|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() ![]() a ja produkuje dzisiaj leczo do sloikow i papryke konserwowa na onecie opis nowej powiesci Nicka Cave'a (tu) moze byc niezla, na pewno bedzie schizowa musze nadrobic zaleglosci...
|
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2074 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak piszecie o leczo,że chyba w poniedziałek zrobię
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Nie śmiać się z Rasputina, to zły człowiek był
![]() A ja se szpinaku nagotowałam
|
|
|
|
#2076 |
|
Rozeznanie
|
A ja zbiłam ulubioną kamienną donice....z lawenda..........skończył o mi się L4 i robiłam porządki na tarasie......wr....i na sam koniec zbiłam bu......ulubiona......wrr r.przy przenoszeniu..........i jeszcze strach że odbiłam kafelkę na tarsie.......wrrr
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2078 |
|
BAN stały
|
Widzieliście czeskich bitelsów w "Mam talent"?
|
|
|
|
#2079 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Teraz są nieźli kowboje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Jam ślepa, więc jakieś przeżarte przez robale napewno zostały
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie lubię papryki, więc i lecza zasadniczo. Ale jak jest w nim cukinia to jest mi wszystko jedno
Polly jak się robi makaron z cukinią? Dajesz ugotowaną, pokrojoną w kostkę na wierzch? Do tego jakiś sos? Zdradź przepis
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Na kolację mama zrobiła placki ziemniaczane z cukinią. Do tego tona cukru i się opycham
|
|
|
|
#2084 |
|
never say no to panda
|
Dziewczyny, czy ktokolwiek wie, co się z Fav dzieje? (ewentualnie ma z nią jakiś kontakt)
mam dla niej odlewkę Cardinala, ale Fav zniknęła gdzieś pod koniec sierpnia, ominęło ją zbieranie kasiory za odlewencje i pojęcia nie mam, co mam z tym fantem zrobić (10tka Fav leży bezpańska)
|
|
#2085 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a makaron z cukienia robię zasadniczo na 2 sposoby 1- z młodej cukini 2. ze starej 1. z młodej robie tak ze kroje na plastry, wegetuję i smaże na złoto ze skórką, dodaje makaronu i zjadam ![]() 2 ze starej -kroję w kostkę cebulke i podsmazam az sie zeszkli dodaję cukinie w kostkę uprzednio posoloną- jakieś 15 min wczesniej- smaze, dusze czy cokolwiek-dodaje makaronu i wcinam ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
cukru?!
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, toż to poezja.....
Pin Up - jak można bezcześcić cukinię cukrem??? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2087 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
teraz z innej beczki- znacie jakies miejsce w sieci, albo w Krakowie gdzie mozna dostać autorską nowoczesną biżuterię, nie jakieś tam kamienie na drucie, czy blachy wyklepane przez jaskiniowca, czy tez filcogumiaki tylko coś o współczesnym wyglądzie? konkretnie chodzi mi o kolczyki- chyba dorosłam do biżuteri
tzn. kamienie mogą być ale w nowoczesnej oprawie ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- zaznaczam ze sposób 1 i 2 różni sie w smaku, ale oba są pyszne, dziś jadłam wersję -ze starej Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-19 o 22:50 |
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2090 |
|
Wtajemniczenie
|
A może placki ziemniaczane
? (patrz - ja)[QUOTE=Polly_;14334218]teraz z innej beczki- znacie jakies miejsce w sieci, albo w Krakowie gdzie mozna dostać autorską nowoczesną biżuterię, nie jakieś tam kamienie na drucie, czy blachy wyklepane przez jaskiniowca, czy tez filcogumiaki tylko coś o współczesnym wyglądzie? [/COLOR] A pokażesz jakiś przykład?
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2093 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
[QUOTE=annmarie;14334364]A może placki ziemniaczane
? (patrz - ja)Cytat:
jakbym miała przykład tobym go sobie kupiła ![]() ale postaram się cos mniej więcej wkleić za chwilkę ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- http://www.trendymania.pl/bizuteria,...ezi,15191.html od razu zaznaczam ze ta cena mi nie odpowiada http://www.pakamera.pl/kolczyki-dendryty-nr205118.htm http://www.pakamera.pl/kolczyki-perl...e-nr285001.htm te co wkleiłam podobają mi się tylko są trochę zbyt zachowawcze, chciałabym cos w tym stylu ale bardziej "szalone" ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie - placki z cukrem jakoś bardziej rozumiem
Sama do niedawna wcinałam je w tej wersjiAle w zestawie z cukinią? Jestem szoknięta
|
|
|
#2095 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wpadłabym na to Ale teraz już sprzedałaś nam dobry patent i na pewno wypróbuję ![]() Oglądałam zakończenie festiwalu w Gdyni i aż mnie sentyment ogarnął Pierwszy raz od trzech lat mnie nie było - w mojej szkole zawsze przez tydzień festiwalu prawie nie było lekcji, bo chodziliśmy na filmy. Faaaajnie było ![]() Edit 1: Aaa i zapisałam się na stretching na poniedziałkowe popołudnia ![]() Edit 2: Aaaaaa bilety na Archive wyprzedane, a ja nie zdążyłam kupić
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-09-19 o 23:45 |
|
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Ojciec ( juz niezyjacy) mojego eks meza zaprojektowal i wykonal te pierwsze lwy gdanskie tzn. ta nagrode.
|
|
|
|
#2097 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik! for you- co prawda z zarostem ,ale taki mi sie trafił przez przypadek
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie! Polly, jemu wybaczę wszystko nawt zarost!
![]() :sli na:
|
|
|
#2099 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ojojj....nie wiem czy dobrze zrobiłam-tyle adrenaliny przed snem
![]()
|
|
#2100 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak sobie wmawiam za kazdym razem, gdy wracam z flaszka ze stacji benzynowej Cytat:
O! Juz po? Na ktore mieszkanie sie w koncu zdecydowalas? ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

moze byc niezla, na pewno bedzie schizowa
musze nadrobic zaleglosci...

)

cukru?!