![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Nowe i Tylko Testowane. Zapraszam
witaj Kaprysko
![]() u mnie dokładki, zapraszam ![]()
![]() |
#63 |
JESTEM ONA
|
O- hello Lucy
![]() Przejrzę najprawdopodobniej jutro. Dziekuję za zaproszenie. ![]()
![]() |
#64 |
JESTEM ONA
|
Lucy
![]() Poza tym , co wcześniej z dokładki nic, niestety ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
*L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach, nr 101,16g 1x test
*Puma Flowing for woman woda toaletowa natural spray 75ml, nowa, pęknięty korek - przeszkadzac może tylko wizualnie, ponieważ trzyma się mocno i nie spada ![]() moze akurat cos u mnie znajdziesz ![]() ![]() ciuszki i dodatki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188&page=3 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=3 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
*Estee Lauder Pure Pops Brush-on Color Granny Apple Błyszczyk z pędzelkiem o smaku jabłkowym z delikatnymi drobinkami, 10 ml , 1x test przez wizażankę kartonik
cos u mnie?
![]() |
#67 | |
JESTEM ONA
|
Dziewczyny - odpowiem jutro po przejrzeniu wątków.
![]() Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
czekam poslusznie
![]()
![]() |
#69 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Dziękuję za zaproszenie, ale niestety nic nie wybrałam z twojego wątku . Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Króliczku ![]() Szczerze to nie wiem , co miałabym wybrac za ten błyszczyk ![]() ' Fajny ' był shimmer Dior`a, ale jego i nie ma i na pewno nie wymieniłabyś za powyższe. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
![]() ![]()
![]() |
#71 |
JESTEM ONA
|
Ale, ale...poszukuje też dobrego kremu pod oczy, fajnie gdyby był z firmy Dermedic ( choc go jeszcze nie miałam, ale mam inne kremy i jest OK ), inne propozycje tez mile widziane ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
JESTEM ONA
|
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() A masz może jeszcze jakis inny zapach ? Nie znam w ogole zapachów Oriflame. ( mozesz go opisac? ) ![]() P.S. Oprocz Flowing mam jeszcze inne zapachy poza wątkiem.
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-09-18 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Mam jeszcze Euphorie i Euphorie Blossom, ale to raczej za drogie perfumy w stosunku do Pumy.
moge podac link do opisu na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-lady-edt.html ja tez nie znam zapachow Oriflame, to jedyny jaki kupilam, niestety nie trafiony. Nie wiem jak jest z Puma, sugeruje sie tylko opisem na KWC. Lubie raczej delikatne zapachy. A jakie masz jeszcze zapachy poza watkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Zauwazyłaś , że Puma ma odpęknięty kawałek od nakrętki - mam ten kawałek , ale jest nowa, nieuzywana- upadła mi na podłogę ![]() Ewentualnie możemy dokonac wiekszej wymiany- poza watkiem mam m.in. Y.Rocher Yria edp w kartoniku tylko przetestowana 30 ml- ubytek ok 1-2 ml- moze znacznie mniej; E.Arden Splendor edp z 30ml jest ok 20-23ml; E.Arden 5th Avenue extract perfum w kartoniku 3,7 ml 1x test , Antonio Puig Barbie pink z 40 ml jest ok. 15-17ml; także Jil Sander Pure Intense w kartoniku 50 ml -testowana w ubytku ok. 1do 2 ml max. ![]() ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-09-19 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Data waznosci do marca 2012, poj. 50 ml.
Nie ma problemu jesli chodzi o nakretke Pumy ![]() jesli mi sie uda powachac Jil Sander to dam Ci znac, dopiero jutro bede miala okazje jesli ja znajde oczywiscie. Cenowo to raczej za Euphorie, tyle ze ona ma 30 ml a Jil 50 ....... Czy to sa te perfumy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6867,pure-edt.html Ja mam na wymiane tylko dwie Euphorie ( jedna to Blossom - kilka razy psiknieta). Fotki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365068 Jedna Wizazanka zastanawia sia nad ktoras z nich, takze w mysle, ze jutro dam Ci znac co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() A co do reszty zastanowimy się , ponieważ , jeśli chodzi o Pure Intense- bardzo lubię ten zapach - nie jest to wersja o którą pytasz- jest wersją nowszą , bodajże z 2008 roku, a moze nawet z 2009, jest bardzo trwała- zrobiłam do południa test na nadgarstkach- na jednym Pure Intense na drugim E. Blossom i w chwili obecnej Blossom juz nic nie czuje , natomiast Intense tak. ![]() Mam tez jeszcze troszkę zwykłej Euphorii i ta bardziej mi lezy , choc jest znacznie mocniejsza, ale tez i dłużej na mnie pachnie. Także gdybym brała pod uwage to raczej zwykłą Euphorię. Poza powyzszym pozostaje wtedy kwestia pojemności. Ale to zastanowimy sie później, gdy sprawdzisz zapach- bedziemy myślec co dalej- czy zostajemy przy wersji pierwotnej , czyli Puma za oriflame czy ... Zatem czekam na wieści ![]() ![]() edit: Ew. może wybrałabyś , ktores z zapachów wymienionych wyzej poza Intense. Np. Splendor E. Arden , to z jej najdroższych perfum- jaśminowe, bardzo trwałe plus inne jeszcze. Tak jak ja zdecydowałam się wymienic wieksza ilośc 75 ml na 50 ml- choc wcale Puma tansza nie jest ![]() No, ale decyzja nalezy do Ciebie Cambig ![]() ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-09-19 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Ok, to Puma za Oriflame.
![]() Co do reszty to sprawdze i pozostale zapachy wtedy mozemy negocjowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Cambig ![]() jutro sprawdzę ile kosztuje przesyłka do WBi jak długi czas idzie- tak by przesyłka opłacała się ( dlatego też lepiej robic większe wymiany) ![]() A odnosnie warunków- tylko takie jakie sa w regulaminie głownym, czyli: 1.przesyłka polecona 2.koperta bąbelkowa i dodatkowe zabezpieczenia w postaci folii bąbelkowej , w którą zawijamy flakoniki oraz wypełniamy kopertę - jakimiś ścinkami, gazetkami , czy czyms miękkim w celu zmniejszenia , a właściwie zniwelowania uszkodzenia, pęknięcia czy tez rozlania wody. Flaszkę trzeba dokłanie zabezpieczyc tym bardziej, że nie posiada kartonika i bedzie musiała przebyc bardzo długa drogę ![]() 3. poprosze Ciebie o wysyłkę jako pierwszą w zwiazku z brakiem przekupek- czy zgadzasz ? I to chyba tyle ![]() Na PW wymienimy się adresami ( ale to jutro) , gdy zorientuje się w cenie przesyłki- dobrze? A teraz czekam na Twoją decyzję w sprawie wiekszej wymiany. ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Jutro bede miala okazje byc w perfumerii i poszukam E.A. Splendor i Jil Sander, mysle ze ktoras wybiore.
Wtedy jedna z nich za zwykla Eophorie, zgadzasz sie? Co do warunkow wysylki - mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Program liftingujący
![]() A apaszka jest miękka ? ![]() ![]()
![]() |
#89 |
BAN stały
|
*Y. Rocher Maseczka nawilżająca z sokiem z winogron , 50 ml , użyta 1x, nienapełniona do końca
*Y. Rocher Serum Vegetal Corrective Intervention Krem poprawiajacy gęstośc skóry- przeciwzmarszczkowy, 50 ml nowy , zafoliowany * balsam dla jasnej karnacji Dove ok. 60- 70% z 250 ml *Chanel No 5 ok.2/3 poj. z 5 ml w atomizerze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Wachalam dzis E. Arden Splendor i 5th Avenue i nie boli mnie po nich glowa a to juz duzy plus
![]() Nie znalazlam Jil Sander ale chyba zaryzykuje, jesli zgadzasz sie na zamiane Euphorii (zwyklej ) na Jil to dla mnie bedzie super. Daj znac co o tym myslisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.