|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Rozeznanie
|
![]()
czesc,
ja jakas znowu niezbyt podekscytowana ;/ spadlo mi 2kg i stoi w miejscu a to juz 5 dzien 1 fazy.. ciezko juz mi nie jest z tym jedzeniem dzisiaj na obiad byl dorsz(nie wiedzialam z czym go bo na 1 fazienie nie wiele mozna) wiec sam dorsz..a rodzinka dorsza z frytkami i surowka ,ale jakos nie bylo mi tak ciezko ze oni jedli tyle,a ja tylko to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie martw 2kg to nie tak mało.Ja miałam 1 fazę 8 dni i schudłam 2,7 kg.Może nie miałaś dużo wody.
![]() |
#1114 |
Rozeznanie
|
![]()
nie wiem moze ,za to pije jej duzo, nie mam za bardzo pomyslu na kolacje co polecacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
kasiulka - u mnie wcale nie lepiej: -2,5 + 0,5 -0,3.... a dzisiaj 8my dzięń. Tylko ja uderzeniówki robiłam 5 dni i dzisiaj ostatni dzień PW.
na kolację serek ze słodzikiem i aromatem. Zajadam sietym ![]() jakaś jestem ogólnnei zmęczona. wczoraj ktoś pytał o stawy - mnei bolały juzwczoraj, ale myślałam, ze od ogólnego wysiłku, ale dzisiaj mnie bolały po wstaniu z łóżka, po rozruszaniu się., a po wszystkich biegach codziennych moich zdycham teraz... ![]()
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Możemy chyba keczup, co? W czasie P+W. Ma w 100g mniej niż 0,5g tłuszczu.
Mam problem z wartościami. Jak kupuje mleko 0,5% to znaczy, że w pudełku jest 0,5% tłuszczu, czy to jest ten '% wskazanego dziennego spożycia'? I do ilu % są dozwolone produkty? I to % zawartości, czy zalecanego spożycia? |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Ja kupuję wiejski z Piątnicy 3% chudy twaróg 0,2% jogurty 1,5 lub 2% mleko 0,5% zawsze jest podane ile co ma tłuszczu na 100 gram produktu a nie na całe opakowanie.
#1118 |
Rozeznanie
|
a ja sobie zawinelam w szynke drobiowa wedzona z biedrunki :P serek wiejski chudy i to moja kolacja takie 2-3 plasterki i herbatka do tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sklad keczupu
...:::not just another face in the crowd:::... ____________ kg do zrzucenia 15.07.09 \/ 34 33 32 3130 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20.... 1 0 ![]() ------------------------/\ 26.10.09 (ruszylo!!) Edytowane przez margaretkaat Czas edycji: 2009-09-18 o 20:29 Powód: dodanie linka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Rozeznanie
|
Popieram żeby przepisy wklejać o wątku z przepisami. Jutro ważenie zobaczymy ile mnie ubyło. Jutro bedą wielkie zakupy bo w lodówce pustki mam wielką ochote wypróbować przepis na którą z tych słodkich pyszności dukata mniam
Wszystko było takie, jakie być powinno, z tym tylko zastrzeżeniem, że nic nie było jak należy. Esmeralda Weatherwax Edytowane przez margaa Czas edycji: 2009-09-18 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przyszłam do domku wtranzoliłam serek homo i jajeczniczke na szyneczce i zaraz ide spac ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1122 |
Przyczajenie
|
witajcie,
własnie nadrobiłam czytanie i już wszystko wiem, co się u Was dzieje witam nowe Dukanki moja waga od zeszłego tygodnia stoi w miejscu, już się zaczynam martwić, że organizm przyzwyczaił się do mojego dietowania i się buntuje. Ale ja mu się nie dam ![]() W ramach dbałości o kondycję zapisałam się na tance latynoamerykańskie. Mam juz za sobą podstawy czaczy, a na ostatnich zajęciach odkrywałam tajniki samby. Jakbyście miały troch czasu i chęci polecam , bardzo odstresowywujące zajęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Ci tych tańców.Nie dosyć,że można się nauczyć kroków to super modeluje się sylwetka.Niestety nie mam możliwości na takie tańce
![]()
#1124 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie. Możecie mi polecic jakieś dobre cwiczenia, które pomogą mi schudnąc? Chodzi mi o takie wypróbowane przez was, do wykonywania w domu
![]() A teraz uwaga, wytrwałam cały dzień bez podjadania słodkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Wszystkie ćwiczenia typu brzuszki, podnoszenie ciężarów, przysiady etc. nie działają na spalanie tłuszczu, tylko wyrabiają mięśnie i modelują sylwetkę. Na spalanie tłuszczu są biegi, rowerek, aerobik i wszystkie ćwiczenia kondycyjne, wytrzymałościowe, a nie ćwiczenia siłowe. Tak mi mówili mgr i dr AWF z mojej uczelni :P I polecają nordic walking. A mi powiedzieli, ze moge na skakance poskakać _-_
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po kilku miesiącach systematycznego ćwiczenia pięknie spadł mi tłuszczyk i ciałko ślicznie wymodelowało się. Oczywiście pan mgr dr AWF pokazał jakie ćwiczenia w moim przypadku należy wykonywać i na jakich sprzętach, żeby uzyskać pożądany efekt. ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczęście cały czas po malutku spada i już mam ponad 3 kg mniej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Rozeznanie
|
to poprawilas mi troche humor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
Ja jadę systemem 7/7,od niedzieli do niedzieli.Jutro ostatni dzień P a nie schudłam na tym tygodniu nic a nic
![]() ![]() ![]()
#1132 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry wszystkim! Ale mi sie snilo, ze kupowalam ciasteczka, a jaki byl wybor..... A wczoraj na kolacje zjadlam steka, a moj maz mial go z frytkami, ludzie, jak one pachnialy, mniam. Oj potrzebuje wytrwalosci z tymi wszystkimi pokusami.
Rano sie zwazylam, i chociaz mniej waze, to waga mowi, ze jestem gruba - to pewnie dlatego, ze stracilam duzo wody, i zostalo mi tyle samo tluszczu, ktory teraz stanowi wieksza czesc w stosunku do moej wagi. Mam nadzieje, ze ten tluszcz nie dlugo zacznie sie spalac, jak przejde na warzywka to zaczne robic brzuszki, i moze jakies skakanie. Zycze milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Witam!
ja mam w domu szpital. Wszystkich rozłożyło, tylko R zdrowy, poszedł rano do pracy. Mnie boli gardło, głowa i oblewają mnie zimne poty... dzieci gorączka i to samo co ja... zaczynam dzisiaj samo P, ale juz wiem, ze nic mi to nie da. Piję gorącą herbatkę z sokiem z kwiatów bzu- najlepsza rzecz na przeziębienie, tudzież grypę, tylko tam jest góóóóóóóóóóóóóóóóra cukru i cytryny ![]() u mnie znowu NIC, a na uprtego, to nawet 0,1kg na plus ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1135 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja do końca listopada powinnam ważyć 64kg ale moim marzeniem jest ważyć 62 (albo nawet 60). Zobaczę czy po osiągnięciu tych 64 waga będzie mi szła nadal w dół. Jeśli tak, to spróbuję wytrzymać con. do połowy grudnia ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Głodnemu chleb na myśli... ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- U mnie dziś znów malutki spadek (malutki bo malutki ale zawsze coś ![]() ![]() ![]() Tak jak przed chwilą pisałam jestem dziś ostatni dzień na P+W ale spadki są, więc dziewczyny, wynika stąd, że każdy organizm zachowuje się inaczej i chudnie wtedy kiedy chce ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() dawno mnie tu nie bylo, no ale tak to jest jak ciągle robi się badania itp ![]() ja jak narazie dużo nie przytyłam ![]() ![]() a tak pozatym, to witam nowe Dukanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Moja waga stanęła jak na razie na 61kg dziś mam 5 dzień uderzeniówki. Jak na razie widzę poprawę tylko na skórce pomarańczowej która mam na udach, trochę się zmniejszyła. Już mi serki i jorurty wychodzą uszami trochę, ale jutro już P+W i zrobię sobie pyszną zupkę-krem brokułową ![]()
Życie nie oferuje wyjaśnień czy przeprosin. To my je wymyślamy. Dieta Dukana: 15.09.2009-9:15- 63kg ![]() Faza I zakończona 20.09.2009- 61kg ![]() Faza II 23.09.2009-60kg ![]() 06.10.2009-59kg ![]() 15.10.2009- 58kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Raczkowanie
|
ja tez od jutra mam PW
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa a po wczorajszej mojej zapiekance na szczecie sladu nie ma ![]() ![]()
#1139 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() w koncu dopadlam sie do kompa,u mnie tez chorzy widzisz niedaleko polic mieszkam :P dlatego :P maz chory lezy,nie poszedl do pracy,dziecko zabrala tesciowa zebym porobila wszystko takze nie jest zle.ide zaraz na zakupy bo w lodowce pustki;/ a co u was? piekna pogoda dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Witam.
A ja sobie piekę właśnie pyszny serniczek Dukana ![]() Na wieczór wpadnie koleżanka,dla niej mam super babeczkę,a dla mnie będzie serniczek.Dziewczyny nie ma co narzekać na dietkę,czyż nie jest super ![]() Ja też mam jutro p/w i zakupiłam sobie dziś kalafiorek ![]() Jutro ważenie po p/w i p ale dziś już nie wytrzymałam i wlazłam na wagę i jest 1,3 kg mniej ![]() Miłego dnia i zdrowiejcie wszystkie chore i ich rodzinki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.