|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14345772]ale bedzie lans UKW ale to w najgorszym wypadku pewnie ze bysmy sie spotkaly ![]() [/QUOTE] no no rozumiem. lecę się spakować, wykąpać, poczytać i czekam na Kości. paaaaa Schaboszczaki ![]()
|
|
#3182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14346212]uczyłam sie , a jak
nawet dlugo jak na niedziele plan mam powieszony przy biurku , a Ty swoj zrobilas [/QUOTE]![]() ![]() szczerze to nie lubie planowac, bo potem nic z tego nie wychodzi ale pouczyłam sie matmy, teraz ide sie umyc, potem poucze sie matmy ( ), potem franca i angla...kopnij mnie w dupe jak sie okaze ze dzis tego nie zrobiłam
|
|
|
|
#3184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
napisałam sobie w jakich godzinach bede sie uczyła, ale w praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie brawo za matme ja wieczorem nie lubie sie uczyc , jakos mi nie 'wchodzi' do glowy i mysle o spaniu dobra kopne jak sie okaze ze nie zrobiłas tego ;d tez juz bede uciekała , do jutra dziewczyny
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-20 o 20:15 |
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duże cycki, mała du.pa No może nie jest mikroskopijnych rozmiarów, ale duża też nie jest xDChodziło mi o Kociaczki z mojej szkoły, Pierwszaki ![]() Ale współczuję Ci tego angielskiego ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14347071]napisałam sobie w jakich godzinach bede sie uczyła, ale w praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie Jesteś moim guru
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14347071]a uczyłam sie łacznie prawie 3 h z historii
napisałam sobie w jakich godzinach bede sie uczyła, ale w praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie brawo za matme ja wieczorem nie lubie sie uczyc , jakos mi nie 'wchodzi' do glowy i mysle o spaniu dobra kopne jak sie okaze ze nie zrobiłas tego ;d tez juz bede uciekała , do jutra dziewczyny [/QUOTE]ooo, 3 godz, no to brawko ![]() haha, napisz nam tu w jakich to Cie przypilnuje ![]() mi nawet jak sobie robie plan taki w glowie to nic z tego nie wychodzi. ech. w praniu jakos tak sie wszystko zmienia... no, chyba ze jest juz dzien przed klasowka/kartkowka i mam cisnienie, to wteddy wszystko idzie z planem, z tym, ze zawsze jakies 2 godziny dluzej sie okazuje ![]() ja wole po poludniu, wieczorem wieczorem tez nie lubie, tylko ze dla mnie wieczorem to jest gdzies tak 22 ![]() do tej godziny jeszcze ogarne cos, a potem to juz tylko lozko mi w głowie. w sumie to juz mozesz mnie kopac, haha. bo juz wiem ze nie zrobie. wzielam zato dluga kapiel i wypralam staniki ( idź, do jutra |
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------- Weźcie mnie wygońcie, bo mam historię do nauczenia się, ale nie mam motywacji
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie mało i cały czas to odkładam, odkładam, aż w końcu wyjdzie, że spędzę nad historią 10 minut
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przeciez trzeba uprac czasem! takim sposobem to moglabym i siebie nie myc, tylko wietrzyc czy trzepac o wanne ![]() hm, ale teraz do pralki wrzucilam ![]() to idź teraz i sie połucz troche! mi zawsze hist dlugo wchodzi do glowy >< |
|
|
|
|
#3191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Taka wykończona jestem, że nie mam siły nadrabiać.. Cały weekend na głupiej promocji spędziłam |
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie łuczę się, bo gadam z wiadomo kim na gg I znowu jestem w kropce ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Spierniczam do historii xD A nie mówiłam, że mi wyjdzie z 10 minut nauki ? Przed chwilą mama do mnie: M: Dlaczego jeszcze nie idziesz jak masz na ósmą? Ja: Idę jeszcze. I Martyna się ze mnie brechta ![]() ---------- Dobranoc, Żbiki
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idź Ty. heh, a mi 10 minut matmy ![]() ale mialam wazniejsze rzeczy na glowie, o. napisz do mnie jutro jak bedziesz na gg kropko Ty
|
|
|
|
|
#3194 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak jest dziewczyna 190cm i waży 60kg to w życiu jej nie pozwolą oddać krwi. To chodzi o to żeby waga byla odpowiednia do wzrostu - żeby nie było niedowagi. Ja byłam oddawać krew w maju, z kumplem - on, przyszły lekarz, juz teraz ma praktyki w szpitalu przez cale wakacje, opowiada mi przez dwa miesiace ze musimy isc oddac krew, ze zrobimy cos dobrego, ze on na to juz rok czeka (musial skonczyc 18lat)... a tu sie okazuje ze biedok krwi nie moze oddac bo mial niedowage. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi
wybaczcie, przeczytałam Was, ale już nie pocytuję...Czemu Tż jak ma zły humor, to musi zrobić wszystko, żeby i mi ten humor zepsuć
|
|
|
|
#3196 | |||
|
Konto usunięte
|
![]() musze narzucic sobie samodyscypline bo inaczej nie bede robiła nic i sie rozleniwie ![]() Cytat:
u mnie pewnie tez tak bedzie , ale warto sprobowac , choc raz trzymac sie jakies zasad a ja juz o 21 w łozku przewaznie leze to nic ze dopiero o 22 zasypiam ![]() a o tych stanikach to pamietam dostaniesz lanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() -------- dzien dobryyyyy ![]() humor mam dzisiaj fajny, to nic ze przed poludniem mam wizyte u dentysty ![]() a do szkoly mam na 9 i ide tylko na pierwsza i ostatnia lekcje bo na ostatniej jest ten spr z histy takze musze isc. w ogole zapomnialam Wam napisac ze wczoraj sniło mi sie ze moim mezem był Arab , mialam na imie Serena czy jakos tak ogolnie pokrecony sen i niewiem czmu akurat sniłam o tym Milego Dnia Dziuniee
|
|||
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() faceci... ---- dzień dobry Dziunie ;* wstałam, pobiegałam, zjadłam śniadanie... iiii.. hej ho, hej ho.. do szkółki by się szło <333 nie mam pracy domowej z matmy, z angola też nie mam.. jak milo ![]() referat z PP przed chwilą drukowałam.. ![]() ogólnie jest wypas. chyba trzeba brać się za naukę od DZISIAJ. miłego dnia Piżmaki Moje ;***
|
|
#3198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Gupiki
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___ Ja dziś nie idę do szkoły, bo idę na to oddawanie krwi. A mam tylko 5 lekcji, więc sobie odpuściłam. ![]() Miłego, Dziuńki.;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
|
|
|
#3199 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_______________ Ja w tym roku naprawdę lubię poniedziałki ![]() Po dwóch historiach today czuje się zmasakrowana, ale przynajmniej reszta tygodnia minie bez myśli, że najgorsze 45min mojego życia przede mną :} Marta, Martyna, Karolina - kartki wysłane A jaka miła pani na poczcie była ![]() Btw. Dziś przyszła kartka prosto z Kętrzyna A jaka 'safari' ;O Z przodu dzieciaczek w kombinezoniku w panterkę, a znaczek na drugiej stronie z zebrami Że tak modnie! Później wkleję skan kartki, jeśli Pani-nadawczyni pozwoli ![]() Dzisiejsza fizyka. Psorka: Zapiszcie sobie temat, "zjawisko interferencji". No to może ktoś do odpowiedzi... (90% głowa w dół, 10% stanowią Ci, którzy o oceny się pozabijają) No to może Michał (tak, jeden z 10%). -Michał, omów nam zjawisko interferencji (psorka zwyczaje się pomyliła, miała być dyfrakcja) Michał: Pani profesor, tego jeszcze nie było, ale o interferencji też mogę powiedzieć! Miłego dnia Robaczki ;** |
|||
|
|
|
#3200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry Paszteciki
![]() Cytat:
![]() Tylko czekajcie aż prawko zdam. ![]() Cytat:
![]() Tż Justyny ------> Cytat:
A ja zapomniałam na pocztę iść dziś :ekk: Miałam jazdy ![]() Dobrze mi się śmiga, ciekawe jak egzamin pójdzie
|
|||
|
|
|
#3201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co Ci zrobił biedakuu? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14351577] u mnie pewnie tez tak bedzie, ale warto sprobowac , choc raz trzymac sie jakies zasad a ja juz o 21 w łozku przewaznie leze to nic ze dopiero o 22 zasypiam a o tych stanikach to pamietam dostaniesz lanie na dzien dobry ze sie nie uczyłas wczoraj w ogole zapomnialam Wam napisac ze wczoraj sniło mi sie ze moim mezem był Arab , mialam na imie Serena czy jakos tak i chcialam od niego uciec ale byłam w innym panstwie , pozniej okazało sie ze jestem w swojej wiosce i uciekam przed nim a dalej nie pamietam ogolnie pokrecony sen i niewiem czmu akurat sniłam o tym [/QUOTE] ja leze czasem i wcześniej ale uczę się w łóżku zawsze i tak, bo ze względu na kręgoslup nie jestem w stanie tyle siedziec ![]() no nie uczylam wczoraj i ani jutro nie mam franca, ani dzis matmy nie bylo haha, co za sen ![]() Cytat:
xDa z tą fizyką to nieźle. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- musi dobrze. a jak nie to trudno!wazne ze dobrze Ci sie smiga. bede kciukać |
||
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
Jak tu całym wizażem kciuki będziemy trzymać to niby jak ma pójść?
^^ Jabłuszko, co racja to racja:P Nigdy nie zapomnę jak przyszłam do szkoły przed pierwszym sprawdzianem z bio z wirusów xd Dzień wcześniej trochę poczytałam, ait idę ![]() Przychodzę do szkoły i słyszę tylko po klasie: -Ile się uczyłaś? -4 godziny -Tylko?! Edytowane przez ladyanx Czas edycji: 2009-09-21 o 14:19 |
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
aha
![]() no chybe ze taak ![]() ale ja tam wole w zyciu miec tez inne pasje i zajecia ![]() Cytat:
caly wizaz ma wielką siłę ![]() jak mogłaś uczyć sie tylko 4 godziny? ![]()
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie by było: Co Aż tyle ? Kuuuuuuujon !
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-09-21 o 14:27 |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe xD u mnie w ogole nie ma takich gadek. kazdy sie uczy tyle ile potrzebuje. nie licytujemy sie w tej kwestii. i raczej sie smiejemy z jakichs dup.nych ocen, ktore dostaniemy chyba ze to z jakiegos waznego przedmiotu xD |
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to niedługo niedaleko mnie będzie wielkie centrum handlowe No nie tak niedaleko, 40 km jakieś. Nie trzeba będzie już do Łodzi jeździć. Jak prawko zrobię to akurat otworzą.
|
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14347071]a uczyłam sie łacznie prawie 3 h z historii
napisałam sobie w jakich godzinach bede sie uczyła, ale w praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie brawo za matme ja wieczorem nie lubie sie uczyc , jakos mi nie 'wchodzi' do glowy i mysle o spaniu dobra kopne jak sie okaze ze nie zrobiłas tego ;d tez juz bede uciekała , do jutra dziewczyny [/QUOTE]Ja sobie obiecuje ze ucze sie min 3 h dziennie... ale w praktyce bedzie ciezko. Cytat:
|
|
#3209 |
|
Konto usunięte
|
witojcie
![]() poszlam dzis do szkoly z goraczka, i chyba grype mam bo wczoraj caly dzien przespalam (a jak nie spalam to mi bylo na przemian goraco i lodowato) i czulam sie jakby mi ktos igielki w cialo wbijal musialam isc bo sprawdzian z bezdomnych byl a nie chce juz na poczatku podpasc polonistce...tak sie zastanawiam jak ja wsyzstko ogarne - nauke na bierzaco i do matury... wydawalo mi sie ze mowilyscie cos o jakichs planach... to chyba dbry pomysl ale ja raczej nie zorganizowana jestem ale moge w umie przez tydzien na probe sprobowac dopiero poniedzialek a ja sie czuje jakby byl juz czwartek... (znaczy zmeczona jestem ) jeszcze korki mnie dzis czekaja... niech mnie ktos dobije ![]()
|
|
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hello;* Dzisiaj dostałam pierwszą ocenę "DOP.!!" z tej głupiej młodej polski. Wkurza mnie takie coś, bo siedzę i się uczę, a ona daje jakieś wymyślne prace klasowe. Niech sobie tą dwójkę wsadzi tam gdzie światło nie dochodzi. ot co.czekam tylko jak siostra zrobi naleśniki, bo zaraz tu z głodu padnę.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

pewnie ze bysmy sie spotkaly

Ale współczuję Ci tego angielskiego 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wszystkiego zboczonego!
wybaczcie, przeczytałam Was, ale już nie pocytuję...
dostaniesz lanie 
Że tak modnie! Później wkleję skan kartki, jeśli Pani-nadawczyni pozwoli