|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Poleż w wannie, nasmaruj się balsamem i już Ci się zrobi lepiej. |
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14328991]
ale fajny kotek co zrobisz z nim zostawisz go czy komus oddasz ? [/QUOTE] nie ma opcji, że zostanie u mnie, niestety mam już koty. Muszę mu dom znaleźć.Nie uczyłam się dzisiaj. Nie miałam kiedy. :/ jestem zła. Ale muszę dzisiaj poczytać Przedwiośnie. bleh. Zrobiłam sobie peeling morelowy, świetny ma zapach. Beata trzymaj się.
|
#3093 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tego, jak nową kartę kodów znajdę bo nie chce Tżta wykorzystywać z tym kontem ![]() Płynu do higieny intymnej zielonego Nivei. Bo jedyny żel do mycia twarzy, jaki mnie nie wysuszał, to nawilżający 20! ale po dwóch opakowaniach zaczął wkurzać mnie jego zapach... Ja właśnie ogólnie jestem zrażona do Ziaji, bo co używałam, szczególnie do twarzy, nie sprawdziło (np. wszędzie polecany płyn dwufazowy robił mi efekt posmarowania twarzy chyba olejem + pieczenie )Ok, daj mi numer na koniec października będę miała nowe 240 min, to mogę dzwonić ![]() Dokładnie ![]() Spałam teraz 3h ![]() Jak zawsze nie potrafiałam w kolory ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14323454] Justyna - no jasne ze wysle napisz mi na gadu Twoj adres [/QUOTE] Jasne, już wysyłam ![]() A ja dzisiaj chciałam wysłać kartkę, to mi pocztę zamknęli jak była w starym miejscu była czynna do 15, a teraz przenieśli, to do 13 W poniedziałek rano się postaram ![]() ![]() Cytat:
![]() enzymatycznych ![]() Ja identycznie rok temu miałam to samo, miałam prześwietlenie zatok, ale nic nie wykazało...Super na początek trochę gasł przy ruszaniu, bo dodawałam za mało gazu potem ok. I robiłam plac, górka jest fajna przy łuku raz przewróciłam przedni pachołek, poza tym dobrze ![]() ładnie, możesz nazywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to miłej zabawy I oficjalnie wszyscy wiedzą, kto tu jest najstarsza dupa ![]() Cytat:
![]() ojej ![]() Ja też się źle czuję, nos mam cały zawalony ale ruszam na Katerine ![]() Durne emotki, usuwam, usuwam i cały czas za dużo.... |
|||||
|
|
|
#3094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniam posciel, biore olejek i smigam do wanny sie wygrzac... Spedzilam 3/4 dnia w kuchni (cholera jasna, zachcialo sie pierogow TZtowi... no i ciasto robilam)
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-09-19 o 20:10 |
|||
|
|
|
#3095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam, trzymam i ... nie puszczam Cytat:
. Okropny ! Tłuścioch, nic nie zmywa, a po użyciu oczy niemiłosiernie pieką . Oddałam koleżance Jej się podoba xDTeż chciałam spróbować żelu do higieny intymnej do umycia twarzy. Czytałam, że dobrze na cerę działa ![]() Dobra Na gg Ci prześlę. Odezwij się jak najszybciej do mnie to sobie zapiszę Twój numer . Mówiłam, że będzie dobrze ![]() Nie jestem najstarsza Szpieg jest dojrzalsza ![]() Szpiegu Nie mogę. Czekam aż na egzaminacyjnym stuknie 5000 postów i zakładam nową część
|
|
|
#3096 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a my chyba nie omawialismy 'przedwiosnia' ;] i w spisie lektur do 3 klasy nie ma jej ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3097 | ||
|
Zakorzenienie
|
W dodatku Szpieg jest slepa... przeoczyla tekst o najstarszej dupie... ^^
effciaa16, a moze zarejestruj sie na miau.pl i moze przez nich domek znajdziesz? Ja niestety mam swojego psozaurusa... on lubi koty, ale koty nie wiedza ze on chce sie tylko bawic.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14331495]moze ktoras z Twoich kolezanek bedzie chciała ![]() a my chyba nie omawialismy 'przedwiosnia' ;] i w spisie lektur do 3 klasy nie ma jej ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- a ja mam orange i w weekendy darmowe minuty niestety tylko do tej samej sieci ![]() [/QUOTE] Z miesiaca na miesiac odnosze wrazenie ze zrezygnowanie z orange to dobra decyzja. Era naprawde rzadzi :P Dali mi 50% znizki na telefon, 30zl znizki na abonament, do tego cyfrowke i bluetooth... a no i 50% znizki na wszelkie pakiety...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-09-19 o 20:18 |
||
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
baaardzo dobrze.
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14331495]moze ktoras z Twoich kolezanek bedzie chciała ![]() a my chyba nie omawialismy 'przedwiosnia' ;] i w spisie lektur do 3 klasy nie ma jej ![]() [/QUOTE] niestety kol. nie bardzo będą chciały. Niestety. Już kiedyś próbowałam. nie wiedziałam, że Przedwiośnia w III kl. nie ma. ![]() dobra idę się wykąpać i poczytać, papa;*
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja jestem najmłodsza?? 2 grudnia...Jutro jade do Częstochowy się modlić o mature
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie robiła ![]() Cytat:
![]() Uciekam pa |
||
|
|
|
#3102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja niestety jak narazie nie moge zmienic numru , bo mam na abonament.umowa mi sie dopiero skonczy w listopadzie 2010 ![]() Justyna- baw sie dobrze
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaka kompromitacja !! xD
ja po tej osiemnastce rodzinnej podpalilam sobie wlosy dmuchajac tort! mam spalone brwi, rzęsty (wygladam idiotycznie bo tylko na jednym oku!) i policzek czerowny normalnie cos w moim stylu ! ![]() troszke % wiec ide juz spac, jutro dopeiro sie impreza szykuje no ale co za kompromitacja, jedyne zdjecia ktore mam jak dmuchalam tort to te na ktorym wlosy mi sie pala hehehe
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3105 | ||||
|
Raczkowanie
|
<shy>
dzia ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14329453]podjełam decyzje w sprawie tematu na prezentacje z polaka Skandale i prowokacje literackie.Omow temat odwołując sie do biografii i twórczości wybranych autorów.[/QUOTE] Cytat:
Jakie są przeciwskazania? Cytat:
Ja tkwie w tym głupim plusie i nic tu nie mam >.< Cytat:
btw. piękny avatar! Cytat:
Niezapomniane przypieczętowanie końca dzieciństwa, jakby nie było :p
|
||||
|
|
|
#3106 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że spytałyśmy w pore! ![]() tort i szampan obowiązkowo! ![]() Cytat:
![]() a to ja pewnie źle zrozumialam ![]() czyli po prostu najchetniej spotykalby sie z toba codziennie? a nie masz tak czasem ze albo on albo kol? i co, wtedy tez ma focha? A jaki palmoliWE masz ? ja w sumie uzywam 3 na zmianę te zapachowe (fioletowe, czerwone...) wkurzaja mnie po czasie, uzywam tych "tradycyjnych" - z algami morskimi, czy innych takich o jasnych kolorach nie mam 50 kg, 47 ale mam 160 i jestem drobniutka ![]() myslisz ze jesli nawet waze mniej, ale mam spoko krew, ze nie mam anemii to by przyjeli, czy od razu mnie skreślą? Cytat:
![]() obudziłam się o 1:33 i przebralam w pizamę nienawidze spac w ubraniu ![]() głupio czy niegłupio. mozna znaleźć kogoś kto też idzie sam i już raźniej. bo ten partner to tez taki.. stereotyp ![]() a ja ciągle śpię Cytat:
kocham koty ![]() on ma taki fajny nosek ^^ Cytat:
pewnie Cie przewiało. mnie juz gardlo też nie boli az drzewa osiwiały i wyłysiały heh ![]() żmije są niefajne ![]() na cke jest Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja kocham dwufazowy :P lubie ten efekt tlustości, w końcu zmywam nim tylko oczy, a nie całą twarz, więc jak jest ta skóra pod oczami taka tłusta, to potem jest taką miekka i nie szczypie mnie, chyba ze zmywam kredkę z dolnej powieki, to sie zdaza. ![]() własnie widze ze zawsze inne kolory bierzesz mi wyszlo na prześwietleniu: krzywa przegroda (powinnam miec operacje, alee... :P) i plyn w tej zatoce, ktora jest przez krzywa przegrode mniejsza. ale w sumie juz dawno nie mialam nic z zatokami, poza tym otrivin mi pomaga KATERINE! ![]() Beata wiadomo, gładkie nogi i od razu lepiej sie czlowiek czuje ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- widze ze wszystko sie nie zacytowalo... ostatnio pytala mnie ktoras o przeciwwskazania do lecytyny, to na opakowaniu nic nie ma. to suplement diety |
|||||||
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Fajne' wkroczenie w dorosłość
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, cho na gadu
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak byłam mała to udawałam, że fajerwerki są dla mnie ![]() Pamiętam, że w gimnazjum przysypiało mi się na 'M jak miłość' . Raz tak usnęłam, że własnie chrapanie mnie obudziło No a jak
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieźle. Ja też się kiedyś podpaliłam. Na ognisku (%%%) skakaliśmy przez ognisko *Klik* Mała rzecz a cieszy |
|
|
|
|
#3111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciwskazania? Okres, branie antybiotyków w czasie ostatniego miesiąca, powiększenie węzłów chłonnych, ogólnie kiepski stan zdrowia, branie leków na uczulenie i tabletek anty chyba też, bo było w ankiecie pytanie, czy biorę. [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14332902]to sie nazywa "niezapomniana impreza" ![]() [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja pójdę w poniedziałek, wtedy będę 3 dni po okresie, więc będzie już ok. Jak to- jedna powiedziała Ci, że jesteś chuda, a inne, że wypasiona? Bolało to pobranie? ___ Ech, nie poszłam na tą osiemnastkę. TŻ zadzwonił do mnie o 18,00, że już wrócił z Warszawy i że chętnie by się ze mną zobaczył, zgodziłam się. Był b. zmęczony, co jest normalne po powrocie z W-wy, bo tam.. życie studenckie, wiadomo, sen 3, w porywie do 4h na dobę. No i uznaliśmy, że już dobra, nie idziemy na tą 18-tkę, bo prezent trzeba jeszcze kupić i transport zorganizować, a już późno. I nie poszliśmy.Spędziliśmy bardzo miło wieczór, wyszliśmy jednak od niego całkiem wcześnie, bo było widać, że jest naprawdę zmęczony, więc nie będę mu siedzieć na głowie. Cały sęk w tym, że teraz żałuję, że nie poszłam na tą imprezę. Potańczyłabym sobie i w ogóle. A tak to jest 22,30, sobota wieczór, a ja siedzę w domu. ![]() ALEEE już nie marudzę
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-19 o 22:25 |
|||
|
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie nie wiem czemu sapałam, skoro sama siedze
|
||
|
|
|
#3113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widuję się z przyjaciółkami częściej niż z Nim, ale fakt, zdarzyło się, że się 'zgasił' po tym jak mu powiedziałam, że już jestem umówiona i się z nim nie spotkam. Nie krzyczy na pewno, nie denerwuje się, ale jednak zachowuje się bardziej oschle i szybciej kończy rozmowę. Po czymś takim nigdy nie odzywam się do niego pierwsza. Tłumaczyłam już, że mi się takie zachowanie nie podoba i chyba dotarło. ![]() Cytat:
Pure cashmere, 'z olejkami i witaminą E' fajny Cytat:
![]() Ja mam 163cm i ważę 54. Chciałabym być taka drobniutka, serio.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos tam na pewno w tej kwestii sie dogadacie jak bedziesz sie trzymala swojego zdania, ale i spokojnie mu wyjasniala je. bezowego nie mialam trzeba kupic jako następny w kolejce ![]() hm, ja i tak biorę żelazo od... 3 miechów. myślę, że i tak pójdę, zobacze co powiedzą w ogóle na ten pomysł ![]() bycie drobnym nie jest takie super cycki małe, dupa mała
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to jak chcę coś kupić to tylko S lub xS jest. A L jak na złość nie ma. Szczególnie na wyprzedażach.
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
No tych cycków to w nic nie mogę wcisnąć -.-'.
Dobranoooc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

co zrobisz z nim
zostawisz go czy komus oddasz ?
Muszę mu dom znaleźć.
bleh.
tylko tego, jak nową kartę kodów znajdę
zielonego Nivei. Bo jedyny żel do mycia twarzy, jaki mnie nie wysuszał, to nawilżający 20! ale po dwóch opakowaniach zaczął wkurzać mnie jego zapach... Ja właśnie ogólnie jestem zrażona do Ziaji, bo co używałam, szczególnie do twarzy, nie sprawdziło (np. wszędzie polecany płyn dwufazowy robił mi efekt posmarowania twarzy chyba olejem + pieczenie
)
jak była w starym miejscu była czynna do 15, a teraz przenieśli, to do 13 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Okropny ! Tłuścioch, nic nie zmywa, a po użyciu oczy niemiłosiernie pieką
. Mówiłam, że będzie dobrze 

Jakie są przeciwskazania?