|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Blue apple ma rację, i tak chyba żadna z nas nie jest zadowolona :P. Ale pamiętajmy, że zawsze mogłoby być gorzej!
![]() No i stoooooo lat INCORRECT! Matur na 100% i spełnienia marzeń ^^ .
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
wszystkiego dorosłego ;*** ![]() |
|
|
|
#3123 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14332343] Justyna- baw sie dobrze
[/QUOTE] ale w końcu nie pojechaliśmy. Mieliśmy jechać z dwoma kolegami, ale jeden się rozłożył, drugi też coś tam. Do tego ja zasmarkana, Tż zmęczony, bo cały dzień pracował i sobie siedzieliśmy w domu, właśnie pojechał ![]() Cytat:
![]() ![]() tak jak Beata napisała, fajnie wkroczenie w dorosłość ![]() Cytat:
ale zaznaczam, że poza sieć praktycznie w ogóle nie dzwonię/smsuję ![]() Cytat:
![]() Ja niby maluję tylko oczy, ale zawsze przejadę wacikiem po całej twarzy ![]() Spadaj, nie śmiej się ![]() Otrivin? Chyba nawet mam go w domu, to jutro poszukam ![]() Ale w końcu nie byłam Cytat:
Cytat:
![]() Kliknęłam w link, strona się jeszcze otwiera, a ja spojrzałam na pasek adresu i ![]() Ja tam drobna nie jestem, a też mam cycki małe i małą dupę ![]() Cytat:
Miałam L/XL, to na wyprzedażach były same XS/S. Teraz mam S, to są same XL wszyscy pochudli czy co? Incorrect, najlepszego!
|
||||||
|
|
|
#3124 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=parodia;14335861]
Ponadto aby oddać krew, dawca nie może:
![]() [QUOTE] Nie wiedzialam o tym odczulaniu... a już chciałam się wybrać... Tak samo z tą alergią... jak to jest? |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Incorrect stóweczka !!
![]() ![]()
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest booski. Takie to małe, ale jakie agresywne. Maluch śpi i mama odsłaniała żaluzje, mały był przy tym hałas no to ten wstał na równe nogi i warczy sobie, bo go mama obudziła. Potem się położył i mama do niego podchodzi, głaszcze go i przeprasza, że go obudziła a ten przez sen nawet warczał Noo myślałam, że padnę. Ogólnie to niczego się nie boi, bije moje koty i takie tam. (pominę fakt, że osikał mi pościel.-.-, którą wymieniałam poprzedniego dnia) ![]() dzień dobry;* musiałam dzisiaj wcześniej wstać, umyła schody na klatce schodowej, a teraz muszę wyczyścić kuwety kotów. Nie chce mi się. Tak piszecie o tych 18, ja w sumie nie byłam na żadnej, chociaż dostałam b.dużo zaproszeń. (miałam powody, żeby nie chodzić, no alee nie ważne)Szkoda, bo to fajny okres. Ale pewnie w październiku pójdę do kolegi na 18. Ogólnie ja uważam, że to tylko rok więcej i jakoś tego dnia nie przeżywałam. ![]() ahaaa i Incorrect wszystkiego najj naaaj
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-20 o 08:39 |
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodziłam na niektóre 18. z różnych powodów ważniejszych, lub i mniej ważnych. sama nie robiłam wielkiej imprezy. zaprosiłam najbliższą rodzinę i przyjaciółkę wraz z jej mamą (bo one w sumie to już i tak jak rodzina.. i to ta najbliższa..) na obiad do domu. dla znajomych, to tylko dla najbliższych dwóch koleżanek likierek i obiadzik także w sumie tłumów nie było ;PEwa, ile masz tych kotków? ja się bardzo boję kotów jak miałam niecałe dwa lata to mnie podrapał taki rudy i od tamtej pory mam uraz. Jakoś tak nieufnie do nich podchodzę, jak dla mnie mają dziką naturę, nie wiadomo nigdy czego można się spodziewać.. mam psa taką przytulankę, co nie warczy, nie gryzie, a ze starości to już tylko w większości śpi ewentualnie przychodzi na głaskanie (o jaki pieszczoch !)chciałabym kota (żeby przełamać swój lęk, pewnie jakbym miała kociaka od małości to bym się przestała bać..), ale rodzice nie bardzo są za tym pomysłem bo twierdzą, że poniszczy meble -.- stwierdzili, że mogę sobie kupić jak na studia pójdę i go zabrać ze sobą poza tym mój pies nie bardzo też za kotami przepada (tzn. na odległość, zaraz zaczyna gonić i szczeka jak opętana, bo jak już jest oko w oko z kotem to udaje, że go nie widzi.. no, ale jak pójdę na studia to może w końcu kupię sobie mojego smoka ![]() iguanę albo gekona lamparciego ![]() o, a wiecie co? przeglądałam wczoraj informator UWM w Olsztynie. na filologię angielską można na maturze biologię nawet zdawać ech. ![]() poprzeglądam jeszcze trochę tych informatorów, zobaczę coś alternatywnego poza tym Gdańskiem dla siebie. ![]() miłego dnia ;**
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierz jakbyś zobaczyła taką małą latającą kulkę, która mruczy jak ją pogłaszczesz to na pewno byś polubiła takiego kociaka. To kwestia przyzwyczajenia. A kot kotu nie równy. Koty najczęściej drapią meble jak mają długie pazurki, wystarczy mu je regularnie obcinać, kupić drapak i problem z głowy. Noo fajne są takie koty. A rodzice na pewno by się do takiego kota przyzwyczaili. miłego dnia;*
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc właśnie ![]() na wetę w Olsztynie można zdawać geografię na maturze co się porobiło
|
|
#3130 | |||
|
Zakorzenienie
|
najlepszego ![]() Cytat:
![]() No wiesz - kryzys, więc wszystko jest możliwe Cytat:
![]() Cytat:
---------------- Dzień dobry, Dziunie ;* Nadal czuję się jak flak, ale zaraz się ogarnę
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() geografię? ahhaaaa na pewno się przyda. -.-' też lecę się ogarnąć.
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdziłam informator na PW.
Mają geodezję i kartografię, mają też gospodarkę przestrzenną. Będę startować też do Warszawki.
|
#3133 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
Cytat:
![]() ale i tak pójdę sie dowiedziec, bo kiedys z neta sciagnelam nawet formularz ![]() i dziś spytam chlopaka od biologii, bo on oddaje, jak to z tym jest ![]() a z alergią to chodzi o to że w takiej krwii jest więcej przeciwciał pewnie. ale to też spytam go xD no to ja się nie dziwię, że Ci nie pasuje, jak cała twarz nim zmywasz ![]() ja śmiać? skądże ![]() otrivin Cytat:
![]() ale już wie, gdzie sikać ?mi się dziś też nic nie chce... i pewnie gdyby nie biologia, to bym nawet się nie ubierała, bo po co, skoro nigdzie nie wyjdę ![]() no, a tak to się umyłam, ubrałam do połowy, umalowałam i nawet mam jeszce tyylee czasu, że sie sobie dziwie, ze tak wczesnie wstalam ![]() Cytat:
![]() hop do przodu innymi słowy xD a kota jak już bedziesz miala to pokochasz tż też nie przepadał za kotami i kiedys mowil ze nie chce kota, ale jakos ostatnio ciagle mi mowi ze bedziemy mieli kotaa, ze Frytka taki słodziak (jak śpi xD). iguanę ?na niektorych uczelniach i kierunkach mozna zdac JAKIKOLWIEK przedmiot dodatkowy na pozimie podstawowym ![]() wczoraj mi nie zacytowalo, ale ja dobrze widziałam, że napisałas Warszawa ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
na sggw mają też dużo kierunków ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- ps: Martyna tak sie podnieciłam, ze az chcialam wyslac sam Twoj cytat
|
||||
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Coś mi nie pocytowało więcej Beata, no kryzys, kryzys, ludzie mniej jedzą, to chudną ![]() Marta, niby trochę mi było szkoda , ale tak się przynajmniej w miarę wyspałam, wzięłam przed snem Gripex Noc i już mi trochę lepiejTeż chciałam poszukać jakiejś alternatywy dla Łodzi, myślałam, że będą inne uczelnie na Salonie Maturzystów wejdę sobie na strony PW i PWr
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Incorrect sto lat!
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14332343]ale tak od razu na dzien dobry dali Ci takie znizki
![]() ja niestety jak narazie nie moge zmienic numru , bo mam na abonament.umowa mi sie dopiero skonczy w listopadzie 2010 ![]() Justyna- baw sie dobrze [/QUOTE]Przy przedluzeniu... Nienawidze chorego faceta w domu! Incorrect najlepszego!
|
|
#3138 |
|
Rozeznanie
|
oho, to i ja przyłączę się do życzeń:
Incorrect, stooo lat! Spełnienia marzeń i gwiazdki z nieba ![]()
|
#3139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a takie były pewne, że nie oddam, bo jestem chuda i były pewne, że mam anemię. Samo pobieranie nie bolało, bolało tylko ukłucie i wyjęcie igły Ale pobieranie było miłe, patrzyłam jak szybko leci mi krew i wogóle miło mi sie z paniami rozmawiało ![]() Radzę Ci najeść się przed pobraniem, bo później możesz zasłabnąć
|
|
|
|
|
#3140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kota, psa i jaszczurę ![]() no iguanę, to taki jaszczur podobny do legwana, ale mniejszy dużo.legwany mi się też podobają, ale są cholernie wieeeeeelkie. ale chciałabym bardzo jednak gekona. był jeden u mnie w zoologicznym,ale był tam 8 miesięcy i był lekko wydziczały :/ wolałabym kupić od kogoś znajomego, kto się tym zajmuje i dba o te stwory, oswaja od samego początku.. bo później ciężko, potrafią nawet ugryźć ! :/ Marta, zobaczę jeszcze te sggw. pewnie poskładam papiery. Jakbym się dostała do Warszawy i do Gdańska, to najpewniej wybiorę Warszawę. Chociaż szkoda mi tego Morza ![]() aż się mało nie udławiłam herbatą jak przeczytałam o tym, że się podnieciłaś Cytat:
haha.zaraz się okaże, że wszystkie w Warszawie wylądujemy ![]() dziewczyny, ja chcę Was zobaczyć w świecie realnym normalnie ![]() Marta, Beata Ci przekazała, że sylwester spędzasz z nami? haha.bo robimy szturm na Warszawę ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() trzeba być po lekkim, małym posiłku
|
|
#3141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3142 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kiedys bardzo chciałam wyjechać do Gdańska-na drugi koniec Polski, jednak wydaje mi się, że jednak troche za daleko. A Warszawka wiadomo-wielkie miasto, też ciagnie ![]() To jak już wszystkie wylądują w Warszawie to nie będzie nic na preszkodzie, żeby zobaczyć się w realu
|
|
#3144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tak samo ![]() pójdę na studia to sobie kupię jaszczurkę ![]() patrzcie dziewczyny na to : >>>hahahahahhaha<<< przeglądałam plotek.pl bo mi się otworzyło jak gdzieś na reklamę kliknęłam i na dole była reklama serwisu randkowego, to sobie przeglądam ludzi i trafiłam na sympatycznego Henia, lat 33. normalnie ze zdjęcia sapałam chyba z 5 minut, a z opisu kolejne 15 ![]() muzyka : dysko polo
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
To może zrezygnuję z bio i pójdę na politechnikę ? xDCytat:
Justyna, jak mogłaś?
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Nie moge znalezć nigdzie takiego forum, gdzie ktoś by mi pomogł zrobić zadanie z matematyki. Może ktoś tu mi pomoże albo poda chociaż link do stronki gdzie znalazłabym odpowiedz na takie pytanie...
Po czym poznać, że dana liczba ma rozwinięcie dziesiętne okresowe czy skończone??? Prosze o szybką odpowiedz
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"lubie szystkie filmy komediowe"
|
|
|
#3148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bedziesz miala dla niej wystarczajaco duzo czasu? Pytam, bo ja to tylko na ssakach sie znam
![]() Cytat:
Ide... spedzac ten dzien w miare konstruktywnie... w miare... przy garach po prostu
|
|
#3149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.matematyka.elk.pl/rozwini...ziesietne.html http://pl.wikibooks.org/wiki/Matemat...jego_podzbiory http://www.math.edu.pl/rozwiniecie-dziesietne ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() a 15 minut dziennie na pogłaskanie i wzięcie na łapki znajdę ![]() edit: a ten dres .... edit 2: zapomniałaby... sandały i skarpety... moje najukochańsze połączenie w stylizacji męskiej.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-20 o 12:05 |
||
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umie korzystać z kuwety, tylko trzeba go tam sadzać. Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

Matur na 100% i spełnienia marzeń ^^ 

ale w końcu nie pojechaliśmy. Mieliśmy jechać z dwoma kolegami, ale jeden się rozłożył, drugi też coś tam. Do tego ja zasmarkana, Tż zmęczony, bo cały dzień pracował i sobie siedzieliśmy w domu, właśnie pojechał 

ale mam 160 i jestem drobniutka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)