|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
chcesz pogadać to napisz na WP . ;| _________________________ _ `Odejdź z mojej pamięci, dopiero wtedy będę wolna..`
Ci, którzy cierpią, mówią najmniej. 'Spotkałam mężczyznę i zakochałam się w nim.' 'Przegapiłam okazję, by powiedzieć Ci coś bardzo zwykłego: kocham Cię. |
|
|
|
|
#3212 |
|
Raczkowanie
|
Do kwadratu podniesione szczęście. I pierwiastek z łez. Na zmianę.
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
Miłość - Ty Su.ko !
Kiedy te kolumny runą, Ty będziesz tą, która nosi koronę. A ja będę ci wszystko zawdzięczać. Ile potrzeba miłości, aby to naprawić? Będę tam najszybciej jak mogę, Ale jestem zajęta zbieraniem złamanych Kawałków życia, które miałam wcześniej Mógłbyś być mi nieprzeznaczony...
|
#3214 |
|
Przyczajenie
|
permanentny niedosyt i emocjonalna kleptomania.
Jesteś jedno miejsce wyżej od nutelli na mojej liście słodkości. i miałam nadzieję, że Ty również .. ale rozumiem . 'jedyne co mnie tu trzyma, to grawitacja.' -Wymarzony partner ? -wymarzone to mogą być wakacje ... |
|
|
|
#3215 |
|
Raczkowanie
|
*A teraz dodam coś nie mojej twórczości, a rozumowania mojego chłopaka może dla Was nie będzie to piękne czy poetyckie- na poziomie, ale urzekło mnie strasznie.....
Gdy jesteś blisko mnie, czuję Twój lęk,
że kiedyś skończy się to co trwa cały czas w nas. Lecz nigdy tak nie będzie, więc zapomnij o lęku, tylko trzymaj mą dłoń mocno w ręku.
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-09-22 o 19:45 |
|
|
|
#3216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje ;* Bo Wy wiecie... * * * cieszyć się z każdej drobnostki. odszedł. jakby nie widział rzęs posklejanych łzami. policzków opuchniętych od płaczu... wyszedł... jakby nigdy nic. nieprzemyślane słowa. nieposkładane myśli. a wmawiam sobie, że twoje zdjęcie w portfelu to dla odstraszania złodzieji. nie powiem, że tęsknie. jejkuu.... bo ja już zasypiaam... to był dzień pełen wrażeń. i chce wyłączyć umysł... spaaaaać. ;] ahh i wszystkie opisy by Me! innymi słowy; made by
|
|
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki wiem ze tego nie lubicie i pewnie nie jedną zdenerwuję ale ja z taką prośbą. Potrzebuję opisów.. miałam dwie przyjaciółki.. teraz wszystko się pozmieniało i one także.. nagle zaczęły we dwie się częściej spotykać a ja jestem odstawiona na bok. Teraz dowiedziałam się że obie wyjeżdżają razem do innego miasta by pracować. Ponieważ ja idę w tym roku na studia a one robią sobie rok przerwy.. ale przecież to nie znaczy że ja już muszę być odstawiona. Macie jakieś opisy co to tej sytuacji?? z góry dziękuję ;**
_________________________ _____ Zgubiła gdzieś drogi cel Zraniona woła o serce Bo tylko tam jest jej miejsce Bez niego straci swój sens.. Że nie dałeś mi szczęścia, pierścionka ani psa nie, nie żałuję.. że nie dzwonisz po nocach kochanie tak to ja nie nie żałuję.. Że nie załatwiasz mi posady sekretarki i że nie nosze Twojej szarej marynarki.. |
|
|
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę ? ;serduszka;_________ ja jestem 30 centymetrów ponad tym wszystkim.
z Tobą się budzić, w Tobie oddychać, Tobą się poić i w Tobie zasypiać. znalazłam Ciebie, bo w końcu na to też przyszedł czas. Wcale nie w niebie, nie w wodzie, ziemi, w płomieniu gwiazd lecz byłeś obok mnie, przy mnie, chociaż wcześniej nie dostrzegłam Cię. Generalnie jest teraz spoko, zapomniałam już dosyć sporo.. filmowa miłość, fikcyjna zdrada. widzisz jak nam spie*dala szczęście ? namiętnie gram, wiesz .. inaczej nie mam szans.
|
|
|
#3220 |
|
BAN stały
|
jeeeeeeeeeejuś.
to zaszczyt normalnie. I ja Cię też uwielbiam kochana. ![]() ~ * ~ dobrze że nie wiesz co u mnie, bo pękłoby Ci serce. kochać. w czwartym przypadku. Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika. Mówili nie patrz, mówili nie dotykaj. Mówili nie myśl, co zdarzyć się może. Terror, za nim człowiek, A w człowieku odpowiedź. Nikt mi tak pięknie nie mówił, że się boi miłości.
~ * ~ Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-09-22 o 20:15 |
|
|
|
#3221 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czym jest przyjaźń, odpowiedz mi.
Czy chwilą wspólnych przeżyć, czy ciągiem przeżytych lat ? Czy wspólnym wspieraniem się nawzajem, czy dobrym porozumiewaniem? może brakiem kłamstwa, brakiem oszukiwań, byciem prawdziwym, bez pogrywania ... * słów na usta nie ciśnie się zbyt wiele, co mam powiedzieć ? Naprawdę nie wiem, po za tym, że byłeś moim przyjacielem. * to przyjaźń ? Może lepiej o tym nie mówmy ... proszę, może się przadadzą ;*
|
|
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
Zabawne
Wszystkie prośby zaczynają się od słów "Wiem, że tego nie lubicie ale..." ciekawe* Długą, krętą drogą szłam do nikogo. Aż spotkałam Cię.* Ty nie wiesz jak trudno pustym miastem iśćJesiennym wiatrem gnaną być.. * *
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję. ; **
____________________ would you please take me away , from this place? i cannot bear to see the look upon your faces. /czy mógłbyś, proszę zabrać mnie stąd? nie mogę znieść Twojego wyrazu twarzy./ yeah let’s rewind, let's turn back time to when you couldn't get it up. /o tak, przewińmy to, wróćmy do czasów, gdy nie mogłeś go postawić./
|
|
#3225 |
|
Przyczajenie
|
'przecież jest między nami tyle fajnych rzeczy.
i kur* a co się z nimi stało? nie wiem kiedy... to mój błąd, że mu wtedy zaufałam, naiwna. rozdarta. nie wiem jak udało nam się tak oddalić. chyba jeszcze wczoraj mogliśmy coś ocalić'. pieprzony ideał z milionem wad. 'to moja wina. wszystko mogło dłużej trwać. mogłam cię zatrzymać. wole szczere, brudne uczucie jak żelazo, a nie sztuczne jak tombak i ściemniać, że się udało.
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 - tak czytam i czytam i nie wierzę. to na pewno o mnie chodzi?
na poważnie. dziękuję. strasznie motywujące to jest. i miłe. i za wszystkie pochwały dziękuję. <3 ------------------------------- chwilami zapominam, że potrafię sama oddychać. najgorsze są domysły. bo domyślam się, że wcale za mną nie tęsknisz. produkuję iluzje bez szans na to, by się spełniły. a jednak oddycham każdą. jakie to uczucie kiedy wiesz, że cię kocham? |
|
|
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
suve- no serio, serio, po prostu wkradasz się w mój umysł, potem twój talent no i jest cudo! dziękuję Ci za to ;*** <3
------------------------------------------------------------------------ dopóki mój umysł jest tam gdzie ty . twoje spojrzenie jest jak wirus, który obnaża wszystkie moje zmysły . cała miłość była początkiem wojny nuklearnej . na krawędzi twego uścisku .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-09-22 o 21:04 |
|
|
|
#3228 | ||||
|
Zadomowienie
|
My Own Performance, suOdkiCarMeL, DarkWoman, Kochanaa, Little Ballerina -
ah, dziewczynki motywujecie do dalszego tworzenia ! dziękuje ślicznie za uznanie. uwielbiam Was. aaa Twoje tłumaczenie i tak na nic się nie zda, o. cudak mój. <3Cytat:
a w pracy mają racje... wnuczęta są pewnie dumne z takiej babci. ![]() Cytat:
głupoty plecie. ;* Cytat:
;**Cytat:
aaaa. ! zbierajcie mnie teraz z podłogi. <333 btw. miałam do nadrobienia ok. 20 stron. a Ty... Ty błyszczysz tutaj jak najjaśniejsza gwiazda. ____ abunee, caroline060, Miluuu, kamisha- ![]() loveISshit, talkshit - więcej Was chcęęę. ! ____ i wiesz o czym marzę ? aby umieć przejść obojętnie. tak całkowicie obojętnie, bez żadnego uczucia żalu czy tęsknoty. jesteś moim ulubionym chłopakiem. abstynent: osoba, która poddaje się pokusie odmówienia sobie przyjemności. jesteś królem powierzchowności. grzech pierworodny nie polegał na tym, że Ewa zjadła jabłko, tylko że podzieliła się z Adamem, aby ze swoim odkryciem nie czuć się samotna. serce jedzone na obiad. czy widzisz, co zrobiliśmy ? robimy głupców z samych siebie. karmiąc płomień w moim gardle. tasuję karty do Twojej gry. i w najbardziej nieoczekiwanym momencie... zagram asem. gdy jesteś na kogoś wściekły – napisz do niego list. wyraź w nim swoje uczucia, opisz gniew i rozczarowanie. nie hamuj się. potem schowaj list do szuflady. po dwóch dniach wyjmij go i przeczytaj. czy wciąż chcesz go wysłać ? nawet gwiazdy płaczą z tym, którzy płaczą w nocy w poduszkę.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-09-22 o 21:09 |
||||
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
KaMa2704 kochanaa kamisha
dziękuję dziewczyny.. aż się cieplej na serduchu robi.. Lubię chwile przepełnione namiętnością.. Oboje kochamy i robimy ten sam błąd.. Kochamy za mocno.. I wciąż zastanawiam się dlaczego godzinę po spotkaniu czuję nadal twoje perfumy na sobie.. Ale to nic.. Kocham ten zapach.. A pod wieczór nagle przypomina mi się twój uśmiech.. Cholera.. Jem czekoladę żeby zapomnieć.. |
|
|
|
#3230 |
|
Przyczajenie
|
pozory. bo wszystko wróci do punktu wyjścia.
moje serce z powyłamywanymi nogami nie brzmi w trzcinie. Co z tego, że miał najpiękniejsze oczy... co z tego.. mała dziewczynka bez emocjonalnej huśtawki i koziołkujących nastrojów. sam na sam z własnymi paranojami! |
|
|
|
#3231 |
|
Rozeznanie
|
nie mogę kochać bo.. słaba jestem wtedy
nie mów nic. nic. może to był romans, może żart? (...) prócz paru szaleństw i bzdur. i przyjdzie nam wytrzeźwieć.. byle nie dziś. każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje.
|
#3232 |
|
Przyczajenie
|
i tak myślałam o Tobie od pieprzonego poniedziałek do jeszcze bardziej pieprzonej niedzieli.
- pamiętasz jak go kochałaś ? - miłość do niego, nie była nawet jedną setną co czuję dzisiaj do Ciebie. kocham Cię tu i teraz. witam Cię w moim świecie, w którym wieje hardcorem ! Moje Małe Radości <3. |
|
|
|
#3233 |
|
Przyczajenie
|
Guziki xD i snowball - Okradłam Was .
<3~ ‘Wiem, mam trudny charakter, żałuję tego czasem..' ~ ‘Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..’ ~ ‘W takie dni jak dzisiaj rośnie wiara i optymizm..’ ~ 'Uśmiech zdołam wykrzesać zawsze.. Zostań optymistą mówię to poważnie..' ~ Bo mam marzenia z których nie wyrastam - i niech mówią, że naiwna .! ~ 'Ja nie muszę mieć za co żyć, muszę mieć po co ..'
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
Bóg musiał być na nią zły, w dniu, w którym pozwolił jej spojrzeć w jego oczy
tak blisko, bez względu na odległość każdy papieros wypalony za twoje zdrowie za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć . Przyrzekam kochać Cię przez całą wieczność – każdego dnia wieczności z osobna. przecież mam serce, czuje, że bije też mam uczucia. teraz już wiem, że nie był mnie wart. Ale wtedy chciałam to wytatuować na ręce, bo wmawianie sobie nie działało. Po prostu ze mną bądź nie zawiodę, obiecuję
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
coś na nocne opisy:
bądź mą gorącą czekoladą w zimną bezksiężycową noc. śpię przytulona do własnej wyobraźni. ![]() turning in bed and awaiting the bliss of a deep dream. |przekręcając się w łóżku i czekając na błogość głębokiego snu. przytulam głowę do poduszki i śnię o tym co by było gdyby.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-09-22 o 21:45 |
|
|
|
#3236 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuję Cię!własnie teraz kiedy coś się we mnie kruszy
Nigdy , do niekogo innego nie czułam tego co czuje własnie teraz.Właśnie do Ciebie! Czegoś mi brak . Gdybyś był, byłabym najszczęśliwsza kobietą na świecie. miałabym Ciebie-miałabym wszystko o czym od tak dawna marze.!;*
|
#3237 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak miło Cię czytać. <33 miło jak zawsze. ![]() 96LadyPoziomka96 - dziękuję bardzo. ukradłam co-nie-co od Ciebie, przyznaję sie bez bicia. ![]() Cytat:
nydee - jesteś moim Bogiem.. *** 1. wild thing.. you make my heart sing.. ;> 2. on jest kimś więcej niż mężczyzną, i to jest coś więcej niż miłość.. 3. nawet ściany patrzą z dezaprobatą na niski stan Twojego mózgu. ^^ 4. zakochałam się po uszy! zakochałam się! (; 5. Twoje imie smakuje tak słodko w moich ustach. (; 6. dzień dobry!.. że tak pozwolę sobie skłamać. 7. wiem kiedy kłamiesz.. i nawet wtedy Ci wierzę.. 8. każdy dotyk czuły aż po ból.. 9. I'm pretty fucking' far from ok. 10. moje włosy pchną słońcem. (;
|
|
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
ja tak na szybkiego.
dziękuję Wam za pochwały ![]() wiecie, kogo kocham < 3 . przepraszam, że rzadziej, ale nadrabiam tydzień w szkole . obiecuję poprawę ;D . ______________________ Gdy się stresuję, obgryzam paznokcie.. gdy Cię widzę, są daniem głównym.. pomyśl o wczoraj, dziś, bo jutra może nie być! ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą. czasami duma nie pozwala spraw naprawić.. przeszłość oddzielić grubą kreską. bo my mamy tylko siebie! świat to wielki znak zapytania. błysk w twoim oku widzę często.. -jak mam zabić marzenia ? -po prostu: zniszcz je, spal, a potem wyrzuć. dziękuję, nie słodzę ^^ to drzewo na zewnątrz wygląda tak samotnie. może powinnam je przytulić ?;D -co tam? -oprócz tego, że życie mi się wali, nie mam już na nic siły, kocham go nadal, chusteczki mi się kończą, a łzy nie, to zaje.biście. a u ciebie? do wszystkich starych babek ; bywać tu jak najczęściej, bo pobiję ! ![]() ![]() _Anusia_ - widzę Cię . ! już mi dodawaj swe cudeńka ;*
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-09-22 o 22:06 |
|
|
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc
![]() ----------------- opisa nie budiet patamu szto żuliki podpiz.dzili klikawku . ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-09-22 o 22:39 |
|
|
|
#3240 |
|
Raczkowanie
|
`to bezsilność uszminkowała świat
do fotografii śnieg upudrował kiełki konwalii i drzewa mają wygięte rzęsy prześwietlone okrągłym księżycem - świat jest taki ładny - na ulicy długi cień latarni wplątał się w deski płotu milczącego podłużnie w bramie - na przekór skrzypiącym krokom kwitną pocałunki słyszysz - dzwonią jak drzemiące główki konwalii - świat jest taki ładny - po drugiej stronie zamkniętych okien` halina poświatowska. można sobie coś z tego wybrać ![]() pozdrawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

;serduszka;
to zaszczyt normalnie. I ja Cię też uwielbiam kochana. 
kradnij !

;*
:
?