|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
[QUOTE=MAGiALENA;14388879]ja miałam stamtąd sukienkę, welon i bolerko. jestem baaardzo zadowolona! sukienka była idealnie dopasowana, nic nie odpadło, nic się nie porwało. bolerko dla mnie szyły po raz pierwszy z innego materiału niż zwykle (na moją prośbę, bo oryginalne byłoby za ciężkie). to była pierwsza sukienka, którą w ogóle obejrzałam gdziekolwiek.
Dziekuję bardzo za wyszystkie opinie (zwłaszcza Ci MAGiALENKO - miałaś bardzo ładną sukinkę ). Żałuję, że nie moge pokazać Wam zdjęć sukienki z Angele. Ma całą spódnicę z tiulu z borkatem (super się mieni) a na górze jest biały gorset obszywany koronką z kryształkami -cuuuudddoooo Co do tematu wódki to również słyszałam, ze na rynku jest wiele podróbek (przykre konsekwencje następnego dnia). Żeby tego uniknąć należy kupić wódkę, która niedawno pojawiła się na rynku, zmieniła butelkę i/lub etykietę. Podobono wtedy ma się największą szansę na kupienie oryginalnej- oszuści powoli dopasowują się do takich zmian. Tak słyszłam ![]() Dla mnie każda wódka jest niesmaczna chociaż wyborowa jest całkiem, całkiem. Moi koleczy obecnie preferują gorzką żołądkową de lux. Zdecydowanie nie polecam ozonu (zwlaszcza, że z tego co wiem do najtańszych nie należy). Byłam kiedyś na weselu gdzie go podano i była lipa- nie dało się tego pić. Mam prośbę: niech ktoś mi rozwinie skrót "TŻ"- zauważyłam że określacie tak narzeczonego/ męża, ale co to dokładnie oznacza? Edytowane przez Kasia_7 Czas edycji: 2009-09-23 o 09:36 |
|
|
|
|
#1052 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bym sie trochę bała, ale znając życie to sama będę rok wcześniej szukaćCytat:
Edytowane przez tweetek86 Czas edycji: 2009-09-23 o 10:35 |
||
|
|
|
|
#1053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wydać 3 tys za suknie z nowej kolekcji to lekka przesada jak dla mnie - tak jak pisałam wczesniej za dużo jak na jedną noc, tym bardziej że nawet jakbym chciała ją sprzedać to za max 1000zł
Edytowane przez carolcia88 Czas edycji: 2009-09-24 o 11:14 |
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! ostatnio w ogole nie mam czasu na wizaz bo mnie smuci i to bardzo nio ale chcialam sie tylko podzielic uwaga ze wychodze w sobote za maz i ...panikuje na maxa....z zalatwieniami czy zdaze sprzatnac, czy jedzenie bedzie dobre, czy bedzie padalo poprostu myslalam ze 0 stresu mam ale jakos chyba niekoniecznie. A z tym slubem narazie nam wychodza same cyrki...w poniedZialek rano zostalam bez kosmetyczki od tipsow (zdarzenie mocno losowe) i w poplochu szukalam nowej, wczoraj zrobilam rezerwacje na czwartek u nieznanej mi osoby ale widzialam 1 paznokcie od niej i byly ok, bez rewelacji ale trudno, tymczasem 15min temu dowiedzialam sie ze prawdopodobnie jednak ta osoba wczesniejsza moze je zrobic. zwariowac mozna...urwanie glowy, aaaa i wyszłam UWAGA o godzinie 00:30 od dentysty!! tak wpol do 1 w nocy wczoraj bo byla awaria w gabinecie ale dentystka sie nade mna ulitowala i zrobila mi to obiecala MASAKRA
jak tak dalej pojdzie to normalnie kociokwiku dostane na slubie :LOL
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie zaczęła się era 1 na moim suwaczku mam 199 dni chociaż z drugiej strony za 199 dni będę miała 25 lat więc za młodością i trzeba będzie zacząć używać kremów przeciwzmarszczkowych.... hmmm chciałabym mieć znowu 18 lat
|
|
|
|
|
|
#1056 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=Kasia_7;14389645] Dziekuję bardzo za wyszystkie opinie (zwłaszcza Ci MAGiALENKO - miałaś bardzo ładną sukinkę ). Żałuję, że nie moge pokazać Wam zdjęć sukienki z Angele. Ma całą spódnicę z tiulu z borkatem (super się mieni) a na górze jest biały gorset obszywany koronką z kryształkami -cuuuudddoooo [QUOTE] Kasia jaka jest cena tej tiulowej sukni-pytam tak z ciekawości, bo w jednym z salonów mierzyłam coś podobnego, ale na fabrycznej jeszcze nie byłam ps. dziewczynki nie wieice może czy do salonu Alkyone trzeba się wczesniaj umawiać telefonicznie? |
||
|
|
|
|
#1057 |
|
Rozeznanie
|
Maciejko ja się zapisywałam ale jak byłam to nie było w salonie juz nic ciekawego pani zapraszała dopiero na listopad wszystkie ładne suknie już były wykupione a z sukien jakie oglądałam w internecie to spodobało mi sie kilka no ale pozosatały tylko niedobitki
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
|
Maciejko w domu już jej nie nakładałam...bo jakbym włożyła to już bym jej chyba nie zdjęła mimo że o rozmiar za duża
A co do sukienek to też zauważyłam że już poprzebierane te kiecki i same niedobitki zostały... i właśnie dlatego żałowałam,że się wcześniej nie wybrałam... ale jestem zadowolona z wyboru a jak mi jakaś czarna myśl nachodzi to TŻ od razu mówi że dla niego i tak będę najpiękniejsza czy w tej czy innej...
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
Tweetek86- dzięki za wyjaśnienie, trochę mnie to nurtowało- co to może oznaczać ten tajemniczy TŻ
Bolondynka77 - ale masz młyn, mam nadzieję, że jakoś to opanujesz. Podobno prawdziwa kobieta w takich chwilach piecze ciasto ze śliwkami Tak twierdzi Barbara Kwiatkowska (ta aktorka)Maciejka83 - suknieka kosztuje 1800 (podobno wcześniej była po 2000, ale teraz jest koniec sezonu czy jakoś tak). Odwiedź koniecznie. Adres to Fabryczna 1A (parter). W tym budynku jest wiele salonów sukien ślubnych, także zarezerwuj sobie trochę czasu i zajrzyj do każdego
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Słyszałyście coś o domu weselnym w Urszulinie? Mamy podpisaną umowę, ale nigdy się nie dowiadywałam jakie są opinie o tym lokalu.
Edytowane przez Magda MM Czas edycji: 2009-09-23 o 14:42 |
|
|
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Zobaczcie co znalazłam szukajac ślubnego bukietu. To opcja dla tych którym trafi się deszcz |
|
|
|
|
#1062 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!!
jestem tu zupelnie nowa i strasznie sie gubie na tym forum.Mam pytanie odnosnie orkiestry z Lublina lub okolic,czy macie jakąś godna polecenia??? wiem,ze ponoc ten temat byl, ale jak pisalam gubie sie i nie moge znalezść ![]() ![]() ![]() :prosi :
|
|
|
|
|
#1063 | ||
|
Rozeznanie
|
dzięki Bernadetko
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taaa, te zespoły.... szukanie zespołu na wesele to dla mnie droga przez mękę.... wszystkie na swoj sposob sa dobre, kazda orkiestra ma jakis pomysl na prowadzenie imprezy ale te ich ceny... wygorowane... przepraszam ale musialam sie wyladowac...
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia kogo wybrać...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
najlepiej to byloby wystawic przetarg na zorganizowanie oprawy muzycznej na moim weselu
i wybrac najlepsza oferte bez zmudnego przeszukiwania internetu pisania maili czy telefonowania.
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem za! już mam kociokwik od tych kawałków demo... "złociste promienie dzień za dniem oooo oooo"
|
|
|
#1068 |
|
Raczkowanie
|
Och dobrze was rozumiem miałam ten sam problem dwa miesiące temu ale na szczęście mam go już za sobą a czy wybór trafny się okaże za rok...wydzwoniłam dużo zespołów szkoda, że skasowałam listę zespołów z cenami i wszystkimi szczegółami to by wam pomogło. Ja ograniczona byłam cenowo no i termin mój był zajęty już dlatego z 20 zespołów tylko wybierałam z siedmiu. Najlepiej to pojechać zobaczyć posłuchać jak zespół gra na żywo bo to całkowicie co innego niż ich dema na stronach.
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Kiedy oglądalismy salę zwróciłam uwagę na łądne łazienki i duużo miejsca na sali, ale nic ponadto nie wiedziałam. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Magda MM;14404541]Tak - "u Droba". Dziekuje bardzo za opinię. Przyznam szczerze, że spadł mi kamień z serca
.Kiedy oglądalismy salę zwróciłam uwagę na łądne łazienki i duużo miejsca na sali, ale nic ponadto nie wiedziałam.[/QUOTE] Muszę przyznać, że lokal jest bardzo elegancki zarówno z zewnątrz jak i w środku. Jedzenie też smaczne. Uważam, że wybór jest trafny a weselnicy są bardzo zadowoleni. Ale wiadomo wszystko zależy od kwoty przeznaczona na menu. mSam klima jest spoko a z jedzeniem to kwestia dogadania i ceny oczywiście |
|
|
|
|
#1071 |
|
Raczkowanie
|
Nazwe maja the best, moja kolezanka mi ja"sprzedala" pol roku temu Ale byla na weselu gdzie oni grali i jej sie podobalo -proponowala nam ta kapele.
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Mój koszmar pt. szukanie fryzjera i kosmetyczki na szczęście się zakończył. Okazało się, że p. Ewelinka z salonu Kasjopeja czesze bardzo ładnie a i wizazystka też nie jest zła . Niestety musiałam odmówić p.oli Szymanek, z wielkim żalem
|
|
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() carolcia gratuluję zakupu sukienki ![]() Ja już w nastroju weselno-ślubnym. Wreszcie skompletowałam swój ubiór na sobotnie świadkowanie Wracam chyba dopiero w poniedziałek Wszystkim jutrzejszym PMkom wszystkiego dobrego! Iwonko bardzo czekam na relacje o zespole
Edytowane przez VanillaCafe Czas edycji: 2009-09-24 o 14:08 |
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ufff jedno zmartwienie mniej...Mam do Was kochane pytanie czy któraś z Was miała może makijaż robiony przez panią Elizę Wawryniuk?? zastanawiam się nad nią bo co jest ważne dla mnie przyjedzie do mnie do domu na malowanie.... |
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak czytam sobie o poszukiwaniach zespołu to dziwi mnie moja niefrasobliwość my wybraliśmy dj'a kierujac się ceną raczej niż demami , ale powiem ze to co nam pokazał- filmiki ze ślubów to było całkiem ok.
|
|
|
#1077 |
|
Rozeznanie
|
Kobietki powiedzcie mi jak uważacie czy do takiej sukni będzie pasował taki kapelusik czy lepszy welon... bo juz sama nie wiem na co się zdecydować...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1078 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie, że udało Ci się kupić taniej suknie i to taką, która Ci odpowiada..ZazdroszczePochwalisz się zaproszeniami? Robisz na podstawie jakiegoś projektu czy własnej inwencji twórczej? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem welon, lubię kapelusiki/toczki itd, ale to nie wszystkim pasuje. Ja bym chciała mieć toczek, ale obawiam się, że będę wyglądała zbyt poważnie. A to musisz już teraz decydować czy welon czy kapelusz?
|
|
|
#1079 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fryzurka śliczna bardzo naturalna i tak romantic Cytat:
![]() a propo krawcowej znacie może p.Halinę Zygmunt? moja pani fryzjerka mi ją polecała,ale pierwsze słyszę... ![]() a p. Eliza współpracuje z moim fotografem ![]() Cytat:
Tak jak napisała Ana -musisz poprzymierzać, choć tutaj chyba bardziej pasowałby mi welon
|
|||
|
|
|
|
#1080 |
|
Rozeznanie
|
Ana na zdjęciu tak jak Ci mówiłam nie widać uroku tej sukni i ona ma tam duuuże koło a ja będę miała halkę z najmniejszym kołem więc ona nie jest taka ogromna na dole....
Na żywo jest o wiele ładniejsza no i kolor ja mam ivory- delikatne ecru więc też to dużo zmienia jak oglądałam katalog to nawet nie zwróciłam na nią uwagi ale jak ją zobaczyłam na manekinie to od razu banan na twarzy Vanila fajnie że ślubujemy tego samego dnia- w kupie raźniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

). Żałuję, że nie moge pokazać Wam zdjęć sukienki z Angele. Ma całą spódnicę z tiulu z borkatem (super się mieni) a na górze jest biały gorset obszywany koronką z kryształkami -cuuuudddoooo 

ja bym sie trochę bała, ale znając życie to sama będę rok wcześniej szukać
za młodością i trzeba będzie zacząć używać kremów przeciwzmarszczkowych.... hmmm chciałabym mieć znowu 18 lat

Tak twierdzi Barbara Kwiatkowska (ta aktorka)

:prosi :