|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
i wpadłam jak śliwka w kompot...moje pierwsze kroki
jak w tytule...zakochałam się, wpadłam jak śliwka w kompot
![]() ![]() ![]() wstawiam swoje pierwsze w życiu pracę co prawda z pewną dozą nieśmiałości po tym jakie cuda widziałam w necie ![]() 1. LO z podziękowaniami ( zamazałam fotki) 2. 3. Karteczki Edytowane przez Nikula5 Czas edycji: 2009-09-21 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: i wpadłam jak śliwka w kompot...moje pierwsze kroki
Hmmm... nie ma fotek
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
net mi padł w trakcie dodawania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Już widzę
![]() A więc zacznę ja ![]() Fajnie, że wykorzystujesz różnorodne materiały ale wydaje mi się, że w pierwszej kartce trochę wszystkiego za dużo. To jest oczywiście moje subiektywne zdanie ![]() ![]() Aha i jedna uwaga do zdjęć. Staraj się wrzucać mniejsze zdjęcia, bo nie można zobaczyć karteczki w całości. Pozdrawiam i życzę wytrwałości ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
co do pierwszego zgadzam się z Tobą sama zauważyłam że troszkę napaćkałam ale to był tak szał ...spróbować wszystkiego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kartka z drugiego zdjęcia bardzo fajna - taka prosta, ale elegancka
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
jak na początek to pracki bardzo ładne
![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
kolejna karteczka taka sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
brzegi już teraz możesz wyrównać, jeśli masz choćby nożyk do tapet po prostu "daj się ponieść" i tnij falą
![]() ![]() ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2009-09-23 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dawno mnie tu nie było ...to nie znaczy,że nic nie robię...działam , działam ale czasem normalnie mam chwilę zwątpienia, że mi Bozia talentu poskąpiła w dziedzinie, którą pokochałam ale na razie ta wzajemność raczej średnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() masakrycznie potrzebuje gilotyny a funduszy brak ![]() jutro dorzucę ozdobiony kalendarzyk, zakładki do książek i karteczki sztuk kilka ![]() pomimo braku efektów w postaci ewolucji moich prac brnę w to dalej...zarywając noce, gdzie tu sens , gdzie logika? a kto powiedział, że każdy w swojej pasji musi być mistrzem świata? a ja to lubię i na razie jestem mistrzem swojego skrawka kuchennej podłogi na , której kleje ![]() Edytowane przez Nikula5 Czas edycji: 2009-11-10 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
i nikt nie zajrzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nikula nie przejmuj się jeżeli od razu nie będą komentowane Twoje prace. Ten wątek jest jeszcze całkiem świeży i niewiele osób dogrzebało się do niego pośród tylu wszystkich na ZTS
![]() Z czasem będzie Ci przybywać komentarzy ![]() A na razie ja mogę powiedzieć (a raczej napisać ![]() ![]() Piszesz, ze brak Ci gilotyny. Nie jest ona konieczna ![]() ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-11-12 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a co sądzisz o tych w poście powyżej?
pracuje nad lepszą ekspozycją, i lepszymi zdjęciami a także nad bardziej starannym wykonaniem ![]() w moim otoczeniu nie ma nikogo kto by się czymś takim zjamował więc i tak robię wrażenie ![]() Przede mną mega wyzwanie 10 kartek świątecznych i 3 kalendarze na gotowych bazach ![]() pomysły są ![]() czasu brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No właśnie - czas to jest coś czego nam wszystkim brakuje
![]() To bardzo dobrze, że chcesz się rozwijać i uczyć nowych rzeczy. Ja też wśród moich znajomych jestem jedyną osobą zajmującą się takimi pracami ![]() Jeżeli chodzi o te Twoje z poprzedniego postu to są fajne ciekawe, ale do dopracowania. W pierwszej trochę Ci odeszła wstążka od kartki i zrobiło sie wybrzuszenie - wystarczy podkleić. Aha i ten napis, trochę litery są za wysoko - lepiej by było jakby na kawałku kartki napis wpisany był centralnie w środku, tak aby od dołu i góry była taka sama odległość. Coś jak w drugiej karteczce - sto lat. Czwarta podoba mi się najbardziej z tymi okienkami w okładce ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
tak jak azakowana pisała - nie zawsze od razu są komentarze
![]() ![]() ![]() kartki robisz fajne, troszkę do dopracowania, ale pomysły masz i pracuj dalej ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
dziękuję serdecznie dziewczyny, za odpowiedż pomimo braku czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
zdjęcia staraj się robić w dzień, w jasnym miejscu, jakieś za ciemne Tobie wychodzą,
kokardki dwie na jednej kartce to za dużo i jeszcze różne... , motylek w quilingu nawet fajnie ![]() w ramach ćwiczeń zrób kartkę podobną do jakiejś cudzej, chodzi o rozmieszczenie elementów, albo wg mapek, dużo podglądaj, a z czasem będzie coraz lepiej ![]() i nie poddawaj się pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Co do zdjęć to ja się nie zgodzę z tym robieniem w dzień. Często mogą wyjść długie cienie co też na zdjęciach nie jest wskazane. Ja wszystkie swoje robię wieczorem, przy całkowicie zgaszonym świetle górnym a obiekt fotografowany oświetlany jest dwoma bardzo jasnymi lampkami. Wtedy można tak ustawić światło, żeby było na zdjęciu jak najmniej cieni
![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak na początkującą jest naprawdę super! Głowa do góry! Im więcej będziesz robić, tym lepiej będzie Ci to wychodziło! Pozdrawiam i życzę sukcesów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.