|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4232 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
miłego oglądania
![]() dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4234 |
Wtajemniczenie
|
Rybulka gratulacje!
![]() Madzialenka super zdjecia!!! My już swoje z wesela też obejrzelismy - są boskie,ale nie mam czasu nawet wkleić dłuższej relacji, bo dziś w pracy, jutro mąż ma obronę, a o północy wyjeżdżamy na Dominikanę ![]() Powiem wam, ze nie lubie siebie na zdjeciach, ale w dniu ślubu czułąm sie taka wyluzowana, ze pozowałam jak rasowa modelka ![]() ![]() I tej mój dobry nastrój widac na zdjeciach, co mnie bardzo cieszy ![]() ![]()
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Madzia-fajne fotki ![]() Rybulka-gratulacje ![]() ![]() Martucha-gratuluje trzymania jezyka za zebami z taka wiadomoscia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach bo to był taki wyjątkowy dzien, ze pewnie kazdej z nas usmiech nie schodził z twarzy i ani aparat ani kamera nam nie przeszkadzała. ja nasze slubne zdjęcia oglądam codziennie. a dzis idziemy po odbiór naszego albumu slubnego. miłego urlopu na Dominikanie ![]() Cytat:
![]() no my w sumie w dniu slubu mielismy tylko mini plener )2 godz. w ogrodzie przed domem, na skwerku przed kosciołem i w kosciele. dopiero w poniedziałek mielismy ten własciwy plener. nie chciałabym miec pleneru w dniu slubu. nawet nam fotograf go odradzał. moja znajoma miała taki i... zahaczyła i korzen i podarła sobie suknie slubną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!!!!
Narzekałam na te PMki które już są "po" że nie zaglądają do naszego wątku już tak częśto, a teraz sama tak robie ..... wstyd mi ![]() Rybulko grtuluje serdecznie!!!!! Mój TZ negocjuje ten temat ze mną... ja chce pieska, a on dziecko ![]() ![]() Póki co my jesteśmy koszmarnie zmęczeni.... 12.09 nasze wesele, 19.09 byliśmy u koleżanki na weselu .... i teraz 26.09 .... następne wesele... padam! Lece3 czytać dalej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te osoby, które mialam na NK, na moim fikcyjnym koncie usunelam. Tak, że nie gniewajcie sie, bo to konto, które mialo być dla kolezanek z interenetu zamienia sie w prawdziwie powoli. W ogole to chyba usune całkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję serdecznie
![]() Cytat:
![]() Super, że zdjęcia udane ![]() ![]() Udanego urlopu! ![]() Cytat:
![]() Dumna to ja jestem z Martuchy ogromnie ![]() Cytat:
![]() My pieska też chcemy, ale wybraliśmy kolejność: dziecko, a potem pies. Odwrotna kolejność bywa niebezpieczna dla dziecka... Psy są ogromnie zazdrosne... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki melduje sie prawowita małżonka
![]() jestesmy mega zadowoleni zmeczeni i szczesliwi własne ograniamy nasze mieszkanko wieczorkiem napisze relacje i wrzuce kilka zdjec od fotografa nie mamy ale najmłodszy brat męża miał nasz aparat i pstykał
![]() |
![]() |
#4242 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4244 |
Wtajemniczenie
|
Chilanes uwierz, żaden aparat czy kamera nie bedzie Ci straszny
![]() ![]() ![]() Jestem żonką ![]() ![]() ![]() ![]() I powiem wam w sekrecie, że już mi brakuje troszkę przygotowań ![]() ![]()
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
ohhh to super, to może i u mnie będę ok
![]()
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
![]() widzę, że weekend przyniósł super wieści - Rybulko gratuluję ![]() ![]() Ja w ten weekend zawiozłam już suknię do komisu, trudno się z nią było roztsać, ale też bez sensu żeby w szafie wisiała. Ciekawe czy uda się ja sprzedać ![]()
![]() |
#4247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojej sukni póki co nie zamierzam sprzedawać ![]() ![]() W sumie mogłabym ją przymierzyć teraz i trochę w niej pochodzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Rybulko przyjmij moje najserdeczniejsze gratulacje
![]() ![]()
![]() |
#4250 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4253 | ||
Zakorzenienie
|
nawet mi nie mow
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Wtajemniczenie
|
hej przyleciałam się przywitać i spadam spać bo mały strasznie się wierci , kopie niesamowicie, mam nadzieje że dzisiaj chociaż da mi pospać, bo ostatnio coraz bardziej rozrabia nocami tak się wierci że aż mnie ze snu wybudza
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Kasiaher - mój dzidziuś to leciutko
Rybulka - gratuluję jeszcze raz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę chyba zadzwonić do mojego lekarza bo mnie bardzo brzuch boli, nawet chodzić nie mogę
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki,
przede wszystkim gratuluje Rybulko tejże wspanialej wiadomosci !! Dbaj teraz o siebie ze wzmozona sila ![]() Ja melduje sie juz jako zona hihi Fajny ten stan ![]() Co do samego slubu powiem p0krótce - fantastyczne przezycie. Wszystko bylo oki !! Naprawde do niczego nie moge sie doczepic, piekne kazanie, caly kosciol gosci, przy przysiedze bylam pewna siebie i nie zajaknelam sie ani nie poplynela ani jedna lezka. Mariusz powtarzajac za ksiedzem ciagle patrzyl mi gleboko w oczy - super ![]() NA blogoslawienstwie takze zero smutku i wzruszenia, to calkowicie nie bylam ja ![]() ![]() W trakcie mszy non stop mialam rozesmiana buzie ![]() ![]() Po nalozeniu obraczek oraz po slubowaniu pocalowal mnie w reke oraz w usta.. mile to bylo ![]() ![]() Wesele takze baaaaaaardzo udane, fotoksiazki ogromnie podobaly sie rodzico, Mariusz powiedzial na srodku sali piekne podziekowanie.... nie mogl sie odkleic od mikrofon, wtracil troszke zabawnych historyjek z naszego zycia, goscie zaczeli bic mu brawo a cale podziekowania trwaly dobre 10 min. Z racji pracy zawodowej ma doswiadczenie gloszeniu roznych przemowien, prezentacji, dla niego to dzien powszedni wiec podszedl do tego na totalnym luzie wykorzystujac wiedze zdobyta na roznych szkoleniach z wystepow publicznych. Ja na koniec tylko dodalam, ze podpisuje sie pod slowami meza i ze bardzo kochamy rodzicow ![]() Zespol gral swietnie, jedzonko przepyszne, barman to mistrz polski w rzucaniu flaszkami itp wiec zrobil niesamowity pokaz a kolorowe drineczki spod jego reki rozchodzily sie piorunem ![]() Dopiero 6 z minutami pojechalismy do domku, tzn rodzice do domu my do hotelu. Smieszne tylko bylo to, ze nie mialam nic na przebranie na 2 dzien, tak wiec moj maz pojechal przywiezc mi ciuszki jakies, ale niestety zapomnial o butach wiec wyszla z hotelu w dresie... i szpilkach slubnych hihi (btw obcasy 10 cm spisaly sie na medal, mega wygodne !!!!!!!!!) Suknia byla olsniewajaca, makijaz jak zwykle wykonany przez Patrycje perfekt a fryzura slubna mimo, ze nie bylo wczesniej probnej pierwsza klasa, dodatkowo od fryzjera i od kosmetyczki dostalam po 20 zl rabatu i zaplacilam w sumie 200zl zamiast 240 :-D JEst to zaprzyjazniony salon, znamy sie dobrze na stopie prywatnej wiec jak poszlam do nich na 12 wyszlam o 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na weselu na szczescie (na moje zyczenie) zadnych zabaw nie bylo, bucikow nikt mi nie zabral wiec super ![]() Z prezentow jestesmy b. zadowoleni, dostalismy blender brauna, 2 sliczne satynowe posciele, patelnie tefala, piekna porcelanowa obiadowa zastawe na 12 osob z Cmielowa oraz walizke ze sztucami. A do tego, pieniazki - ich iloscia jestesmy bardzo in plus zaskoczeni !! W sumie na 90 osob (W tym 4 dzieci) uzbieralismy 35 tys, tak wiec na podroz poslubna wystarczy. Szkoda, ze wrocila juz szaraq rzeczywistosc... Ja wczoraj przelezalam w lozku bo bylam u lekarza i jak sie okazalo mam zapalenie gardla, krtani i wczoraj mialam temp ![]() ![]() Zdjec jeszcze nie mam, plener w Krakowie ale nie wiem kiedy, na pewno nie w tygodniu. Aha no i nie wiem Dziewczynki jak u Was ale u mnie pogoda w sobote byla wymarzona... ale mialam szczescie ![]() A jak tam Ania ???????? Bo wiem, ze Ona takze 19.09 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.