Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-20, 00:41   #3121
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Blue apple ma rację, i tak chyba żadna z nas nie jest zadowolona :P. Ale pamiętajmy, że zawsze mogłoby być gorzej!

No i stoooooo lat INCORRECT! Matur na 100% i spełnienia marzeń ^^ .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 00:47   #3122
ladyanx
Raczkowanie

GG do ladyanx Wyślij wiadomość przez MSN do ladyanx Send a message via Skype™ to ladyanx

Incorrect,
wszystkiego dorosłego ;***

ladyanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 01:24   #3123
parodia
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14332343] Justyna- baw sie dobrze [/QUOTE]
ale w końcu nie pojechaliśmy. Mieliśmy jechać z dwoma kolegami, ale jeden się rozłożył, drugi też coś tam. Do tego ja zasmarkana, Tż zmęczony, bo cały dzień pracował i sobie siedzieliśmy w domu, właśnie pojechał
Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
dziewczyny jaka kompromitacja !! xD

ja po tej osiemnastce rodzinnej

podpalilam sobie wlosy dmuchajac tort!
mam spalone brwi, rzęsty (wygladam idiotycznie bo tylko na jednym oku!) i policzek czerowny

normalnie cos w moim stylu !

troszke % wiec ide juz spac, jutro dopeiro sie impreza szykuje

no ale co za kompromitacja, jedyne zdjecia ktore mam jak dmuchalam tort to te na ktorym wlosy mi sie pala hehehe
tak jak Beata napisała, fajnie wkroczenie w dorosłość
Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Skąd ludzie biorą takie oferty? :O
Ja tkwie w tym głupim plusie i nic tu nie mam >.<
To sobie zmień na Simplusa, ja sobie chwalę ale zaznaczam, że poza sieć praktycznie w ogóle nie dzwonię/smsuję
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
nie mam 50 kg, 47 ale mam 160 i jestem drobniutka
myslisz ze jesli nawet waze mniej, ale mam spoko krew, ze nie mam anemii to by przyjeli, czy od razu mnie skreślą?

o. no do higieny intymnej są na pewno ok, bo delikatne babydream na wizazu polecaja ostatnio
a ja kocham dwufazowy :P lubie ten efekt tlustości, w końcu zmywam nim tylko oczy, a nie całą twarz, więc jak jest ta skóra pod oczami taka tłusta, to potem jest taką miekka i nie szczypie mnie, chyba ze zmywam kredkę z dolnej powieki, to sie zdaza.

własnie widze ze zawsze inne kolory bierzesz

mi wyszlo na prześwietleniu: krzywa przegroda (powinnam miec operacje, alee... :P)
i plyn w tej zatoce, ktora jest przez krzywa przegrode mniejsza. ale w sumie juz dawno nie mialam nic z zatokami, poza tym otrivin mi pomaga

KATERINE!
Ponadto aby oddać krew, dawca nie może:
  • w chwili zabiegu: czuć się źle; mieć mniej niż 18 lat lub więcej niż 65 lat, ważyć mniej niż 50 kg, wykazywać objawów kataru siennego, ostrego stanu uczuleniowego, być w trakcie odczulania, mieć aktywnej astmy;
  • kobieta: być w ciąży przez ostatnie 12 miesięcy; być w trakcie miesiączkowania lub bezpośrednio (3 dni) po; otrzymywać hormonu wzrostu w latach 1965-1985.
Z WIKI, ale to mnie zastanawia: "kiedykolwiek: (...) chorować na: choroby układu krążenia choroby skóry, wypryski, wysypka" to alergicy nie mogę

Ja niby maluję tylko oczy, ale zawsze przejadę wacikiem po całej twarzy

Spadaj, nie śmiej się

Otrivin? Chyba nawet mam go w domu, to jutro poszukam

Ale w końcu nie byłam
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Sama jesteś staruch
Jak byłam mała to udawałam, że fajerwerki są dla mnie
Dobre xD
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
*Klik* Mała rzecz a cieszy
Że niby sobie kupiłaś czy co?
Kliknęłam w link, strona się jeszcze otwiera, a ja spojrzałam na pasek adresu i
Cytat:
bycie drobnym nie jest takie super cycki małe, dupa mała
Ja tam drobna nie jestem, a też mam cycki małe i małą dupę
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja to jak chcę coś kupić to tylko S lub xS jest. A L jak na złość nie ma. Szczególnie na wyprzedażach.
Ja i tak jestem lepsza Miałam L/XL, to na wyprzedażach były same XS/S. Teraz mam S, to są same XL wszyscy pochudli czy co?

Incorrect, najlepszego!

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 02:08   #3124
onaaa333
Raczkowanie

[QUOTE=parodia;14335861]
  • w chwili zabiegu: czuć się źle; mieć mniej niż 18 lat lub więcej niż 65 lat, ważyć mniej niż 50 kg, wykazywać objawów kataru siennego, ostrego stanu uczuleniowego, być w trakcie odczulania, mieć aktywnej astmy;
  • kobieta: być w ciąży przez ostatnie 12 miesięcy; być w trakcie miesiączkowania lub bezpośrednio (3 dni) po; otrzymywać hormonu wzrostu w latach 1965-1985.
Z WIKI, ale to mnie zastanawia: "kiedykolwiek: (...) chorować na: choroby układu krążenia choroby skóry, wypryski, wysypka" to alergicy nie mogę

[QUOTE]

Nie wiedzialam o tym odczulaniu... a już chciałam się wybrać... Tak samo z tą alergią... jak to jest?
onaaa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 02:25   #3125
mtynai
Zakorzenienie

Incorrect

stóweczka !!

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 08:09   #3126
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
dziewczyny jaka kompromitacja !! xD

ja po tej osiemnastce rodzinnej

podpalilam sobie wlosy dmuchajac tort!
mam spalone brwi, rzęsty (wygladam idiotycznie bo tylko na jednym oku!) i policzek czerowny

normalnie cos w moim stylu !

troszke % wiec ide juz spac, jutro dopeiro sie impreza szykuje

no ale co za kompromitacja, jedyne zdjecia ktore mam jak dmuchalam tort to te na ktorym wlosy mi sie pala hehehe
dobree.

Cytat:
ano właśnie.
jaki ślicznyy
kocham koty
on ma taki fajny nosek ^^
on jest booski. Takie to małe, ale jakie agresywne. Maluch śpi i mama odsłaniała żaluzje, mały był przy tym hałas no to ten wstał na równe nogi i warczy sobie, bo go mama obudziła. Potem się położył i mama do niego podchodzi, głaszcze go i przeprasza, że go obudziła a ten przez sen nawet warczał Noo myślałam, że padnę. Ogólnie to niczego się nie boi, bije moje koty i takie tam. (pominę fakt, że osikał mi pościel.-.-, którą wymieniałam poprzedniego dnia)

dzień dobry;*
musiałam dzisiaj wcześniej wstać, umyła schody na klatce schodowej, a teraz muszę wyczyścić kuwety kotów. Nie chce mi się.

Tak piszecie o tych 18, ja w sumie nie byłam na żadnej, chociaż dostałam b.dużo zaproszeń. (miałam powody, żeby nie chodzić, no alee nie ważne)Szkoda, bo to fajny okres. Ale pewnie w październiku pójdę do kolegi na 18. Ogólnie ja uważam, że to tylko rok więcej i jakoś tego dnia nie przeżywałam.

ahaaa i Incorrect wszystkiego najj naaaj

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-09-20 o 08:39
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 08:33   #3127
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tych 18, ja w sumie nie byłam na żadnej, chociaż dostałam b.dużo zaproszeń. (miałam powody, że nie chodzić, no alee nie ważne)Szkoda, bo to fajny okres. Ale pewnie w październiku pójdę do kolegi na 18. Ogólnie ja uważam, że to tylko rok więcej i jakoś tego dnia nie przeżywałam.
ja w sumie podobnie nie chodziłam na niektóre 18. z różnych powodów ważniejszych, lub i mniej ważnych.

sama nie robiłam wielkiej imprezy.
zaprosiłam najbliższą rodzinę i przyjaciółkę wraz z jej mamą (bo one w sumie to już i tak jak rodzina.. i to ta najbliższa..) na obiad do domu.
dla znajomych, to tylko dla najbliższych dwóch koleżanek likierek i obiadzik także w sumie tłumów nie było ;P

Ewa, ile masz tych kotków?
ja się bardzo boję kotów jak miałam niecałe dwa lata to mnie podrapał taki rudy i od tamtej pory mam uraz. Jakoś tak nieufnie do nich podchodzę, jak dla mnie mają dziką naturę, nie wiadomo nigdy czego można się spodziewać..
mam psa taką przytulankę, co nie warczy, nie gryzie, a ze starości to już tylko w większości śpi ewentualnie przychodzi na głaskanie (o jaki pieszczoch !)

chciałabym kota (żeby przełamać swój lęk, pewnie jakbym miała kociaka od małości to bym się przestała bać..), ale rodzice nie bardzo są za tym pomysłem bo twierdzą, że poniszczy meble -.- stwierdzili, że mogę sobie kupić jak na studia pójdę i go zabrać ze sobą poza tym mój pies nie bardzo też za kotami przepada (tzn. na odległość, zaraz zaczyna gonić i szczeka jak opętana, bo jak już jest oko w oko z kotem to udaje, że go nie widzi.. )

no, ale jak pójdę na studia to może w końcu kupię sobie mojego smoka
iguanę albo gekona lamparciego

o, a wiecie co? przeglądałam wczoraj informator UWM w Olsztynie.
na filologię angielską można na maturze biologię nawet zdawać

ech.
poprzeglądam jeszcze trochę tych informatorów, zobaczę coś alternatywnego poza tym Gdańskiem dla siebie.

miłego dnia ;**

Warren Buffet
Stary 2009-09-20, 08:47   #3128
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ja w sumie podobnie nie chodziłam na niektóre 18. z różnych powodów ważniejszych, lub i mniej ważnych.

sama nie robiłam wielkiej imprezy.
zaprosiłam najbliższą rodzinę i przyjaciółkę wraz z jej mamą (bo one w sumie to już i tak jak rodzina.. i to ta najbliższa..) na obiad do domu.
dla znajomych, to tylko dla najbliższych dwóch koleżanek likierek i obiadzik także w sumie tłumów nie było ;P

Ewa, ile masz tych kotków?
ja się bardzo boję kotów jak miałam niecałe dwa lata to mnie podrapał taki rudy i od tamtej pory mam uraz. Jakoś tak nieufnie do nich podchodzę, jak dla mnie mają dziką naturę, nie wiadomo nigdy czego można się spodziewać..
mam psa taką przytulankę, co nie warczy, nie gryzie, a ze starości to już tylko w większości śpi ewentualnie przychodzi na głaskanie (o jaki pieszczoch !)

chciałabym kota (żeby przełamać swój lęk, pewnie jakbym miała kociaka od małości to bym się przestała bać..), ale rodzice nie bardzo są za tym pomysłem bo twierdzą, że poniszczy meble -.- stwierdzili, że mogę sobie kupić jak na studia pójdę i go zabrać ze sobą poza tym mój pies nie bardzo też za kotami przepada (tzn. na odległość, zaraz zaczyna gonić i szczeka jak opętana, bo jak już jest oko w oko z kotem to udaje, że go nie widzi.. )

ech.
poprzeglądam jeszcze trochę tych informatorów, zobaczę coś alternatywnego poza tym Gdańskiem dla siebie.

miłego dnia ;**
kotów mam w sumie 5 w tym jeden wychodzący(rzadko w domu przebywa). Ogólnie to napiszę na przykładzie mojej mamy. Ona to samo bała się ich, brzydziłam i takie tam. Ale odkąd w domu zagościły koty pokochała je, przyzwyczaiła się i teraz pewnie nie chciałaby je wydać, chociaż nie raz ją nieźle wkurzą. Uwierz jakbyś zobaczyła taką małą latającą kulkę, która mruczy jak ją pogłaszczesz to na pewno byś polubiła takiego kociaka. To kwestia przyzwyczajenia. A kot kotu nie równy. Koty najczęściej drapią meble jak mają długie pazurki, wystarczy mu je regularnie obcinać, kupić drapak i problem z głowy. Noo fajne są takie koty. Mogłabym pisać i pisać. A rodzice na pewno by się do takiego kota przyzwyczaili. I nie trzeba kupować jest wiele bezdomnych potrzebujących kotów.
miłego dnia;*

Stary 2009-09-20, 08:56   #3129
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
kotów mam w sumie 5 w tym jeden wychodzący(rzadko w domu przebywa). Ogólnie to napiszę na przykładzie mojej mamy. Ona to samo bała się ich, brzydziłam i takie tam. Ale odkąd w domu zagościły koty pokochała je, przyzwyczaiła się i teraz pewnie nie chciałaby je wydać, chociaż nie raz ją nieźle wkurzą. Uwierz jakbyś zobaczyła taką małą latającą kulkę, która mruczy jak ją pogłaszczesz to na pewno byś polubiła takiego kociaka. To kwestia przyzwyczajenia. A kot kotu nie równy. Koty najczęściej drapią meble jak mają długie pazurki, wystarczy mu je regularnie obcinać, kupić drapak i problem z głowy. Noo fajne są takie koty. Mogłabym pisać i pisać. A rodzice na pewno by się do takiego kota przyzwyczaili. I nie trzeba kupować jest wiele bezdomnych potrzebujących kotów.
miłego dnia;*
wierzę, że na pewno pokochałabym taką kulkę. Przecież napisałam, że chciałabym mieć kota, żeby przezwyciężyć swój lęk
więc właśnie

na wetę w Olsztynie można zdawać geografię na maturze
co się porobiło

Warren Buffet
Stary 2009-09-20, 08:57   #3130
BeaS
Zakorzenienie

Incorrect,
najlepszego

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
ale w końcu nie pojechaliśmy. Mieliśmy jechać z dwoma kolegami, ale jeden się rozłożył, drugi też coś tam. Do tego ja zasmarkana, Tż zmęczony, bo cały dzień pracował i sobie siedzieliśmy w domu, właśnie pojechał

Ja i tak jestem lepsza Miałam L/XL, to na wyprzedażach były same XS/S. Teraz mam S, to są same XL wszyscy pochudli czy co?
Łeee, przegapiliście taką okazję

No wiesz - kryzys, więc wszystko jest możliwe

Cytat:
on jest booski. Takie to małe, ale jakie agresywne. Maluch śpi i mama odsłaniała żaluzje, mały był przy tym hałas no to ten wstał na równe nogi i warczy sobie, bo go mama obudziła. Potem się położył i mama do niego podchodzi, głaszcze go i przeprasza, że go obudziła a ten przez sen nawet warczał Noo myślałam, że padnę. Ogólnie to niczego się nie boi, bije moje koty i takie tam. (pominę fakt, że osikał mi pościel.-.-, którą wymieniałam poprzedniego dnia)
Ale 'słodziak'

Cytat:
Można i tak

----------------

Dzień dobry, Dziunie ;*
Nadal czuję się jak flak, ale zaraz się ogarnę

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 09:02   #3131
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
wierzę, że na pewno pokochałabym taką kulkę. Przecież napisałam, że chciałabym mieć kota, żeby przezwyciężyć swój lęk
więc właśnie

na wetę w Olsztynie można zdawać geografię na maturze
co się porobiło
no to nic tylko znaleźć taką 'kulkę' i przygarnąć

geografię? ahhaaaa na pewno się przyda. -.-'

też lecę się ogarnąć.

Stary 2009-09-20, 10:52   #3132
mtynai
Zakorzenienie

sprawdziłam informator na PW.
Mają geodezję i kartografię, mają też gospodarkę przestrzenną.
Będę startować też do Warszawki.

Warren Buffet
Stary 2009-09-20, 11:02   #3133
blue_apple
Zakorzenienie

Dobry dzień

Cytat:

Ja niby maluję tylko oczy, ale zawsze przejadę wacikiem po całej twarzy

Spadaj, nie śmiej się

Otrivin? Chyba nawet mam go w domu, to jutro poszukam
no taką okazję przegapili!

ale i tak pójdę sie dowiedziec, bo kiedys z neta sciagnelam nawet formularz
i dziś spytam chlopaka od biologii, bo on oddaje, jak to z tym jest
a z alergią to chodzi o to że w takiej krwii jest więcej przeciwciał pewnie. ale to też spytam go xD

no to ja się nie dziwię, że Ci nie pasuje, jak cała twarz nim zmywasz

ja śmiać? skądże

otrivin

Cytat:

dzień dobry;*
musiałam dzisiaj wcześniej wstać, umyła schody na klatce schodowej, a teraz muszę wyczyścić kuwety kotów. Nie chce mi się.
haha, niezły rozrabiaka pewnie z niego wyrośnie
ale już wie, gdzie sikać ?

mi się dziś też nic nie chce... i pewnie gdyby nie biologia, to bym nawet się nie ubierała, bo po co, skoro nigdzie nie wyjdę
no, a tak to się umyłam, ubrałam do połowy, umalowałam i nawet mam jeszce tyylee czasu, że sie sobie dziwie, ze tak wczesnie wstalam

Cytat:

ech.
masz psa zaczepno obronnego
hop do przodu innymi słowy xD

a kota jak już bedziesz miala to pokochasz
tż też nie przepadał za kotami i kiedys mowil ze nie chce kota, ale jakos ostatnio ciagle mi mowi ze bedziemy mieli kotaa, ze Frytka taki słodziak (jak śpi xD).

iguanę ?

na niektorych uczelniach i kierunkach mozna zdac JAKIKOLWIEK przedmiot dodatkowy na pozimie podstawowym

wczoraj mi nie zacytowalo, ale ja dobrze widziałam, że napisałas Warszawa

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
sprawdziłam informator na PW.
Mają geodezję i kartografię, mają też gospodarkę przestrzenną.

na sggw mają też dużo kierunków

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

ps: Martyna tak sie podnieciłam, ze az chcialam wyslac sam Twoj cytat
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:16   #3134
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Incorrect

Co Ty o takiej porze jeszcze robiłaś?

Coś mi nie pocytowało więcej
Beata, no kryzys, kryzys, ludzie mniej jedzą, to chudną
Marta, niby trochę mi było szkoda , ale tak się przynajmniej w miarę wyspałam, wzięłam przed snem Gripex Noc i już mi trochę lepiej

Też chciałam poszukać jakiejś alternatywy dla Łodzi, myślałam, że będą inne uczelnie na Salonie Maturzystów wejdę sobie na strony PW i PWr

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:21   #3135
magdolena
Zakorzenienie

Incorrect sto lat!
Stary 2009-09-20, 11:23   #3136
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Też chciałam poszukać jakiejś alternatywy dla Łodzi, myślałam, że będą inne uczelnie na Salonie Maturzystów wejdę sobie na strony PW i PWr

O szukaj szukaj

INCORRECT wszystkiego najlepszeeego!!! staruchu
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:25   #3137
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14332343]ale tak od razu na dzien dobry dali Ci takie znizki
ja niestety jak narazie nie moge zmienic numru , bo mam na abonament.umowa mi sie dopiero skonczy w listopadzie 2010

Justyna- baw sie dobrze [/QUOTE]
Przy przedluzeniu...

Nienawidze chorego faceta w domu!

Incorrect najlepszego!

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:28   #3138
elajna888
Rozeznanie

oho, to i ja przyłączę się do życzeń:

Incorrect, stooo lat! Spełnienia marzeń i gwiazdki z nieba
Stary 2009-09-20, 11:28   #3139
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
No tak, byłyśmy
Ja pójdę w poniedziałek, wtedy będę 3 dni po okresie, więc będzie już ok. Jak to- jedna powiedziała Ci, że jesteś chuda, a inne, że wypasiona?
Bolało to pobranie?
z tym, że jestem wypasiona chodziło pielęgniarkom, że mam wysoką hemoglobinę (czy co tam innego co one mierzą)
a takie były pewne, że nie oddam, bo jestem chuda i były pewne, że mam anemię.
Samo pobieranie nie bolało, bolało tylko ukłucie i wyjęcie igły
Ale pobieranie było miłe, patrzyłam jak szybko leci mi krew i wogóle miło mi sie z paniami rozmawiało

Radzę Ci najeść się przed pobraniem, bo później możesz zasłabnąć
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:33   #3140
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

masz psa zaczepno obronnego
hop do przodu innymi słowy xD

a kota jak już bedziesz miala to pokochasz
tż też nie przepadał za kotami i kiedys mowil ze nie chce kota, ale jakos ostatnio ciagle mi mowi ze bedziemy mieli kotaa, ze Frytka taki słodziak (jak śpi xD).

iguanę ?

na niektorych uczelniach i kierunkach mozna zdac JAKIKOLWIEK przedmiot dodatkowy na pozimie podstawowym

wczoraj mi nie zacytowalo, ale ja dobrze widziałam, że napisałas Warszawa

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

na sggw mają też dużo kierunków

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

kiedyś będę miała zwierzyniec w domu kota, psa i jaszczurę
no iguanę, to taki jaszczur podobny do legwana, ale mniejszy dużo.
legwany mi się też podobają, ale są cholernie wieeeeeelkie.
ale chciałabym bardzo jednak gekona.
był jeden u mnie w zoologicznym,ale był tam 8 miesięcy i był lekko wydziczały :/ wolałabym kupić od kogoś znajomego, kto się tym zajmuje i dba o te stwory, oswaja od samego początku.. bo później ciężko, potrafią nawet ugryźć ! :/

Marta, zobaczę jeszcze te sggw.
pewnie poskładam papiery.
Jakbym się dostała do Warszawy i do Gdańska, to najpewniej wybiorę Warszawę. Chociaż szkoda mi tego Morza

aż się mało nie udławiłam herbatą jak przeczytałam o tym, że się podnieciłaś

Cytat:

Co Ty o takiej porze jeszcze robiłaś?

Coś mi nie pocytowało więcej
Beata, no kryzys, kryzys, ludzie mniej jedzą, to chudną
Marta, niby trochę mi było szkoda , ale tak się przynajmniej w miarę wyspałam, wzięłam przed snem Gripex Noc i już mi trochę lepiej

aaaaa siedziałam sobie haha.

zaraz się okaże, że wszystkie w Warszawie wylądujemy
dziewczyny, ja chcę Was zobaczyć w świecie realnym normalnie

Marta, Beata Ci przekazała, że sylwester spędzasz z nami? haha.
bo robimy szturm na Warszawę

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
z tym, że jestem wypasiona chodziło pielęgniarkom, że mam wysoką hemoglobinę (czy co tam innego co one mierzą)
a takie były pewne, że nie oddam, bo jestem chuda i były pewne, że mam anemię.
Samo pobieranie nie bolało, bolało tylko ukłucie i wyjęcie igły
Ale pobieranie było miłe, patrzyłam jak szybko leci mi krew i wogóle miło mi sie z paniami rozmawiało

Radzę Ci najeść się przed pobraniem, bo później możesz zasłabnąć
nie można też dużo zjeść
trzeba być po lekkim, małym posiłku

Warren Buffet
Stary 2009-09-20, 11:35   #3141
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:

Boze miej w opiece wszystkie warszawskie sklepy miesne

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-09-20, 11:36   #3142
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

nie można też dużo zjeść
trzeba być po lekkim, małym posiłku
no, objadać się też nie można
wystarczy pożywne śniadanie
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:40   #3143
elajna888
Rozeznanie

Cytat:
kiedyś będę miała zwierzyniec w domu kota, psa i jaszczurę
no iguanę, to taki jaszczur podobny do legwana, ale mniejszy dużo.
legwany mi się też podobają, ale są cholernie wieeeeeelkie.
ale chciałabym bardzo jednak gekona.
był jeden u mnie w zoologicznym,ale był tam 8 miesięcy i był lekko wydziczały :/ wolałabym kupić od kogoś znajomego, kto się tym zajmuje i dba o te stwory, oswaja od samego początku.. bo później ciężko, potrafią nawet ugryźć ! :/

Marta, zobaczę jeszcze te sggw.
pewnie poskładam papiery.
Jakbym się dostała do Warszawy i do Gdańska, to najpewniej wybiorę Warszawę. Chociaż szkoda mi tego Morza

ja tam zawsze chciałam mieć jakaś jaszczurkę i osa, ni9estety narazie nie moge sobie na to pozwolić. Jedyne zwierzątka jakie miałam to złota rybka i chomik

Kiedys bardzo chciałam wyjechać do Gdańska-na drugi koniec Polski, jednak wydaje mi się, że jednak troche za daleko. A Warszawka wiadomo-wielkie miasto, też ciagnie
To jak już wszystkie wylądują w Warszawie to nie będzie nic na preszkodzie, żeby zobaczyć się w realu
Stary 2009-09-20, 11:46   #3144
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Boze miej w opiece wszystkie warszawskie sklepy miesne
zrobimy oficjalny zlot maturzystek 2010, akcja pod kryptonimem : Kabanoski i Przyjaciele

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
ja tam zawsze chciałam mieć jakaś jaszczurkę i osa, ni9estety narazie nie moge sobie na to pozwolić. Jedyne zwierzątka jakie miałam to złota rybka i chomik

Kiedys bardzo chciałam wyjechać do Gdańska-na drugi koniec Polski, jednak wydaje mi się, że jednak troche za daleko. A Warszawka wiadomo-wielkie miasto, też ciagnie
To jak już wszystkie wylądują w Warszawie to nie będzie nic na preszkodzie, żeby zobaczyć się w realu

ja tak samo
pójdę na studia to sobie kupię jaszczurkę

patrzcie dziewczyny na to : >>>hahahahahhaha<<<

przeglądałam plotek.pl bo mi się otworzyło jak gdzieś na reklamę kliknęłam i na dole była reklama serwisu randkowego, to sobie przeglądam ludzi i trafiłam na sympatycznego Henia, lat 33.
normalnie ze zdjęcia sapałam chyba z 5 minut, a z opisu kolejne 15

muzyka : dysko polo

Warren Buffet
Stary 2009-09-20, 11:46   #3145
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

To może zrezygnuję z bio i pójdę na politechnikę ? xD

Cytat:
no taką okazję przegapili!

No nie ?!
Justyna, jak mogłaś?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-20, 11:46   #3146
GracjaR
Raczkowanie

Hej! Nie moge znalezć nigdzie takiego forum, gdzie ktoś by mi pomogł zrobić zadanie z matematyki. Może ktoś tu mi pomoże albo poda chociaż link do stronki gdzie znalazłabym odpowiedz na takie pytanie...

Po czym poznać, że dana liczba ma rozwinięcie dziesiętne okresowe czy skończone???
Prosze o szybką odpowiedz
GracjaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:51   #3147
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba przekazywałam

"lubie szystkie filmy komediowe"

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-20, 11:58   #3148
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo
pójdę na studia to sobie kupię jaszczurkę
Bedziesz miala dla niej wystarczajaco duzo czasu? Pytam, bo ja to tylko na ssakach sie znam
Cytat:
Ach! No almost moj ideal! Almost bo dysko z pola, nie czyta ksiazek bo ich nie lubi, pewnie jedynie ksiazke telefoniczna czytal, a poza tym ta bryka nie w moim stylu... Wole jednak biale ciezarowki...

Ide... spedzac ten dzien w miare konstruktywnie... w miare... przy garach po prostu

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-09-20, 12:02   #3149
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GracjaR Pokaż wiadomość
Hej! Nie moge znalezć nigdzie takiego forum, gdzie ktoś by mi pomogł zrobić zadanie z matematyki. Może ktoś tu mi pomoże albo poda chociaż link do stronki gdzie znalazłabym odpowiedz na takie pytanie...

Po czym poznać, że dana liczba ma rozwinięcie dziesiętne okresowe czy skończone???
Prosze o szybką odpowiedz

http://www.matematyka.elk.pl/rozwini...ziesietne.html

http://pl.wikibooks.org/wiki/Matemat...jego_podzbiory

http://www.math.edu.pl/rozwiniecie-dziesietne

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Bedziesz miala dla niej wystarczajaco duzo czasu? Pytam, bo ja to tylko na ssakach sie znam
Ach! No almost moj ideal! Almost bo dysko z pola, nie czyta ksiazek bo ich nie lubi, pewnie jedynie ksiazke telefoniczna czytal, a poza tym ta bryka nie w moim stylu... Wole jednak biale ciezarowki...

Ide... spedzac ten dzien w miare konstruktywnie... w miare... przy garach po prostu
jaszczura może nie jeść nawet przez miesiac czasu, więc..
a 15 minut dziennie na pogłaskanie i wzięcie na łapki znajdę

edit: a ten dres .... i COŚ w lewej nogawce
edit 2: zapomniałaby... sandały i skarpety... moje najukochańsze połączenie w stylizacji męskiej.

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2009-09-20 o 12:05
Stary 2009-09-20, 12:03   #3150
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

haha, niezły rozrabiaka pewnie z niego wyrośnie
ale już wie, gdzie sikać ?
pewnie tak. Ale jak słodkoo zasypia i tak fajnie mruczy Umie korzystać z kuwety, tylko trzeba go tam sadzać.

Cytat:

booski "dysko polo" wymiata.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości