|
|
#301 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Cytat:
no i właśnie widać ile zależy od egzaminatora ![]() no a gdzie pozostałe dziewczyny ?! pewnie oblewaja zwycięstwo ![]() girl99 stanowczo im pokaże :P a ja sie o dziwno parkowań nie boje. zawracań natomiast tak... słuchaj skoro miałaś tak, ze dwa razy poszło Ci po hamulcach to teraz czekaj do upadlego! mi dzisiaj chciała juz dać po hamulach ale ją uprzedziłam
prawko zdane !!AGH ![]() Edytowane przez ankossek Czas edycji: 2009-09-23 o 15:39 |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja powiem teraz, ze nie jade nigdzie, ze zaraz bedzie zakaz wjazdu i tyle.
A bylam 3 w kolejce... A dzisiaj liczylam na swiatlach niedaleko mnie to srednio z 10-12 aut bez problemu przejezdza (w tym tiry, ktore robia za 3 auta).
|
#303 |
|
Przyczajenie
|
Malenka146, nie przejmuj się Kochana, przede mną Instruktor widział świetlaną przyszłość, a do Wordu musiałam się fatygować 5 razy. Swoją drogą wielkie halo, wjechać kołem na krawężnik, każdemu się to zdarzyło, na pewno nie raz ;]
Zresztą Egzaminatorzy, przynajmniej Ci, którzy odwozili mnie do Wordu 4 razy też się tak elo, elo nie stosują do przepisów - jeżdżą bez pasów, nie poprawiają lusterek po kursantach, pędzą powyżej 50 km/h... Czysta hipokryzja Lukrecjowa, następnym razem pokażesz, kto rządzi! ![]() Ankossku! Głowa do góry, sama widzisz, że z laską coś niehalo było, wzbudziła w Tobie złe nastroje i nietrudno o pomyłkę. DontSaySorry - oj, też miałam stracha przed pierwszym egzaminem, wolę tego nie wspominać, potem z każdym razem było coraz lepiej, Instruktor śmiał się ze mnie, że jestem wieczną kursantką ;D Tobie oczywiście nie życzę następnych razów, bo wiem, że zdasz za pierwszym, trzymaj się! Jadziura, BeaS, Madziunia - Dziękuję Dziewczyny, naprawdę |
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Coś w tym jest, że te kobiety - egzaminatorki są takie okropne! Ja nie miałam jeszcze tej wątpliwej przyjemności, ale u nas w MORDzie też jest babka - koszmarna podobno - broń mnie przed nią Panie Boże! Jednej kobiecie powiedziała na egzaminie, że da jej swój nr telefonu, żeby ją ostrzegała jak będzie wyjeżdżać na miasto, gdy już zda na prawo jazdy, bo z nią strach się na ulicy spotkać
. Już na nią skargi były do kierownictwa, ale widać wiele nie pomogły .Ankossek - przykro mi, zwłaszcza, że dobrze Ci szło, ale nie załamuj się - pierwszy egzamin to takie rozpoznanie walką. Mało kto go zdaje, chociaż muuuuusi to być przyjemne uczucie ![]() Edytowane przez benia1169 Czas edycji: 2009-09-23 o 16:06 |
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Trzy groszki, teraz tak mówisz, ale jak już pojeździsz trochę, też nie będziesz w 100% trzymała się przepisów.
Co do tego krawężnika, to jednak niebezpieczne i nie dziwię się egzaminatorowi. Moja kuzynka "najechała" lekko mówiąc na krawężnik dość wysoki i jednak musiała oponki wymienić. Chyba girl99 się co do zatrzymania na STOPIE "ciut za daleko" wypowiadała, jeśli nie to przepraszam, ale inna wizażanka, jak wystawisz tak "nos", że tak powiem, uwierz , że stwarzasz niebezpieczeństwo, a niech Cię ktoś jadący główną zahaczy...oczywiście nie zyczę tego. |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja o STOPIE nic nie mowilam![]()
|
|
#307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie wszystkie mi się trafiła kobietka na 2 egzaminie, bardzo fajna była
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane!
![]() Dawno mnie tu nie było ;/. Gratuluję oczywiście wszystkim, które zdały! Brawo I tym które odebrały już zasłużone plasticzki ![]() Współczuję tym którym zdać się nie udało, a następnym razem napewno będą witać nas okrzykiem "zdałam!" No i trzymam kciuki za zdające w najbliższym czasie ![]() Mój egzamin zbliża się dużymi krokami, narazie nie stresuję się za bardzo. Zaczęłam pić nawet meliskę, jak radziłyście ;P Od przyszłej środy zaczynam znów jazdy po miesięcznej przerwie. Mam nadzieję, że nie zapomniałam jak się prowadzi ;P Karolinkal1 czy ty może kochana zdawałaś w Sieradzu? Wyprowadź mnie z błędu, jeżeli się mylę
|
|
#309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O Mój Boże to widzę,że oby dwie miałyśmy do czynienia z wiedźmą !! :P ale co tam,najważniejsze,że już mogą nas 'pocałować' hihi ![]() Ah no kochana wszystko jest możliwe czekam tylko na plasticzek bo narazie trwa postępowanie administracyjne i RUSZAM w drogę ! Hm a moja okolica to Grunwald
|
|
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
ZDAŁAM!
I'M DRIVER!
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, sorki, że tak późno ale dopiero w sumie niedawno wróciłam i ochłonełam. Niestety nie zdałam ;( Choć miałam nadzieję do ostatniej chwili bo nie było przesiadki, że zdam. Jeździłam 50 min i nie byłam zestresowana. Jak wróciliśmy pod word to zaznaczył mi na karcie dwie "ENKI" w rubryce jazda drogami dwukierunkowymi. Wiem, że popełniłam jeden błąd, źle się ustawiłam do skrętu w lewo a za drugim razem to nie mam pojęcia co źle zrobiłam ;( Zaznaczył mi też N przy przekroczeniu prędkości- śmiać mi się chce bo to minimalnie przekroczyłam- może ze 3km no ale cóż bywa i tak ;( Miałam zawracanie przy wykorzystaniu wjazdu na posesję, zawracanie na rondzie, parkowanie skośne, jeździłam po uliczkach jednokierunkowych, rozpędzić auto do 50km/h i zatrzymać w wyznaczonym miejscu, przejazd przed tory - więcej nie pamiętam. Zła jestem na siebie!
A Wam dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki!! ;* I życzę powodzenia zdającym w najbliższych dniach
|
|
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy to kogoś zainteresuje, ale chciałam podać kilka liczb - taka mała wizażowa statystyka:
przeliczyłam osoby z pierwszej strony - te, które zdały egzamin (do TrzechGroszków włącznie) + ysska1991, której tam jeszcze nie ma ysska - gratulacje!!!!!!!! ![]() Wychodzi mi, że jest tam 180 wizażanek. Wiecie, że jesteście tak zdolne kierowczynie, że najwięcej z was zdało za pierwszym razem? Tak właśnie: za pierwszym razem - 54 osoby 2 raz - 43 3 raz - 31 4 raz - 19 5 raz - 21 6 raz - 5 7 raz - 5 8 raz - 1 13 raz - 1. Statystycznie wychodzi więc, że wizażanki zdają 2,7777 raza! Oczywiście mogłam się gdzieś pomylić, bo zliczyłam wszystko tylko raz i nie sprawdzałam. Ale ogólnie nie jest z nami źle! Ja niestety jestem poniżej średniej, bo czekam już na trzeci egzamin .
|
|
|
|
#315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Coś się wizaż pieprniczy.
![]() Cytat:
Do trzech razy sztuka - pamiętaj ![]() Cytat:
![]() Hej. Oczywiście ![]() Cytat:
Przykro mi Ale jaką chamską egzaminatorkę miałaś. Jakby nie mogła odpowiedzieć o jakie zawracanie jej chodzi. ![]() Cytat:
![]() Gratki ![]() Cytat:
Strasznie mi przykro
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
ysska1991 wielkie gratulacje!
![]() asik666 przykro mi.
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
ysska1991, TrzyGroszki - gratulacje
![]() klas ki:ankossek, asiek666, Malenka146 - przykro mi. Następnym razem się uda A umnie pojawił się magiczny napis:(9/23/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. Odbiorę je w piątek, jutro nie mam czasu iść do Starostwa. |
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
tisane7 - no nareszcie
![]() ankossek, asik666 - przykro mi dziewczyny, jakbym była egzaminatorką, tobym wam zaliczyła , przecież nie było tak źle, no nie?
|
|
|
|
#319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje ![]() Cytat:
|
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ooooo, jak Ci faaajnie, gratulacje;* Przykro mi bardzo
|
|
|
#321 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ostatnio właśnie jechałam z Tatą i wyliczałam mu błędy - podwójna ciągła, wyprzedzanie na wzniesieniach i śmiałam się, że mam nadzieję, że nie nabiorę takich złych nawyków w przyszłości, ale obawiam się, że to nieuniknione ; D Benia, ja już dawno mówiłam, że Babka z Babką się w elce nie dogada! ![]() I dziękuję, że uwzględniłaś mnie w swoich statystykach, chociaż może z drugiej strony trochę szkoda, działam negatywnie na średnią ![]() PoprostuJa, no, szerokiej drogi i do zobaczenia gdzieś w Poznaniu! ![]() Asik, przykro mi ; (, ale dasz radę, no musisz, pełna koncentracja, 100% determinacji i masz plastik w ręku! ![]() Ysska, kongratulejszyns! Cytat:
Bądź dobrej myśli, wiesz na ile Cię stać przecież. Reszta, to już niestety Egzaminator i jego dobry humor/wola/podejście ;]Klaudusiu, dziękuję |
||
|
|
|
#322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację. Sama miałam 'zaszczyt' tego doświadczyć! Najlepsze jest jednak to,że za moim drugim podejściem ' dziadziusiowi' zgasł samochód już jak mnie odwoził na łuk, a póżniej z dobre dwa razy na mieście - dla mnie to kpina bo kursant nie ma prawa tyle razy pozwolić sobie na zgąsnięcie silnika ;/ Innym razem kobieta w ogóle nie umiała przesuwać biegów ;/ od razu z 1 deptała na gaz i rura na 3 ;] jakby mogła to od razu by na 5 wrzuciła;/ za trzecim razem facet tak pędził,że wymijał na trzeciego,żeby tylko czasu ze mną nie marnować i iść ' udupić' kolejną osobę żenada!Gratuluje kochana kiedy czytam takie posty to od razu się uśmiecham do siebie
Edytowane przez poporstuJa Czas edycji: 2009-09-23 o 18:59 |
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Ysska, no, no, BRAWO!
![]() ankossek, asik666 strasznie mi przykro, Dziewczyny Asik, pytałaś egzaminatora, o co miał wąty?!?!?! ale kretyn ![]() ![]() wiecie co? wpadłam w samozachwyt. ![]() o dziwo zmiana pasa ruchu - pomimo, że ruch był duży - wychodziła mi nadzwyczaj dobrze i bezproblemowo, może dlatego, że za czasów eLki bardziej się bałam, no i instruktor nie pozwalał mi na podejmowanie samodzielnych decyzji. a teraz... ![]() ![]() [poza tym bez L na dachu jeżdżę trochę szybciej]jutro natomiast mój wielki dzień
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze tak powiem ze wlasnie zaczeły mi sie "te dni"(ehh... akurat dzis) wiec moze ta babka była jednak nie babka bo jakos nie czula zwiazku jajników
![]() ysska1991 GRATULUJE!!! super, że Ci sie udało wow zdać za pierwszym dobrze, ze chociaż ty podtrzymujesz honor zdających dnia 23.09 asik666 widze, że miałaś to samo co ja tylko, że ja na szczęście nie musiałam jechać dalej tylko od razu przesiadka. bo też miałam właśnie to, że za szybko jechałam no i to złe ustawienie sie... razem nie zdałyśmy, razem zdamy ![]() benia1169 jechało mi sie naprawde OK (mimo panującej atmosfery... ) ale oczywiscie wiem, ze zrobiłam duzy błąd... i jak na złość autko przedemna pojechało w prawo :P takto bym sie za nim ustawiła. ale i tak nie wróżyłam sobie sukcesów dalszego egzaminu... :P jak juz wychodziłam w WORDu to egzaminator puscił kierunek w lewo a skrecił w prawo :P Karmenka powodzenia i sie tylko nie stresuj bo mało to pomaga
prawko zdane !!AGH ![]() Edytowane przez ankossek Czas edycji: 2009-09-23 o 19:21 |
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, Ty mój Piracie Drogowy
![]() ---------------------- Karmenka
Daj jutro czaduuu ! ![]() ![]() ![]()
|
|
#328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Tak, czarna mamba była ale już jej nie ma ![]() . Karmenka Powodzenia jutro na egzaminie ![]()
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Achhh, to nie samozachwyt Ty jestes dobrym kierowca ![]() ![]() ![]() PS: Tez tak chce ![]() Tez mi sie wydaje, ze bez L inaczej sie jezdzi, dynamniczniej, szybcie, LEPIEJ . I Ty decydujesz i musisz uwazac. I nie martwisz sie, ze zaraz po hamulcach dostaniesz ............
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie się nie stresuje. ciekawe co rano będzie .Muszę o 6 rano z domu wyjść ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Aż dym z opon poleci ! ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

prawko zdane !!
. Już na nią skargi były do kierownictwa, ale widać wiele nie pomogły
.

I tym które odebrały już zasłużone plasticzki
Twój wybór
dalas czadu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Asik, pytałaś egzaminatora, o co miał wąty?!?!?! ale kretyn