|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Ważne jest, aby pozwolić pewnym rzeczom odejść.Uwolnić się od nich. Odciąć. Zamknąć cykl. Nie z powodu dumy, słabości czy pychy, ale po prostu dlatego, że na coś już nie ma miejsca w twoim życiu. Zamknij drzwi, zmień płytę, posprzątaj dom, strzepnij kurz.Przestań być tym, kim nie jesteś. Bądź tym, kim jesteś. Musisz zrozumieć, że to nie jest gra znaczonymi kartami. Raz wygrywamy,raz przegrywamy. Nie oczekuj, że inni Ci coś zwrócą, docenią Twój wysiłek, odkryją Twój geniusz, odwzajemnią Twoją miłość.
|
|
|
|
#3182 |
|
Rozeznanie
|
Czas drąży myśli. Wieczór lekko wlewa nam się do głów. Ironio losu, ponownie skopałaś mi tyłek. Postaram się nie zmrużyć oka, gdy przyjadą do mnie moje myśli. Miłość w szafie. Czas przemyśleń, spacerów i przytulania..! I bez ust, krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.
|
#3183 |
|
Zadomowienie
|
DarkWomen, kamisha, Kochanaa - <3
_______ 'Los mnie w drogę pchnął, i ukradkiem drwiąc się śmiał.' Czy nie wiesz, że nie da się być z kimś, kto kocha tylko siebie? bez Ciebie skończy się kolejny rozdział życia, jednak książka będzie pisana dalej. ej, zatrzymaj się na chwile, popatrz, ona tęskni. czy, aby na pewno miłość daje szczęście? mówisz, że byliśmy szczęśliwi tak? a więc, powtarzając to po raz kolejny, dokonaj kalkulacji naszych szczęśliwych dni. Czy, na prawdę było ich więcej niż zero? Nie.
Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... Edytowane przez lall Czas edycji: 2009-09-22 o 18:09 |
|
|
|
#3184 |
|
Rozeznanie
|
Do you feel like a man
when you push her around? Do you feel better now as she falls to the ground? * a sentimental sign of rejection \Sentymentalny znak odrzucenia * Did you think you'd persuade me to let you go? |
|
|
|
#3185 |
|
Raczkowanie
|
Zauważyłam wyróżnienie bananowych więc dziękuję w imieniu wszystkich banankowych na forum, gdyż nie wiem czy to do mnie czy nie do mnie, ale bananki to bananki łączmy się :P hihi
I don't wanna be like Cinderella,
Sitting in a dark, cold, dusty cellar, (Nie chcę być jak Kopciuszek,Waiting for somebody to come and set me free... Siedzieć w ciemności, zimnie, zakurzonej piwnicy Czekać na kogoś by przybył i uwolnił mnie...)
|
#3186 |
|
Zadomowienie
|
Plotkaraaa -
MutPet - ... Zaczaruj mnie! Nikomu nic nie powiem.. <3 Zostań bo jak nic przynosisz mi powietrze.. Swój świat pokażę Ci.. A Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie! <3 Bez Twych ust i oczu Twych.. Oddycham Twoim powietrzem.. Smak Twych ust, kawy łyk.. Ukradnę Ci uśmiech.. <3 Lubiła bywać w miejscach, gdzie przypadkiem mogła go zobaczyć.. Wielbicielka jego łobuzerskiego uśmiechu i karmelowych oczu.. <3 No chodź ze mną! Chodź! <3 Zazwyczaj, gdy zaczynała o nim śnić, dzwonił budzik.. Dostała od życia pstryczka w nos.. Nie musisz mówić, nie musisz milczeć.. Wystarczy, że jesteś.. <3 Za mało zaufania, za za dużo złości. Za dużo kontroli, za mało miłości.. Jesteś stałym elementem mego pejzażu.. Oglądając gwiazdy, wierząc, że spełniają marzenia.. Nie chciała dłużej czuć się, jakby świat uciekał jej spod nóg, a ona sama miała już nigdy nie odzyskać kontroli nad własnym życiem..
|
|
#3187 | |
|
Zadomowienie
|
;**
dziękuję, aczkolwiek to nie moja twórczość, znalezione w internecie
![]() Cytat:
___________ Właśnie to robię – przyglądam się Tobie <3 wybaczcie.. szkoła
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-22 o 18:39 |
|
|
|
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
jak każdy kiedyś chce odnaleźć swoją przystań.
gdzieś zniknęły szklane domy. wspomnienia bolą nic poza tym.
|
#3189 |
|
Przyczajenie
|
Nauczyłam się kochać tajemniczość. Ona jedyna chyba może życie uczynić niezwykłym i cudownym. Najpowszedniejsza rzecz zyskuje urok, gdy się ją zachowa w tajemnicy.
wszystko się zmienia..sposób myślenia, skromne marzenia... Może Cię kocham jeszcze..nie wiem, może... W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki Pocałuj teraz mnie..tak gorąco. Pragnęłam zawsze tego czego nigdy nie zrobiłeś... i wspomnienia ożyły!!!dziękuję ![]() myślałam , że znajdę więcej niż mam |
|
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
Niebo stworzone by cierpieć. Oczy stworzone by tęsknić. Ja stworzona by szukać. Ty stworzony by Cię odnaleźć. Twój widok stworzony by pamiętać. Spojrzenie stworzone by nie tracić nadziei. Dotyk stworzony by poczuć bicie serc. Oddech stworzony by ogrzać samotność. Pocałunek stworzony by pójść. Miłość stworzona by żyć. I my pośród wszystkiego.
|
|
#3191 |
|
Raczkowanie
|
mam prośbę roztałałAm się z chlopakiem z powodu braku czasu dla siebie. jest mi z tym zle i wiem ze nic nie zrobie. nie wrocimy do siebie, bo to nie ma sensu widziec sie dwa razy w tygodniu. znaczy dla mnie ma sens, ale wedlug jego nie, bo powiedzial mi ze dla niego koszykówka jest bardzo ważna, a nauki nie moze zaniedbać. więc proszę o jakieś opisy o tym, że cierpie, ale to rozumiem. liczę na Was bo jesteście soł geniaaal! IKSSSSSSSSSSSSSSSS TRZY.
_________________________ _______________________ jesteś taka piękna nagrana na dzwiękach. wszystko co mówisz kochana biorę sobie do serca. Kupię ciebie teraz, no bo później cię zabraknie. jak będzie za drogi, to go ukradne.
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
Był przez chwilę, ale wystarczyło mi
Nie powiem Ci znów, jak bardzo nie ma Cię tu miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wśród tylu innych
|
#3193 |
|
Rozeznanie
|
- mam nadzieję , że Cię nie zraniłem ...
- nie , no co Ty - odeszła , płacząc.. Część mnie umarła, gdy pozwoliłam Ci odejść.. chciałabym żeby czekolada nie tuczyła. kawa nie była gorzka, papierosy nie uzależniały. a miłość istniała nie pytaj o nic. tylko mnie mocno przytul. wiary w niej nie było chęci życia ani sił. Po prostu ze mną bądź nie zawiodę, obiecuję! ;*** |
|
|
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
proszę bardzo.
![]() ____________________ are you stupid? or just a little slow? /jesteś głupi czy tylko troche wolno myślisz?/ and please can you stop calling cause it's getting really boring? /i proszę, czy możesz przestać wydzwaniać, bo zaczyna się to robić nudne?/ you wanna take your thoughts elsewhere? /zechcesz kierować swoje mądrości gdzie indziej?/
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-09-22 o 18:36 |
|
|
|
#3195 |
|
Raczkowanie
|
gdyby nadzieje sprzedawali w tabletkach to ja bym poprosiła całe opakowanie.'
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
If I were you, I wouldn't love myself too. // ang. Gdybym była Tobą, też bym siebie nie kochała. Nie pierwszą noc spędzimy osobno. Płakał ktoś kiedyś z tego powodu?
// 'Tylko mnie kochaj.' |
|
|
|
#3197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wie słoneczko czy Ci o coś takiego chodzi .. ![]() - mam nadzieję , że Cię nie zraniłem ... - nie , no co Ty - odeszła , płacząc.. Część mnie umarła, gdy pozwoliłam Ci odejść.. A ja usunę się w cień.. i będę patrzeć na twoje szczęście i dziś coś pękło w moim sercu, tak na zawsze.. powiedziała Mu 'żegnaj', a tak naprawdę krzyczy 'wracaj!'. Thanks for the memories ;** / Dzieki za wspomnienia ;** ; ) ; * trzymaj się słonce ![]() ______________ a mój książę gdzieś się zgubił.
tak dobrze czuję się, gdy jesteś obok. żyć z Tobą, być przy Tobie, mieć coś.. W twojej szafie zamknę się, siądę w kącie i czekał będę kiedy przyjdziesz wyjdę z niej . |
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Guziki xD : (...)a miłość istniala, to mój opis ;> dodałam go niedawno.
lubisz ryzyko? jeśli mogłabym się teraz dowiedzieć, jak sprawić byś mnie słuchał... oddychać przed jutrzejsza miłością odkładasz to na bok, udajesz,że odeszło okna w drzwiach wiedzą dokładnie po co tu jesteśmy jeśli pozwolisz to ja pokaże Ci jak budować Twoje zachcianki nie możesz zawrócić, ponieważ ta droga jest wszystkim co kiedykolwiek miałeś tak, więc jesteś pomyłką i nigdy mi nie powiedziałeś, że chcesz kogoś kochać licząc gwiazdy, by nazwać swe kłamstwa dowiaduje się, że może się myliłam,że upadłam nisko i nie potrafię zrobić tego sama... |
|
|
|
#3199 |
|
Zadomowienie
|
kamisha, chocapic - <3
------------------------------- no me puedo explicar qué extraña sensación . /ang. it's hard to figure out how to tell u how I feel . /nie mogę sobie wytłumaczyć tego dziwnego uczucia./ porque así es la realidad de nuestro amor . / that I should realize that this is our love . /...bo takie są realia naszej miłości./ y me mandas a callar diciéndome no me debo sorprender . / ang. and tell me I shouldn't be so surprised . /i uciszasz mnie mówiąc, że nie powinnam być zaskoczona./ no tengo armas para enfrentarte . /ang. I have no weapons I surrender ./nie mam żadnej zbroi by zmierzyć się z Tobą./ como era ayer ./ ang. like yesterday.. /tak jak to było wczoraj.../
|
|
#3200 |
|
Przyczajenie
|
Amożefrytkidotego <333
Suve <333! Boginie me dwie _________________________ ___ Może to wszystko polega na tym, by żyć dla kogoś Ulotna miłość i twoje pożądanie. Niewolnicy zmysłów. I każda ma bluza pachnie tobą, urocze nie sądzisz? ![]() Zapomniałam jak działają na mnie twoje oczy.. I będziesz mój, tak cholernie, indywidualnie mój. I ciągle czuje Jego zapach co unosi się w powietrzu Wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć na dłużej. Nielegalne jest kochać tak jak ja.
Nie pragnę, nie zazdroszczę, Po prostu trwam. Edytowane przez Cholera Jasna Czas edycji: 2009-09-22 o 19:22 |
|
|
|
#3201 |
|
Przyczajenie
|
Była bezwarunkowo i nieodwołalnie w nim zakochana. uwielbiam takie dni. sam na sam z tobą. z twoim uśmiechem. takiego cię chcę.
Emocjonalne podejście do życia. widziałam go. był w fatalnym nastroju , ale nadal czarujący. miałam dzisiejszej nocy siedemdziesiąt tysięcy snów i żaden nie był o Tobie ! wszystko musi być trochę nielogiczne . |
|
|
|
#3202 |
|
Zadomowienie
|
Możesz iść - zatrzaskując za sobą drzwi. ochroń mnie przed tym, czego pragnę. On ją widzi, ona spogląda gdzie indziej. Ile razy zasnę z tą myślą, że nie tak miało być .? dwa słowa od Ciebie, a Ciebie już nie ma..
|
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
W piękny jesienny ranek
odejdziesz znikniesz nagle nie mówiąc wiele jakby nigdy nic odejdziesz bo już nie pamiętasz pierwszego dnia nigdy więcej pomiedzy Nami już nie będzie tak Jedną z wielu zaczynam być już mnie dawno nie ma w Twoich planach żadna ze mnie tajemnica zawsze przecież jestem taka sama On cię wybrał dawno temu, wymyślił cię sobie gdy spotkasz go powie ci że to ty. Zabierz dzisiaj mnie, na spacer, obiad potem trudny film. Chcę dziś być tam gdzie ty, chcę patrzeć, słuchać czuć i dziwić się że nie był do mnie nikt podobny tak jak ty.
|
|
#3204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cirri ... _______________ uwierzyła, że sama da radę, sama będzie swoim światem.
|
|
|
#3205 |
|
astro-loszka
|
You're just too good to be treu...I can't take my eyes off of you...
Choć nikt tak do mnie nie mówił, wszystko rozumiem, więc mów do mnie, mów... A czas płynie jakby nigdy nic. Niekończony kręci film. O takich jak my... Może znaczysz więcej niż sam wiesz. Może pragnę cię bardziej, niz ktokolwiek kiedyś pragnął cię. I choć nie wierzysz w naszą przyszłość...i można by pomysleć, że wszystko już stracone...ja wierzę w przeznaczenie. Stajemy na czyjejś drodze, aby odmienić jego życie...ty odmieniłeś moje...może miałeś być w nim tylko przez chwilę, lecz człowiek, który tego doświadczy, może smiało powiedzieć: choc poczułem zaledwie muśnięcie szczęścia, jestem szczęśliwy. Lonely days and lonely nights Życie jest nudne. Beze mnie. Boże, zdejmij z mego serca jaskółczy niepokój i zdany egzamin wyprorokuj A wierzyłam: będzie jeszcze piękniej że gdy tylko zechce, mogę przestać kochać cię... Milkniemy w pół zdania bez ratunku uśmiechnięci nasi ludzie nie umieją ze sobą rozmawiać Don't dream, it's over
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=z innej bajki;14383571]nie chcę się wtrącać, ani kłócić, ale jak widzę jesteś tu od niedawna.. a ten opis raczej nie jest Twoim.. Jestem tu dłużej od Ciebie i opis ten już tu się pojawił, dodała go nasza wspaniała koleżanka
cirri ... no tak od niedawna. nie, nic z tych rzeczy, opis nie jest Mój, tylko po prostu taka uwaga,że skoro niedawno był dodany to po co powtarzac? a ,ze byl wczesniej to nie wiedzialam. |
|
|
|
#3207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jak zauważyłaś jakoś nikt tu nie pisze że ten już był że Go ktoś dodał .. widocznie Go przeoczyłam . zdarza się . ; | _____________ z innej bajki < 3 ____________ Ja jestem twoim śladem. Ty jesteś moim echem. chciała tylko usłyszeć , nawet gdyby to było kłamstwo , że tęsknił za nią. bajka. a w niej jestem samotną księżniczką.! Więc lepiej mnie zabij Wyrzuć z pamięci Lepiej odejdź, pozwól mi odejść Lepiej zapomnij Pozwól zapomnie Lepiej daj mi następną szansę . budzić się koło Ciebie i czuć się najważniejsza.! |
|
|
|
|
#3208 |
|
Zadomowienie
|
me9so3horny no i nie ma tematu, już nie zaśmiecamy wątku. : )
______________ Więc daj mi jedną z chwil. I nie pytaj ile dla mnie znaczysz.
Na pierwszy rzut oka? Ideał.
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Guziki xD;14383739]ey no dobra .. powtórki się zdarzają .
i jak zauważyłaś jakoś nikt tu nie pisze że ten już był że Go ktoś dodał .. widocznie Go przeoczyłam . zdarza się . ; | widocznie ;|. ;] z innej bajki mhm
Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2009-09-22 o 19:26 |
|
|
|
#3210 |
|
Zadomowienie
|
< 3 ___________________ Did You think that You could smile and steal my heart away ?
Myślałeś, że się uśmiechniesz i skradniesz moje serce ? uciekam od Ciebie. a jednocześnie wszędzie Cię szukam.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.