|
|
#601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
Cytat:
![]() mi się marzy dziewczyny taka profesjonalna sesja zdjęciowa kurde ale w mojej małej miejscowosci nie ma niestety warunków i odpowiednich osób eh
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez agusiek123 Czas edycji: 2009-09-18 o 20:14 |
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje dziewczyny Dziewczyny ponawiam pytanko, wiecie co może mnie odetkać? Bo mam tak pozatykane pory, że to koniec =O Tylko tak nie za drogie... Myślałam o loreal pure zone (żel-peeling) i toniku z ziaji, ale nie wiem czy to mi coś da ooo przeczytałam że fotomodelka musi mieć nie mniej niż 168cm... Czyli jak mam 164cm to się nie nadaję? Dziwne bo dużo fotomodelek ma taki wzrost jak ja np. burciaga, ona jest malutka Chyba niższa ode mnieLecę oglądać "za wszelką cenę" na 1 Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-18 o 20:28 |
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy sie tym nie interesowalam ale chyba grunt zeby fotomodelka byla proporcjonalna bo przeciez i tak na zdjeciach wzrostu nie widac
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na ktora ???
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem pewnie coś jest jeszcze w tym min. 168cm głębszego
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
tylko chodzi mi o to ze ktos moze miec nawet 160cm a nogi w porownaniu do wzrostu miec dlugie
|
|
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wątpię, żeby takie jeszcze był na ziemi które nie farbują włosów i są w 100 % natural a Ty Neheszta co chciałabyś konkretnie robic? Jako modelka taka na pokazach czy typowo fotomodelka? Może idź najpierw do kogoś na sesje taką profesjolaną bo ja dobrych pare lat temu się tym zajmowałam i wszyscy wymagali odemnie profesjonalnego portfolio
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
neheszta masz śliczne rzesy
a co do brwi to hmm...słabo Ci je zrobiła jak dla mnie, praktycznie nie widze tutaj w ogóle henny![]() Ja nawet jak miałam brązowe włosy to brwi robiłam czarną henną ![]() Dzisiaj po raz pierwszy pomalowałam paznokcie na czerń...zawsze kojarzyła mi się ona z metalem(rodzaj muzyki, żeby nie było) za którym osobiście nie przepadam I dziwnie mi teraz z takimi paznokietkami hehe ale to kwestia przyzwyczajenia. Zrobiłam sie taka mroczna hehe, czarne paznokcie, szaro-czarny make-up, czarne włosy
|
#610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a może po prostu załozyc sobie profil na maxmodels i ktoś się odezwie?
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Na 11 do 19
![]() Też musze sobie zobić henne brwi niedługo ![]() Coolasana - ja lubię czerń ale zobaczysz jaka porażka jak to trzeba zmyć :P Ja właśnie dzisiaj zmywałam - masakra. Ja poczytałam książeczkę i wziełam się za wieczór piękności. Musze jeszcze pomalować paznokcie i przygotować się na jutro do pracy także póki co uciekam. Do później
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe co ma loj i brud do rosniecia wlosow ![]() ---- Dobry wieczor ![]() Wlasnie weszlam do mieszkania i zabieram sie za czytanie |
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzrost u fotomodelki jest zupełnie nieistotny, słyszałam od fotografów, że im drobniejsza tym lepiej. Ja mam 160 i to bardziej był atut a nie przeszkoda.
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi porami to chyba nie tak latwo sobie poradzic, moga sie chwilowo zmniejszyc od zimnej wody itd, ale chyba ich wielkosc jest juz zaprogramowana
![]() Chociaz chyba sa jakies laserowe zabiegi ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
coolasana: ja mialam czarny lakier (nadal gdzies chyba mam :P), ale ja z nim zle wygladam, mnie pasuja nasycone kolory- glownie czerwienie A ja lubie ostre brzmienia, ale raczej takie rozne starocie, a look tych kapel z lat 80 mnie czasami rozwala ![]() Tez tak czasem macie, ze ktos ma wielkie pretensje a jak prosicie o konkrety to zatyka?
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-09-19 o 00:37 |
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() kawkuje ![]() czekam na Was ![]()
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja wcinam delicje malinowe a kawki się później napije
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, i ja się melduję z rana
Nadrobiłam Was, ale po tygodniu nie mam siły dołączyć swoje wypowiedzi do Waszych tematów, wybaczcie Cały czas na wysokich obrotach jestem... Eh... Siwa, powiem tylko tyle, że sceptycznie podchodziłam do tych Twoich blond włosów, ale widzę po pasemkach, że jednak ładnie Ci będzie Jak ja bym chciała mieć taką urodę jak Ty... Poziomka jak Ty ładnie wyglądałaś na tym weselu! No to tyle tak po krótce, przez weekend postaram się być na bieżąco ![]() Dziś w końcu jadę do rodziców, bo 3 tygodnie nie byłam...
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Jak zwykle od rana wizażuje, a potem wezmę się za porządki... No i pewnie wyskoczę na spacer bo zapowiada się ładna pogoda
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pięknie słonce świeci, Na zakupy się wybieram, potem sprzatanie, a wieczorkiem to się jeszcze okaże. Ale poszłabym na piwko
![]()
|
|
|
|
#623 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kup staniki - piersi są ważniejsze Cytat:
Cytat:
![]() A kości chyba nie da się wypracować Cytat:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||||
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po kawie. Wcinam śniadanko i uciekam na cąły dzień do pracy. Zazdirszcze Wam tak pięknego, wolnego dnia
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie nigdy nie mialam skurczow ![]() hehe nawet ostatnio pytalam brata jak to jest ;]tak samo nie wiem jak boli uzadlenie osy czy pszczoly ![]() Cytat:
![]() jak narazie robie pranie Cytat:
![]() Airish bedziemy z Toba myslami ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- jak to nie wiesz kiedy ![]() hehe nam to brakuje powodow ![]() ostatnio mielismy powod bo znajmoi pozyczali walizki i trzeba bylo oblac :P
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
kurde u mnie pod kościołem od rana śpiewają i nie dają spac
![]() czas na jakieś śniadanko
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego dnia wszystkim
![]() Uciekam do pracy
|
|
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() wczoraj zafarbowałam włosy farbą Loreal Excell 10, a dzisiaj wyglądam jak buldog... mam spuchniętą twarz, a najgorsze są te wory pod oczami wygląda na to, że uczulenie. zażyłam sobie 2 godziny temu lek odczulający i jest ciut lepiej, wieć może nie będę skazana dzisiaj na siedzenie w domu. nigdy wcześniej od żadnej innej farby nie działo mi się coś takiego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

wątpię, żeby takie jeszcze był na ziemi które nie farbują włosów i są w 100 % natural 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wygląda na to, że uczulenie. zażyłam sobie 2 godziny temu lek odczulający i jest ciut lepiej, wieć może nie będę skazana dzisiaj na siedzenie w domu. nigdy wcześniej od żadnej innej farby nie działo mi się coś takiego