Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 16:52   #451
Bunia's
Rozeznanie

Dot.: Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2

`siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym`

Edytowane przez Bunia's
Czas edycji: 2010-04-03 o 19:06
Bunia's jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 17:19   #452
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marvola88 Pokaż wiadomość
on 30, a Ty ile? Zapropnonuj, zaproponuj Przecież nie od razu musi to być kolacja przy święcach. Zawsze można rzucić przy jakiejś tam okazji "Nie jesteś głodny? Bo ja strasznie, a za rogiem mają świetną włoszczyznę" i już przypadkowe spotkanie zmienia się w "prawie randkę":P
Ja 22.
Hmm to nie jest takie proste z uwagi na to że pracujemy w centrum handlowym, raczej nie ma czegoś takiego jak wychodzenie na lunch tak sobie pomyślałam że poproszę go o jakąś pomoc związana z telefonem i w ramach podziękowania może zaproszę na kawe/piwko (taaa, a on wtedy powie: "ale to moja praca, naprawde nie trzeba! )

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Edytowane przez Copykat
Czas edycji: 2009-09-15 o 17:20
Copykat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 18:48   #453
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

o boooooooże
Stary 2009-09-15, 23:00   #454
Ewcia17
Raczkowanie

Wybaczcie, że nie napisze Wam moich "dobrych" rad, ale juz dziś nie mam do tego głowy, a poza tym jest tego tak strasznie duzo, że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac ze zrozumieniem

Behind, a jak z tym drugim M z internetu??
Ewcia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 23:20   #455
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewcia17 Pokaż wiadomość
Wybaczcie, że nie napisze Wam moich "dobrych" rad, ale juz dziś nie mam do tego głowy, a poza tym jest tego tak strasznie duzo, że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac ze zrozumieniem

Behind, a jak z tym drugim M z internetu??
ha! własnie miałam napisać o moich straconych 8zł..hihi otóż jak już pisałam wcześniej dostałam od niego długaśną wiadomość, naprawdę byłam zaskoczona..nie było to 'cześć poznamy się' tylko całe wypracowanie, w którym zaproponował to spotkanie..odpisałam mu, a na koniec dodałam że własciwie dlaczego nie i nastała ciiiisza a widziałam,że codziennie się logował na swoje konto..no więc pomyślałam,że mam ogromne 'szczęście' do facetów..nawet w necie i co wymyśliłam?hihi..że usunę konto (szkoda trochę tych 8zł,ale życie wymaga poświęceń..)i wysłałam mu kolejną wiadomość(od poprzedniej minął jakiś tydz.)że likwiduję konto i jak będzie kiedyś w Pzn i będzie miał ochotę się spotkać,to zostawiam namiary..i podałam mu maila
i właśnie przed chwilą napisał takie tam różne ciekawostki,że był za granicą teraz i zabiegany,ble ble ble..i póki co nie wpadnie,ale ogolnie jak będzie to chętnie i kilka pytań jest w tym mailu,więc jest okazja do odpisania

acha..a co do M..to w czwartek idziemy ze znajomymi na 'pożegnalne' piwo, przed wyjazdem na studia..i oczywiście my sobie posiedzimy na jednej sali,a M. na drugiej będzie prowadzić karaoke ale nie zamierzam mu się pokazywać, jak się miniemy gdzieś przypadkowo,to co innego;do tego 30go chcę wytrzymać

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2009-09-15 o 23:25
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 09:18   #456
budyniek90
Rozeznanie

Wczoraj byłam w lekkim szoku, więc piszę dopiero dziś
Pierwszy raz spotkaliśmy się ponad 3 tygodnie temu. Po tygodniu zostaliśmy niby parą. Nie było żadnych rozmów na temat naszego związku. A on ostatnio ciągle mówi o... zakochaniu. Nie było żadnych wyznań, ale przeraża mnie to. Przykładowa sytuacja: zbliża się burza, my siedzimy w McDonaldzie [jakkolwiek to się pisze].
Ja: O kurczę, jak ja wróce do domu, jeszcze mnie piorun uderzy...
On: Nie musi być burza, żeby uderzały pioruny. Podobno niektórzy uważają, ze gdy się zakochasz, to tak jakby uderzył w ciebie piorun. [tu następuje spojrzenie trzeciego stopnia].

Sytuacja druga:
Siedzimy w parku na ławce, gadamy o wszystkim i o niczym.
Ja: Ładna dziś pogoda.
On: Rzeczywiscie, w sam raz na spacer dla zakochanych. Piękne niebo. [spojrzenie]

Sytuacja trzecia:
Jesteśmy w kawiarni, wybieramy ciastka.
On: Które chcesz?
Ja: Nie wiem, a które polecasz?
On [wskazuje na jakieś]: Podobno to ciastko sprawia, ze dziewczyna, które dostanie je od chłopaka, od razu się w nim zakochuje. [spojrzenie]

Czy jestem dziwna, ze stresują mnie takie sytuacje? Te teksty niby nie są wyznaniami wprost, ale nieswojo się czuję słysząc je. Na każdym naszym spotkaniu od jakiegoś tygodnia słyszę tylko: 'Chcesz mi coś powiedzieć?' Na co ja odpowiadam: 'Nie, a chcesz coś usłyszeć?'

Błagam, nie śmiejcie sie ze mnie

kosmetyki
książki
budyniek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 11:26   #457
laura134
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez budyniek90 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz spotkaliśmy się ponad 3 tygodnie temu. Po tygodniu zostaliśmy niby parą. Nie było żadnych rozmów na temat naszego związku. A on ostatnio ciągle mówi o... zakochaniu. Nie było żadnych wyznań, ale przeraża mnie to. Przykładowa sytuacja: zbliża się burza, my siedzimy w McDonaldzie [jakkolwiek to się pisze].
On: Nie musi być burza, żeby uderzały pioruny. Podobno niektórzy uważają, ze gdy się zakochasz, to tak jakby uderzył w ciebie piorun. [tu następuje spojrzenie trzeciego stopnia].

Sytuacja druga:
On: Rzeczywiscie, w sam raz na spacer dla zakochanych. Piękne niebo. [spojrzenie]

Sytuacja trzecia:
On [wskazuje na jakieś]: Podobno to ciastko sprawia, ze dziewczyna, które dostanie je od chłopaka, od razu się w nim zakochuje. [spojrzenie]

Czy jestem dziwna, ze stresują mnie takie sytuacje? Te teksty niby nie są wyznaniami wprost, ale nieswojo się czuję słysząc je. Na każdym naszym spotkaniu od jakiegoś tygodnia słyszę tylko: 'Chcesz mi coś powiedzieć?' Na co ja odpowiadam: 'Nie, a chcesz coś usłyszeć?'

Mnie też krępowałoby takie zachowania Może on chce zrobić jakiś taki nastrój tajemniczo zakochany? ale wychodzi dość sztucznie.
laura134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 18:07   #458
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

o booooże. dzisiaj znowu Go widziałam, biedny znowu chodzi o kulach. tak mi go szkoda, że chętnie podeszłabym i przytuliła .
no i jeszcze tak na mnie spojrzał, że aż się zarumieniłam .
Stary 2009-09-16, 19:57   #459
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:

Sytuacja druga:

Sytuacja trzecia:

no no no, to się chłopak wczuł tylko,żeby za bardzo nie przeginał,bo Ty się będziesz dziwnie czuć
Stary 2009-09-16, 21:10   #460
moniaszelki
Zadomowienie

a ja się pochwalę
choć z moim klasowym K. nic nie idzie. a nawet dowiaduję się niefajnych rzeczy, jakie mówi do swojej koleżanki z gimn. <ona tez jest teraz w naszej klasie> :/
ale wracając ze szkoły. siedziałam na przystanku, czekajac na autobus xD
i zagadał do mnie chłopak, którego znałam tylko z 'przedstawienia się sobie' w autobusie przez znajomego ; o nigdy z nim nie gadałam.
zdziwiłam się, ale b.fajnie się gadało ;D i nie byłam zestresowana ani nic ; o super.

no to tyle. ;D
mam nadzieje ze u was jakos leci ?

budyniek90 on ewidentnie z tobą flirtuje daj mu jakiś znak, że jesteś zainteresowana jak znowu walnie jakimś tekstem to jakoś ładnie odpowiedz. ; )

Edytowane przez moniaszelki
Czas edycji: 2009-09-16 o 21:17
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 22:29   #461
plameczka
Wtajemniczenie

budyniek ale fajnie moj na poczatku tez byl taki romantyczny, teraz jestesmy razem to.. jakos mniej sie stara.. ja nie chce wyjsc na zimna, ale chyba bede musiala, gorzej jak pomysli, ze jestem oschla..

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 11:07   #462
budyniek90
Rozeznanie

Najgorsze jest to, że jak on mi mówi takie rzeczy, to chce mi sie śmiać i nie odpowiadam nic, bo powstrzymuję się przed roześmianiem się
Co mogę mu odpowiedzieć na taki tekst? Jakoś nie mam pomysłów, pomóżcie

kosmetyki
książki
budyniek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 12:36   #463
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Najgorsze jest to, że jak on mi mówi takie rzeczy, to chce mi sie śmiać i nie odpowiadam nic, bo powstrzymuję się przed roześmianiem się
Co mogę mu odpowiedzieć na taki tekst? Jakoś nie mam pomysłów, pomóżcie
Na tekst ze spacerem,że pogoda w sam raz dla zakochanych,wystarczy odpowiedzieć:"Też tak uważam,dlatego wyszłam"
A z ciastkiem:"Taak?To od razu 3poproszę"
I śmiesznie będzie,i pokażesz,że wiesz o co kaman
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 14:43   #464
plameczka
Wtajemniczenie

Tez tak robilam na poczatku,potem to sie zmienilo, samo

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 16:46   #465
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniaszelki Pokaż wiadomość
ale wracając ze szkoły. siedziałam na przystanku, czekajac na autobus xD
i zagadał do mnie chłopak, którego znałam tylko z 'przedstawienia się sobie' w autobusie przez znajomego ; o nigdy z nim nie gadałam.
zdziwiłam się, ale b.fajnie się gadało ;D i nie byłam zestresowana ani nic ; o super.
no proszę, moje gratulacje dobra sytuacja na 'ćwiczenie' swojej niesmiałości

a ja wczoraj byłam na piwie ze znajomymi, standardowo w klubie w którym M. gra; udawałam że go nie widzę, byłam baaardzo zajęta rozmowa z kumpelą, niby że pisałam sto tysięcy smsów aż tu nagle słyszę 'cześć', odwracam głowę a tu M. szczerzy zęby przechodził obok naszego stolika dość często,bo wychodził do auta, a my siedzieliśmy przy wyjściu..potem-kiedy byłam na parkiecie-byla dedykacja dla mnie..na koniec kiedy już wychodziłam,to zauważyłam na ziemi zwinięty kabel..a chwilę wcześniej widziałam M. wchodzącego do klubu ze zwojem kabelków..więc wzięłam zgubę i mu odniosłam ogólnie śmiesznie było, on jest taki słodki,ajj
Stary 2009-09-18, 17:38   #466
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

a ja tak sobie myślę..;x

jestem niewierząca i "mój" o tym wie. no a na wycieczce kl. jakoś tak wyszło że znalazłam się w kaplicy, i oczywiście nie omieszkałam wspomnieć o tym "mojemu' w smsie.. na co on odpisał "pomódl się za mnie, za nas, za XXX, za MD, za plac zabaw koło parku W. i za watę cukrową"....

(w miejscu XXX była nazwa jego zespołu, a MD to inicjały aktora który grał w filmie, na którym byliśmy w kinie.., na plac zabaw wtedy też zawędrowaliśmy, a wata cukrowa też ma swoją historię..)..
no ale nie powiem, to "za nas" mnie zaskoczyło.. ;x

a wcześniej, jak się zapytałam 'czy nie idziesz czasem na koncert za tydzień?'.. to odpisał "napisałaś czy 'nie' idę, bo nie chcesz żebym szedł? Spokojnie.." i dalej coś tam że i tak nie będzie mógł bo się umówił już z jedną dziewczyną (która ma na imię tak samo jak ja ^.~ ).. ja na to że yy że nie wiem aż co odpisać,
a on w końcu że może jednak pójdzie na ten koncert i że "w końcu grupy spoconych punków i dźwięk rozstrojonych gitar to całkiem romantyczne tło..."..

hm...
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 19:01   #467
moniaszelki
Zadomowienie

behindblueeyes no to cos was laczy z tym M. ahh te dedykacje tez bym tak chciala ; ) oby wam sie udalo ;D

botowszystkoiluzjajest nie wiem co powiedziec. ale on doslownie powiedzial " ze z kims innym sie umowil?" mi pierwsze co przyszlo na mysl to to, ze mial na mysli ciebie, ze ma z kim iść - z tobą. i te romantyczne teksty...niektorzy wiedza jak zawrocic dziewczynom w głowach.

u mnie bez zmian, dowiedzialam sie tyle ze zerwał ze swoją laską w sierpniu tego roku. -,-
Stary 2009-09-18, 19:20   #468
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Taki EOT (bo czytam ten wątek od dłuższego czasu i tu padło)

Taaa oni wszyscy wiedzą jak zawrócić dziewczynom w głowach, słodzą, mówią to co chcemy usłyszeć a potem lipa totalna.

aaa nie czytajcie tego dziewczyny. Ja jestem nastawiona ANTY do facetów. Wkurzają mnie że każdy wykorzystuje te same zagrywki, gadki, podteksty, podejścia, ściemy itp itd. No każdy jeden podbny do następnego. GRRRR

Ulżyło mi ufff

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 19:28   #469
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość
Taki EOT (bo czytam ten wątek od dłuższego czasu i tu padło)

Taaa oni wszyscy wiedzą jak zawrócić dziewczynom w głowach, słodzą, mówią to co chcemy usłyszeć a potem lipa totalna.

aaa nie czytajcie tego dziewczyny. Ja jestem nastawiona ANTY do facetów. Wkurzają mnie że każdy wykorzystuje te same zagrywki, gadki, podteksty, podejścia, ściemy itp itd. No każdy jeden podbny do następnego. GRRRR

Ulżyło mi ufff
Ropucha... no fakt, dobrze gadasz
Ale kobiety też doskonale wiedzą jak podejść faceta, co powiedzieć,
Cytat:
te same zagrywki, gadki, podteksty, podejścia, ściemy
a potem umieją zrobić totalną lipę.
Nie sądzisz ?

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 19:33   #470
moniaszelki
Zadomowienie

heh . ja nie mam facetów dosyć, moze dlatego ze nigdy nie miałam takiego ; ( wiem ze konsekwencje są trudne <klotnie, niedomowienia, klamstewka> ale radosc tez wielka jest. przytulić się, pocałować..

mmm <bujawoblokach>
Stary 2009-09-18, 19:34   #471
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

samotność mnie dobija .
Stary 2009-09-18, 19:35   #472
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniaszelki Pokaż wiadomość
behindblueeyes no to cos was laczy z tym M. ahh te dedykacje tez bym tak chciala ; ) oby wam sie udalo ;D
chciałabym..ale skoro on nic nie robi,to może mu już przeszło chyba,że takie małe rzeczy typu 'cześć' i pozdrowienia maja coś znaczyć..sama nie wiem
niemniej akcja z smskiem na dzień chłopaka jest aktualna
Cytat:
Napisane przez moniaszelki
u mnie bez zmian, dowiedzialam sie tyle ze zerwał ze swoją laską w sierpniu tego roku. -,-
oo, to chyba dobrze nie
bowszystkotoiluzjajest - za nas?hmm..coś poważnego się zapowiada
Stary 2009-09-18, 19:40   #473
moniaszelki
Zadomowienie

niby dobrze...ale sama nie wiem co teraz robic.
dzien chlopaka..heh. mialam tak wielkie plany, a skonczy sie pewnie na zyczeniach na NK, albo niczym. moze prezent na NK ewentualnie ..
ehh ... co zrobic zeby on mnie w koncu zauwazyl ?? ciagle stoi z kolegami, nie mam o co ich zagadac. patrze sie i tak chyba zbyt czesto : ) i wgl..eh.

mamy weekend, wiec cieszmy sie heh ;d małe a cieszy . ; )
Stary 2009-09-18, 19:58   #474
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
botowszystkoiluzjajest nie wiem co powiedziec. ale on doslownie powiedzial " ze z kims innym sie umowil?" mi pierwsze co przyszlo na mysl to to, ze mial na mysli ciebie, ze ma z kim iść - z tobą. i te romantyczne teksty...niektorzy wiedza jak zawrocic dziewczynom w głowach.
Jak wtedy się spotkaliśmy, to w jednym miejscu on właśnie coś tam gadał, że kiedyś tam umówił się z S. (z dziewczyną o takim imieniu jak ja xD),
a ten sms leciał jakoś tak: "Napisałaś, czy 'nie' idę, bo nie chcesz, żebym szedł? Spokojnie... I tak nie będę mógł, bo umówiłem się z taką jedną S."
na to ja "No tak..aż nie wiem, co odpowiedzieć..ale w sumie u mnie to nic dziwnego.. no ale, 'czasem na drodze tak życie zaskoczy, że trudno jest myśli w słowa ubierać.." .
on "ładny cytat, ale nie wiem, jak odnosi się do koncertu. Może jednak pójdę, w koncu grupy spoconych punków i dźwięk rozstrojonych gitar to całkiem romantyczne tło..."..

-.-'

Cytat:
bowszystkotoiluzjajest - za nas?hmm..coś poważnego się zapowiada
ee..nie wiem.. spotkalismy sie dopiero raz i odwaliłąm totalną lipę..

a poza tym, to ze mną jest tak jakoś dziwnie.. bo sama nie wiem, czy gdyby on czegoś chciał, to ja bym też chciała no on niby mi się podoba, ale... no mam wątpliwości :P ale ja tak mam zawsze - i to jest irytujące - że jak jakiś chłopak mi się podoba i do niego "startuję", a on nie zwraca na mnie uwagi = to traktuję to jak "wielką miłość", a gdy nagle sie okazuje, że ja jednak nie jestem mu obojętna i on wprost daje mi do zrozumienia, że mu się podobam, to mi się odechciewa, pojawiają się wątpliwości.

Chyba jestem raczej "łowcą" niż sarenką Lubię zdobywać
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 20:47   #475
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość

a poza tym, to ze mną jest tak jakoś dziwnie.. bo sama nie wiem, czy gdyby on czegoś chciał, to ja bym też chciała no on niby mi się podoba, ale... no mam wątpliwości :P ale ja tak mam zawsze - i to jest irytujące - że jak jakiś chłopak mi się podoba i do niego "startuję", a on nie zwraca na mnie uwagi = to traktuję to jak "wielką miłość", a gdy nagle sie okazuje, że ja jednak nie jestem mu obojętna i on wprost daje mi do zrozumienia, że mu się podobam, to mi się odechciewa, pojawiają się wątpliwości.

Chyba jestem raczej "łowcą" niż sarenką Lubię zdobywać

mam dokladnie tak samo i 2 razy tym sposobem uniknelam zwiazku

dziewczyny, a ja, co mam zrobic, jak ten chlopak napisal o spacerze, ze musimy isc, to ja ze tak, tak.. ale jak wyzdrowieje(wiedzial, ze jestem chora takze zadna sciema to nie byla;P). I co teraz? Sama napisać, jak bede juz calkiem zdrowa? Czy czekac, az on napisze ?
a naiwność bierze górę nad podświadomością.

Edytowane przez oluskaaa922
Czas edycji: 2009-09-18 o 20:49
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 20:55   #476
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a ja, co mam zrobic, jak ten chlopak napisal o spacerze, ze musimy isc, to ja ze tak, tak.. ale jak wyzdrowieje(wiedzial, ze jestem chora takze zadna sciema to nie byla;P). I co teraz? Sama napisać, jak bede juz calkiem zdrowa? Czy czekac, az on napisze ?
napisz może coś w stylu,że jesteś już pełna energii i sił i czekasz na propozycję albo 'to kiedy ten obiecany spacer?'
Stary 2009-09-18, 22:22   #477
Copykat
Zakorzenienie

A u mnie od tygodnia NIC sie nie dzieje

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 22:38   #478
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
A u mnie od tygodnia NIC sie nie dzieje
u mnie od miesiąca.... xD

więc Was, ciche wody, tylko czytam ; D

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 22:50   #479
behindblueeyes
Zakorzenienie

achh nie martwcie się, u mnie też bez rewelacji muszę się pakować,a tak mi się nie chce jechac tym bardziej,heh mam nadzieję,że do mojego powrotu M. sobie żadnej baby nie znajdzie
Stary 2009-09-19, 14:09   #480
moniaszelki
Zadomowienie

u mnie tez wlasciwie nic nowego. ostatni raz gadalismy na gadu tydzien temu, w szkole sam na sam nigdy, i tylko raz powiedzial mi 'czesc', czy prosil abym podala cos (typu atlas) do przodu <na lekcji>. ..

troche sie o nim dowiedziałam, dzieki internetowi (bez tego to wgl nie wyobrazam sobie zycia. nigdy bym nie zagadala, nie mialabym kontaktu przez gadu, nk.pl NIC. to by była porażka. jak dobrze że jest internet ^^ ).
"czas pokaże".

ola ja bym napisala cos w stylu 'co dzis robisz po poludniu ? bo mam ochote na gorącą czekolade ". )
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości