![]() |
#2941 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
+ Gdy uszkodzeniu ulega cos, na czym nam zależy, nie możemy oderwać oczu – ani myśli – od szczeliny, pęknięcia, rany.
Pierwsza głęboka rysa na nowym samochodzie, pierwsze kłamstwo, na którym łapiemy nowego kochanka, dziura po brakującej czarnej kostce. Wiedzieliśmy, ze to się kiedyś stanie, ale łudziliśmy się nadzieja, ze może jednak nie. Czasem to uszkodzenie można naprawić. Ale nawet wtedy rzeczy nie odzyskają dawnego blasku czy proporcji. Nigdy.
#2942 |
Zakorzenienie
|
prawdopodobnie, to zbyt banalne żeby tak bez problematycznie o tym myśleć. i niebo jakieś bardziej błękitne. bezpodstawne myśli o tym, kogo tak naprawdę kochasz.
#2943 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
kupiła kolejny czarny golf. na kolejny dzień bez niego. nie cofnę się przed niczym , by dostać to czego pragnę. jak trzeba to i ukradnę. część mnie umarła wraz z niespełnionymi pragnieniami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
<3 Cytat:
![]() Rok temu staliśmy na plaży, a ja mówiłem ci, jak bardzo cię kocham i że zawsze będę się tobą opiekował. Tamtego dnia nikt nie wierzył, że to się uda. Ale myślę, że wtedy nikt nie rozumiał miłości, jaką cię darzę, bo jeśli by ją rozumieli, nigdy nie wątpiliby w nas. Więc pragnę poślubić cię jeszcze raz przed wszystkimi tu obecnymi. Bo dziś, kiedy patrzę w twoje oczy, moja miłość ciągle rośnie. Nigdy nie była silniejsza niż teraz i nigdy się nie zachwieje. Ślubuję ci dzisiaj kochać cię zawsze i na wieki.
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
'Gwiazdy świecą po to by każdy mógł odnaleźć swoją'
- Tu jest lód . - No jest .. - Posypac mi to solą jutro ! - Jasne - Albo lepiej weź łopate i skuj .. Kłamstwa nie są tak dobrze zakorzenione w naszym umyśle jak prawda. 'Z pszczołami nigdy nic nie wiadomo.' Kiedy jesteś obok mnie, świat nie znaczy nic, jak na wietrze słaby liść - nie mam siły... ... Dziewczynki .! Hmm , Jutro wyjeżdzam ![]() ![]() ![]() Exstremalna, GuzikixD, Primadonna = Uwielbiam i wielbic będę ponad wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() __________________ `nie wiedziałam, że tak szybko coś między nami pęknie.. `niepotrzebne kłótnie, żałuję każdej Twojej łzy. `nigdy nie chciałam zobaczyć Cię smutnego. myślałam, że chcesz tego samego dla mnie.. `najbardziej boli to, że tak szybko ktoś inny zajął moje miejsce. `bez Ciebie muszę stanąć, bez Ciebie iść nie mogę! `-chciałam tylko żebyś mnie pokochał, rozumiesz?! TYLKO pokochał! czy to tak dużo?! - przepraszam, ale to za dużo.. - ... ![]()
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-09-20 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Raczkowanie
|
Przyszywany luz na siłę.
Nie należysz do gry, bo tą samą chusteczką wycierasz du.pę i łzy. Chcę tu zostać i zawsze z Tobą być. Oczywiście, że w dzisiejszych czasach istnieją bajki. Tylko nie te w twardych i grubych oprawach. To, że my się spotkaliśmy, to jest tak, jakby spotkały się dwie kartki papieru, które się skleiły i teraz trudno będzie je rozdzielić bez ranienia... Dziś mówisz, że jest podły, ale myślisz o nim. Móc wyrzygać. Moją miłość do Ciebie. Kiedy byłam mała malowałam usta czerwoną szminką wkładałam szpilki maszerowałam ulicą Kiedy byłam mała żyłam dziecięcą wyobraźnią o garnku złota na końcu kolorowej tęczy i długich blond włosach - Kiedy byłam mała wtulona w koc śmiałam się i płakałam w ramię mamy ono zawsze było ciepłe i przyjazne T E R A Z stoję u progu dorosłości sięgam klamki a jednak czasem chciałabym włożyć szpilki pomaszerować ulicą i żyć wyobraźnią dziecka Jest wiele dróg by dojść do celu, tylko czemu mój biologiczny GPS wybiera te najtrudniejsze? Nie powrócą tamte chwile, w których ja i Ty, żyliśmy by razem być. -Grzmi? -Nie, to pękło moje serce. -Przepraszam, nie wiedziałem. -Nie szkodzi, on też nie wiedział. -Nadzieja umiera ostatnia. -To znaczy, że ja już nie żyję. -Jak to? -Bo moja nadzieja umarła, gdy go zobaczyłam z nią. ------------ Może komuś się coś spodoba. ; )) _________________________ ____ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ją mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
# W ogrodzie szept pierwszego miłosnego wyznania.
# Serce służy zawsze dobrą radą...niestety nie zawsze jest wysłuchane. # Nigdy nie oddalaj się od miłości, bowiem ona zaistnieje tam gdzieś bez ciebie...ale czy ty istniejesz bez niej ? # Miłość, czasem jest już z nami...choć tego nie wiemy, lekceważąc jej bliskość i oddanie, odwracając się do niej plecami, w poszukiwaniu innej... # Przystosowałam się do nowego ,,ja". Nie pamiętam kiedy przestałam być sobą. # Wróć do mnie. Nie chcę umrzeć z braku powietrza. # Użyła wszystkich możliwych przekleństw na niego by zrozumieć, że nadal go kocha.
#2949 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: tam gdzie prowadzi moje serce i duszy muzyka gra...
|
Cytat:
![]() świetne masz te opisy! ![]() 'Twoje koleżanki mają rację-jestem fajny' ![]() już nie brakuje mi powietrza.. miłość? to nie to gdy patrzycie na siebie, lecz miłość to patrzeć razem w tym samym kierunku... a potem żyli dłuuugo...ale osobno. bo dwie połowy razem znaczą idealny stan tylko mnie kochaj wydawało ci się, że jestem na każde Twoje zawołanie?? masz rację! wydawało ci się! już znam swoją wartość przy nim, to nie mam motylków w brzuchu...raczej F16 ![]() To wielka moc, która wypełnia serce me. czuje sie irie irie irie!!
![]() |
#2950 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kradnę te wyżeeej ;*** `i chodź byś upadł na kolana `;D wiem co znaczą łzy. życie kopie w dupę zbyt często za mocno. ze świadomością,że wolność drzemie gdzieś w żyłach. w życiu tak mało mamy czasu na miłość... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
one tree hill ![]() ![]() When you can't be with the one you love, will you stay with the one who loves you? - Kiedy nie możesz być z kimś kogo kochasz, czy zostaniesz z kimś kto ciebie kocha? .. krzyczałam, nie otwierając ust. to nasze zycie na osiedlach , nasze zycie opisane w rymach . to odpowiednie miejsce i czas na to by zmienic cos w nas.
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
chcę pozostać sobą, choć tak naprawdę nie wiem kim jestem.
niewiele masz dziś poza miłością widzisz... łatwo odfrunąć. trudniej się wraca.
#2953 | |
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() ![]() będę tęsknić, ale to już wiesz ![]() ____________ 1. Mogę się zmienić dla Ciebie, być taka jak zechcesz, zapomnieć o sobie skoro prawdziwej mnie nie chcesz.. 2. Tysiąc razy oddaję to, co trafiło się raz -.- 3. Wcale nie jestem taka jak wszystkie!! 4. Czasem śmieszy mnie, gdy mi tłumaczysz coś, co dawno wiem, wiem, doskonale wiem, że jestem całym Twoim Światem ;** 5. Mogę być zawsze piękna, taka bez humorów, jakiej nie miał nikt. 6. Wciąż w Ciebie jestem tak wpatrzona <3 7. Znowu przyszło mi płakać, za to, że chciałam się śmiać 8. Nigdy nie powiesz mi, że zaczynam Cię nudzić! 9. Powieki są po to żeby nie patrzeć, jak odchodzisz na zawsze.. 10. Znowu muszę udawać, uśmiech przemycić na twarz, że to nic, że to tylko taki stan, że ja tak mam.. 11. Byłeś zawsze za daleko siedząc obok mnie.. 12. Kiedy spotkasz mnie przypadkiem nie odwracaj się!
![]() |
#2954 | |
BAN stały
|
Cytat:
Don't do this to me .. My broken heart still loves you .. *** Dziewczynki , wybaczcie ale dopadł mnie brak weny .. Dodaję z nudów , po prostu ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________ rain spat in my face, thanks a lot mate. and I lost a tenner on the way thinking about it, did I spend it last night. /deszcz pada mi na twarz, wielkie dzięki koleżko.zgubiłam dziesięć funtów na drodze, myśląc o tym, czy nie wydałam ich zeszłej nocy./ cause I'm losing my mind and it's driving me up the wall. /bo tracę rozum, co doprowadza mnie do szału./ i wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three. /chciałabym, żebyś wiedział, że gdy proszę o dwie czekoladki to tak na prawdę chodzi mi o trzy./ you are the last thing on my mind before i go to sleep. <3 /jesteś ostatnią osobą, o której myślę, kiedy idę spać. /
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-09-20 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
tewa1259 - fajnie, że się spodobały. ; )
-------------------------------------- miałam kilka spraw do załatwienia, kilka miłości do zakończenia i kilka wspomnień do zapomnienia. powietrza brakuje tylko na początku, potem można bez niego żyć. zapominam o tobie. średnio skutecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
"Jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości...I jest mi tak cholernie smutno że muszę to komuś powiedzieć...To musi być ktoś obcy...Ktoś kto nie może mnie zranić"
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś <3
....a jego brak zamiast tak - on powiedział nie kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć
#2959 |
Zadomowienie
|
-Wiesz, od czasu kiedy się rozstaliśmy, zacząłem litrami pochłaniać budyń śmietankowy...
- Eee... a co mnie to obchodzi???? - Zrozum w końcu! To z tęsknoty za Twoimi ustami, pocałunkami... Było: :| Jest: ![]() Będzie ![]() ______ Macie może jakieś opisy o wszystkim i o niczym??? Takie ogólne ![]() ![]()
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-09-20 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Przyczajenie
|
hey dziewczynki
![]() Przyznam się czytam wasze opisy od dawna.. Bardzo dawna i nałogowo okradam zwłasza: BananowaBrazylijka, Guziki xD, absurdalnie, i wiele innych ![]() Sama często wymyślam opisy i jakieś teksty lub gdy któryś mi się bardzo spodoba zapisuje ![]() Mam nadzieję, że Wam się coś też spodoba: Zostaw mnie, nie kuś, nie mów, nie wołaj daj skołatanym myślom odpocząć już pora, oddaj choć moment nie widzisz że tonę?! Pozwól mi uschnąć, chcę wyrwać się koniec, nie chcę. Już o nie! Me oczy zmęczone, tętno zbyt szybkie, wysycham, płonę jak gąbka chłonę, choć nie chce, bo cierpię, boli mnie serce, łeb pęka, weź mnie. Oddycham Twoim powietrzem.. ![]() Kiedy przyjdą deszczowe dni, będę szła w stronę słońca.. Wschodzącego słońca ![]() "Makijaż jak zawsze, by ślady łez zatrzeć" (...)Żartuj Kochając ... Nie Kochaj dla żartu(...)[!] Myślami wciąż przy Tobi Stworzyć tęczę, namalować słońce, rozwinąć skrzydła i otworzyć bramy raju.. Gdzieś w każdym nas jest ślad dziecka ![]() Słodycz ma imię kwiatu - Drżą kuliste ogrody zatrzymane nad ziemią westchnienie odwraca głowę twarz wiatru przy sztachecie ścielą się nisko trawy oczekiwania pora przyjście zgasi zapachy przyjście otworzy kolory drzewa budują kopułę zielonego spokoju róża cię woła i tęskni za tobą zerwany motyl pęka nitka za nitką mija chwila za chwilą pąku zielona larwo rozchyl słodycz ma imię: róża wybuch - z wnętrza wychodzą chorążowie purpury szeregi nieprzeliczone trębacze zapachów na długich motylich trąbach obwołują spełnienie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=cherriies;14343927]cudowne ! pokłon składam w Twoją stronę niunia ;* są idealne .
Dziękuję ;* zostać pochwaloną przez Ciebie to wielki zaszczyt ;* ; )) ____________ Zgubiłam się. Szukając siebie. Dwa ciała jednym sercem przestały bić. Kiedyś zatęsknisz za mną, a ja Cię usłyszę w sercu. Wrócę... Myślałeś, że spotkasz kolejną naiwną, która Ci wszystko wybaczy!? I wiesz co Ci powiem! Nie myliłeś się. _________________ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ja mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Raczkowanie
|
lubiła tańczyć pełna radości tak
ciągle goniła wiatr spragniona życia wciąż zawsze gubiła coś.. i słuchałam głosu który chociaż na chwile zmieniał mój świat. Ja wciąż pamietam ten zapach co otulał mnie I choć nie chce się przyznać potrzebuje Cię I znów przywrócił mi wiare w dobry czas. I znów nauczył jak kochać mam. Błędnym szlakiem myśli złych, idę ja i idziesz Ty, wśród smutku, Szukac wczoraszego dnia, chcąc ratować co się da, bez skutku.
. Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze . www.photoblog.pl/ilovromance Edytowane przez Ilovromance Czas edycji: 2009-09-20 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niuunia , nie będziesz zła , jak podkradnę Ci tee ? ![]() ![]() Gdyby nie liczyć tego że jesteś zbyt blisko a jednak zbyt daleko .. Bo Nas łączy i dzieli miłość . Przesłodzone teksty typu ; siema księżniczko , nie chcesz wystąpić w mojej bajce , wsadź sobie w dupę . Jestem księżniczką , ale własnego życia i mam swoją osobistą bajkę . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
CUDOWNA! ![]() dziękuje. ![]() MutPet, oralia,cherriies- moje MEGA ![]() - Kochanie zostaniesz teraz z panią Zosią, a mamusia wróci niedługo, dobrze? - Dobrze mamusiu- mała dziewczynka pokiwała energicznie głową, w maleńkich dłoniach ściskając pluszowego misia.- A kupisz mi czekoladkę?- Uniosła na mamę swoje zielone oczka. - Oczywiście kochanie- kobieta uśmiechnęła się i pogłaskała córeczkę po czarnych loczkach. Mała istotka odwzajemniła gest, przytulając mocniej do swojego brzuszka mięciutką zabawkę. Kobieta pocałowała dziewczynkę w policzek, po czym starła ślad różowej szminki i wyszła, nie oglądając się za siebie. Mała istotka zeskoczyła z krzesła i pobiegła do swojego pokoju, by móc w spokoju pobawić się swoimi zabawkami.
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2009-09-20 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
BAN stały
|
Cytat:
To Ty jesteś mega skarbie ; *** i to bardziej mega niż ja ! ![]() ![]() Twój obraz trzymam ciągle pod powiekami .. Bo na złamane serce , polopiryna nie pomoże . - Masz w samochodzie apteczkę ? - Tak , a co się stało ? - Dobrze wyposażoną ? - Tak . - To zatrzymaj się ! * dziewczyna wybiega , otwiera bagażnik i chwyta apteczkę . - Czego dokładnie szukasz ? - Lekarstwa na złamane serce .. - Już go nie mam , sam połknąłem wszystkie tabletki po rozstaniu z dziewczyną ... Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-09-20 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
cherriies
cieszę się że Ci się podoba ;];* Niech dotyk warg W atłas zmieni świat Zmieni tak by na każdej z nowych gwiazd W tobie był ogień, niech płonie wciąż Wciąż ten sam
#2968 |
Zadomowienie
|
moje slonce.
![]() To paskudna sprawa być dorosłym. A karuzela nigdy nie przestaje się kręcić. Nie możesz wysiąść.. każdy papieros wypalony za twoje zdrowie karmelowe serce.
#2969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja? ;O dziękuję ;** _________________ Pozwolił bym się w nim zakochała... Teraz nie pozwolił mi odzyskać mojej cząstki serca. Skur.wysyn. Edytowane przez oralia Czas edycji: 2009-09-20 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
BAN stały
|
Przynieś ukojenie moim zmysłom .. <3 Nie widzisz że dla Ciebie robię wszystko ? Rozpal w moim sercu ten płomień .. ![]() KOCHAM <3 ![]() Gdy myślę o Tobie czuję że umarłam i jestem w niebie <3 Cytat:
Bo jak kiedyś chcę abyś do mnie mówił ; moja Ty najmniejsza mróweczko . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.