|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Kliwia to czekamy na wiadomość
![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak wogole to jak czytalam iadomosc to sie usmialam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#543 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Tez na pewno oszalałby. Na początku mówiłby, że chce miec syna, ale gdyby urodziła się córka to oszalałby jeszcze bardziej na jej punkcie.
Hihihi dlatego mówię, że mam nadzieję, że urodzi się syn, żebym nadal pozostała jedyną kobietą mojego TŻ-a ![]() No cóż zawsze byłam o niego zazdrosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mi sie coś przypomniało ![]() Bo ja byłam. 3 lata temu. byłam na praktykach w szkole i tam z okazji mikołaej przyszła mama jedno ucznia. kobieta miała nowotwór mózgu, nie dawali jej szans, a nagle cudem ozdrowiała. zaczeła czytac z kart. ja tam w takie rzeczy nie wierze, ale, ze kasa szła na prezenty dla dzieci to sobie poszłam. koszt to tylko 5 zł. powiem wam, ze zaczęła mówic o mojej przeszłosc. o dziwo wiele z tego było prawdą, opisała wygląd TZ ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
Madzia ja przed ślubem się wybierałam, ale moja wycieczka nie doszła do skutku. Bardziej chciałam iść zobaczyć taką "typową" wróżkę niż dowiedzieć się co mnie czeka.
Miałam koleżankę, która namiętnie raz na dwa miesiące biegała do wróżki, muszę powiedzieć, że sprawdziła się większość
#549 |
Zadomowienie
|
Ja z kolei nigdy nie poszłabym do wróżki. Biorę od życia to co mi przynosi i staram się żyć tak, jak potrafię najlepiej. Poza tym jestem katoliczką, a wiara neguje takie zachowania. Ostatnio czytałam nawet artykuł o ksieżach egzorcystach, którzy twierdza, że nie powinno sie korzystać z magii, tarota itd. itp. Z tego wnioskuje, że faktycznie ta dziedzina ma ogromną moc ... tylko dla mnie tę złą moc i nie każdy potrafi sobie z nią radzić. Uważam, że każdy człowiek ma już zapisane karty swojego życia, co ma sie wydarzyć, to na pewno się wydarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Ja się wiele razy wybierałam, ale nigdy nie doszłam.
Madzialenka, a co Ci się sprawdziło jeśli możńa spytac? |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziała, ze następnego dnia dostanę to, na co tak długo czekałam. ze moje wysiłki w koncu będą docenione (dostałam stypendium naukowe - podania skąłdałam co roku ale nigdy mi sie nie udało, wtedy był pierwszy raz) powiedziała, ze TZ wyjedzie za granicę, bede bardzo tęskniła, ale to wytrzymamy, choc bedzie bardzo cięzko. wtedy sie bardzo z tego smiałam, a za niecały rok mój TZ wyjechał. powiedziała tez ze my razem z TZ rowniez wyjedziemy z agranicę (sprawdziło się) z tego akurat smiałam sie najbardziej. zenam sie tam bardzo spodoba. mówiła o czekającym nasz slubie, ze bedziemy mieli dzieci ![]() ![]() nie bedziemy narzekali na pieniązki i generalnie dożyję do 93 roku zycia. hm... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
No proszę.... Mam nadzieję, że to co jeszcze powiedziała, a co jeszcze się nie sprawdziło, to same dobre rzeczy...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||
Zakorzenienie
|
bzyczka, dobrze, że TŻowi nic się nie stało, ale atrakcje Ci funduje rzeczywiście...
![]() ![]() Cytat:
![]() Tez sobie tak mówię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tych czasach a raczej kilka lat temu na 90% ktos wyjerzdzal za granice... a to ze ty jedziesz z nim to chocby na odwiedzimy.. ja w to niewierze bo naprawde wszytko mozna podpiac pod takie okreslenia..
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie bylam u wrozki .. i nie mam zamiaru isc
![]() ![]() ![]() a wrozylyscie sobie z obraczki? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny no funduje mnie ten mój mąż atrakcje...dzwoni dzisiaj z pracy i mówi że głowę rozbił o szafkę (takie metalowe na ich rzeczy), że wystawało coś ostrego i rozciął. Mówił że leciała krew i to sporo ale przestało i miał wcześniej wyjść z pracy ale dowódca wysłał go jeszcze na izbę i tam lekarz obejrzał tą dziurę, spryskał czymś, zrobił wywiad i powiedział że póki co może pracować
![]() Jakiś zły tydzień ma biedak ![]() A co do dziecka...tż się martwi bo w październiku z jego jednostki jadą na misję do Afganistanu i chodzi po jednostce fama że jedzie większość. I martwi się biedaczek że mnie zostawi z dzieckiem i że ja sobie mogę nie poradzić. Ale tłumaczę mu że nie ja pierwsza będę sama z dzieckiem i nie ostatnia a do tego mogę liczyć na pomoc rodziców ![]()
![]() |
#557 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie chyba zaczyna łpac jakies jesienne przesilenie, bo caly czas jestem zmeczona i bym spaaaaaaala cale dnie. Dzis dla relaksu skoczylismy z zmezem na zakupy i nam sie troche nastroj poprawil. Dziwnie sie czuje, brakuje mi przygotowan do slubu..Tak jakos pusto... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie!!
Cytat:
![]() Cytat:
Nie było mnie tu 5 dni. W weekend byliśmy u rodzinki, dziadkowie męża obchodzili 50-lecie małżeństwa i na mszy ksiądz (i też brat babci) wspomniał, że miesiąc temu najmłodszy wnuk się żenił, a my mieliśmy niezły ubaw, bo TŻ jest najstarszym wnukiem i się pomylił. aaa no i dzisiaj mija równy miesiąc od naszego ślubu, strasznie ten czas leci. Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-09-22 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mojej kolezance wtedy przepowiedziała, ze sie rozstanie z tym facetem co teraz i przez przypadek spotka miłosc swojego zycia. po roku wzięla rozwód i wyjechala do Egiptu za facetem któtrego poznała przez internet, po 3 miesiącach wzięli slub i mają juz pół roczne dziecko. jest przeszczęsliwa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co prawda generalnie mam koleżanki które były i te rzeczy się sprawdzają, ale mnie to nie ciągnie. Z tego co ja wiem to niby nie musi ale tak właściwie to musi bo inaczej nie przedłużą mu konktraktu czy jakoś tak, przynajmniej tak było w przypadku TŻ'ta koleżanki.
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
martucha w sumie odpowiedział już zielony motylek na twoje pytanie odnośnie tego czy musi... Powiem więcej, dowódca pyta się przy podpisywaniu kolejnego kontraktu o chęci co do wyjazdu...Także teoretycznie może nie jechać ale w praktyce jest właśnie tak. Niby wszystko pięknie a jednak. Głośno się o tym nie mówi, ale w wojsku są niekiedy tacy ludzie, którzy na bank nie pojadą ze względów zdrowotnych (i między innymi dlatego że ich kondycja fizyczna jest gorsza od mojej, a ja swoją za kiepską uważam). Mój tż jest z tych co to z w-f mają 5, ze strzelania też, więc jak najbardziej się klasyfikuje do wyjazdu. My mamy miesznae uczucia ze względów finansowych...przydałaby nam się ta kasa ale z drugiej strony ryzyko bardziej do nas przemawia.
A ja dzisiaj znowu samotna. Tż późno skończył zajęcia i nie opłacało się wracać, bo byłby po 20 dopiero a wstaje o 5. A tak zanim by zjadł, umył się to już by było koło 22. A tak to chociaż odeśpi w kkońcu sobotnią służbę. A co do wróżek...to sama nie chodzę i nie byłam, ale moja znajoma była parę razy i też się jej spełniły wróżby, powiedziała jej wróżka ile ma dzieci jak wygląda jej mąż, gdzie obecnie jest (włochy nie anglia tak więc nie strzelała raczej ![]()
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Kochana nigdy nie mów nigdy - wystarczy jeden celny strzał Twojego męża i czworaczki murowane
![]() Edytowane przez kocurazab Czas edycji: 2009-09-22 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Kliwia, Martucha, czyzbyscie planowaly corkom nada imie Zuzia?
![]() ![]() ![]() ![]() Anuulaa, no i miesiac miodowy za wami ![]() kocurazab, hahaha, dobre ![]() Ja bylam dwa razy u wrozki, ale to z okazji Andrzejek. W osiedlowym sklepiku z ezoteryka organizowano taki wieczor. ![]() ![]() ![]()
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |||
Zakorzenienie
|
Bzyczka, podziwiam Cię za takie nastawienie do możliwego wyjazdu TŻa, ja nie jestem stworzona do takiego życia...
![]() Cytat:
![]() Dziękuję serdecznie ![]() Dziś zaczął się ósmy tydzień ![]() Nam też miodowy miesiąc przeleciał szybciutko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Podziwiam, że macie imiona wybrane. Ja jestem w 24 tc i jeszcze nie zdecydowaliśmy. Owszem, mamy jakies typy, ale nie jesteśmy do końca przekonani.
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj TŻowi powiedziałam, że jakoś się na chłopczyka nastawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Rozeznanie
|
U nas jak cos to chyba bedzie Nadia
![]() Tak sobie pomyslalam, ze w sumie wiekszosc z nas pokazywala fotki slubne, a moze ktoras by sie chciala pochwalic filmem z wesela? tzn wiadomo ze nie calym, ale fragmentem czy teledyskiem, bo kamerzysci robia teraz cos takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Kochana nie nastawiaj się, bo się na maxa nastawisz, a potem możesz się rozczarowac jak okaże się, że dziewczynka zamieszkuje Twój brzuszek.
My nie nastawiamy się na konkretną płec - co ma byc to i tak będzie, najważniejsze, żeby było zdrowe!!! ![]() No własnie ja ostatnio "wycięłam" swój ulubiony fragment z filmu weselnego i tak się zastanawiam jak mam go wrzucic na wizaz? Koniecznie przez youtube? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.