![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
jeszcze myślę co z kombinezonem...
![]() U nas tchibo się już skończyły, już w tym roku nie będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze Anisia ze pamiętasz ![]()
![]() |
#2433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Judi super buciki
![]() Aniś a ile zabuliłaś za nowe Bartki? My na jesień mamy mrugały ![]() ![]() Wróciliśmy z bratem i Olcią ze stonki z mini zakupów typu chipsy i cola ![]() ![]()
#2435 |
Zakorzenienie
|
dzięki za komplementy, może nie bedę tak wieśmakowato wyglądać w takim razie
![]() ![]() ![]() a małż to lubi kokardy, ale chyba jakbym była tylko w taką ubrana ![]() ![]() a właśnie co to te produkty Tchibo? ciągle czytam na forum zakupy http://forum.gazeta.pl/forum/f,583,Zakupy.html dla mnie 100 zł za używany kombinezon to przegięcie Cestia ten śpiworek skoro nowy to min ale min minimalne 50 zł, ale obejrzył po ile chodzą na all i po ile schodziły, to może cos lepiej wskaże cennik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
http://www.tchibo.com/corweb/servlet...kalizacje.html
w poznaniu też jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
też idę dziś do stonki ale po warzywa i owoce
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- rany Ania zupełnie zapomniałam napisać, że świetną masz kieckę. i kolor bardzo mi się podoba. zaraz na rośliny wrzucę moją fotę w kiecce z grubej satyny, baardzo wygodnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
dzięki Jowiszku,
![]() a Twoja też bardzo ładna, widziałam taką tylko w kolorze ciemniejszym, ale balam sie na takich cienkich ramiączkach, bo nigdy nie wiem jaki stanik założyć ![]() czy jak kupujecie kiecki to wszystko jest dobrze dopasowane, bo dla mnie to masakra zawsze cos nie tak, głowa boli od szukania idealnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
U nas właśnie jakaś stara cyganka łaziła, od razu mam dreszcze na plecach. Do sąsiadki raz dwóch cyganów wlazło bocznym wejściem i zastała ich na środku pokoju. A ja mam jeszcze nawyk zostawiania otwartych drzwi bo ciągle w te i z powrotem latam z Olą. A na wierzchu kasa na rachunek za avon i na pobranie za zebrę...
![]() ![]() ![]()
#2440 |
Wtajemniczenie
|
no i nici z mojego planowanego wyjazdu do Maine i Vermont.... dostalam dwa zlecenia w jednym- termin wykonania za dwa tygodnie... czyli dwa razy wiecej roboty niz zwykle w tym samym czasie........ a do tego szkola jak zwykle... no i tz mi kupil prezent- maszyne do szycia a nawet nie mam jak usiasc i sobie poszyc bo jak mlody spi to boje sie, ze go obudze a jak nie spi to od razu chce mi siedziec na kolanach i obserwowac co sie dzieje......
#2441 |
Zakorzenienie
|
ledwo co wróciłam poczty,a tu następny przelew. laska wczoraj kliknęła fontannę i już mam kasę, tak lubię sprzedawać
![]() ![]() czekam jeszcze z niecierpliwością na znak od babki jak się wózek podoba, bo dziś odbierze ![]() i wciąż czekam na paczkę wylicytowanych ubrań ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
A ja tuptam nogami, bo jutro po pracy będę pewnie miała miłą niespodziankę w domu-perfumy od Kasiulki
![]() Wróciliśmy ze szczepionki, rzeczywiście poszło szybko i bezboleśnie ![]() ![]() Tz pojechał odwieźć swoich rodziców do Pyrzowic na lotnisko, jak będzie wracał ma wstąpić to Tchibo w Silesi w katowicach i zapytac o ten kombinezon, może tam mają jeszcze rozmiar 86... A jak nie to chyba w listopadzie kupimy nową mariquitę... się zobaczy,... Dobrze że jest allegro ![]() ![]() jakbym miała to wszystko magazynować, to szafy by pękły plus bankructwo murowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
mam dziś już wolne
![]() cyknęłam, ale o stoliczku zapomniałam ![]() ![]() ![]() masakrycznie czosnkowa kolacja dziś była - zionę ![]() Kasiulka nie pogryzą się te zapachy ![]() dziś byłyśmy na spacerze przy grobie n. żołnierza, ogromny plac, więc miała się mała dzikuska gdzie wylatać ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-09-23 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
super te zabawki
![]() werstusia, masz sie gdzie bawic ![]() ![]() bardzo podoma mi sie ta okrągła pufka ![]()
#2445 |
Zakorzenienie
|
zocha tam włazi
![]() ![]() pufka fajna, bo mięciutka i bobasowa lubi się na niej powalać. pewnie swoją prwadziwą funkcję zacznie spełniać za jakiś rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
ale ślicznie. szkoda,że Iga ma taki mały pokój. a piesek ze smyczą to rozumiem chodzi z Zosią na spacer
![]() też mam wolne, co prawda nie śpi ale już u siebie leży. kwestia paru minut. moja próżność została połechtana, wózek się bardzo spodobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
wlasnie mysle o takich pufach dla piotrka do pokoju
![]() ![]() ![]()
#2448 |
Zakorzenienie
|
Judi kochana ja już tipsy zeżarłam czy Ci się zapachy spodobają. Kochana jak psikniesz daj im 5 minut
![]() ![]() ![]() Werstunia ten napsikany zapach powinien zutylizować wcześniejsze zionięcie ![]() Kochana i mam pytanie, kiedy przygarniesz mnie z Olą? ![]() ![]() Do nas przyjechała zebra! Jest boska, Ola ucieszona, choć na razie bardziejsię jej boi niż nią bawi i jeszcze nie czai że na niej się kręci i skacze, a jak nie teraz to za niedługo załapie i myślę, że zebra się wysłuży. A ja nie mam kontaktu z babą od Eternity Love. Dziś wysłałam upomnienie przez Allegro, czekam 4 dni, rozpoczynam procedurę zwrotu prowizji i wystawiam je ponownie ![]() Coś Wam zaraz w ogrodzie opowiem. Ola padła o 19:20 jestem już wykąpana ![]() ![]() ![]()
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jowiszku owszem pies bronisław chadza na spacery, dlatego ma takie brudne łapy. sofija idzie z nim na łąkę i mówi sisi, czeka na niego jak my na tośkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
no no wigwam księzniczki Sofijki superaśny
![]() ![]() gratki Jowiszku z takiego miłego obrotu sprzedażowego ![]() Judi trzymam kciuki za miły pierwszy dzień w nowej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
no i miałam z Wami posiedziec , popisac i kurka młoda odstawai strajk i spac nie chce
![]() wiec tak szybciutko, mam od dzis urlop, tydzien, wiec mam nadzieje ze bede zaglądać. U nas wszystko super, wczoraj zauwazyłam 2 pierwsze czwóreczki na dole, wyszły równoczesnie.Powiem Wam ze Wiki kazdy ząb tak przezywa ze płakać mi sie chce. Jeszcze trójek nie ma , ale te czwórki to tak dziąsła porozwalały ze w szoku jestem. Poza tym Wiki jst coraz bardziej nieznosna, miałam juz kilka akcji rzucania sie na ziemię, np ostatnio na parkingu przed hipermarketem ![]() ![]() no chyba zaraz ją zastrzelę, nistety kochane musze Was opuscic bo dziecię mi sie drze w łóżeczku. Gaszę kompa , postaram sie wejsc pozniej z laptopa jak zasnie.
#2452 |
Zakorzenienie
|
dawaj Kasiula przyjeżdżajcie
![]() łeee Takuśna nie strasz tymi czwórkami, bo u zochy dziąsła nabrzmiałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
Takuśna trójki są po czwórkach
![]() a ja mam juz wolne od 19 wiec git ide sie szkolić w testach na kierowcę, czy kierowniczkę ![]() Dziewczynki roczne chyba bardziej rozwinięte widać niz moj mały neandertalczyk, dla niego wszystko jest eeee eeeee eeeee , kojarzy pewne rzeczy czy osoby, ale słownictwa nie używa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Werstunia bosko, że się zgodziłaś odpalam miotłę
![]() ![]() Takuśna, aż mnie ciary przeszły. Brrrrrrr moja Ola też mocno odczuwa zęby... ani myśleć nie chcę, a co do histerii... ja dziś miałam pierwszą taką konkretniejszą, tzn rzuciła się na poduszkę od sofy i wyła bez łez z taką wściekłością z 3 minuty o tego pampka właśnie.
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to na spacerach teraz muszę tak gadać,że aż to męczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sofijowa w tym tyg. pokazywała paluchem na starszą panią i krzyczała baba beee ![]() o murzynie Wam pisałam? kilka tyg. temu mijałyśmy takiego maksiciemnego i zocha też paluchem na nieo i coś tam beblała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Iga zaczęła niedawno rozdawać papa. OBCYM,ale nie wszystkim, tylko wybrańcom. siedzi taka poważna i macha do ludzi ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- http://allegro.pl/item739616221.html to jeszcze znalazłam.przyszło mi do głowy boost. jak byliśmy nadziałce u znajomych to ich córka miała domekdla lalek. i Iga siedziała przy tymitaktelalki wkładała,wyjmowała,wkłada ła,wyjmowała. tu jest napisane,że od 12mca ale chyba jednak jeszcze za wcześnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś przy śniadaniu my tu z tż serek, zocha herbatnika i krzyczy koku koku; myślę zaćpać chce czy co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Ja się załamię. Olgierda się zbudziła, jak teraz będzie fikać to
![]() Baby a mam głupie pytanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piję wodę, herbatę raczej w miarę normalnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.