na owocach, nie wiem dlaczego. dopiero pod wieczor cos normalniejszego zjadlam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.