![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
moja Lili spi....
![]() a tym bardziej to jest dziwne ponieważ poszla spaco 14 a wstala 18:20 i o 21 mi juz padała ![]() takze na szybcika kapiel i sobie spi... jowiszQ mówisz że moglabys ja adotowac? ![]() ![]() A tak powaznie czasami jak czytam jak wasze dzieciaczki spia krótko,mało jedza to ciesze sie ze moja Lila jest spokojnym dzieckiem i jadła by wszystko co wpadnie jej p drodze... Kasiu mówisz że perfumy przetrwały kąpiel...a jak zapach ci sie widzi ? ![]() Mała baw sie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
baby doll YSL, a nie jest to czasem slodki zapaszek??
![]() bo kurcze ma dobra cene na truskawie i sie zastanawialam, czy nie brac ![]() ![]()
#2403 |
Zakorzenienie
|
Lilinka
![]() Zostac uderzonym przez piorun - doznanie oswiecenia ????????? To nie pozostaje mi nic innego jak poczekac, bo oswiecenie nie nadchodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
hahah Marti, masz szanse zostac Einsteinem
![]() Dzien dobry dziewczynki ![]() Znow piekny dzien, ale trzeba w pracy siedziec ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze pogoda dopisze, bo cos mowia o deszczu w czwartek, no ale zobaczymy ![]() Lila przesliczna z tym rozwianym wlosem i umorusana buziulka ![]() czas na kawke ![]()
#2405 |
Zakorzenienie
|
a ja wstałam 15 min.temu. Iga jeszcze śpi
![]() ![]() dziś znów ciepło ![]() ps. ciekawe czy Mała już na miejscu,w nocy pewnie fajnie i szybko śmigali. ja do samej jeleniej jeżdżę zawsze 4h,a stamtąd do granicy to chyba jeszcze z godzina. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-09-23 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
ale wam fajnie, mnie jak zwykle zrzucono z loza o 6.30
![]()
#2407 |
Zakorzenienie
|
Iga ost. śpi po 12h (od 20 do 8),ale dziś wyjątkowo 13. otworzyłam jej pokój na szeroko bo jeszcze nie raczyła oczu otworzyć.
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- dobra,moja ost. deska ratunku. DDTVN ![]() przecież nie będę potem czekała na drzemkę aż do 15, wstawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Noc wyśmienita młody spał od 20:30 do 8 ![]() ![]() ![]() Teraz odkurza z babcią, ja zaraz jade do starej pracy zdać ciuchy itd. A na 16 idziemy się szczepić ![]() Tylko ciekawe jak Tymek to przeżyje... zwłaszcza, że moja mama z nim jutro zostaje od rana do 16, więc może jej dać w kość... no zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
cześć laski
wstałam z lekkim bólem głowy, zmiana pogody czy co ![]() ja tam też jestem zadowolona jak Mały idzie spać 19,30 mam troszkę wieczoru dla siebie, no chyba że małż mi przeszkodzi ![]() tyle że Miki jest z rannych ptaszków, pobudka kolo 6, bo o 5 ciemno i obecnie nie wstaje w kurami ![]() obkupiłam sie wczoraj, konto nadszarpnięte, ale juz sie wygalanciłam na weselisko,no i najważniejsze, że kupiłam w końcu buty, troszkę babciowate, ale wygodne, bo to jakaś niemiecka technologia CAPRICE http://www.sejpol-buty.pl/sklep/p642...12___3540.html była przecena skórka za 99 zł, to w sam raz na taneczne pląsy, normalnie w moim mieście brak brązowych butów, o fajnych kształtach, a nie jak z chińskiego targowiska, z zapięciem w kostce skracającym nogi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
znalazłam:
http://allegro.pl/item749313644_litt...ujak_lodz.html http://allegro.pl/item745285140_nowy...zapraszam.html http://allegro.pl/item745421380_gepe...biegunach.html fajnie jakby się bujało i jeździło,bo młoda lubi pchać np. wózek po domu. z dwóch jeżdżąchych oczywiście zebra mi się podoba. tylko ta chora cena ![]() a krówka słodka, ale nie jeździ ![]() rady na co wydać kasę mile widziane : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: mam dziś dzień kupy - przez włosy ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Anka pokaż weselną kiecę ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-09-23 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
pstryknę fotkę jak sie Miki obudzi bo kieca prostuje sie w jego pokoiku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i jeszcze zafasoliłam sobie żakiet rownież brązowy w outlecie Nexta, lubię ich rozmiarówkę, bo ich górna garderoba rozm. 12 to pasi na mnie super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem, fajnie wygląda satyna w wydaniu brązowym
![]() ![]() ![]() muszę się w końcu skupić i cyknąć stoliczek i namiot zosinkowy, bo już daaawno miałam to zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zabawek to mnie najbardziej podoba się pierwsza zeberka z Little coś tam ![]() Ciekawe o której moja zebra dojedzie, znając życie popołudniu bo gls wozi, a on zawsze do mnie późno dojeżdża. Maluśna ja już tęsknie i trzymam kciuki za fajnie spędzony czas i zdjęcia ![]() ![]() ![]() Leoncia jak dla mnie to ten Shh... super! ![]() Anisiu baby doll nie jest typowym słodziakiem, to zapach słodko świeży z piękną nutą cedru. Ja uwielbiam! Ja sama teraz myślę na jakie perfumy kliknąć. Trochę sprzedałam więc z 2 nowe flachy by się przydały ![]() Werstunia uściski dla Tosisławy niech wraca do życia ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
dzięki Kasiunia
![]() ![]() ![]() wysiliłam się w przepisach ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-09-23 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
ładna kiecka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka, to musze obniuchac
![]() Aniu, fajna kiecka ![]() Wersta, cyknij namiocik - oko naciesze ![]()
#2421 |
Zakorzenienie
|
Oglądam foty z wyprawy na Orlą perć. Mój tato z wujkiem tam byli... oglądam i stwierdzam, że już mam w gaciach! w życiu bym nie wylazła
![]() http://pejzaze.onet.pl/66924,gr,13,2...c,galeria.html
#2422 |
Zakorzenienie
|
też chcę w końcu ten namiot zobaczyć
![]() Iga w piaskownicy za oknem, jakieś 3,5 metra ode mnie. dzis chyba jej na obiad naleśnika usmażę bo nie mam weny do zupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Łał
![]() ![]() ![]() wersta, koniecznie cyknij, już kiedyś miałam Ci pisać ![]() ![]() Laski mam BIG prośbę. Powiedzcie mi ile byście wołały na all za taki kombinezon? To jest nówka nie śmigana (najpierw był za duży, a jak był dobry to już wiosna przyszła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-09-23 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Cestusia ja za mój kupiony za ponad 100 zł z Coccobello używany ale stan idealny wołałam wywoławczą 39 zł i za tyle poszło choć miałam 10 obserwujących.
#2426 |
Zakorzenienie
|
kupiłam Tymkowi buty na zimę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
a mnie się źle robi na samą myśl o zakupie butów, na tę pulchną stópkę,na którą nic nie wchodzi. mam tu porównanie bo nad nami mieszka Nadia, ok. 3tyg. młodsza. to u niej zauważyłam te trampki z ccc i pojechaliśmy kupić. tylko, że Nadia miała na rzep, i ma tego rzepa sporo zapasu. a jak chciałam zapiąć je na Igusiowej stopie to mi tego rzepa ledwo starczyło, i dlatego kupiłam wsuwane z gumką. Z butów wyższych wchodzą na nią takie 2 numery za duże, przecie mi się w takich zabije
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
tak mi sie podobają że aż cyknęłam już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.