![]() |
#631 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rossmann - część V
Skoro to faktura proforma - to pewnie jakiś ich sposób na pozyskanie nowych prenumeratorów. Czyli jeśli ją opłacisz dostaniesz prenumeratę kolejnych numerów. A jeśli nie to po sprawie. Więc wg mnie nie ma się czym przejmować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Szanowna Pani, nagroda przyznana przez konkurs Rexona obejmuje prenumerate roczną przyjeta do realizacji od wydania TS9/2009 do wydania TS8/2010. Jest to oczywiście prenumerata bezpłatna. W tej prenumeracie zrealizowalismy dotychczas dwa wydania. Numer 9/2009 - wysyłka dnia 19 sierpnia oraz numer 10/2009 - wysyłka dnia 10 września. Pozostałe wydania beda realizowane zgodnie z terminem wydań. Prenumerata 6 wydań jest prenumerata płatną. Niezależna od wygranej ( niejako drugą) - zlecenie realizacji tej prenumeraty przyjeliśmy telefonicznie dnia 17 sierpnia br; od wydania 4/2009 do 9/2009. Jeśli nastapiło jakies nieporozumienie to przepraszamy. Otrzymane egzemplarze proszę zachoiwać jako gratisowe a fakture proforma w tym momencie anuluję z poważaniem Agnieszka Przybylińska" I co jest najlepsze, na tej fakturze, którą dostałam, jest spis numerów od kwietnia do września. Mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni. Dziękuję, Wizażanki, za pomoc i rady ![]()
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj trochę zaszalałam
![]() ![]() -Rival Maseczka -Bella wkładki 48+12 -Syrenka x2 -Wibo Cienie (okropne-tępo się nakładają,twarde,kolor jasny,w -kącikach miałam je po godzinie ![]() -Wibo bibułki -Isana żel -Nivea pomadka Dragon Fruits -Zmywacz do paznokci Isana -Lakier Miss Sporty czarnt -Lakier Wibo fioletowy-okropny.. -2szczoteczki do zębów Dove szampon biały -2x pasty do zębów Blend a med -szczotka do stóp (dla brata) : -Gillete Blue 2 18 szt -Nivea for men pianka i żel pod prysznic, szampon -Krem do twarzy Dax Cosmetics oprócz tego w zwykłym sklepie -Ziaja Nuno żel i peeling (w promocji razem) http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...y_pod_prysznic i http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...rogranulkami_2 -2x Humektan To by było na tyle ![]() zastanawiałam się nad tym peelingiem http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...ikrogranulkami miała któraś z Was go? ![]() Edytowane przez masija Czas edycji: 2009-09-21 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Przyczajenie
|
Mogłabym prosic o kod na krem do rąk z DOVE?? z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- właśnie szkoda ze wyrzuciłam, bo cały czas mi się też wydaje że to z atoni choć wszystko to były dobre oferty |
||
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Konto usunięte
|
masija- fajne zakupy.
![]() ![]() co do peelingu Sopot Spa- mam go, napaliłam się strasznie, kupiłam razem z masłem z tej samej serii iiii.. żałuję. ![]() ![]() masło niby nawilża, ale trzeba smarować regularnie, bo uczucie nawilżenia i gładkości szybko znika... no i zapach jest średni, raczej chemiczny. no nie wiem, może to dlatego, że już po lecie, trochę się spóźniłam z kupnem, ciepłą porą może by przyjemnie chłodził. teraz mam chcicę na słodkie, ciepłe zapachy. cienie Wibo kupiłaś te wypiekane? polecasz szampony Dove? wczoraj przeczytałam na Wizażu o tym Humektanie i chyba też muszę go poszukać w aptekach, bo brzmi zachęcająco. ![]() Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-09-21 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś dysponuje kodem na wczorajszą pastę Elmex?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Konto usunięte
|
mam pytanie do Warszawianek- w którym Rossmannie znajdę szafę Bourjois?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#642 |
Konto usunięte
|
Umbra - dwóch jestem pewna w 100%, że tam jest szafa Bourjois - przy dw. wschodnim i w ch. wileńska nie wiem jak z resztą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Lirenki to się od dawna nad tą serią zastanawiałam ale bałam się wydawać pieniądze na nią.. Ale mówisz, że dobry? ![]() Tak, Wibo wypiekane. Od zawsze miałam awersję do ich kosmetyków ale ost. pomyślałam, że zaryzykuję.. i jednak moje wcześniejsze opinie jeszcze bardziej się utwierdziły.. ![]() Z Dove miałam tylko właśnie ten biały i nawet nie jest zły. Nie obciążał mi włosów, dokładnie mył. Kupiłam go bo nietrafiony okazał się nowy Herbal Essences różowy ![]() A Humektan jest wspaniały ![]() ![]() Edytowane przez masija Czas edycji: 2009-09-22 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Konto usunięte
|
pomarańczowa Lirenka jest świetnym ścieraczem.
![]() ![]() cienie Wibo w takim razie sobie daruję, a oglądałam je niedawno. nad Dove się zastanowię, bo jest w promocyjnych zestawach w niektórych sklepach. a Humektan na pewno kupię, o ile znajdę. wirlandia- dzięki za odp. |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Miss Pudernica
|
Czy ktoś mógłby podać kod na tusz Astor Diva z 18 września?
#648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis kupilam szampon SAYOSS( wiem ze w kodzie bedzie taniej ale juz zadnego w domu nie bylo) i farbe do wlosow
![]()
#650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czy ma on w skłądzie SLS?? zastanawiałam się ostatnio nad kupnem tego szamponu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak ten dla farbowanych ale jak dla mnie jest średni. Miałam do zniszczonych. Na początku ładnie oczyszczał, włosy byly świeże ale po połowie butli zaczęło się obciążanie. Poprawy włosów nie zauważyłam. Btw. przed chwilą zakupiłam http://www.amora.pl/joanna-bajka-gal...g-p-10908.html jest... bajeczna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Rossmannie kupiłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
a ja mam takie małe pytanko dla Poznanianek ;]
czy w Rossmannie, najlepiej na dworcu, dostanę ten podkład? : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-make-up.html bo mieszkam niedaleko Poznania i nie zawsze mam jak tam zajrzeć... Byłabym wdzięczna za odp! ![]()
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zadomowienie
|
ma ktoś dzisiejszy kod na chusteczki Lactacyd ??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Konto usunięte
|
u mnie też te galaretki i inne kosmetyki Joanna Bajka są w spożywczych, sieć Społem.
![]() pamiętacie może ile w promocji kosztuje krem Babydream z cynkiem? bo wiem, że w gazetkach bywa, ale nie pamiętam ceny, jakoś nigdy na niego nie zwracałam uwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
jeśli dobrze pamiętam i nic nie pomyliłam to 4.49
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.