|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
w poprzednim poscie wkliłam linki do zdjęc.
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Ania, ale z Ciebie jest przepiekna kobitka
nie, no tylko pozazdroscic mezusiowi, a mnie sie tu z zazdrosci o urode i figure zolc ulewa Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
Aniu i Madziu - dziewczyny super fotki
my póki co trzymamy kaskę na zakup mieszkania choć szczerze może się skusimy na jakiś spontan
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
a macie zamiar cos niedługo kupic?? |
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Oglądaliśmy już jedno mieszkanie i pod koniec września oglądamy następne...i czas najwyższy będzie się decydować
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok w takim razie uzbrajam sie w cierpliwosc i czekam slicznie zdjecia ! a z Ciebie piekna kobieta rowniez slicznie zdjecia ahh tylko pozazdroscic
|
|
|
|
#4298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dziękuję ![]() A gdzie zdjęcia? Nie zdążyłam pooglądać... Cytat:
![]() 9 września zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Z rozgłaszaniem wiadomości czekaliśmy do wizyty u lekarza. W ostatni piątek lekarz potwierdził ciążę ![]() Cytat:
![]() anuulaa, superaśne zdjęcia Zazdroszczę ogromnie! Siedzę, oglądam i mówię do siebie: jak ja bym pojechała do takiego ciepłego kraju...
|
||
|
|
|
|
#4299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Superowe fotki Jak sie rafting podobał Woda lodowata, co )))Cytat:
Myslalam, ze ruszy mnie cos w kosciele albo w trakcie błogosławienstwa ale zero... Stres nie istnial, bylam wyluzowana jakbym wypila nie wiadomo ile, a ja nawet nie powachalam alko ![]() Caly czas tylko sie smialam i cieszylam Na pewno byl to jak dotad najszczesliwszy dzien w zyciu ![]() Zycze Ci abys poczula magie dnia slubu CHoc i bez tego poczucia jest fantastycznie !!---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() widzialam sie jedynie na tel mamy kolezanki, ale takie zdjecia to nie zdjecia Ponadto jakos nie domagam sie fotek, nie spieszy mi sie do nich, bo boje sie jak wyszlam ![]() ![]() ![]() Jak bede miala na pewno pokaze !!!!!!!!!!!!
|
|
|
#4300 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byliśmy z TZ przeszczęśliwi w tym naszym dniu, naprawde, aż byłam w szoku że miałam zero stresu ... no tak naprawde dwa razy mocno mnie ścisnęło i w głowie zakręciło, jak TZ przyjechał po mnie i jak miałam z Tatą wchodzić do Kościoła.... a potem TZ mnie rozbawiał, śmialiśmy się w Kościele ... wzruszyłam się tylko przy kazaniu i jak TZ składał przysięgę... potem mała "piersiówka" w samochodzie (świadek się spisał ) i naprawde, na sali już było ok.... jedliśmy, piliśmy, tańczyliśmy.... pełny luz.... ale drugi to wszystko organizować raz NIE MA MOWY ![]() ooooo.... j a nie wiedziałam że Turcja taka ładna jest?! Cytat:
własnie.... my też mieliśmy oboje wrażenie, że to wszystko co sie dzieje, dzieje się "obok" nas .... tak jakby nas to nie dotyczyło, jakby ni my byliśmy w roli głównej ... dziwnie. póki co myślimy o podróży poślubnej... wyobraźcie sobie że my sie chajtaliśmy 12.09 ... 19.09 byliśmy na kolejnym weselu i 26.09 mamy następne... maraton normalnie... padniemy chyab chcemy wyjechać po 5 października... mam nadzieje, że coś znajdziemy... ale sie rozpisałam ![]() buziaki i miłego dnia dziewczyny! |
||
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
111
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 13:57 |
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
anika222, cudna relacja
Ogromnie mnie wzruszyłaś
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ja tylko wpadlam zeby sie pochwalic, ze wrocilismy juz z podrozy poslubnej po chorwacji bylo super, tylko szkoda, ze tak szybko zlecialo...A propo dyskusji o falach w Turcji to mialam niezla przygode z falami w Chorwacji... W Zadarze sa takie organy morskie zrobione na brzegu... jak fale odbijaja sie o nie to organy graja...pojechalismy posluchac organow, rozlozylismy sie na nich i sluchalismy... nie bylo zbyt wielkich fal, az tu nagle slychac jakies poruszenie, moj tz krzyczy fala, ja sie podnioslam a jakies pol metra ode mnie wielka fala, ani sie obejrzalam fala buch we mnie i wszystkie moje rzeczy w wodzie (w tym torebka z paszportami i wszystkimi innymi dokumentami) Na szczescie moj dzielny maz wskoczyl do wody i wylowil moj dobytek wiec historia dobrze sie skonczyla, bo gdyby nie to to strach sie bac ![]() Jutro juz powinnam miec pierwsze fotki, na razie od kolegi, bo nasz fotograf robi album i nie chce nam nic pokazac wczesniej (to nasz kolega), wczoraj caly dzien fotografowalismy sie z nim w plenerze, wrocilismy tacy padnieci ze szok Dzis czeka nas gooora prasowania powakacyjnego i sprzatanie... a jutro do pracy
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My byliśmy w lipcu, już tak dawno Ale te zdjęcia mi ożywiły wspomnienia Też mamy takie ze spływu jak skaczemy krokodylowi do gardła ![]() A te ostatnie do robił Wam hotelowy fotograf?? my zrobiliśmy sobie taką romantyczną sesję na plaży o zachodzie słońca cudownie było
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze zachęcacie mnie ta turcja mam już 2 katalogi z biur podróży
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Cytat:
Bohater ![]() Aj, ciężko po urlopie wracać do pracy... |
|
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym chyba zawalu dostala, jakbym zobaczyla taka pedzaca wprost na mnie fale
|
||
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kkkk własnie przez to że nie czuliśmy że chodzi o nas, nie strsowaliśmy się i mogliśmy sie cieszyć każdą chwilą ślubu i wesela. Mój TZ stwierdził, że nie rozumie tego jak wszyscy mu mówili, że nie pamiętają prawie nic ze ślubu, że nie mogli nic jeść - on wszystko pamięta, ja raczej też... no i apetyt nam dopisywał .
|
|
|
|
|
|
#4311 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo nie chciała się cała wkleić, czekamy na fotki ;-)Cześć mężatko Cytat:
no i fotki również jak najbardziej wskaznedziewczynki cieżko mi się oderwać od wizażu, ale pędze umyć okna, zajrzę później
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-09-23 o 10:39 |
||||
|
|
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do szampana u nas by wyszło jadąc na sale bo po drodze był objazd i światła na których się stało 15 minut wracając ze zdjęć świadkowa z fotografem z gwinta w aucie pili szampana z sesji zdjęciowej ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, co jest z wizażem, że nie można dawać wielocytatu, ehhh
anika222, piękna i wyczerpująca relacja ![]() Maggie, oj kochana, ty też jesteś taka śliczna, pamiętam jak pokazywałaś wasze zdjęcia, mamy podobna urodę ![]() kzabeczko, zdjęcia robiliśmy sobie czasem sami samowyzwalaczem (żałujemy, że nie wzięliśmy statywu) a czasem kogoś prosiliśmy, żeby nam cyknął. Rybulku, na pewno jeszcze pojedziemy do ciepłych krajów, całe życie przed Wami ![]() ddaaiissyy, byliśmy w Alanii - tj. Riwiera. Rafting był super, woda lodowata, ale taka krystalicznie czysta, super zabawa była. monigac, Turcja jest przepiękna, naprawdę szczerze polecam ![]() Kaska87, nasze wczasy dostaliśmy w prezencie, kosztowały 3600zł już za 2 osoby - ale HB. Przez 2 tygodnie wydaliśmy jeszcze ok. 1400zł |
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to jest HB?
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
u mnie nie zaciekawie byłam u swojego lekarza prowadzącego poniewąz bardzo mnie brzuch boli z prawej strony , z dzieckiem wszystko ok , ale jadę dzisiaj do szpitala ponieważ podejrzewa zapalenie wyrostka a to może się tylko jednym skończyć ,
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() współczuje ogromnie!mam nadzieje, ze to nic groźnegoTrzymam baaardzo mocno kciuki Anuulaa i Madzialenka wygladalyście jak boginie na wczasach Ja bym chciala zobaczyć więcej Waszych fotek przynajmniej to mi pozostaje!Anula podziwiam za odwage, ja bym sie bałą tego krokodyla |
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
no to super, bo w sumie i tak nie będziemy w hotelu siedzieć
a ktoś był w Egipcie w podróży?
|
|
#4320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

nie, no tylko pozazdroscic mezusiowi, a mnie sie tu z zazdrosci o urode i figure zolc ulewa 
choć szczerze może się skusimy na jakiś spontan

)))

Ale te zdjęcia mi ożywiły wspomnienia
ja bym chyba zawalu dostala, jakbym zobaczyla taka pedzaca wprost na mnie fale
wracając ze zdjęć świadkowa z fotografem z gwinta w aucie pili szampana z sesji zdjęciowej