|
|
#2251 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
,ale nie mogłam pozostać obojętna na dolegliwości Madziczki |
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Jolanno - Oil-Femin zanotowany
Z tej firmy biorę oczywiście jeszcze Aqua-Femin, bo w "te" dni ledwo się w spodniach dopinam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2253 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,ale przynajmniej psyche jest ok
Edytowane przez Jolanna Czas edycji: 2009-09-23 o 21:47 |
|
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ zazdroszczę ![]() Się pozwolę wprosic do klubu ![]() Cytat:
![]() A z milszych wiadomości: kupiłam sobie dziś śliczne butki na jesień, do tego całkiem niedrogie Dziś wolny dzień, a jutro znowu do pracy
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znalazłam stronę z której będę się zaopatrywać odzieżowo
Hura!!!Z eyelinerami to na początku były przeboje... Plan jak na razie mam jeden i to niepełny, na drugim wydziale znów się opier**** Madziku, będzie dobrze
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Pin Up - wiem,że będzie dobrze. Dostanę @, potem chwila oddechu i znowu PMS. I tak to się kręci....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2258 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() prosze wkleić butki! ![]() ostatniio boli mnie głowa i kark tak ze chcę zwariować- postawiłam sobie internetową diagnozę- mam zespół szyjny górny, czy jak mu tam , no albo coś gorszego, ale to mam nadzieję że nie---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
dobrze ze choć chwila oddechu jest , ja jak nie biore tablet to mam jeszcze ok tygodnia bóli owulacyjnych i okołoowulacyjnych wiec właściwie jest
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, a ja nie mam prawie wcale PMS. No może ze 2-3 dni podenerwowana, ale nic mnie nigdy nie boli.
A teraz to w ogóle nie mam @ już 2 miesiące równo. Sunny już sobie wyobraża ciąże, ale ja wiem, ze to przez ten ząb nieszczęsny. Zresztą miałam nieraz przesunięcia @ całkiem spore. Chociaż teraz to już przegięcie trochę. Ale lada dzień pójdę do gina.
|
#2260 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gwai- a moze Sunny ma dobrego czuja tym razem
|
|
|
#2261 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś posmutniałam jak się dowiedziałam że wycofują ze sprzedaży mleczko do ciała YR Neonatura Cocon. Z tej serii także dezodorant. Produkcja zostanie zakończona w lutym 2010. Trzeba będzie zrobić spory zapas. Oby tylko nie przyszło im do głowy wycofać wody perfumowanej bo normalnie
Dla wielbicielek Neonatura dodam tylko że zostanie zakończona produkcja mleczka i dezodorantu Seve.
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-09-23 o 23:05 |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Gwai, szczęściara jesteś
Ja tych objawów mam kilkanaście, z czego kilka baaaardzo upierdliwych
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
Vesenko nie wiem gdzie masz te szwy,jeśli na widocznym miejscu to niczym nie smaruj.Skóra rozpulchni się i zostanie blizna
|
|
|
|
#2264 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurcze ale nas zmogło w jednej minucie
![]()
|
|
#2265 | ||
|
BAN stały
|
Zostal mi dokladnie tydzien, w tym 5 dni roboczych, wiec jest nadzieja
![]() Cos w tym jest ![]() Cytat:
Cytat:
Musisz sie dowiedziec, ze schodzac po schodach nie nalezy trzymac rak w kieszeniach i pare innych, niezbednych studentowi, ciekawostek ![]() No i trzymam za "dobry poczatek" ![]() --- Czy Eau Premiere sa trwale?
|
||
|
|
|
#2266 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Asiula-testuję J'ose muszę jeszcze męską wersję obwąchać.
Tak w ogóle to siedzę w pracy,to jeden z moich ostatnich dyżurów nocnych,bo mam duże zmiany w szpitalu i będe teraz pracować krócej i bez nocy,weekendów i świąt.Po 12 latach jakoś mi dziwnie,że wszystkie noce bedę spędzać we własnym łóżku ![]() ciekawe jak to się odbije na Małżu ![]() ![]() Gryksie-na mnie nowa piąteczka jest średnio trwała. .
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-09-23 o 23:24 |
|
|
|
#2267 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to chyba dobre zmiany? czy tez moze wiążą sie z obniżką?
|
|
|
#2268 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
z obnizką pensji
![]() bo będe pracowac tylko 6 godz(do tej pory 8),rano lub popłudniu.Zostaję na etacie-nie zdecydowałam się na kontrakt,więc noce i święta odpadają,bo za to firma musiałaby dodatkowo zapłacic. ![]() a jakie te zmiany będą to zobaczymy-w przyszłym roku cała radiologia przenosi się do nowego budynku,będzie więcej gabinetów,aparatów.Większ e zyski to i pensje może tez
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
Hej WINTER też nadaję z dyżuru,co robią twoi podopieczni?moi śpią w inkubatorkach
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- eee widzę z daleka,że świecisz.. |
|
|
|
#2270 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oj kurcze- popracowałabym sobie 6 godzin dziennie , ale bez obniżki pensji najchętniej , to w sumie nie wiem czy dobra zmiana- ale na pewno wybrałaś tak zeby Ci odpowiadało, a zmiany są potrzebne
|
|
|
#2271 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
tak,tak nie lubimy tego..spokojnego dyzurka
|
|
|
|
#2273 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- czego nie lubicie?Jak się wam rentgen zwala na oddział? ![]() u mnie spokojnych dyżurów nie ma-SOR zapewnia prace całą dobę
|
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
robicie nam bałagan w inkubatorach(bo u nas wcześniaków nie nosi się w kieszeniach)
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ci powiem jak sie odbije pewnie tak
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2277 |
|
BAN stały
|
A to jest w ogole edt czy edp?
Zastanawiam sie, jaka perfume kupic mamie (wiem, ze swojego czasu podobala sie jej klasyczna Piatka) A moze Dolce Vita? Albo "klasyczny" Ferre? Pure Poison tez przypadl jej do gustu (mojej mamie podobaja sie praktycznie wszystkie perfumy, od Opium po 5th Avenue)
|
|
|
|
#2278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam od wczoraj nowe butki i też całkiem niedrogie, takie zakupy lubię najbardziej Cytat:
Cytat:
Szalenie trwały, elegancki i nie przydusza
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nadal nie mam wygodnych butów na jesień Zacznę chodzić w kozakach bo te chociaż posiadam, kupione pod koniec zimy - nawet mi się podobają, poprzednie 2 pary przestały mi się podobać po tygodniu.
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Polly, Bluegirl, żeście oszalałyście? Zdjęcia mam robić? I wklejać? Hehehe, wolne żarty
![]() Ale ale, może uda mi się znaleźć linkę do nich, to ofkors udostępnię. Tego typu czynności to ja mogę bez problemu Cytat:
![]() Na mnie trwałe, jakieś 10 godzin wyciągają
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

Wiem, że to część naszego, kobiecego bagażu, ale naprawdę nie daję sobie rady sama ze sobą (zwłaszcza z odczuciami psychicznymi).
,ale nie mogłam pozostać obojętna na dolegliwości Madziczki 

,ale przynajmniej psyche jest ok
Ależ zazdroszczę 

Dla wielbicielek Neonatura dodam tylko że zostanie zakończona produkcja mleczka i dezodorantu Seve.