|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)
Ja z kolei zawsze marzyłam o bliźniaczce. Chciałam na niej testować różne fryzury itp. hehe
Edytowane przez conslusion Czas edycji: 2009-09-19 o 23:49 Powód: ;) |
|
|
|
#152 |
|
Konto usunięte
|
Jestem padnięta! TŻ dopiero pojechał...
Nadrobiłam zaległości tutaj,ale już nie chce mi się odpisywać każdej z osobna. Napiszę tylko DOBRANOC i zmykam do wyrka . Buziakuje !
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. przyszlam sie przywitać nim wyjedziemy. jestem troche nie wyspana. na dodatek dzisiaj okres Dostalam i jestem Zla z tego powodu. no ale to nie moze nam zepsuć wakacji. tylko obawiam sie ze bede dzisiaj bardzo marudna
pa! pa!
|
|
|
|
#154 |
|
Lena
|
czesc !
ja też już na nogach.... dziś w planach zwiedxzanie Krakowa! Trzeba tą moją psiapsiółę oswoić z nowym miejscem na swiecie. Teżet jeszcze w pracy, więc pozostaje nam samotne buszowanie po mieście! rodzeństwo- ja mam trzech braci. Jest fajnie, choć między nami różnica wieku. ale zony mają superowe, więc sie to jakoś rekonpensuje, że nie mam siostry.
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim w ten piękny niedzielny poranek
Ja właśnie piję poranną, czyli jedyną kawuchę i czekam na żelazko. Potem na Mszę św, a po obiedzie na rowery do wieczora Miłego dnia Zapewne wpadnę tu jeszcze w okolicach obiadu
|
#156 | ||
|
Raczkowanie
|
jeju troche mnie nie bylo a tu tyle nowych wpisow, teraz chyba wiekszosc czasu spedze czytajc rzeczy jakie sie pojawily jak mnie nie bylo
dzien dobry i udanej niedzieli choc przy takiej pogodzie na pewno bedzie udana![]() Cytat:
skad jestes ![]() Cytat:
ale jak bedzie 5-6 to tez bede juz zadowolona
Edytowane przez malenstfo Czas edycji: 2009-09-20 o 09:18 |
||
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
karolinusienka joanwi malenstfo witajcie
![]() niunia32 udanego wyjazdu!!! ![]() tylko się przywitam i lece do kościoła muszę jeszcze dzis odwołać korepetycje bo jade z moim tż zawieść tort dla jego chrześniaka do Zabrza juz sobie to wyobrażam ja za kierownica a tż godzinę będzie trzymać tort juz mu współczuje gdyby nie moj egzamin to pewnie bysmy zostali na kinder party ale przyjedziemy na imprezę dla dorosłych jak teściowie wrócą z wczasów.miłego dnia
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ranne ptaszki
![]() Ja sobie właśnie popijam kawusię, po porannym jeżdżeniu na rowerze (cale 15 minut hehe). Widzę, że jest rozmowa o rodzeństwie. ja mam brata starszego o 3 lata. Dogadujemy się hmm w sumie ok, choć kiedyś było lepiej. Potrafiliśmy przegadać pół nocy, a że teraz nie mieszkamy już razem, to widujemy się rzadziej. Dobrze, że pracujemy w jednym budynku, to nie zapomnę przynaj,mniej jak brat wygląda hehe. Buziaki
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki
.Praktycznie dopiero wstałam. Już po śniadanku i w ogóle. Teraz trzeba się do kościółka wyszykować i potem już z TŻ cały dzień . Wczoraj byliśmy na Oszukać Przeznaczenie 3D. Ale krwawe.... Bleh! Ale super efekty !Dobrego dnia Kochaniutkie .
|
|
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
bambusiek ja też się kłocę z mamą
isabele a ile taka przyjemność dla TŻ? ja mam w sumie bardzo dużo czasu ale zawsze zbieram jakieś fajne pomysły ![]() ma.ko TŻ też posmakowały te bagietki więc pewnie częściej będziemy je jesli. powiedział że są świetne na jakąś imprezkę bo nie są drogie i szybko mozna je przygotować Ja już na mszy byłam, po śniadanku jestem, po kłótni z mamą więc już może być tylko lepiej ![]() No a co do odchudzania to zamierzam się dodatkowo zapisać na fitness, naprawdę jak chodzę na fitness to potrafię torchę zrzucić a tak to ciężko się zebrać w domu ale nie powiem bo tak 2 razy w tygodniu ćwiczę na moim rowerku po 30 min. Może uda mi się dziś wyciągnąć moją przyjaciółkę na spotkanie bo jak nei to będę cały dzień siedziała w domku
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
My dopiero wstaliśmy Złapała go chyba grypa Lot szybowcem - załatwiałam bezpośrednio w Aeroklubie Krakowskim - koszt tylko 70zł Miłej niedzieli Wam życzę
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja już po śniadanku, a do kościółka pójdziemy po obiedzie.
nicola my robimy je zawsze na imprezy. Albo na kolacje we dwoje - czesto do bagietek sałatkę, lub koreczki. mniem pychotka Qrcze wiecie co, tak sobie czasami myślę, że chyba do naszego związku zaczyna sie wkradać rutyna. Ehh ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
|
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
ma.ko nie chce nic mówić,ale nie jesteś z tym problemem sama... My też już rutyniarze totalni
.
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry moje kochane !
ma.ko powiem Ci szczerze ze mi sie tak juz od dawna wydaje. Czasem mam wrażenie że kazdy dzien wyglada tak samo ehhbambusiek ależ ci zazdroszcze tych rowerów ja w krk nie mam a nie raz tak bym sobie pojeździła![]() nicolaaa o co ty sie tak kłócisz z ta mama swoją? oby ci sie udało umówić z przyjaciółka ![]() Wczoraj rozmawialam z moja mama i moja bratanica moze przyjdzie na świat juz pod koniec października a nie 13 listopada. Bratowa musi miec cesarke i bedzie miec ja 2 tygodnie przed terminem wiec pewnie ok 30 października juz jej zrobią A mój Michał coraz bardziej mnie przeraża ![]() . Byliśmy wczoraj w tesco i mowie mu zeby sobie kupił cukierki, które zreszta uwielbia (sprzedawali je na wagę) ja w tym czasie poszłam zobaczyc na cos innego patrze a Michał jest juz obok mnie A ja mu zawsze wtedy mowie ze ty tez taki byłes
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14336861]Cześć dziewczynki
.Praktycznie dopiero wstałam. Już po śniadanku i w ogóle. Teraz trzeba się do kościółka wyszykować i potem już z TŻ cały dzień . Wczoraj byliśmy na Oszukać Przeznaczenie 3D. Ale krwawe.... Bleh! Ale super efekty !Dobrego dnia Kochaniutkie .[/QUOTE]ehhh jak ja wam zazdroszcze tego spedzenia calej niedzieli ze swoimi Tż ja jeszcze 12 dni musze czkeac;(
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jestesmy z TŻ w Krk to zawsze tam zagladamy ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14336861]Cześć dziewczynki .Praktycznie dopiero wstałam. Już po śniadanku i w ogóle. Teraz trzeba się do kościółka wyszykować i potem już z TŻ cały dzień . Wczoraj byliśmy na Oszukać Przeznaczenie 3D. Ale krwawe.... Bleh! Ale super efekty !Dobrego dnia Kochaniutkie .[/QUOTE]tez na tym bylam ehhehe seans kolo polnocy sie zaczal, wiec tak na dobranoc sobie obejrzelismy i stwwierdzam, ze jedynka byla najloepsza![]() zmykam do Kosciolka
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak te zapiekanki na kazimierzu sa najlepsze ale zawsze jak tam jestem to sa straszne kolejki
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Lula177 chyba najwyższa pora załatwiać zespół, moi znajomi którzy zaczęli poszukiwania rok przed- już mają problem
ja też czasami czytam te łóżkowe wpadki (niektórym tylko współczuć Malenstfo witaj joanwi witaj karolinusienka oby TŻ Cię jakoś fajnie zaskoczył z tymi zaręczynami conslusion zdrowia życzę , nasi rodzice też oficjalnie się nie zapoznali jeszcze, nasze mamy tak czasami rozmawiają przypadkiem na mieście isabele fajny prezent, naprawdę! ma.ko a my jutro mamy 5 rocznicę, ale w sumie nie wiem co będziemy robić Co do odchudzania, nie wiem o co chodzi, mam chude ręce jak patyki i chude nogi, w miarę szczupły tyłek a brzuch za to ogromny, wystający i jeszcze "boczki" co za niesprawiedliwość Swoją siostrę lepiej lubię kiedy jest 460 km na tych swoich studiach ![]() pogoda znowu u nas przepiękna, ale póki co jakaś zamulona jeszcze siedzę |
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
hecate5 ehhh, ja to się kłocić nie chcę ale ona conajmniej raz w miesiącu przychodzi i kłóci się o to samo. mówi że ja zła jestem i wogóle. no w każdym bądź razie słyszę od niej złe rzeczy a wolałabym usłyszeć że dumna jest ze mnie. ale jakoś sobie trzeba radzić. ja pewnie też bez winy nie jestem ale już mam dośc.
a poza tym ja też nie przepadam za wrzaskami dzieci, jakoś wtedy strasznie mnie deenrwują ![]() ma.ko chyba też tak zacznę robić bo naprawdę pychota ![]() my z TŻ też rutyniarze ale czasem robimy sobie odskocznie jak idziemy na sushi albo do kina - taka namiastka randek
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
honolinka, hecate ale mnie to przeraża.
lula wiem, że na pewno Ci cięzko, ale gowa do góry. Szybko zleci i Ty też będziesz w ramionach ukochanego. :glaszcze: T'ai a ja mam nogi w miarę (tylko ten cellulit), ale za to mega boczki i zero pupy Lece się robić na bóstwo hehe ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Hehe, nicola my żadko chodzimy na "randki". Albo brakuje czasu, albo się nie chce, albo wolimy leżeć i oglądać tv. A mi brakuje tego, jak było na początku. Ale cóż, każdy czas ma swoje plusy i minusy.
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko no mnie na szczęście problem pomarańczowej skórki jeszcze nie dotknął
![]() ma.ko, nicolaaa randki...z tym też już nie jest jak kiedyś, ale staramy się wychodzić na kolacje, na piwko lub odwiedzamy rodzinkę albo znajomych mówiłam kiedyś że nie mieszkamy razem więc dla nas najlepsze randki są jak moi rodzice albo jego mama gdzieś pojedzie i mamy wolną chatę ale denerwuje mnie czasami to, że siedzimy sobie, jest fajnie itd a tu trzeba podnieść tyłek o tej 23 i iść do swojego domu ![]() no i też wyznajemy zasadę że każde z nas ma również swoich znajomych i ja wychodzę na tzw babskie pogaduchy a on na męskie wieczorki |
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
nicolaaa to rzeczywiscie troche kicha z ta mama. Moja jest daleko wiec sie nie kłócimy. W sumie jak przyjezdzam do domu to traktuje mnie jak goscia i nic nie pozwala nawet robić
![]() ma.ko u nas jest podobnie. Mieszkamy razem wiec ciezko nam sie gdzies wybrac bo albo sie nie chce albo mozna w domu film obejrzec na kompie ( wiec po co do kina
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai szczęściara hehe. Ale ja uparcie walczę z pomarańczą hehe.
hecate my nie mieskzamy razem i nie chce sie wychodzć. W sumie jak u mnie albo u Tż jest wolna chata, to jest fajnie Ale nie zdarza się to za często. U nas w mieście nawet nie ma gdzie pójść. mieliśmy dzisiaj jechać na obiad, ale w knajpie było wesele i sa poprawiny, więc zostaje nam obiad w domu i lody na mieście ehh. I tak uczcimy nasz 6 rocznice Do wypłatyjescze tydzien, więc nie wypuszczamy się na Wrocław, to dopiero po wypłacie niestety.
|
|
#174 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
swoją drogą taka bagietka-pychota ![]() Cytat:
ja w sumie nie wiem ile za zespoł płacimy bo mo Tomas załatwiał sprawdzony jakieś i mamy jeż rezerwację u nich ale jeszcze nie mamy umowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i fajnie ze nie tak drogo ja bym chciala taki prezent dostac ![]() Dużo zdrowia Łukaszowi życze ![]() Niunia32 udanego weekendu ![]() Cytat:
ale juz jest dobrze chciaz nie powiedzialambym ze sie przyjaznimy... ale i tak co brat to brat ![]() Cytat:
gorzej jakby sie role odwrocily ![]() EDIT: Napisałam sobie wczesniej wiadomość ale mi się nie wysłała a jak mi się udało wysłać to okazuje się że już tyle postów napisałyście :d Nicolaaa ja też mam takie praoblemy z mama:/ ale i tak jest już lepiej... wie że po ślubie się wyprowadzam się stara się mnie nie atakować ![]() A co do randek to myśmy jeszcze niedawno często wychodzili ale ostatnio ja nie chce bo chciałabym żebyśmy trochę pooszczędzali na remont i wesele...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-09-20 o 12:49 |
||||||||
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Olaaaaaaaaaaaboga
ile mam zaległości![]() Ja jestem dalej w trakcie remontu, więc ciężko za wami nadążyć, bo mogę was czytać tylko u Dawida Gratuluję nam 2 części![]() Będę was po troszku podczytywać, ale nie wiem czy zdołam wszystko nadrobić 3majcie się gaduły
|
|
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warte sa tego czekania nam sie zawsze udaje, ze jest moze jedna badz dwie osoby w kolejce hmmmm musze TŻta wyciagnac na wycieczke do Krk, pod pretekstem odwiedzenia kuzynki hehehe ![]() oj pomysly to ma niezle nigdy nic nie wiem i pozniej jest wielkie na mojej buzi wiec z zareczynami podobnie bedzie tylko jestem ciekawa kiedy zebym mu nie wyskoczyla w dresach i w brudnych wlosach i w jakiejs domowej bluzce-mega seksownie ![]() mojej przyjaciolce jej TŻ oświadczył się jak ona wychodzila z lazienki po kapieli w szlafroku i w reczniku na glowie troszke zaskoczona byla bo nie wiedziala, ze on przyjedzie do niej na swieta, bo mial pracowacCytat:
milo sobie polezec poogladac wspolnie tv jest milo byc tak wtulonym a tu pozna godzina i trzeba wracac do domu ehhh juz doczekac sie nie moge kiedy ze soba zamieszkamy.co do tej rutyny to u mnie tez czasami sie wkrada, ale zawsze ktoras strona cos zaproponuje i sie wychodzi, nawet na spacer na poczatku to sie codziennie laziolo godzinami po miescie, a teraz tylko do domu i do domu TŻ pracuje wiec po pracy przychodzi do mnie i jest zmeczony, ze n ajlepiej dla niego by bylo, gdyby poszedl spac. ja to nawet nie mam sumienia gdzies gio wyciagac po jego robocie, wiec siedzimy w domu i ogladamy tv, albo obgadujemy po cichu sprawy weselne ew jak rodzicow nie ma w domu to....(cenzura ) hehehhe ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
my sie nie znamy jeszcze Karola jestem ![]() powiem Ci , ze ja nawet pierwszej czesci nie przeczytalam, bo chyba bym siedziala dniami i nocami czytajac tamta czesc dlatego jestem od drugiej i mam nadzieje, ze w kolejnych tezbede az do 2011
|
|||
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ![]() grunia27 - Witaj ładna sala i pomysłowe zdjęcia ma ten fotograf My jeszcze nie mamy podpisanej umowy z foto ale wstępne ustalenia to ceny w granicach 1200zł, tylko nie pamiętam co ten pakiet zawiera, chociaż jak będzie drożej to nie będę płakać, bo zdjęcia to piękna pamiątka i nie warto na nich oszczędzać ... Dzięki za linka do diety, może kiedyś skorzystam, bo kilka kg przydałoby się zrzucić W związku z tym mam pytanko: Czy w I fazie można pić wody mineralne smakowe oraz co z pieczywem: może być razowe albo wasa ?conslusion - u nas wiedzą rodzice, dziadkowie, chrzestni, niektóre ciocie i kilku znajomych i kuzynka, która też niedawno się zaręczyła, reszta dowie się w swoim czasie ![]() Electra85 - a masz jeszcze jakiś egzamin ? ![]() honolinka - ![]() T'ai - gratuluję wytrwałości w przeczytaniu całego wątku ![]() XxXJuSstiii, tinussia90 - Co słychać ? niunia32 - udanego wypadu do Krynicy ![]() bruneteczka01 - miłych szaleństw na weselu ![]() MiciaKicia - my też byliśmy dziś/wczoraj w Krakowie ![]() ivona84 - udanego weekendu ![]() karolinusienka, malenstfo - Witajcie ![]() nicolaaa - takie bagietki są pyszne , zazwyczaj kupuję gotowe w tesco i potem tylko w piekarni podgrzać i gotowe ![]() joanwi - za 1-dniowe wesele i 3os. zespół płacimy 2700zł ![]() bambusiek - , jest już lepiej ?isbele - super pomysł na prezent i dobrze, że niespodzianka się udała A ja wciąż nie mam pomysłu na prezent dla Piotrka a jego urodziny już za tydzień ![]() --- Uff nadrobiłam wszystko od początku więc wylądowaliśmy w klubie "ręce i nogi" Zaraz biorę się za jakieś śniadanie i zobaczymy co dalej. A jak dobrze pójdzie to jutro na wieczór moja familia będzie już w domu ... PS. Do ślubu pozostał: Rok i 11 miesięcy ![]() Miłego popołudnia
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-09-20 o 13:15 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Stysik aaa bagietka bardzo posmakowała TŻ więc pewnie częściej będziemy je zajadać
![]() szkoda że się dziś nie widzę z TŻ bo musi jakieś laborki przygotować ale cóż niby mogłam przyjechać do niego ale i tak byśmy czasu ze sobą nie spędzili tylko w dwóch osobnych pokojach więc się nie opłacało a znając mnie to bym mu przeszkadzała ![]() a twoja mama też miala tak czesto do ciebie pretensje o nic? ja nie rozumiem tego. utwierdza mnie że jestem zła i beznadziejna i żadnej pochwały. no i te kłotnie mnie męczą ale chyba już się nauczyłam to olewać. A do przyjaciólki nie chce mi się jechać. miałyśmy sie spotkac we 3 ale jedna nie odpowiada. i zadzwonila do mnie ze jak we 3 to mozemy sie spotkac w centrum a jak jej nie bedzie to ja moge do niej pojechac bo ona maluje mieszkanie bo wlasnie sie wprowadza, wiec czuje sie troche olana ze jak tylko ze mna ma sie spotkac to ja mam przyjechac do niej gdzie trwa remont posiedze i poczytam gazetke
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pisałam na poprzednim wątku że my zaręczyliśmy się na Śnieżce a że akurat wtedy było dość zimno więc idąc pod górę zakładałam na siebie wszystko co miałam w plecaku- okropne spodnie dresowe, bluzę od innego dresu, kurtkę przeciwdeszczową do kolan (to akurat Piotrek mi ją dał w takim oto stroju zostałam zaskoczona słowami: "Moniu czy zechcesz być moją żoną?"
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie sie pochwale co i jak, jak juz bede po ja na poczatku naszych rozmów powiedziałam TŻtowi, ze w tym roku to ja nie chce zareczyn, bo w zeszlym roku zerwalam takowe i chcialam rok odpoczac od stanu narzeczonej ale juz zmienilam zdanie chcialabym do takiego stanu ponownie wrocic heheh zobaczymy co TŻ wymysli jak mu powiedzialam, ze nei chce w tym roku to troche sie zasmucil, i do tego jeszcze palnelam, ze nie chce w swieta bo to takie powszechne i w ogole... i tez sie zasmucil, chyba popsulam mu jakies plany ale pozniej, ze chodzi mi o to, ze nie chcialabym na kolacji wigilijnej i takie tam .... hehhe ![]() ps. mój TŻ też ma na imię Piotrek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

!
Zapewne wpadnę tu jeszcze w okolicach obiadu

Złapała go chyba grypa

.
ehh

Perfect Housewife 
ale cóż niby mogłam przyjechać do niego ale i tak byśmy czasu ze sobą nie spędzili tylko w dwóch osobnych pokojach więc się nie opłacało a znając mnie to bym mu przeszkadzała