|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Podziwiam twoja cierpliwosc, 3 lata to dosc długo. Jezeli możesz poswiecic pewno kase to poradzilabym ci kupic dobry elektroniczny test owulacji do ktorego dokupujesz tylko jednorazowe testy , lub chodzic do gina ,niech cie bada i stwierdzi kiedy ma nastapic owulacja . Poniewaz czesto gesto jest tak ze niektorzy maja owulacje bardzo pozno lub bardzo wczesnie podczas okresu , tak jak jedna z moich znajomych ktora tez miala taki problem jak ty. Tylko ze ona chodzila do gina co pare dni i gin stwierdzil ze jej owu wypada na 28 dzien cyklu. Musiala brac hormony az wszystko sie uregulowało. pozdrawiam i duzo wypoczynku ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Witam serdecznie
![]() |
#1262 |
Przyczajenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Mam pytanie, czy Wam też gin przepisał wit E ? bo ja zażywam kwas foliowy i właśnie wit E, mój mąż wit E i cynk. Chcielibyśmy mieć córeczkę, ale mam tak nieregularne okresy że trafienie tuż przed owulacją jest prawie niemożliwe
![]() Wogóle chyba za dużo czytam na temat ciąży, pierwszych objawów, próbuje coś u siebie obserwować, ale przcież wiem że tak szybko nie będzie żadnych objawów ciąży może gdzieś po 2 tyg od zapłodnienia Tak bardzo byśmy chcieli, ale z drugiej strony myślę że krakowa też od razu nie zbudowano... Trzymam kciuki za wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tak samo tez mega nieregularne cykle 31,30,46,28,69,45,41 tez staram sie o dzidzie i nam jest obojetnie co bedzie byle bylo ![]() a powiedz czy gin kazal ci wyregulowac te cykle???
![]() |
#1264 |
Przyczajenie
|
powiedział tylko że te dłuższe są bezowulacyjne, ale nic nie kazał robić
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zadomowienie
|
hmmm wydaje mi sie ze nie mial racji bo na jakiej podstawie tak powiedzial???
mi kazal chociaz mierzenie temperatury i wychodzi na to ze za kazdym razem mam owulacje nawet w tym cyklu 69 dniowym skok nastapil 56 dnia cyklu!!
#1266 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieńdobry wszystkim! Mamy piękne sobotnie popołudnie, ja od rana coś pichcę i teraz właśnie sernik się piecze więc na chwilkę zajrzałam do was. Widzę że sobota chyba bardzo zapracowana dla wszystkich że tak cicho tu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
BAN stały
|
Cytat:
tutaj mozesz znalezc cos na temat krwawien w ciazy ,trzymam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obawiam się jednak, że to normalny okres... Po prostu tym razem nam się nie udało (choć naprawdę nie wiem dlaczego...). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
ja w zeszłym miesiącu miałam taki bolesny, miałam skórcze prawie jak do porodu. a kilka dni przed @ miałam takie wewnętrzne przeczucie że się udało, a tu jednak dupa blada, może to te samoistne poronienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle boli mnie jajnik i piersi, a w czasie @ nigdy tak nie miałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
mi się gdzieś o uszy obiło, że nawet 50% ciąż jest "wydalanych" w czasie @, dlatego ja wolę przed terminem nie robić testu, bo potem @ by przyszła i by było wielkie rozczarowanie. Kochana wszystko będzie dobrze i niebawem będziemy dumnie obnosić się brzuszkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Wtajemniczenie
|
znalzałam fajny artykuł na temat tego jak wybieramy imie dla dziecka. może którąś to zainteresuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny to ja zakoncze tydzien dobra wiadomoscia
JESTEM W CIAZY ![]() ![]() ![]() ciesze sie niesamowicie . jestem najszczesliwsza kobieta pod sloncem mowie to jednak tylko wam bo jeszcze z mezem chcemy to zachowac dla siebie poczekamy jeszcze troszke. jestem w 2 tygodniu wiec same wiecie troszke sie martwie aby wszystko bylo w porzadku . pozdrawiam was bardo serdecznie i zycze owocnych staran ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja zrobiłam test, ale nie wyszedł ani pozytywny, ani negatywny Chyba coś źle zrobiłam... (nawet jedna kreska się nie pojawiła ![]() Już mi się nawet płakać nie chce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Wtajemniczenie
|
ja rózwniez gratuluję
![]() ![]() hanjah nie martw sie... wyjaśni sie wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
Dawcia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
![]() super ze wam sie udalo!!!!!!!! a powiedz kochana jakie mialas objawy ![]()
#1278 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane!!!
Ja wczoraj nie miałam czasu żebu zajrzeć, widze, ze większośc z Was go nie miała ![]() DAWCIA!!!!!!!!Rewelacyjne wieśći , gratuluję z caęłgo serca!!!!!!!!!!!! Żeby fasolinka rosła zdrowo!!!!!!! ![]() Zmykam, miłego dzionka odezwie się w wolnej chwili ![]()
#1279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Kochane a teraz która następna w kolejce do testowania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
a co tutaj tak pusciutko dzisiaj???
![]() gdzie wszystkie kobietki sie podzialy?? ![]()
#1283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluje , super ! ale fajnie , to wspanialy czas dla ciebie teraz pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a skąd wiesz ze 2 tydzien ? moze 4tydzien?
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Drogie dziewczyny witam po małej przerwie...znaczy od piątkowego popołudnia
![]() Trochę sobie poczytałam co pisałyście ![]() Przede wszystkim gratulacje wielgachne dla dawci ![]() oraz duże cześć dla nowej koleżanki - marlenki82. No jak jak wiadomo prowadzę z moim TŻcikiem intensywne starania o zafasolkowanie od piątkowego wieczoru... ![]() ![]() juz spokojniej do tego podchodze niz przy pierwszym cyklu starań. No tak jak pisałyśmy ostatnio zamierzałam zmienić kolorek włosów... ![]() efekt na focie załączam tak jak obiecałam. Jutro czeka mnie akcja pod nazwą oddajemy auto do mechanika... ![]() A tak z innej beczki...jak kochane minął wam weekend???
They say the child chooses the parent before they are conceived... "God gave me lists of mother's names and pictures of them too. I looked and looked they all looked the same and then I saw you." Edytowane przez etherna83 Czas edycji: 2009-09-20 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super kolorek ![]() ![]() ![]() ![]() Współczuję z powodu naprawy autka, oby jak najszybciej go zrobili!! Nasze jakna razie w porządku, ale jakies luzy na kierownicy mamy i musi iść do serwisu. A tak poza tym nam walnął dysk terabajtowy w komputerze na którym mieliśmy wszystkie dane włącznie ze zdjęciami ze ślubu (na szczęście ojciec zgrał na CD) także jesteśmy załamani...na szczęście są firmy odzyskujące dane i mamy cichutką nadzieję, ze je odzyskają, ale to koszt od 1000zł, masakra po prostu. Ja zaraz zmykam spać, bo łeb mi pęka, a raczej zatoki od kataru. Miłej nocki ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-20 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do koloru farb to faktycznie zapomniałam uprzedzić że Loreale tak maja że jek wybierasz kolor to wyjdzie efekt o ton ciemniejszy. Aczkolwiek też jest tak że za drugim lub trzecim myciem (nawet jak to farba) to dopiero jest właściwy kolor. Ja juz myłam dwa razy więc juz mi sie nie zmieni. Ogólnie jestem zadowolona i kolor mam praktycznie identyczny jak naturalny i nawet moja babcia to stwierdziła LOL Mojemu Tżecikowi sie tez podoba. A ty jak widać też mimo wszystko dobrze trafiłaś skoro twojemu sie podoba ![]() a z tym odzyskiwaniem danych to faktycznie lipka jak diabli... Tymczasem zdrowiej i nie daj się chorobie!
![]() |
#1288 |
Zadomowienie
|
sluchajcie mam do was pytanko
![]() dzis zmierzylam rano temperature(tak z czystej ciekawosci) i bylo 37.00,zmierzylam tez przed chwila gdzie wiadomo ze zawsze wieczorkiem jest wyzsza o kilka kresek i patrze i na termometrze widze 36.7 jak to mozliwe?????? ![]() ![]()
#1289 |
Zakorzenienie
|
etherna83 kolorek śliczny, a najważniejsze że Ty sama jesteś zadowolona
![]() Carol to nam szybko do zdrowia wracaj, a teraz miodzik, cytrynka, ciepłe mleczko no i ja przy zatokach wziełabym ten mój magiczny sinupret ![]() Ech weekend i po weekendzie u mnie pogoda była wyśmiemienita więc spdzała, go w plenerze. W sobotę pracowicie - skłądaliśmy basenik, a wczoraj niby relaksik miał być , a wyszło tak że wyciskałysmy sok z winogron na winko ![]() A dzis szara rzeczywistość i do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie weekend tak szybko minął że nie wiem kiedy, wczoraj trochę aktywnie z mężulkiem spędziliśmy dzień, a wieczorem co byłam w szoku nie mogłam zasnąć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.