|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
no ja też teraz już zawsze zamykałam ale w niedziele
nie wiedziałam, że dziś jakieś święto ![]() miłego dnia ![]() Dziewczyny czy któraś z Was studiuje dziennie i pracuje, a jak tak to w jakiej branży? Czy pracodawcy nie robią problemów z ułożeniem grafiku dla Was? Ja bym chciała zacząc od tego roku i nie wiem czy zdołam to pogodzic, chociaż bardzo bym chciała
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strach z tymi uczuleniami Cytat:
|
|
#633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozkład zajęć dostaję z reguły dzień przed rozpoczęciem roku akademickiego i to mi trochę problemów narobiło bo musiałam jakoś uzbierać 80pare godzin, żeby wyrobić pół etatu. a nie wiedząc jak zajęcia mam to trochę ciężkie było, żeby jak najmniej moje studia na tym ucierpiały tym bardziej, że do listopada mogę pracować tylko jedną niedzielę w miesiącu, bo jestem stażystką. Mój pracodawca obecnie przyjął 3-4 osoby studiujące dziennie. a czy będą mi robić problem z grafikiem to Ci powiem jak go dostanę zobaczymy czy się dostosują do mojej dyspozycyjności
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
cashmere20 właśnie ja czekam na mój plan zajęc, bo jednak szkołe stawiam na pierwszym miejscu pieniądze nie sa mi aż tak potrzebne bo mieszkam z rodzicami i studiuje w swoim mieście ale wiadomo, że bym chciała w końcu miec swoje pieniądze
może uda mi się znowu taki plan, że piątek, sobota, niedziela wolne to sa jakieś większe szanse na pracę
|
#635 | |
|
Wtajemniczenie
|
rzęsy ładne, a brwi też ok tylko ciut za jasne, powinny być o dwa tony ciemniejsze niż kolor włosów.
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co innego jakbym dopiero tak jak Ty poszukiwała pracy. mi wprawdzie pieniądzę też nie są potrzebne, bo podobnie jak ty mieszkam z rodzicami i studiuję w moim mieście. wiem, że nie muszę pracować, ale robię to ze względu na problemy zdrowotne taty, bo nie miałabym sumienia brać w takiej sytuacji pieniądze od rodziców. więc myślę, że w jakiś sposób ich odciążam płacąc za swoje widzimisie, telefon i paliwo
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Więc ja radzę ci szukać tak gdzie już pracują studenci albo tam gdzie nie będzie problemu z zastępstwem. Bo inaczej nie dasz rady. W pierwszej pracy sami układaliśmy grafiki i nie było problemy ze strony szefostwa że ktoś pracuje kilka dni pod rząd albo odwrotnie - ma dużo wolnego. To była nasza prywatna sprawa.
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-09-19 o 11:54 |
|
|
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
Popytam znajomych studentów, może gdzieś pracują gdzie sa takie fajne warunki
Ja właśnie też chciałam zacząc pracę po to abym mogła sama płacic za paliwo, telefon i zakupy
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś sprzedaję krzaki, targ jest obok kościoła i też śpiewali, ale myślałam że to jakiś pogrzeb, czy coś w tym stylu. teraz mam chwilę przerwy, ale zaraz tam wracam
w ogóle na tym targu kręci się mnóstwo sześćdziesięcioletnich podrywaczy czy oni naprawdę myślą, że istnieje taka możliwość żebym się z nimi umówiła nie jestem geriofilką! ehh..no nic, wracam do jaskini lwa ![]() a co do kości policzkowych - istnieje możliwość wypełnienia ich, o ile się nie mylę, kwasem hialuronowym
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
może spróbuj znaleźć pracę w jakiś sieciówkach typu h&m, zara, bershka itp. bo podejrzewam, że tam głównie pracują studenci zaoczni i będą potrzebować ludzi na weekendy. no chyba, że szukasz już czegoś ambitniejszego, ale z tym raczej będzie ciężko, bo z reguły chcą osoby, które niedługo kończą studia
|
|
|
|
#641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak się robi taką parówkę? Nigdy nie robiłam czegoś takiego, nie wiem jak to się robi Kupiłam 2 staniki. Bardzo ładnie mi leżą Do tego ten pure zone loreala i krem do buzi dove
|
||
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam, że najlepiej dbają o pracownika w H&M
![]() Profil na maxmodels to fajna sprawa. Pełno tam fotografów szukających modelek do fajnych projektów, często do sesji TFP. Jeśli chodzi o moje cele, to głównie pielęgnacja, choć staram się próbować nowych makijaży i walczę ze stylizacją włosów. Moje cele to: - mocne, lśniące, grube włosy. - utrzymany oliwkowy odcień skóry. - aksamitna skóra. - 5cm mniej w talii. - jędrna pupa. I muszę się pochwalić, że z niezłym skutkiem Jedynie z talią jak po gruzie.;D
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mocne lśniące, grube włosy (chociaż grube i tak już są )trzymać opaleniznę (ale to samoopalacze wchodzą tylko w grę, Ty jakiegoś używasz?) ojjj skóra też musi być aksamitna w talii to tak z 3cm mniej pupa i tak jędrna ale powiedzmy, że i tak ćwiczę jej jędrność ![]() Mogłabyś wstawić swoje zdjęcie? Ty jesteś modelką? Chyba sobie zrobię mój profil na tym max models Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-19 o 12:46 |
|
|
|
|
#644 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
odbudowuję włosy po paro letnim katowaniu ich prostownicą o skórę dbam jak mogę, do kąpieli dodaje różne olejki z winogron itd dzięki czemu po wyjściu z wanny skóra jest boska i o jędrna pupę też walczę właśnie wczoraj cwiczyłam z Tamilką.
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli w zgłoszeniu jest biust: i tam do wyboru C75 tzn że miseczka C i pod biustem 75?
|
|
|
|
#646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Oki
![]() Zrobiłam sobie na tym maxmodels konto |
|
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
Modelką nie jestem, ale powoli próbuję, tak dla funu ![]() Fota u mnie na profilu się pojawiła
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba Ciebie znam. Czy przypadkiem nie masz na imię Sylwia? Ile masz lat? Bo kurcze bardzo przypominasz mi moją znajomą
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-19 o 15:59 |
|
|
|
#652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak wy tak piszecie to az mi głupio, naprawde ![]() Cytat:
![]() jak na moje oko to wydaje mi sie ze masz ogromna szanse w fotomodelingu, ale po jednej fotce to ciezko w sumie ocenić, masz jeszcze jakies zdjecia?
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Z zakupów wrociłam zadowolona
zaraz kawusie musze sobie zrobić bo zasypiam. I idę ćwiczyć![]() Coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam. |
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() dziewczynki.... mogę sie was doradzić w sprawach damsko-męskich?
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie sie wchodzi do naszego klubu?
bo nie wiem czy lepiej tam czy tu na forum |
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
a z resztą może być i tu.
Umówiłam sie z Ooo na impreze z jego kolegami. Śpóżniłam się, oni byli juz w środku Ooo do mnie cały czas wydzwaniał bo nie wiedział czemu mnie nie ma. W końcu udało sie dotrzeć. Zobaczylam stolik Ooo i jego kolegów, przywitałam się, jego koledzy zrobili mi miejsce koło siebie i usiadłam, myslałam a tylko na chwilkę a ta chwilka sie przedłuzyła, a nawet z Ooo nie zamieniłam 1 słowa, wkurzył sie wyszedł z lokalu, szukałam go, nie mogłam znależć, zorientowałam się że był zły i myslałam ze pojechał do domu, pojechałam do niego go przeprosić ale go nie było, wrociłam na impreze mysląc ze on tam wocił ale nie... pojechałam do domu. pisałam, dzwoniłam - nic!!! zero odpowiedzi. odebrał pierwszy raz chwile temu. Stwierdził ze nie mamy o czym gadać, bo tak się nie robi, ze zachowałam się jak dziecko, ze jego koledzy pytali się czy ja naprwde przyszłam z nim, bo wydaje im sie że nawet mnie nie zna i ja wole ich towarzystwo... powiedziałał ze nie muszę przepraszać, bo ja poprostu taka jestem za bardzo towarzyska i zapominam o nim... a on zwraca na to uwagę a ja naprawde nie chciałam żeby tak wyszło, poprostu nie wieddziałam jak sie zachować, nie jesteśmy tylko kolegami, ale tez nie jestesmy para.... wiem ze powinnam najpierw podejśc do niego, on tez zrobiłby mi miejsce przy sobie, ale nie wiedziałam czy mam mu powiedzieć cześć czy go pocałować... totalnie zgupiałam... zepsułam wieczór który miał byc tak cudowny.... pisze, przepraszam i nic... co ja mam zrobić ? zrobiłam z siebie idiotkę!!!! on nie chce mnie widzieć!!! |
|
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
anusiuniaa uraziłaś widocznie jego męskie ego, mężczyźni lubią pokazywac przed kolegami jakie to mają piękne kobiety, koleżanki etc
i olewanie ich wpływa bardzo na ich ego eh .. może odczekaj troszkę niech on ochłonie tą sprawą a potem napisz mu to co nam czyli, że nie wiedziałaś jak się zachowac i nie chciałas żeby wyszło tak, że go olewasz
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

nie wiedziałam, że dziś jakieś święto 
Czy pracodawcy nie robią problemów z ułożeniem grafiku dla Was? Ja bym chciała zacząc od tego roku i nie wiem czy zdołam to pogodzic, chociaż bardzo bym chciała

wygląda na to, że uczulenie. zażyłam sobie 2 godziny temu lek odczulający i jest ciut lepiej, wieć może nie będę skazana dzisiaj na siedzenie w domu. nigdy wcześniej od żadnej innej farby nie działo mi się coś takiego
może uda mi się znowu taki plan, że piątek, sobota, niedziela wolne to sa jakieś większe szanse na pracę 

nie jestem geriofilką! ehh..

o skórę dbam jak mogę, do kąpieli dodaje różne olejki z winogron itd dzięki czemu po wyjściu z wanny skóra jest boska