![]() |
#1531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Ja raz zamawiałam i Urząd Celny mi trzymał 1,5 miesiąca bo nie wiedzieli jak mnie odprawić bo adresie była firma...
#1532 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Sprawa wyjaśniła się. Oczywiście zawiniła super instytucja poczta polska (aż mam ochotę pobluzgać jak o tym pomyślę) Pierwsze awizo wrzucili nie wiadomo gdzie, drugie do sąsiada, który mi je oddał po tym jak już upłynął termin odbioru przesyłki :-( Czyli perfumy zostały odesłane do nadawcy a jedyne co można zrobić w tej sytuacji to zwrócic uwagę kierownikowi listonoszy, żeby przekazał listonoszom aby wrzucali awiza do własciwych skrzynek, allelujah ![]() Biję się w piersi i zwracam honor fragrancexowi. Pozdr. P.S. Zastanawiam się tylko, czy po tym jak nieodebrałam przesyłki (nie z mojej winy, tylko niekumatego listonosza) zechcą jeszcze wysyłac cokolwiek z fragrancexu na mój adres bez opłat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
przebrnelam przez kilkanascie stron watku i chyba moj wybor padnie na e-glamour,poza tym maja atrakcyjne ceny perfum ktore mnie interesuja i same pozytywne opinie na opineo.pl.
Napisze jak moje odczucia,gdy sfinalizuje tranzakcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Otrzymalam paczke z e-glamour,zamowienie zlozylam w srode poznym popoludniem,wiec jestem bardzo zadowolona ekspresowa wysylka
![]() i co najwazniejsze perfumy sa oryginalne (zamawialam Lanvin Eclat d'Arpege). Wiec z czystym sumieniem moge polecic ta perfumerie ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Przyczajenie
|
Witam
Mam pytanie odnośnie sklepu www.perfumesco.pl , upatrzyłem sobie perfumy YSL L 'Homme . W tej perfumerii znalazłem w 60 ml o ok 30 zł taniej niż w innych sklepach. Na "ceneo" sklep ma same dobre opinie ale chciałbym nabrać pewności. Z góry dziękuję za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zamawiał w perfumerii www.crystaline.pl? W wyszukiwarce wyrzuciło mi posty, ale też z zapytaniami tylko. Czy ktoś tam dokonał zakupu i potwierdzi, że to oryginał?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś z Was w drogerii http://www.celux.pl/ ? Zastanawiam się nad zakupem perfum i nie wiem czy mają tam oryginalne.
#1540 |
Zadomowienie
|
Co sądzicie o perfumerii czerwona i agnes? na pierwszy rzut oka wygladaja podobnie, nawet bardzo, ceny podobne ale korzystnie to czym jestem zainteresowana.
Zastanawiam się nad zakupami w połowie wrzesnia i nie wiem czy spokojnie mogę tam kupować? Przejrzałam w wyszukiwarce, ale mało wiarygodnych opinii było. |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Rozeznanie
|
Mogę polecić dolce.pl. Moje zamówienie zrealizowano błyskawicznie, cena bardzo dobra, perfumy oczywiście oryginalne. Zamawiałam przesyłkę za pobraniem.Wadą tej perfumerii jest jedynie to, że nie wszystko udało mi się tam dostać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zadomowienie
|
Skoro nie ma za bardzo opinii o czerwonej i agnes
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Przyczajenie
|
perfumeria.pl i euphoria intense
mam pytanie odnośnie perfumeria.pl a mianowicie czy wszystkie perfumy z tego sklepu są oryginalne.
Pytanie trochę głupie ale jeszcze głupsza jest oferta jaką ma ten sklep a mianowicie przedstawię tutaj 2 produkty: 1. Calvin Klein Euphoria Men Intense (Woda toaletowa 50ml spray) cena 117zł ( http://perfumeria.pl/Calvin+Klein+Eu...40,1-0,i2.html ) 2. Calvin Klein Euphoria Men Intense (Zestaw zapachowy: woda toaletowa 50ml spray + żel pod prysznic 100ml (01349)) cena 108.89zł ( http://perfumeria.pl/Calvin+Klein+Eu...61,1-0,i2.html ). Dla mało spostrzegawczych wyjaśnię o co mi chodzi: woda toaletowa euphoria intense 50ml jest sprzedawana drożej o 10zł niż zestaw zapachowy w skład którego wchodzi ów woda toaletowa plus żel pod prysznic 100ml. Jedyne wytłumaczenie tego jest, że perfumeria.pl ma po prostu ciekawą promocję. Ale z drugiej strony ów promocyjna cena euphorii 50ml jest o ok 100zł niższa od ceny z sephory i w granicach 40-100zł niższa niż ceny w innych sklepach internetowych. Ponawiam swoje pytanie czy wszystkie perfumy na perfumeria.pl są oryginalne? |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Zadomowienie
|
Dot.: perfumeria.pl i euphoria intense
Cytat:
![]() Ceny w perfumeriach internetowych - tak, sa niższe, poniewaz sprzedający nie musza utrzymywać i wynajmowac powierzchni , tylu sprzedawców itd. No i konkurencja w sieci robi tez swoje - żeby utrzymac się na rynku i sprzdawac, trzeba dopasować swoje ceny do poziomu przy którym jest sprzedaż. A Sephora, Dauglas - ceny w Polsce jak z księżyca. Niestety. Edytowane przez megi.3 Czas edycji: 2009-09-07 o 08:11 Powód: poprawiony bląd :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Rozeznanie
|
Dot.: perfumeria.pl i euphoria intense
A czy ktoś kiedyś zamawiał coś na fragrancenet.com?
![]() |
#1546 |
Przyczajenie
|
http://www.crystaline.pl - NIE POLECAM!
mam watpliwosci odnosnie zakupionego hugo boss energise. na pudelku z boku jakis numer zdarty - zaklejony papierkiem z kodem kreskowym (bez cyfr - na kilku zdjeciach w necie widze ze to norma) w srodku pozrywane tak jakby zabezpieczenia przed kradzieza (z drogerii). skad oni ta wode wytrzasnli? ![]() niby nr seryjny na pudelku zgdza sie z tym co naklejny jest z dolu . ale to tylko naklejka ![]() ja juz dziekuje za zakuy w necie... a szczegolnie u nich zresza ktos juz mial podobnie jak i ci co wystawili dwie * http://www.ceneo.pl/1221-0a;028f2.htm ciekawa odpowiedz... ![]() Edytowane przez mr smakosz Czas edycji: 2009-09-15 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanie odnośnie perfumerii http://1perfumeria.pl
Czy ktoś z Was kupował już w tej perfumerii? Prowadzą oni sprzedaż nie tyle co oryginalnych wód toaletowych ale tańszych odpowiedników, co jak najbardziej mi odpowiada ponieważ markę Bi-Es już na przykład wypróbowałam. Teraz czaję się na inne, ale nie wiem czy to nie oszuści bo gdzieś kiedyś przez przypadek trafiłam na artykuł, gdzie ktoś wypowiadał się niechlubnie na ich temat... Mogę się mylić i może to nie być akurat ten adres, dlatego pytam Was, drogie Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Przyczajenie
|
W piątek o godzinie 21 złożyłam zamówienie z http://www.tagomago.pl; W poniedziałek o 16 dostałam maila, że zamówienie zostało wysłane (Jesus Del Pozo Halloween 100ml 87,00 zł z promocji i Cacharel Noa Perle 30ml 68,00 zł z wyprzedaży). Zamówienie przyszło solidnie zapakowane już dziś o 16. Perfumy jak najbardziej oryginalne, zapachy znam niemal na pamięć, bo nieraz je wąchałam w perfumeriach. Każdy posiada swój numer i na opakowaniu (czasem i folii jak w przypadku Noa Perle) i na naklejce pod spodem flakonika. Flakoniki bez zarzutu, żadnych paproszków, rysek czy skaz. Perfumy zamawiałam za pobraniem, bo wolę czekać na perfumy niż denerwować się, że zapłaciłam, a ich nie dostałam. Tagomago wywiązało się z powierzonego zadania naprawdę świetnie! Jestem bardzo zadowolona i na pewno zamówię coś znowu. Ze swojej strony mogę śmiało polecić tą perfumerię. Pozdrawiam i życzę wszystkim tak udanych zakupów!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś miała do czynienia z poniższymi adresami:
www.fragrancenet.com www.fragrancex.com Jeśli tak, to jaki jest koszt wysyłki do Polski? Dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na fragrancenet nie zamawiałam ale na ich stronie jest kalkulator ile kosztuje wysyłka w zależności od ilości http://www.fragrancenet.com/f/net/ship_calc.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przesyłka jest darmowa bez względu na ilość i cenę towaru? Jak długo szła do Ciebie? No i czy do jakości towaru nie ma żadnych zastrzeżeń? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupowałam mężowi wodę Baldessarini Hugo bossa i wszystko było z nią ok ( wcześniej miał z douglasa więc można było porównać), i sobie eternity i też było ok. Wysyłka o ile dobrze pamiętam szła ok 7- 10 dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Wtajemniczenie
|
JA polecam fragrancex. com, swietny towar naprewno bede z tamtad zamawiac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Przyczajenie
|
Kto kupował na Luckyscent?
Kto kupował na Luckyscent i może powiedzieć, jaką formę wysyłki do Polski stosują? Normalna poczta (US Post) czy kurier (Fedex lub jakiś inny)? I jaki jest koszt przesyłki? Niestety na stronie Luckyscent tych konkretów nie znalazłam. Za każdą życzliwą odpowiedź z góry serdzecznie dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Przyczajenie
|
W tym miesiącu kupowałam na dolce.pl i ten sklep mogę polecić z czystym sumieniem - Cacharel Amor Amor w 100% oryginalne, pudełko zafoliowane i numery się zgadzają, do zakupu dołączyli próbkę perfum Dolce&Gabana l'eau the one. Przesyłka mimo że pocztą doszła na trzeci dzień. Cena (179 za 100 ml + 16 zł. przesyłka za pobraniem) może nie jest najniższa, ale mam pewność, że kupiłam oryginalne perfumy.
Trochę wcześniej robiłam zakupy na iperfumy.pl. Hmm... tu mam trochę mieszane uczucia. Ale może jestem zbyt dociekliwa. Nr na buteleczce Diesel Plus Plus jakiś taki rozmazany, na pudełku w ogóle nie ma numeru wytłoczonego, no chyba że to normalne. Ale kontakt, przesyłka itp. w porządku. Próbkę też dołączyli. Sam zapach wydaje się w porządku, trwałość też - jak na wodę toaletową. Następne zakupy na pewno na dolce.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
czyli Endżi
|
Dot.: Kto kupował na Luckyscent?
Przesyłki do Polski lecą w opcji "US Post Express Mail" i są przesyłane przez firmę USPS. W osobnym mailu otrzymuje się numer przesyłki i można śledzić jej trasę. Koszt przesyłki to 40 dolarów za paczkę. Próbki lecą jako list ekonomiczny (czy coś w tym stylu, bo przy odbiorze nie wymagają podpisu) i ta przyjemność kosztuje 5 dolarów.
Link tutaj - http://www.luckyscent.com/shipping.asp
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takiej sytuacji chyba zdecyduję się na fragrancenet.com. Trochę drożej, ale tu chyba mam pewność, że nie stracę pieniędzy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy na fragrancenet paczki są rejestrowane? Bo wysyłka do Polski to ok 14$, czyli jak za zwykłą paczkę z USA. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby tutaj też nie było pewności...? Trzeba będzie napisać w tej sprawie do nich maila... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.