Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-23, 09:14   #1051
Kasia_7
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

[QUOTE=MAGiALENA;14388879]ja miałam stamtąd sukienkę, welon i bolerko. jestem baaardzo zadowolona! sukienka była idealnie dopasowana, nic nie odpadło, nic się nie porwało. bolerko dla mnie szyły po raz pierwszy z innego materiału niż zwykle (na moją prośbę, bo oryginalne byłoby za ciężkie). to była pierwsza sukienka, którą w ogóle obejrzałam gdziekolwiek.

Dziekuję bardzo za wyszystkie opinie (zwłaszcza Ci MAGiALENKO - miałaś bardzo ładną sukinkę ). Żałuję, że nie moge pokazać Wam zdjęć sukienki z Angele. Ma całą spódnicę z tiulu z borkatem (super się mieni) a na górze jest biały gorset obszywany koronką z kryształkami -cuuuudddoooo Cena też jest symptyczna. Fanal (ta z Madonny) kosztuje 1600 więcej

Co do tematu wódki to również słyszałam, ze na rynku jest wiele podróbek (przykre konsekwencje następnego dnia). Żeby tego uniknąć należy kupić wódkę, która niedawno pojawiła się na rynku, zmieniła butelkę i/lub etykietę. Podobono wtedy ma się największą szansę na kupienie oryginalnej- oszuści powoli dopasowują się do takich zmian. Tak słyszłam
Dla mnie każda wódka jest niesmaczna chociaż wyborowa jest całkiem, całkiem. Moi koleczy obecnie preferują gorzką żołądkową de lux. Zdecydowanie nie polecam ozonu (zwlaszcza, że z tego co wiem do najtańszych nie należy). Byłam kiedyś na weselu gdzie go podano i była lipa- nie dało się tego pić.

Mam prośbę: niech ktoś mi rozwinie skrót "TŻ"- zauważyłam że określacie tak narzeczonego/ męża, ale co to dokładnie oznacza?

Edytowane przez Kasia_7
Czas edycji: 2009-09-23 o 09:36
Kasia_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 10:12   #1052
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Więc moja suknia już wisi u mnie w szafie i czeka do sierpnia
Na zdjęciu nie widać jej uroku, ale jak ją zobaczyłam na ekspozycji to poczułam że to ta i tak zostało...
carolcia, kurcze tak rok przed ślubem sukienkę kupić ... faajnie ja bym sie trochę bała, ale znając życie to sama będę rok wcześniej szukać

Cytat:
Napisane przez Kasia_7 Pokaż wiadomość

Mam prośbę: niech ktoś mi rozwinie skrót "TŻ"- zauważyłam że określacie tak narzeczonego/ męża, ale co to dokładnie oznacza?
Kasiu, TŻ - Towarzysz Życia

Edytowane przez tweetek86
Czas edycji: 2009-09-23 o 10:35
tweetek86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 10:41   #1053
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
carolcia, kurcze tak rok przed ślubem sukienkę kupić ... faajnie ja bym sie trochę bała, ale znając życie to sama będę rok wcześniej szukać

Suknie kupiłam tak wczesnie dlatego,że teraz sa wyprzedaże.. żałuję trochę że wcześniej nie poszłam na te wyprzedaże, bo teraz to już nawet nie ma w czym za bardzo wybierać-niewiele ich zostało...
a wydać 3 tys za suknie z nowej kolekcji to lekka przesada jak dla mnie - tak jak pisałam wczesniej za dużo jak na jedną noc, tym bardziej że nawet jakbym chciała ją sprzedać to za max 1000zł

Edytowane przez carolcia88
Czas edycji: 2009-09-24 o 11:14
carolcia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 11:11   #1054
blondynka77
Raczkowanie

czesc dziewczyny! ostatnio w ogole nie mam czasu na wizaz bo mnie smuci i to bardzo nio ale chcialam sie tylko podzielic uwaga ze wychodze w sobote za maz i ...panikuje na maxa....z zalatwieniami czy zdaze sprzatnac, czy jedzenie bedzie dobre, czy bedzie padalo poprostu myslalam ze 0 stresu mam ale jakos chyba niekoniecznie. A z tym slubem narazie nam wychodza same cyrki...w poniedZialek rano zostalam bez kosmetyczki od tipsow (zdarzenie mocno losowe) i w poplochu szukalam nowej, wczoraj zrobilam rezerwacje na czwartek u nieznanej mi osoby ale widzialam 1 paznokcie od niej i byly ok, bez rewelacji ale trudno, tymczasem 15min temu dowiedzialam sie ze prawdopodobnie jednak ta osoba wczesniejsza moze je zrobic. zwariowac mozna...urwanie glowy, aaaa i wyszłam UWAGA o godzinie 00:30 od dentysty!! tak wpol do 1 w nocy wczoraj bo byla awaria w gabinecie ale dentystka sie nade mna ulitowala i zrobila mi to obiecala MASAKRA jak tak dalej pojdzie to normalnie kociokwiku dostane na slubie :LOL
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 11:27   #1055
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! ostatnio w ogole nie mam czasu na wizaz bo mnie smuci i to bardzo nio ale chcialam sie tylko podzielic uwaga ze wychodze w sobote za maz i ...panikuje na maxa....z zalatwieniami czy zdaze sprzatnac, czy jedzenie bedzie dobre, czy bedzie padalo poprostu myslalam ze 0 stresu mam ale jakos chyba niekoniecznie. A z tym slubem narazie nam wychodza same cyrki...w poniedZialek rano zostalam bez kosmetyczki od tipsow (zdarzenie mocno losowe) i w poplochu szukalam nowej, wczoraj zrobilam rezerwacje na czwartek u nieznanej mi osoby ale widzialam 1 paznokcie od niej i byly ok, bez rewelacji ale trudno, tymczasem 15min temu dowiedzialam sie ze prawdopodobnie jednak ta osoba wczesniejsza moze je zrobic. zwariowac mozna...urwanie glowy, aaaa i wyszłam UWAGA o godzinie 00:30 od dentysty!! tak wpol do 1 w nocy wczoraj bo byla awaria w gabinecie ale dentystka sie nade mna ulitowala i zrobila mi to obiecala MASAKRA jak tak dalej pojdzie to normalnie kociokwiku dostane na slubie :LOL
WOW współczuję takiej bieganiny
U mnie zaczęła się era 1 na moim suwaczku mam 199 dni chociaż z drugiej strony za 199 dni będę miała 25 lat więc za młodością i trzeba będzie zacząć używać kremów przeciwzmarszczkowych.... hmmm chciałabym mieć znowu 18 lat

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 11:38   #1056
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lipczonek Pokaż wiadomość

Ooooo...a mój TŻ właśnie ma fazę poszukiwania alko na nasz śłub. Co raz to bardziej skłaniamy się ku Tadziowi Tylko cena.... Ostatnio pisałyście coś na ten temat. Maciejko, czy to nie Ty nam coś wspominałaś...czy Lipczon już coś w gorączce przekęcił?
Lipczonku -tak, tak pisałam tylko nam się trafiła okazja, bo wujek załatwił po znajomości dobrą cenę i wziął większą ilość bo dla nas i na ślub swojej córki, która ślubuje miesiąc po nas. A jak ja sama dzwoniłam po hurtowanich to różnie- nie wszędzie chcieli mi podać cenę przez telefon, wszytko zalezy też od ilości. Ale słyszałam, ze alko ma znowu zdrozeć dlatego warto kupić, przetesotwać i niech sobie spokojnie czeka

Cytat:
Ana_01 w Demi ceny są od 700 zł do 3000...
Te dwie suknie, które mi się podobały kosztują 3000 i 3050, bo one przechodzą do następnej kolekcji i nie ma na nie wyprzedaży

Kupiłam suknie Sweetheart 5856 i jestem z niej bardzo zodowolona, bo jak za taką cenę to suknia rewelacyjna (1550zł) do tego mam dopasowanie, pranie i welon gratis a halkę mogę wyporzyczyć za 90zł
Kupiłam ją w Mona Lisie i teraz mam pytanie, bo nie dostałam żadnej umowy ani nic, tylko paragon z zakupu... Czy to normalne i czy na pewno mi później ją dopasują itp.???? Może żonki się tu wypowiedzą...
Moim drugim numerem 1 była sukna shelby z Demi ale tutaj cena zadecydowała, bo 3500 (z welonem) to jak dla mnie na jedną noc za dużo...
Na zdjęciu nie widać jej uroku, ale jak ją zobaczyłam na ekspozycji to poczułam że to ta i tak zostało...
kurcze Carolcia- gratuluję!!! zazdroszczę Ci, bo jak wczesniej miałam jakąś taką energię, ochotę na chodzenie po salonach i mierzenie, tak teraz jakoś nijako... poza tym dokonalas już wyboru, wisi i czeka w szafie ( przyznaj się ile razy przymierzałaś) i do tego super cena

[QUOTE=Kasia_7;14389645]
Dziekuję bardzo za wyszystkie opinie (zwłaszcza Ci MAGiALENKO - miałaś bardzo ładną sukinkę ). Żałuję, że nie moge pokazać Wam zdjęć sukienki z Angele. Ma całą spódnicę z tiulu z borkatem (super się mieni) a na górze jest biały gorset obszywany koronką z kryształkami -cuuuudddoooo Cena też jest symptyczna. Fanal (ta z Madonny) kosztuje 1600 więcej
[QUOTE]

Kasia jaka jest cena tej tiulowej sukni-pytam tak z ciekawości, bo w jednym z salonów mierzyłam coś podobnego, ale na fabrycznej jeszcze nie byłam

ps. dziewczynki nie wieice może czy do salonu Alkyone trzeba się wczesniaj umawiać telefonicznie?
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 11:48   #1057
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
ps. dziewczynki nie wieice może czy do salonu Alkyone trzeba się wczesniaj umawiać telefonicznie?
Maciejko ja się zapisywałam ale jak byłam to nie było w salonie juz nic ciekawego pani zapraszała dopiero na listopad wszystkie ładne suknie już były wykupione a z sukien jakie oglądałam w internecie to spodobało mi sie kilka no ale pozosatały tylko niedobitki

Stary 2009-09-23, 12:08   #1058
carolcia88
Rozeznanie

Maciejko w domu już jej nie nakładałam...bo jakbym włożyła to już bym jej chyba nie zdjęła mimo że o rozmiar za duża
A co do sukienek to też zauważyłam że już poprzebierane te kiecki i same niedobitki zostały... i właśnie dlatego żałowałam,że się wcześniej nie wybrałam... ale jestem zadowolona z wyboru a jak mi jakaś czarna myśl nachodzi to TŻ od razu mówi że dla niego i tak będę najpiękniejsza czy w tej czy innej...
Stary 2009-09-23, 13:01   #1059
Kasia_7
Raczkowanie

Tweetek86- dzięki za wyjaśnienie, trochę mnie to nurtowało- co to może oznaczać ten tajemniczy TŻ

Bolondynka77 - ale masz młyn, mam nadzieję, że jakoś to opanujesz.
Podobno prawdziwa kobieta w takich chwilach piecze ciasto ze śliwkami Tak twierdzi Barbara Kwiatkowska (ta aktorka)

Maciejka83 - suknieka kosztuje 1800 (podobno wcześniej była po 2000, ale teraz jest koniec sezonu czy jakoś tak). Odwiedź koniecznie. Adres to Fabryczna 1A (parter). W tym budynku jest wiele salonów sukien ślubnych, także zarezerwuj sobie trochę czasu i zajrzyj do każdego
Stary 2009-09-23, 14:40   #1060
Magda MM
Raczkowanie

Dziewczyny! Słyszałyście coś o domu weselnym w Urszulinie? Mamy podpisaną umowę, ale nigdy się nie dowiadywałam jakie są opinie o tym lokalu.

Edytowane przez Magda MM
Czas edycji: 2009-09-23 o 14:42
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 15:27   #1061
Kasia_7
Raczkowanie

Hej

Zobaczcie co znalazłam szukajac ślubnego bukietu. To opcja dla tych którym trafi się deszcz (tfu tfu oczywiście nikomu nie życzę)
Stary 2009-09-23, 15:47   #1062
jolasia22
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny!!
jestem tu zupelnie nowa i strasznie sie gubie na tym forum.Mam pytanie odnosnie orkiestry z Lublina lub okolic,czy macie jakąś godna polecenia???
wiem,ze ponoc ten temat byl, ale jak pisalam gubie sie i nie moge znalezść:prosi :
jolasia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 19:15   #1063
maciejka83
Rozeznanie

dzięki Bernadetko, wypatrzyłam sobie co nieco w necie i chciałam zobaczyć na żywo,ale możliwe, że już wykupine...

Cytat:
Napisane przez Kasia_7 Pokaż wiadomość

Maciejka83 - suknieka kosztuje 1800 (podobno wcześniej była po 2000, ale teraz jest koniec sezonu czy jakoś tak). Odwiedź koniecznie. Adres to Fabryczna 1A (parter). W tym budynku jest wiele salonów sukien ślubnych, także zarezerwuj sobie trochę czasu i zajrzyj do każdego
dziękuję Kasiu nom, muszę się wkońcu zebrać i wybrać koniecznie

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Słyszałyście coś o domu weselnym w Urszulinie? Mamy podpisaną umowę, ale nigdy się nie dowiadywałam jakie są opinie o tym lokalu.
tak, tak - "u Droba" prawda? moja siostra cioteczna miała tam wesle w tamtym roku-ładny nowy lokal, jedzonko smaczne, właścicielka z tego co się orientuję wszystkiego piluje i dogląda
Stary 2009-09-23, 20:54   #1064
monaliskaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolasia22 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!!
jestem tu zupelnie nowa i strasznie sie gubie na tym forum.Mam pytanie odnosnie orkiestry z Lublina lub okolic,czy macie jakąś godna polecenia???
wiem,ze ponoc ten temat byl, ale jak pisalam gubie sie i nie moge znalezść:prosi :

taaa, te zespoły.... szukanie zespołu na wesele to dla mnie droga przez mękę.... wszystkie na swoj sposob sa dobre, kazda orkiestra ma jakis pomysl na prowadzenie imprezy ale te ich ceny... wygorowane... przepraszam ale musialam sie wyladowac...
monaliskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 21:21   #1065
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monaliskaa Pokaż wiadomość
taaa, te zespoły.... szukanie zespołu na wesele to dla mnie droga przez mękę.... wszystkie na swoj sposob sa dobre, kazda orkiestra ma jakis pomysl na prowadzenie imprezy ale te ich ceny... wygorowane... przepraszam ale musialam sie wyladowac...
właśnie aktualnie to samo przeżywam...

nie mam pojęcia kogo wybrać...
Stary 2009-09-23, 21:34   #1066
monaliskaa
Raczkowanie

najlepiej to byloby wystawic przetarg na zorganizowanie oprawy muzycznej na moim weselu i wybrac najlepsza oferte bez zmudnego przeszukiwania internetu pisania maili czy telefonowania.
monaliskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 21:37   #1067
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monaliskaa Pokaż wiadomość
najlepiej to byloby wystawic przetarg na zorganizowanie oprawy muzycznej na moim weselu i wybrac najlepsza oferte bez zmudnego przeszukiwania internetu pisania maili czy telefonowania.

ja jestem za!

już mam kociokwik od tych kawałków demo... "złociste promienie dzień za dniem oooo oooo"
Stary 2009-09-23, 21:58   #1068
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
ja jestem za!

już mam kociokwik od tych kawałków demo... "złociste promienie dzień za dniem oooo oooo"
Och dobrze was rozumiem miałam ten sam problem dwa miesiące temu ale na szczęście mam go już za sobą a czy wybór trafny się okaże za rok...wydzwoniłam dużo zespołów szkoda, że skasowałam listę zespołów z cenami i wszystkimi szczegółami to by wam pomogło. Ja ograniczona byłam cenowo no i termin mój był zajęty już dlatego z 20 zespołów tylko wybierałam z siedmiu. Najlepiej to pojechać zobaczyć posłuchać jak zespół gra na żywo bo to całkowicie co innego niż ich dema na stronach.
Wioletaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 22:03   #1069
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
tak, tak - "u Droba" prawda? moja siostra cioteczna miała tam wesle w tamtym roku-ładny nowy lokal, jedzonko smaczne, właścicielka z tego co się orientuję wszystkiego piluje i dogląda
Tak - "u Droba". Dziekuje bardzo za opinię. Przyznam szczerze, że spadł mi kamień z serca .
Kiedy oglądalismy salę zwróciłam uwagę na łądne łazienki i duużo miejsca na sali, ale nic ponadto nie wiedziałam.
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 08:30   #1070
Marlen85
Raczkowanie

[QUOTE=Magda MM;14404541]Tak - "u Droba". Dziekuje bardzo za opinię. Przyznam szczerze, że spadł mi kamień z serca .
Kiedy oglądalismy salę zwróciłam uwagę na łądne łazienki i duużo miejsca na sali, ale nic ponadto nie wiedziałam.[/QUOTE]

Muszę przyznać, że lokal jest bardzo elegancki zarówno z zewnątrz jak i w środku. Jedzenie też smaczne. Uważam, że wybór jest trafny a weselnicy są bardzo zadowoleni. Ale wiadomo wszystko zależy od kwoty przeznaczona na menu. mSam klima jest spoko a z jedzeniem to kwestia dogadania i ceny oczywiście
Marlen85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 09:10   #1071
blondynka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Jedziemy sobie wczoraj z TŻtem samochodem a przed nami autko z reklamą: Orkiestra "Sągorsi"...mało nie padliśmy ze śmiechu:c ojest:
Kto u was grał??
A wiesz.."Sągorsi"...:cojes t:
Nazwe maja the best, moja kolezanka mi ja"sprzedala" pol roku temu Ale byla na weselu gdzie oni grali i jej sie podobalo -proponowala nam ta kapele.
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 09:48   #1072
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Nazwe maja the best, moja kolezanka mi ja"sprzedala" pol roku temu Ale byla na weselu gdzie oni grali i jej sie podobalo -proponowala nam ta kapele.
JAK TAM stresik sie pojawia czy etam ???

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 13:29   #1073
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Witajcie
Mój koszmar pt. szukanie fryzjera i kosmetyczki na szczęście się zakończył. Okazało się, że p. Ewelinka z salonu Kasjopeja czesze bardzo ładnie a i wizazystka też nie jest zła. Niestety musiałam odmówić p.oli Szymanek, z wielkim żalem bo mi godziny już nie pasowały. No ale postepowanie p. Karola mocny niesmak mi pozostawiło. Wrócił mi dobry humor nareszcie i mogę zająć się innymi sprawami weselnymi bez stresu. Pokaże wam na zdjęciach fryzurkę. Od razu mówie, że w rzeczywistości wyglądają włosy lepiej, tak jak naturalne. I błagam nie mówcię, ze niedobrze bo się załamię, bo nie znajde juz fryzjerki

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 14:06   #1074
VanillaCafe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Witajcie
Mój koszmar pt. szukanie fryzjera i kosmetyczki na szczęście się zakończył. Okazało się, że p. Ewelinka z salonu Kasjopeja czesze bardzo ładnie a i wizazystka też nie jest zła. Niestety musiałam odmówić p.oli Szymanek, z wielkim żalem bo mi godziny już nie pasowały. No ale postepowanie p. Karola mocny niesmak mi pozostawiło. Wrócił mi dobry humor nareszcie i mogę zająć się innymi sprawami weselnymi bez stresu. Pokaże wam na zdjęciach fryzurkę. Od razu mówie, że w rzeczywistości wyglądają włosy lepiej, tak jak naturalne. I błagam nie mówcię, ze niedobrze bo się załamię, bo nie znajde juz fryzjerki
Mi się bardzo podoba Twoja fryzurka, masz taki romantyczny look A co do Karola... bez komentarza. Mam zamiar się u niego czesać, będę musiała się upewnić że nie ma jakiś innych planów na ten dzień.

carolcia gratuluję zakupu sukienki , ja ślubuję tego samego dnia, a jeszcze nie mam nawet pomysłu na suknie

Ja już w nastroju weselno-ślubnym. Wreszcie skompletowałam swój ubiór na sobotnie świadkowanie Wracam chyba dopiero w poniedziałek

Wszystkim jutrzejszym PMkom wszystkiego dobrego! Iwonko bardzo czekam na relacje o zespole

Edytowane przez VanillaCafe
Czas edycji: 2009-09-24 o 14:08
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 14:20   #1075
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie
Śliczna ta Twoja fryzurka, taka delikatna i zwiewna nie żadne przedobrzenie... bardzo ładnie wyglądasz... ja dzisiaj załatwiłam już krawcową wpłaciłam zaliczkę pokazałam suknię jeszcze muszę skombinować porządne zdjęcia w dobrej jakości bo na razie dałam tylko to co miałam.... no to postanowione w końcu szyję suknię ślubną.... do końca lutego sprawa z suknią pozostaje zamknięta ufff jedno zmartwienie mniej...
Mam do Was kochane pytanie czy któraś z Was miała może makijaż robiony przez panią Elizę Wawryniuk?? zastanawiam się nad nią bo co jest ważne dla mnie przyjedzie do mnie do domu na malowanie....

Stary 2009-09-24, 16:36   #1076
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj załatwiłam już krawcową wpłaciłam zaliczkę pokazałam suknię jeszcze muszę skombinować porządne zdjęcia w dobrej jakości bo na razie dałam tylko to co miałam.... no to postanowione w końcu szyję suknię ślubną.... do końca lutego sprawa z suknią pozostaje zamknięta ufff jedno zmartwienie mniej...
ja własnie biję się z myślami, czy szukać czegoś w komisach lub na allegro, co może być trudne ale oszczędniejsze, czy szyć kieckę, płacimy sami za imprezke więc nie zamierzam iść po bandzie.. wolę więcej wydać na obrączki, w końcu na całe życie...
jak czytam sobie o poszukiwaniach zespołu to dziwi mnie moja niefrasobliwość my wybraliśmy dj'a kierujac się ceną raczej niż demami, ale powiem ze to co nam pokazał- filmiki ze ślubów to było całkiem ok.
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 17:33   #1077
bernadeta85
Rozeznanie

Kobietki powiedzcie mi jak uważacie czy do takiej sukni będzie pasował taki kapelusik czy lepszy welon... bo juz sama nie wiem na co się zdecydować...

Stary 2009-09-24, 18:57   #1078
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Ana_01 w Demi ceny są od 700 zł do 3000...
Te dwie suknie, które mi się podobały kosztują 3000 i 3050, bo one przechodzą do następnej kolekcji i nie ma na nie wyprzedaży

Kupiłam suknie Sweetheart 5856 i jestem z niej bardzo zodowolona. do tego mam dopasowanie, pranie i welon gratis a halkę mogę wyporzyczyć za 90zł
Kupiłam ją w Mona Lisie i teraz mam pytanie, bo nie dostałam żadnej umowy ani nic, tylko paragon z zakupu... Czy to normalne i czy na pewno mi później ją dopasują itp.???? Może żonki się tu wypowiedzą...
Moim drugim numerem 1 była sukna shelby z Demi ale tutaj cena zadecydowała, bo 3500 (z welonem) to jak dla mnie na jedną noc za dużo...

teraz zabieram się za zaproszenia, bo od października szkoła i praca lic więc już będę się mogła skupić na nauce bo w czerwcu trzeba zacząć prosić i to pokryje się z obroną pracy więc wolę wcześniej przygotować przynajmniej te zaproszenia, co do których jestem pewna,że te osoby będę zapraszała...
Bardzo dobry wybór odnośnie sukni, ja osobiście nie lubię takich szerokich sukni z kołem, ale ta ma ładne aplikacje i te guziczki na zamku Fajnie, że udało Ci się kupić taniej suknie i to taką, która Ci odpowiada..Zazdroszcze
Pochwalisz się zaproszeniami? Robisz na podstawie jakiegoś projektu czy własnej inwencji twórczej?

Cytat:
Nie panikuj Wszystko będzie dobrze, pięknie i ślicznie.. Ale z tym dentystą to jak horror brzmi..wizyta u dentysty o północy

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
Weszłam na strone www tego domu weselnego i bardzo ładnie się prezentuję na zdjęciach. Można spytać tak orientacyjnie na ile osób jest ten lokal i jakie mniej więcej ceny sa?

Cytat:
Witajcie
Fajna fryzurka, trzyma się mocno? To twoje naturalne włosy czy doczepiane? Bo jakoś tak zrozumiałam z wypowiedzi, że sztuczne

Cytat:
Mam do Was kochane pytanie czy któraś z Was miała może makijaż robiony przez panią Elizę Wawryniuk?? zastanawiam się nad nią bo co jest ważne dla mnie przyjedzie do mnie do domu na malowanie....
Moje 2 koleżanki miały robiony makijaż przez nią. Efekt był bardzo ładny, trzymał się całą noc, pasował im. Oglądałaś jej prace na jej www? Myślę, że ładnie maluje.

Cytat:
Kobietki powiedzcie mi jak uważacie czy do takiej sukni będzie pasował taki kapelusik czy lepszy welon... bo juz sama nie wiem na co się zdecydować...
Moim zdaniem welon, lubię kapelusiki/toczki itd, ale to nie wszystkim pasuje. Ja bym chciała mieć toczek, ale obawiam się, że będę wyglądała zbyt poważnie. A to musisz już teraz decydować czy welon czy kapelusz?
Stary 2009-09-24, 19:18   #1079
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie
Clinkiniu -miło było Cię spotkać choć przelotem
fryzurka śliczna bardzo naturalna i tak romantic

Cytat:
Śliczna ta Twoja fryzurka, taka delikatna i zwiewna nie żadne przedobrzenie... bardzo ładnie wyglądasz... ja dzisiaj załatwiłam już krawcową wpłaciłam zaliczkę pokazałam suknię jeszcze muszę skombinować porządne zdjęcia w dobrej jakości bo na razie dałam tylko to co miałam.... no to postanowione w końcu szyję suknię ślubną.... do końca lutego sprawa z suknią pozostaje zamknięta ufff jedno zmartwienie mniej...
Bernadeto i na kogo się zdecydowałaś? mam na mysli krawcową... no i suknię-to będzie mix, czy jeden konktretny wzór?
a propo krawcowej znacie może p.Halinę Zygmunt? moja pani fryzjerka mi ją polecała,ale pierwsze słyszę...
a p. Eliza współpracuje z moim fotografem

Cytat:
też myślę o czymś takim,a dokładniej o samej woalce, ale wszytko zależy od tego na jaką suknię się wkoncu zdecyduję...
Tak jak napisała Ana -musisz poprzymierzać, choć tutaj chyba bardziej pasowałby mi welon
Stary 2009-09-24, 20:29   #1080
carolcia88
Rozeznanie

Ana na zdjęciu tak jak Ci mówiłam nie widać uroku tej sukni i ona ma tam duuuże koło a ja będę miała halkę z najmniejszym kołem więc ona nie jest taka ogromna na dole....
Na żywo jest o wiele ładniejsza no i kolor ja mam ivory- delikatne ecru więc też to dużo zmienia jak oglądałam katalog to nawet nie zwróciłam na nią uwagi ale jak ją zobaczyłam na manekinie to od razu banan na twarzy

Vanila fajnie że ślubujemy tego samego dnia- w kupie raźniej

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości