Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-18, 16:54   #4141
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
będzie dobrze z dziadkiem
mam nadzieje. wszystko zalezy od tego czy sie kwalifikuje do operacji.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 17:24   #4142
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
zgadzam się, super!
chilanes skąd czerpałaś inspirację?
taki tort jest bardzo popularny w stanach na prezent dla przyszlej mamy( zazywczaj przyczepia sie do niego buciki , skarpetki , maskotki kremy itp ) miesiac przed porodem same dziewczyny organizuja impreze dla przyszelej mamy zazwyczaj ona o tym nie wiem.. nazywa sie to Baby shower ... czyli oblewanie dziecka jeszcze przed jego narodzinami ...

tutaj sa podobne torciki
http://images-cdn01.associatedconten.../300_74527.jpg

http://www.storkbabygiftbaskets.com/BabyCakes.jpg

http://www.thetranquilparent.com/ima...ig-480x335.jpg

http://images02.olx.com/ui/1/04/62/8090262_1.jpg

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny!!!!

Ja już mężatka.... wrzucam póki co odrobinke zdjęć, bo jeszcze nie mam, a postaram się relacje wkleić później jakąś. mam urwanie głowy w pracy, ale chciałam do Was zajrzeć.

Jest super powiem Wam ... ale i tak cieszymy się z mężusiem, że to wszystko już za nami.... ta nerwówka, dbanie o detale... wykańczalo nas.

A sobota była po prostu super.... wszystko pamiętamy z mszy... TZ mnie rozbawiał, więc cały czas jesteśmy uśmiechnięci na fotkach (z wyjątkie 2 razy jak poleciały mi łezki raz na kazaniu a raz jak TZ składał przysięgę). Wesele było odlotowe... orkiestra nie pozwalała ludziom odpoczać.... słyszałam jak ludzie mówili: "szybko pijmy jednego bo chłopaki ida grać" - więc odlot! Nawet dziewczyny niektóre, których mężowie nie zatańczą jeśli czegopś nie chlapną, były w szoku jak "na trzeźwo" wyciągali je do tańca. Orkiestra, obsługa sali, i jedzenie były hitem!

Narazie kilka fotek (i mój bukiecik) i lece do roboty!
slicznie wygladaliscie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wam
no ja własnie wczoraj się dowiedziałam że mój mąż został zaproszony na kawalerskie kolegi do którego idziemy za tydzień na wesele, moja reakcja nawet mnie zaskoczyła. zaczełam się wkurzać i zabroniłam mu iść, jakies mnie mysli naszły że mnie napewno zdradzi napewno zaproszą owego kolege na striptis i to mnie zmartwiło, my w celibacie ( wyłączna wina tż) prawie dwa miesiące albo jakos tak , napatrzy się i może jeszcze skorzysta nawet miałam w związku z tym dość głupi sen, nie wiem co mnie napadło, aż się rozryczałam wczoraj. Wiem że to głupie ale moje reakcje na pewne sprawy będąc teraz w ciąży są dość dziwne.
i powiem wam że nawet dzisiaj wstając z łóżka ciągle chodzi mi po głowie że jesli pójdzie na te kawalerskie to stanie się coś najgorszego. Kurde te myśli mnie wykończą, nie wiem czemu tak reaguje
hmm.. mysle ze przesadzasz z tym ze NAPEWNO cie zdradzi ... i ze zabronisz mu isc bo napewno bedzie mial okazje zrobic to z inna ... mysle ze podstawa dobrego zwiazku jest zaufanie ... a z tego co napisalas to chyba go nie masz w stosunku dla Twojego meza ... no chyba ze ciazka tak na Ciebie dziala .. ja mysle zebys wyluzowala wszystko bedzie dobrze i jestem pewna ze maz napewno nikogo nie ma !

Cytat:
dodam zdjęcie już z mężem mój mąż zdenerwował się że na nk mam nie zamieszczać zdjęć z nim więc usunęłam
slicznie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 17:51   #4143
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dziekuje za wytlumaczenie tych "fluidkow"

dziewczyny, niedlugo szwagierka wychodzi z dzidziem ze szpitala i tak myslimy co by tu kupic
maly ma tyle ciuchow, ze na pewno nie kupimy zadnego ciuszku

moja tesciowa- babcia malego kupuje wielgachna pake pieluszek i kaske
a my nie wiemy, moj maz bedzie prawdopodobnie chrzesntyym - byl swiadkiem na ich weselu

jakies pomysly?
Myślę, że pieluszek nigdy za wiele, a też nie ma co szaleć z prezentami. Jeśli Twój mąż będzie chrzestnym to jeszcze się nakupujecie prezentów.
My mamy też co chwilę podobne dylematy bo mąż jest chrzestnym swojego siostrzeńca i teraz na urodziny, święta itp coraz gorzej wymyślić coś oryginalnego.

Widzę, że to już reguła na obcinanie włosów po ślubie, ja też się nie wyłamałam, bo kilka dni po ślubie już biegłam do fryzjera

Wszystkie nasze "najświeższe mężatki" - gratuluję Wam z całego serca! Wyglądałyście pięknie

Anula Twoje zdjęcia i filmiki rzuciły mnie na kolana po prostu
Stary 2009-09-18, 17:54   #4144
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kaska ja sie kocham z TZ raz na 2 miesiące bądź rzadziej i jakos nie beczę że mnie zdradza daj na luz i się nie stresuj bo dzidzi zaszkodzisz
widzę że mnie jednak nie zrozumiałaś

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
taki tort jest bardzo popularny w stanach na prezent dla przyszlej mamy( zazywczaj przyczepia sie do niego buciki , skarpetki , maskotki kremy itp ) miesiac przed porodem same dziewczyny organizuja impreze dla przyszelej mamy zazwyczaj ona o tym nie wiem.. nazywa sie to Baby shower ... czyli oblewanie dziecka jeszcze przed jego narodzinami ...

tutaj sa podobne torciki
http://images-cdn01.associatedconten.../300_74527.jpg

http://www.storkbabygiftbaskets.com/BabyCakes.jpg

http://www.thetranquilparent.com/ima...ig-480x335.jpg

http://images02.olx.com/ui/1/04/62/8090262_1.jpg

slicznie wygladaliscie

hmm.. mysle ze przesadzasz z tym ze NAPEWNO cie zdradzi ... i ze zabronisz mu isc bo napewno bedzie mial okazje zrobic to z inna ... mysle ze podstawa dobrego zwiazku jest zaufanie ... a z tego co napisalas to chyba go nie masz w stosunku dla Twojego meza ... no chyba ze ciazka tak na Ciebie dziala .. ja mysle zebys wyluzowala wszystko bedzie dobrze i jestem pewna ze maz napewno nikogo nie ma !

slicznie
to nie chodzi o to że ja wiem że NAPEWNO mnie zdradzi, ja mam zaufanie do mojego męża i tu nie o to chodzi , kurcze sama nie wiem chyba co myślę
cięzko to wytłumaczyć o co mi tak naprawde chodzi, ubzdurałam sobie coś i przy tym obstaje

kurde widze że mnie nikt nie rozumie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 17:57   #4145
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
widzę że mnie jednak nie zrozumiałaś

to nie chodzi o to że ja wiem że NAPEWNO mnie zdradzi, ja mam zaufanie do mojego męża i tu nie o to chodzi , kurcze sama nie wiem chyba co myślę
cięzko to wytłumaczyć o co mi tak naprawde chodzi, ubzdurałam sobie coś i przy tym obstaje

kurde widze że mnie nikt nie rozumie
to dlaczego mu zabronilas isc na ten wieczor kawalerski?

a moze Ty sprobowalabys sie do niego zblizyc?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-18, 17:59   #4146
kliwia
Zakorzenienie

zabcia ale maz Kasi ma opory z uwagi ciaze.

ksiaher
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 18:03   #4147
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
tak , tak ja wiem ze jej maz boi sie z nia kochac bo jest w ciazy ... ale przeciez to nie oznacza ze od razu zdradzi ja z inna jak sie zdarzy okazja ...

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 18:14   #4148
domi7ks
Zakorzenienie

Kasiaher a Twoj mąż skoro mu zabronilas idzie na ten wieczór kawalerski?
Jesli tak to moze postaw sprawe jasno, że jestes w ciazy i ma np. o 23 wrócic
On chce iśc tak bardzo?Powiem Ci, że jak ja jestem w ciazy moj tz sam nie chodzi, Raz pojechal tylko na takie spotkanie towarzysko zapoznawcze jak zaczal prace w czerwcu.

Kilwia gratuluje mgr

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 19:15   #4149
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
to dlaczego mu zabronilas isc na ten wieczor kawalerski?

a moze Ty sprobowalabys sie do niego zblizyc?
nie wiem
bo czuje się tak jakbym go nie pociągała, zawsze to on pierwszy zaczynał, mi sie to rzadko zdarzało, a teraz jeśli daje mu sygnaly i nie reaguje tzn. że chyba już tak na niego nie dzialam

Cytat:

ksiaher
tak mówi, ale nie wiem czy tak naprawde myśli czy rzeczywiście mniej go pociągam
dzieki

Cytat:
tak , tak ja wiem ze jej maz boi sie z nia kochac bo jest w ciazy ... ale przeciez to nie oznacza ze od razu zdradzi ja z inna jak sie zdarzy okazja ...
w takich momentach rózne rzeczy do głowy przychodzą

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kasiaher a Twoj mąż skoro mu zabronilas idzie na ten wieczór kawalerski?
Jesli tak to moze postaw sprawe jasno, że jestes w ciazy i ma np. o 23 wrócic
On chce iśc tak bardzo?Powiem Ci, że jak ja jestem w ciazy moj tz sam nie chodzi, Raz pojechal tylko na takie spotkanie towarzysko zapoznawcze jak zaczal prace w czerwcu.

Kilwia gratuluje mgr
tak poszedł mimo wszystko, stwierdził że przesadzam
Stary 2009-09-18, 19:23   #4150
domi7ks
Zakorzenienie

Kasiaher a moj Tz tez nie jest taki jak przed ciążą, ma obawy i teraz czesciej ja sie do niego dobieram

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 20:22   #4151
india83
Zakorzenienie

ostatnio jakas zabiegana jestem... nawet nie mam czasu pisac dziś byliśmy oglądac kolejne mieszkanie- no i nawet mi się spodobało a jutro wieczór panieński, już nie mogę sie doczekać wszystkim jutrzejszym PMkom życzę wszystkiego najlepszego i przede wszystkim duuużżżooo miłości!!! Uciekam bo mój TŻ się dąsa, że znowu przed kompem siedze ide cos na to zaradzić
india83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 20:39   #4152
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej dziewczynki
wczoraj wrocilismy z podrozy poslubnej bylo cudnie zdjecia dorzuce jak sie ogarne troche

a co do slubu i wesela to bylo super
stres szybko minal tyko w drodze do oltarza sie stresowalam troche ale potem minelo
najpierw sie lekko wyploszylam bo kamerka i foto dostarly do mnie 45 min przed czasem jak jeszcze w szlafroku biegalam ale kazalam im czekac cierpliwie potem swiadkowa pomogla mi sie ubrac, przyjechala tesciowa, potem moj TZ z pieknym bukiecikiem . blogoslawienstwo poszlo gladko i bez lez na szczescie
i pierwsza wpada przy wychodzeniu z domu- spadłabym ze schodow :/ ledwo utrzymalam rownowage ale by byla kaszanka potem siup do samochodziku i do kosciola. slub byl piekny ( hehe pewnie kazda tak powie o swoim )schola specjalnie dla nas opracowala nowe piesni. organista sie podobno spoznil ale nikt nie zauwazyl. pwszystko poszlo gladko . po wyjsciu z kosciola obrzucili nas platkami roz i ryzem wszytsko mi za dekolt wpadło i w samochodzie musial mi TZ rozpinac suknie i wyjmowalam wszystko . dzieciaczki w kosciele spisaly sie super a balam sie ze uciekna
potem na weselu tez fajnie. na pierwszym tancu sie lekko wysypalismy ale nikt nie zauwzyl podobno
jedzonko bylo pycha i duzo strzalem w 10 okazaly sie drinki i barman- az sie kolejka ustawiala. orkiestraa grala swietnie
poprawiny tez udane.
goscie zadowoleni jedzenia tone zabralismy do domu i wodki duzo zostalo

we wtorek po slubie zrobilismy plener. pogoda byla piekna wiec mam nadzieje ze zdjecia wyjada ladne
no i tyle tak ogolnie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 20:40   #4153
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
melduje sie Pani mloda zonka mgr!

mniaq pieeeeeeekne to zdjecie w wodzie, boskie gratulacje
GRATULUJE!!!

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

No to musi być pięknie
hahah no nie wiem ja sie niemoglam przyzwyczaic ale juz jest luz

Cytat:
dodam zdjęcie już z mężem mój mąż zdenerwował się że na nk mam nie zamieszczać zdjęć z nim więc usunęłam
slicznie

jutrzejszym pm duzooo milosci wytrwalosci i cudownej zabawy, zeby jutro wszystko poszlo po waszej mysli
Stary 2009-09-18, 21:21   #4154
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
melduje sie Pani mloda zonka mgr!

mniaq pieeeeeeekne to zdjecie w wodzie, boskie gratulacje
gratuluje!

Cytat:
pieknie wygladacie
sliczna z ciebie dzioszka
Stary 2009-09-18, 21:36   #4155
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny!!!!

Ja już mężatka.... wrzucam póki co odrobinke zdjęć, bo jeszcze nie mam, a postaram się relacje wkleić później jakąś. mam urwanie głowy w pracy, ale chciałam do Was zajrzeć.

Jest super powiem Wam ... ale i tak cieszymy się z mężusiem, że to wszystko już za nami.... ta nerwówka, dbanie o detale... wykańczalo nas.

A sobota była po prostu super.... wszystko pamiętamy z mszy... TZ mnie rozbawiał, więc cały czas jesteśmy uśmiechnięci na fotkach (z wyjątkie 2 razy jak poleciały mi łezki raz na kazaniu a raz jak TZ składał przysięgę). Wesele było odlotowe... orkiestra nie pozwalała ludziom odpoczać.... słyszałam jak ludzie mówili: "szybko pijmy jednego bo chłopaki ida grać" - więc odlot! Nawet dziewczyny niektóre, których mężowie nie zatańczą jeśli czegopś nie chlapną, były w szoku jak "na trzeźwo" wyciągali je do tańca. Orkiestra, obsługa sali, i jedzenie były hitem!

Narazie kilka fotek (i mój bukiecik) i lece do roboty!
Moniqac śliczne fotki, pięknie wyglądałaś

Cytat:
kurcze a ty byś sie tak nie czuła, przecież mówię że przez to że jestem w ciązy wogóle sie nie kochamy i zero jakichkolwiek zbliżeń, przez to tez czuje się malo atrakcyjna, bo przytyłam nie dużo ale jednak i mam brzusio . wiesz to takie glupie ale jednak. jesteśmy oboje bardzo szczęsliwi że bedziemy mieć synka i uwielbiam mój brzuszek, ale nie wiem jak mąż teraz mnie widzi, to jest trochę skomplikowane jak dla mnie. Może dlatego takie mam dziwne myśli. Ah denerwuja mnie te humory i głupie mysli , wiem że w ciąży takie się ma , staram sie jakoś inaczrj reagować ale to jest śilniejsze odemnie, wszystko inaczej odbieram i przezywam stałam się bardziej płaczliwa , i rozczulam się z byle pow2odu, albo wkurzam sie o błachostki, raz się śmieje za 10 minut płaczę albo się wydzieram , męczy mnie to . Cóż takie uroki ciąży.

Kasiu
nie będę się wymądrzać, ale wydaje mi się, że Twoje skoki nastroju to wina hormonów. Mam parę koleżanek w ciąży i jak sie ostatnio spotakałyśmy po roku czasu to byłam w szoku bo obie w ciągu godziny zdążyły płakać, śmiać się, wrzeszczeć i kłocić ze sobą a na końcu się tuliły i znowu łzy po polikach leciały. Ciąża chyba ma to do siebie, że kobieta traci po trosze poczucie pewności - choć moim zdaniem niepotrzebnie. To taki piekny okres w życiu każdej z nas.
Rozumiem Twoje obawy i myśli ktore chodzą Ci po głowie, ja zauważyłam, że po ślubie stalam się bardziej zazdrosna o meża i czasami widze rzeczy lub sytuacje ktorych nie ma.
Kasienko dla swojego meza jestes ta jedyna wymarzona i wysniona

Cytat:
Następna pięknota w gronie mężatek , ja Cie chyba nie mam wśród znajomych na nk??

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
było bosko
jedzenie tez rewelacja. 2,5 kg przytyłam przez te 2 tyg hehe. ale kit.

a jak wracałam juz z lotniska to tesc mi powiedział,z e w piątek mój dziadek miał 2 zawały lezy teraz w szpitalu. od piatku do wtorku był w izolatce podłaczony do maszyn. od srody jest juz na normalnym oddziale dla osób po zawale. nie moge mu tego przepchac bo cała tętnica główna jest zablokowana i dodtakowe inne tez sie przytykają. jedyny ratunek to bajpasy ale nie wiadomo czy dziadek sie kwalifikuje do tej operacji. cały czas czekamy na wyniki z warszawy. narazie odziwdzamy z TZ dziadka w szpitalu.
Madziu dziadek wyzdrowieje, będzie dobrze zobaczysz

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
wczoraj wrocilismy z podrozy poslubnej bylo cudnie zdjecia dorzuce jak sie ogarne troche

a co do slubu i wesela to bylo super
stres szybko minal tyko w drodze do oltarza sie stresowalam troche ale potem minelo
najpierw sie lekko wyploszylam bo kamerka i foto dostarly do mnie 45 min przed czasem jak jeszcze w szlafroku biegalam ale kazalam im czekac cierpliwie potem swiadkowa pomogla mi sie ubrac, przyjechala tesciowa, potem moj TZ z pieknym bukiecikiem . blogoslawienstwo poszlo gladko i bez lez na szczescie
i pierwsza wpada przy wychodzeniu z domu- spadłabym ze schodow :/ ledwo utrzymalam rownowage ale by byla kaszanka potem siup do samochodziku i do kosciola. slub byl piekny ( hehe pewnie kazda tak powie o swoim )schola specjalnie dla nas opracowala nowe piesni. organista sie podobno spoznil ale nikt nie zauwazyl. pwszystko poszlo gladko . po wyjsciu z kosciola obrzucili nas platkami roz i ryzem wszytsko mi za dekolt wpadło i w samochodzie musial mi TZ rozpinac suknie i wyjmowalam wszystko . dzieciaczki w kosciele spisaly sie super a balam sie ze uciekna
potem na weselu tez fajnie. na pierwszym tancu sie lekko wysypalismy ale nikt nie zauwzyl podobno
jedzonko bylo pycha i duzo strzalem w 10 okazaly sie drinki i barman- az sie kolejka ustawiala. orkiestraa grala swietnie
poprawiny tez udane.
goscie zadowoleni jedzenia tone zabralismy do domu i wodki duzo zostalo

we wtorek po slubie zrobilismy plener. pogoda byla piekna wiec mam nadzieje ze zdjecia wyjada ladne
no i tyle tak ogolnie
Czekamy na fotki

Życzę jutrzejszym ślubującym zakochanego życia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 21:52   #4156
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Moniqac śliczne fotki, pięknie wyglądałaś

Kasiu nie będę się wymądrzać, ale wydaje mi się, że Twoje skoki nastroju to wina hormonów. Mam parę koleżanek w ciąży i jak sie ostatnio spotakałyśmy po roku czasu to byłam w szoku bo obie w ciągu godziny zdążyły płakać, śmiać się, wrzeszczeć i kłocić ze sobą a na końcu się tuliły i znowu łzy po polikach leciały. Ciąża chyba ma to do siebie, że kobieta traci po trosze poczucie pewności - choć moim zdaniem niepotrzebnie. To taki piekny okres w życiu każdej z nas.
Rozumiem Twoje obawy i myśli ktore chodzą Ci po głowie, ja zauważyłam, że po ślubie stalam się bardziej zazdrosna o meża i czasami widze rzeczy lub sytuacje ktorych nie ma.
Kasienko dla swojego meza jestes ta jedyna wymarzona i wysniona

Następna pięknota w gronie mężatek , ja Cie chyba nie mam wśród znajomych na nk??

Czekamy na fotki

Życzę jutrzejszym ślubującym zakochanego życia
dzięki
w końcu poczułam się zrozumiana , chociaż troszkę
Stary 2009-09-18, 22:04   #4157
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
dzięki
w końcu poczułam się zrozumiana , chociaż troszkę
głowa do góry moim zdaniem nie masz sie czym martwić bo śliczna z Ciebie kobieta, a ciąża jeszcze bardziej to pewnie podkreśliła
ja generalnie byłam typem człowieka wiecznie niezadowolonego ze swojego wyglądu - masę rzeczy bym w sobie zmieniła, ale w pewnym momencie doszłam do wniosku ze glupia jestem, że sie tak zadreczam bo S. kocha mnie taką jaką jestem i to się tylko liczy.
Stary 2009-09-18, 22:17   #4158
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
głowa do góry moim zdaniem nie masz sie czym martwić bo śliczna z Ciebie kobieta, a ciąża jeszcze bardziej to pewnie podkreśliła
ja generalnie byłam typem człowieka wiecznie niezadowolonego ze swojego wyglądu - masę rzeczy bym w sobie zmieniła, ale w pewnym momencie doszłam do wniosku ze glupia jestem, że sie tak zadreczam bo S. kocha mnie taką jaką jestem i to się tylko liczy.

mnie to teraz kazdy w koło mówi że slicznie wyglądam, że nawet lepiej bo tak to zawsze taka "sucha" byłam
Stary 2009-09-18, 22:31   #4159
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczynki nawet nie nadrabiam tych trzech dni

jezuuuuuu to juz jutro
cały dzien sie nei stresowałam własnie skonczyłam robic winiety i sie zaczełam trząść
cały tydzienm taki zakrecony ze szok
byle do jutra

o matko kochana

co ja gadam to z nerwów chyba
trzymcie kciuki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 22:51   #4160
san_g
Zadomowienie

Anika wszystkiego co najlepsze na jutrzejszy dzien- słonko się zapowiada więc będzie super!! bedziemy 3mac kciuki zeby wszystko wyszło

innym PM jutrzejszym tez wszystkiego naj!! bedzie dobrze

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 23:33   #4161
zaaaabcia
Zakorzenienie

Wszystkim jutrzejszym PM duzo milosc i oby ten dzien byl ich najpiekniejszym w zyciu

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-19, 07:07   #4162
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Wszystkim jutrzejszym PM duzo milosc i oby ten dzien byl ich najpiekniejszym w zyciu
Dziekuje !!!!!!!!!!

No i na mnie nadszedl wreszcie ten dzien
Stresu zero ciagle, jestem na siebie zla bo wydaje mi sie jakby to byl normalny dzien Niczym jak kazdy inny, moze dlatego ze po prostu nie mysle o slubie, weselu, podchodze do tego na zasadzie co bedzie to będzie..

Martwilam sie troszke pierwszym tancem, ale cwiczylismy wczoraj dobre 1,5h więc wiem, ze umiemy i luzik

NA 12.oo dopiero fryzjer, na 13.00 kosmetyczka.. co ja bede robic do tego czasu...

No nic, jakos bedzie
Trzymajcie kciuki Kochane a i ja takze przyłaczam sie do zyczen dla dzisiejszych slubujacych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech bedzie pieknie, idealnie, wszystko potoczy sie po naszej mysli a p0ogode mamy wysniona

Caluski Kobietki

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 08:34   #4163
agus87
Zakorzenienie

DZISIEJSZYM PM-KOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DUZO RADOSCI W TYM SZCZEGOLNYM DNIU ORAZ WYMARZONEJ PRZYSZLOSCI

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-19, 09:36   #4164
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
oby, oby

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 10:56   #4165
MAGiALENA
Zakorzenienie

najserdeczniejsze życzenia dla tych z nas, które dziś zostaną mężatkami!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 11:01   #4166
baja_86
Zakorzenienie

Cześć kochane Stęskniłam się za Wami

Melduje, że remont zakończony:ju pi: tak się cieszę, że w koncu sobie odpoczniemy.

Niestety mąż mi się rozchorował Ma odmiedniczkowe zapalenie nerek Wczoraj wylądował w szpitalu, dostał 5 kroplówek, całe szczeście, że mogłam go do domu zabrać. Teraz musze się za niego wziąć bo mi się zaniedbał zdrowotnie, nic mi nie powiedział,że coś się dzieje nietak, ech chłopy... Ma brac antybiotyki, potem zrobic powtórne badanie i zobaczymy co z tego wyniknie

Wszystkim ślubującym dzisiaj życze wszystkiego naj naj, bawcie sie dobrze
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 11:02   #4167
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Niestety mąż mi się rozchorował Ma odmiedniczkowe zapalenie nerek Wczoraj wylądował w szpitalu, dostał 5 kroplówek, całe szczeście, że mogłam go do domu zabrać. Teraz musze się za niego wziąć bo mi się zaniedbał zdrowotnie, nic mi nie powiedział,że coś się dzieje nietak, ech chłopy... Ma brac antybiotyki, potem zrobic powtórne badanie i zobaczymy co z tego
no to faktycznie się porobiło... musisz się za niego ostro wziąć! ale pod Twoją opieka szybko wyzdrowieje.

Stary 2009-09-19, 11:08   #4168
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
no to faktycznie się porobiło... musisz się za niego ostro wziąć! ale pod Twoją opieka szybko wyzdrowieje.
mam nadzieję...
Ale jestem zla na niego, że nic mi nie powiedział, a juz czuł się zle. On w ogóle lekceważy swoje zdrowie..
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 11:13   #4169
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ale jestem zla na niego, że nic mi nie powiedział, a juz czuł się zle. On w ogóle lekceważy swoje zdrowie..
wcale Ci się nie dziwię... ale nie martw się już!

Stary 2009-09-19, 11:56   #4170
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Rzeczywiście pogoda dziś śliczna Powodzenia i wszystkiego NAJ!!! dzisiejsze PMki : cmok:

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości