|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia VIII
Cytat:
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam dodać taga robi loda mu bo on jest z Otwocka ale chyba by nie przeszedł
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie chciałam poprosić żebyście walnęły coś głupiego bo łapie doła Znów czytasz mi w myslach! Siło nieczysta!
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, wczorajsza impreza.. ech.. te wszystkie rany które nawet nie zdążyły się ani trochę zagoić wczoraj zostały rozdrapane na nowo
![]() Nie żałuje, że pojechałam. Czułam się taka normalna w tym naszym szaleństwie Majkelowym. Przepiękne przeżycie, ale uświadomienie sobie, że pozostała nam tylko Kasia.. bolesne ![]() (nie piszę, że Majkol żyje i jest w Otwocku, bo mogą tu być szychy z TVP i podpatrzeć nasze rozmowy.. same rozumiecie)
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym watku
tym przemilym zakątku bedziemy tu sie radowac i tylko nieraz dolowac kocham Was i tyle jestescie jak przepiekne motyle Majka kocham jeszcze bardziej choc nie byl z niego zaden twardziel me serce bedzie zawsze z Wami nawet jakby nadeszlo straszne tsunami to na razie do jutra przytulcie sie do cieplego futra..... to tak szybko, zeby sie przywitac ale lece juz na kolacyjke, bo malz czeka ![]() milych snow majkelowych i nie tylko
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu rozumiem.... słyszałam od Lu o grupowym płaczu 3maj sie no... dla wszystkich
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Katek jak Cię to pocieszy też mam doła
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olusiowych snów ![]() Ajjj Musimy sobie zrobić dzień tugieder, bo się nie zdążyłam nagadać z Tobą Jak to fajnie móc porozmawiać z kimś o tym co Cie interesuje. A nie mówić i być odbieraną jako wariatka
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam Dextera, bede pozniej
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
no następna kurde!
![]() laski co to z Wami
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno będzie znowu dojść do siebie ![]() Ech.. Cały czas w głowie słyszę Heal The World i "I love U more.. much more.."
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przytul sie, ja Cie tak mocno tule i wszytskie co sie doluja ![]() przede mna jeszcze list do taty, to dopiero wyzwanie, jak o tym pomysle, to rycze, a co dopiero jak bede pisac , ale taki los ze latwiej mi napisac niz pogadac.... mamo pomoz....a my musimy sie cieszyc ze takie jestesmy i byc dumne, bo jak mi kolezanka w piatek powiedziala, ze jej by sie nie chcialo jechac specjalnie na jakis tam program o MJ, to mi sie smiac chcialo, bo nawet byl pieszo szla , zeby poraz 100 czy ktorys zobaczyc jak Majk pije z filizanki wode razem z Bubblesem .... to jest bezcenne, a my bogate uczuciowo wiec Kasi , sliczna glowka do gory, rozchmurz lice i pomysl, jak Jemu bedzie ciezko i smutno jak Cie taka bedzie widzial i inne panny tez. Snijcie o milosci, bo ona najwazniejsza, do jutra kochane
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńka ja się czuję dokładnie tak samo dzisiaj jak 25.06 o godzinie 24... albo niech będzie 1 bo na początku nie wierzyłam...
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po Twoich słowach jakoś cieplej mi się na serduchu zrobiło Cytat:
) Możecie mnie wyśmiać.. w sumie to nie wiem po co.. nic innego oprócz nadziei mi już nie zostało
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny ten kluczyk...
nadzieja umiera ostatnia
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Margo, Bloomeq, co do this is it, to jestem na tak
to ustalimy szczegoly
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od dobrych kilku dni wałkuję "History", tak przeciwdepresyjnie ![]() Aha, no i nie potrafię zmienić avatara...
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2009-09-21 o 20:49 |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracaj do nas
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestań... prosze ![]() Cytat:
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Helllo! Witam w części ósmej
Wróciłam z tej wystawy zdjęć Czaplińskiego i...się zawiodłam. Było tylko 9 zdjęć, niby powiększone formaty,ale przypięte do poręczy... No nie za bardzo się postarali. A szkoda, bo piękne zdjęcia... Potem poszłam z chłopakiem do Silesii (Anisia, Margo i Bloomeq wiedzą co to,reszta przypuszczam,że też ) i przeszłam obok Vero Mody - słyszę końcówkę Earth Song,ale chłopak chciał iść do Autosalonu zobaczyć, no to poszliśmy. I wracam z powrotem,oczywiście musiałam wejść do tej Vero Mody (chociaż nic mi się tam nigdy nie podoba),a tu co... Michael oczywiście
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
pozwole sobie zemdlec
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę sę zatracić ,bo serce dalej krwawi.staram się żyć normalnie,jak się tylko da i uciekam od cierpienia i rozdrapywania ran.jednak nie mogę całkiem od was odejść.samotność jest gorsza,niż grupowy żal. ![]() Cytat:
ja czekam a kontakt od ANISI i zaraz powiem tobie. mój jeździ tirem na zachód. miłoby spotkać bratnią duszę. |
||
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny,już 8 częśc o łał.Jakbyście mogły w skrócie opisac czy coś nowego się stało,czy komuś odp.Cassandra?Czy nadal Olek dominuje tematyke?Dużo stron mam do nadrabiania ale nie mam siły.W niedziele rano zmarł mój dziadek.Poprostu nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąc.Chociaż wieśc o śmierci jeszcze do mnie nie dotarła.Czuję sie okropnie,w nocy nie mogłam i pewnie nie bede mogła spac.Świat mi się wali na łeb...
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu się dzieje! Szaleństwo, szaleństwo proszę państwa!
![]() Pierwsza strona, druga, trzecia, jeden post, drugi, trzeci... Łeee!
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ohh, wyrazy współczucia Kochanie ![]() trzymaj się jakoś
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisala mi, Anisi, Lu Wejdź na spiskowy. Trzymaj się kochana Chociaż my dzisiaj też w paskudnych humorach, ale służymy pomocą
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem w stanie nadążyć za Wami, a zaglądam też do innych wątków i czasem coś na blog skrobnę, a mam tylko wieczory, bo w pracy nie mogę serfować po internecie
![]() Ale kto wie... Może od połowy października będę bezrobotna
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
No to heloł
i ja sie melduje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

rozumiem....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, ale taki los ze latwiej mi napisac niz pogadac.... mamo pomoz....
to ustalimy szczegoly 
przestań... prosze