Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-23, 16:34   #4231
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
W Anglii, pojechałam z siostrą bo się sama nie zabrała z bagażem. A zakupy to tak przy okazji
Masła TBS nie wąchałam, bo nie mieli testera, ale wąchałam inne produkty i pachną śliczną morelką. Mam nadzieję, że Iza będzie zadowolona.
Kurczę po co pytałam- jeśli do nas dojdzie ta seria to chyab skuszę się na masełko do ust- jesli będziemiało inną konsystencję niż to guaranowe które własnie denko odsłoniło
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Niestety moi nowi współlokatorzy mają uczulenie na kota mojego i muszę szukać innych współokatorów
Kurczę, trebabyło wczesniej to uzgodnić.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
MagJa, jestem już po. Za wizytę zapłaciłam 50 zł. Facet rzeczywiście wygląda na profesjonalistę, wszystko tłumaczy i mówi, mówi, mówi. Siedziałam i chłonęłam wiedzę. Mam cudowne nowe soczewki na oczach i są naprawdę super wygodne. No ale będę musiała ograniczyć jak się będzie dało długość ich noszenia, więc czeka mnie jeszcze wyprawa po nowe okulary.
A co z tym niedotlenieniem w końcu?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wpadło mi dziś trochę niespodziewanej kasy(za te wyjazdy służbowe w czasie urlopu), chyba sobie kupię za to coś fajnego Może perfumy nowe i jeszcze kilka kosmetycznych drobiazgów.
Też bym chciała trochę poszaleć- muszę jutro puścić totka
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 16:47   #4232
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A co z tym niedotlenieniem w końcu?
No właśnie z tego względu musiałam pójść dobrać sobie nowe soczewki, z innego tworzywa. Mam teraz dużo droższe niż te które nosiłam wcześniej, ale i tak muszę ograniczyć do minimum ich noszenie - max. 8-10h dziennie i częściowo przestawić się na okulary. Powinno się cofnąć i mam chodzić na kontrole.
Stary 2009-09-23, 16:55   #4233
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Witajcie

Ja mam ostatnio sądne tygodnie, chodzę tak zestresowanaprzez pracę i sprawy domowe że już nie daję rady.
W pracy taki nawał że nie wychodzę do wieczora, w domu dziwne problemy, już mi ręce opadają i wczoraj sie rozryczałam z bezsilności.

A końca nie widać .....

Rzyrafko, czy ty pytałaś o linię Wella Forte ?
Nie polecam, miałam i lakier i piankę do włosów o średniej długości i nie robiły dosłownie nic, nic a nic także nie polecam
Stary 2009-09-23, 17:02   #4234
emememsik

Vibesko,

Pytałam wcześniej już, ale pewnie nie doczytałaś. Co testowałaś z My Secret?
Stary 2009-09-23, 17:08   #4235
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Witajcie

Ja mam ostatnio sądne tygodnie, chodzę tak zestresowanaprzez pracę i sprawy domowe że już nie daję rady.
W pracy taki nawał że nie wychodzę do wieczora, w domu dziwne problemy, już mi ręce opadają i wczoraj sie rozryczałam z bezsilności.

A końca nie widać .....

Rzyrafko, czy ty pytałaś o linię Wella Forte ?
Nie polecam, miałam i lakier i piankę do włosów o średniej długości i nie robiły dosłownie nic, nic a nic także nie polecam
Ojej, chciałabym pomóc, wiem że to potrafi nieźle zdołować człowieka...

Co do Welli- podpytywałam tylko bo na użycie czeka juz lakier do włosów długich.

Jestem niereformowalna, oglądam właśnie 19 odc 9 serii CSI- a miałam zostawić ja całą na później

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

A dostałam dziś kilową paczkę z pastą do zębów ze Strt.comu
Stary 2009-09-23, 17:11   #4236
emememsik

rzyrafka, ile tam masz tych past do zębów? Ja parę dni temu dostałam z akcji Winiary 20 torebek zup.
Stary 2009-09-23, 17:13   #4237
rzyrafka
Zakorzenienie

7 po 75 ml - chcesz się wymienić?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 17:15   #4238
emememsik

A co to w ogóle za pasty? Coś kojarzę że wypełniałam ankietę do tej akcji.
Stary 2009-09-23, 17:21   #4239
isa666
Zakorzenienie

Vibesiu Przesyłam trochę wirtualnej mocy

Ale się obżeram ostatnio, od wesela ciągle jem A miałam trzymać dietę...coś mi to nie wychodzi. Czuję się gruba
Stary 2009-09-23, 17:25   #4240
emememsik

Ja mam tak, że jednego dnia obżeram się strasznie, a następnego nie mogę nic w siebie wmusić i w ogóle nie jestem głodna. Nie wiem od czego to zależy. To strasznie niezdrowe, ale przynajmniej się jakoś równoważy.
Stary 2009-09-23, 17:40   #4241
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak, że jednego dnia obżeram się strasznie, a następnego nie mogę nic w siebie wmusić i w ogóle nie jestem głodna. Nie wiem od czego to zależy. To strasznie niezdrowe, ale przynajmniej się jakoś równoważy.
Ja się dzielnie trzymałam do wesela właśnie. A jak się na weselu obżarłam to od nowa mi się żołądek rozepchał i teraz ciągle coś jem - nie tylko w domu, ale też w pracy.

Codziennie rano w domu zjadam kromkę samego chleba i wypijam łyk soku, potem
jogurt Activia lub Danio(tuż po przyjściu do pracy), potem w pracy zjadam jedną kanapkę z wędlinką i jedną z twarożkiem. Do tego w ciągu dnia podjadam mini-sucharki i zjadam 1 paczuszkę(4 sztuki) ciasteczek Lu-Go(pyszne są ).
Czasem biorę jeszcze jakiś owoc(jabłko lub brzoskwinię). Piję w pracy codziennie jakieś 2 kubki herbaty i ze 2 duże szklanki wody, czasem też wypiję pu-erh, ale i tak czuję się obżarta.
W domu zjadam obiad o 17 i potem jeszcze wieczór jakąś kanapkę a co drugi dzień jak jadę do sklepu z tatą kupuję sobie loda w polewie czekoladowej W domu piję właściwie tylko wodę.
Mimo to czuję się ociężała, wydaje mi się, że jem strasznie dużo i zbyt wiele tego podjadania jest Choć z drugiej strony ja mam taki żołądek, że muszę jeść często i w małych ilościach.

Idę się trochę porolniczyć - zafunduję włoskom Waxa dla blondynek A potem wieczorek z Dr. Housem

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-09-23 o 17:50
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 17:52   #4242
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Nosku, dalej jesteś taka zadowolona z Glorii?
jest naprawdę super, co mnie naprawdę zszokowało, bo wygląda i pachnie bardzo niepozornie
Dzisiaj chyba sobie zrobię Kallosa na włosy, cały dzień byłam w kurzu i pyle i mam teraz masakrę na głowie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 17:54   #4243
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja też jestem gruba ;(
Tzn. taka sie czuję
Wogóle czuję się ocieżała, brzydka, mam brzydką cerę,brzydkie włosy i wogóle cała jestem fuj

Też dzisiaj wtarłam latte we włosy ale przed myciem w suche włosy, potem umyłam szamponem oczyszczającym i teraz nałożyłam odżywkę nadającą objętość z Herbala.

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-09-23 o 17:56
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 18:14   #4244
emememsik

Vibesko, doczekam się Twojej opinii na temat MS?

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Widziałyście?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...frodyzjak.html
Stary 2009-09-23, 18:32   #4245
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Isa, ja też właśnie od wesela sie strasznie obżeram, a przed weselem nawet nieźle mi szła mini-dietka Teraz jestem gruba

Cytat:
he he, dobre chętnie bym kupiła, ale nie widziałam nigdzie tego
Em, ja mam 2 lakiery z My secret, jeśli to by Cie interesowalo

wzięłam antybiotyk i choroba mi w miarę ustąpiła, tylko kaszlę jeszcze...
No i nawet mnie bardzo nie wypryszczyło przed okresem, żadnych gul tylko parę małych krostek w malo widocznych miejscach(na twarzy oczywiście)
Dziś znów prowadziłam lekcję i wyszło w miarę ok. Robię dzieciom takie zabawy-krzyżówki, wykreślanki, szyfry
No i dziś dowiedzialam się, że mam pierwszy zjazd 10.października, jak zobaczyłam plan, to aż się przeraziłam, bo w tym roku mamy samych strasznych prowadzących, aż się wracać nie chce!
Dziewczyny, może wiecie co się robi na seminarium magisterskim na 4 roku? dodam, że mam studia 5-letnie.

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-09-23 o 18:33
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 18:36   #4246
Estella
Zakorzenienie

U mnie się wymyślało temat i pisało rozdział teoretyczny; ew. można było rozpisać metodę. Na piątym roku ew. metoda plus badanie, wyniki i ich dyskusja.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 19:20   #4247
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Vibesko, doczekam się Twojej opinii na temat MS?

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Widziałyście?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...frodyzjak.html
Wybacz, zupełnie mi to umkneło.
Podczas ostatniego pobytu w Katowicach dosłownie rzuciłam się na ich szafę, zakupiłam cienie pojedyncze kredki do oczu, dwa lakiery do paznokci i z niczego nie jestem zadowolona.
Cienie są bardzo słabo napigmentowane i nie dają praktycznie żadnego koloru na powiece, kredki szybko się ścierają i znikają z oka, po 2 godzinach już są wogóle nie widoczne.
I lakiery też słabe, matowe, bez połysku kiepska jakość, długo schną i szybko pękają, w sensie że schodzą płatami z paznokcia.
Stary 2009-09-23, 19:27   #4248
emememsik

A cienie masz z której serii?
Stary 2009-09-23, 20:13   #4249
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Em, nie śledzę oferty MS z racji tego że praktycznie nie mam do nich dostępu, no tyle co w Katowicach jestem.
Ale cienie mam takie same jak na ich głównej stronie, pojedyncze, okrągłe, z przezroczystym wieczkiem.
Teraz spojrzałam - mam te z serii MAT

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-09-23 o 20:14
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 23:39   #4250
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa, jestem już po. Za wizytę zapłaciłam 50 zł. Facet rzeczywiście wygląda na profesjonalistę, wszystko tłumaczy i mówi, mówi, mówi. Siedziałam i chłonęłam wiedzę. Mam cudowne nowe soczewki na oczach i są naprawdę super wygodne. No ale będę musiała ograniczyć jak się będzie dało długość ich noszenia, więc czeka mnie jeszcze wyprawa po nowe okulary.
No to super Znaczy super, że jesteś zadowolona, nie, że problemy z oczami się potwierdziły. Ja niestety też nie spodziewam się rewelacji po mojej wizycie skoro sama dla siebie jestem okulistą i miejscowych lekarzy olałam

Cytat:
Dziękuję Maseczki glinkowej szczerze mówiąc nie widziałam, ale możliwe, że jej po prostu chwilowo nie było. Było natomiast kilka rodzajów scrubów, tylko w innych opakowaniach niż u nas.
To w takim razie zmolestuję siostrę, żeby się bliżej przyjrzała.

Cytat:
Dziękuję Maseczki glinkowej szczerze mówiąc Nie da się długo wytrzymać, bo strasznie śmierdzi Jak szłam z moją siostrą po mieście to ona mówi: "A teraz szybko przechodzimy, bo tu jest taki śmierdzący sklep z mydłami" a ja patrzę, LUSH!! i buch do środka Czekała na mnie 100m dalej Ale rzeczywiście, zapach u nich strasznie intensywny, gorszy niż w TBS.
Hehe, dobre Chyba spytam sis czy nie zna takiego śmierdzącego sklepu, bo jak u niej byłam, to niestety na żadnego Lusha się nie natknęłam, a ona nic z kosmetykoholiczki nie ma i nazwa jej zupełnie nic nie mówiła :bezradny:

Cytat:
No właśnie z tego względu musiałam pójść dobrać sobie nowe soczewki, z innego tworzywa. Mam teraz dużo droższe niż te które nosiłam wcześniej, ale i tak muszę ograniczyć do minimum ich noszenie - max. 8-10h dziennie i częściowo przestawić się na okulary. Powinno się cofnąć i mam chodzić na kontrole.
A jakie dostałaś i ile soczewek mierzyłaś? I czy w ogóle jakaś w cenę wizyty jest wliczona próbna para czy za nią zapłaciłaś?

Cytat:
A widziałyście, widziałyście Tylko ciekawe gdzie to kupić
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 06:47   #4251
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Niezłe

Coś miałam pisać, ale zapomniałam
A już wiem, mnie kusi ta nowa seria Farmony, którą rzyrafka wkleiła na nowościach kosmetycznych

Wracając do żarcia i grubości - jak tylko skończy mi się okres biorę się za siebie, muszę zrezygnować z ciągłego podjadania i dać sobie szlaban na słodycze Będę jeść tylko gorzką czekoladę jak mnie będzie ciągło na coś słodkiego, a że gorzkiej nie lubię za bardzo to pewnie szybko odechce mi się w ogóle jedzenia takich rzeczy.
Stary 2009-09-24, 08:27   #4252
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wracając do żarcia i grubości - jak tylko skończy mi się okres biorę się za siebie, muszę zrezygnować z ciągłego podjadania i dać sobie szlaban na słodycze Będę jeść tylko gorzką czekoladę jak mnie będzie ciągło na coś słodkiego, a że gorzkiej nie lubię za bardzo to pewnie szybko odechce mi się w ogóle jedzenia takich rzeczy.
Ja ostatnio trochę zgrzeszyłam ze słodyczami, w sumie był to tylko KitKat i Knoppers (oczywiście nie naraz) i trochę białego chleba, ale mimo wszystko. Nie wiem czemu, bo w sumie mnie nie ciągnęło do tego. Może mi odwaliło, jak zobaczyłam, że ważę mniej niż przed zeszłorocznym wyjazdem do Grecji.
Też biorę się za siebie jeszcze bardziej, bo fajne efekty teraz przychodzą.

No i rozważam na co się zapisać - na basen czy siłownię.
Bo na fitness już chodzę.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 08:28   #4253
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ooo wiele słyszałam o tym spektaklu; koniecznie muszę się wybrać. Ostatnio mam ochotę na kilka sztuk
z tego co słyszałam niektórzy byli na tym nie pierwszy raz
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Dlaczego ja mieszkam na wsi gdzie nie ma wystawianych sztuk w takiej obsadzie? Pamiętam jak rok temu rzuciłam się na bilety gdy przyjechała do Białego Janda z Boską. Warto było wydać każdą z 250 złotówek
żebyś miała powód do odwiedzenia warszawskich koleżanek
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Co do zamówienia aptecznego to na pewno potrzebny mi peeling (ale tu padnie pewnie na TBS, chyba, że podejdzie mi Galenic, dziś sobie przypomniałam, że mam miniaturę, więc wypróbuję)
ten peeling jest słaby.. zachowuje się jak zwykły żel z drobinkami, ale efekt jest marny, prawie wcale nie ściera
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja muszę kwasy (Effaclar K), i może Gehwola jakiś krem do stóp. Zaraz wezmę się za przeglądanie, może coś się jeszcze trafi Może masz dla mnie jakieś propozycje co bym mogła chcieć ?
A miodlę polecam gorąąąąąco
to Effaclar K jeszcze będzie? Myślałam, że został wymieniony na Eff Duo chociaż nie wiem, czy się jeszcze skuszę na niego
nie mam pojęcia na jakie kwasy się zdecydować jesienią może dorwę gdzieś ten osławiony Lysanel
Cytat:
Wrzucam robione na szybko zdjęcia zdobyczy z podróży
cudeńka!
Cytat:
widziałam w Leclercu, ale nie wąchałam
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 08:52   #4254
Pracoholiczka
BAN stały

ja mam swoje stałe kosmetyki których używam,
Lirene, kremy iwostin. Jesli widze gdzieś zatanistyczną ofertę kupna któregoś z tych produktów nie zastanawiam się dłużej
Pracoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 09:01   #4255
Koshatka
Zakorzenienie

Vibeska

Cytat:
Niezłe. Muszę się za tym rozejrzeć.
Stary 2009-09-24, 09:06   #4256
kochanie
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

Nie ma mnie tu ostatnio, bo mam ostatnio problemy z internetem - od soboty go nie ma, upc sobie w kulki leci Mamy zamiar z nich zrezygnować, więc muszę szukać jakiejś lepszej firmy... Także nie wiem, ile potrwa ta moja zsyłka W dodatku nie mogę robić przelewów, więc mnie plus straszy, że odłączą mi komórkę, zaraz muszę im wpłacić, bo już całkiem mnie odetną od świata
Teraz się łączę przez komórkę, więc wybaczcie, ale nie nadrobiłam wątku

Kosmetycznie szaleję w umiarze Byłam ostatnio w tbs i widziałam, że jest już nowa "kolekcja" Kupiłam tylko odżywkę bananową, włosy pachną po niej tak Wąchałam też masło, które mi przywiozła kochana Lizzie (!) i pachnie pięknie, już nie mogę się go doczekać. Z maseł jest jeszcze wanilia i chyba żurawina - te co były w zeszłym roku na Święta. Dodatkowo zrobili szampon bananowy i jakieś inne szampony i żele, fajnie pachną. No i są wreszcie miniaturowe masła, ale kosztują 20 złotych

Z tego braku internetu jest tylko jeden plus - zajęłam się wreszcie obliczeniami do pracy! Baardzo bym chciała się obronić do końca października....

No to ja już kończę, pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję, że uda mi się tu niedługo wrócić

Warszawianki, jeśli jest dzisiaj spotkanie (oby było), to napiszcie mi smsa, proooszę
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 09:17   #4257
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Kosmetycznie szaleję w umiarze Byłam ostatnio w tbs i widziałam, że jest już nowa "kolekcja" Kupiłam tylko odżywkę bananową, włosy pachną po niej tak Wąchałam też masło, które mi przywiozła kochana Lizzie (!) i pachnie pięknie, już nie mogę się go doczekać. Z maseł jest jeszcze wanilia i chyba żurawina - te co były w zeszłym roku na Święta. Dodatkowo zrobili szampon bananowy i jakieś inne szampony i żele, fajnie pachną. No i są wreszcie miniaturowe masła, ale kosztują 20 złotych
ale fajnie te masła w sumie kosztują podobnie jak w UK ze strony wynika, że tam 50ml są koło £5 super, wreszcie można będzie przetestować zapach bez kupowania wielkiego opakowania
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 09:18   #4258
karolina1985
Zakorzenienie

Kurna cytowanie mi nie działa

Elu boskie łowy! Zazdraszczam szczególnie Aussie

Organzza no właśnie wczoraj z ciekawości pomacałam ten peeling Galenica i faktycznie tych drobinek to tam chyba wcale nie ma

Iza Szampon bananowy?

Warszawianki ja bym była chętna na spotkanie, humor mam fatalny, oberwało się niesłusznie TŻtowi przez to, ale fizycznie czuję się już lepiej i chętnie pojechałabym po miodlę i obwąchała te nowości w TBS na pocieszenie

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 09:23   #4259
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Warszawianki, jeśli jest dzisiaj spotkanie (oby było), to napiszcie mi smsa, proooszę
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Elu boskie łowy! Zazdraszczam szczególnie Aussie

Warszawianki ja bym była chętna na spotkanie, humor mam fatalny, oberwało się niesłusznie TŻtowi przez to, ale fizycznie czuję się już lepiej i chętnie pojechałabym po miodlę i obwąchała te nowości w TBS na pocieszenie
Dziękuję Też jakby co jestem chętna na spotkanie. Madziarra, Estella, Organzza, możecie dzisiaj?
Stary 2009-09-24, 09:33   #4260
emememsik

MagJa, wiesz co, wydaje mi się, że wizyta z "przymierzaniem" soczewek jest trochę droższa. Ja generalnie mam wytrzymałe oko, i przez całe życie których soczewek nie założyłam było ok , więc pogadałam z facetem nt. materiału z którego mają być zrobione, długości noszenia, mocach i cenie i wybrał dla mnie Frequency Aspheric. Kupiłam od razu dwie, założył mi, kazał pójść na spacer i wrócić, sprawdził czy nie mam reakcji alergicznej i czy wszystko z nawilżaniem soczewki łzami przy mruganiu jest ok i tyle.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości