|
|
#2071 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
Ja dokładnie tak samo, też nie wiem czego. Póki co doszłam do wniosku, że nie chcę takiej typowej kuli i raczej chce coś innego niż standardowe róże, ale znając życie za 5min zmienię zdanie.
|
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie chcę regularnej kuli, ani nic zwisającego... Na razie moje pomysły są takie |
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdjęcie 6 i tego ostatniego bukietu bardzo mi się podoba. Ja nie zapisywałam jeszcze fotek ale chyba zacznę i jak coś wynajdę to też potem tu wrzucę. Podobał mi się też pomysł, o którym tu kiedyś dziewczyny pisały, z tym bukietem z konwalii, ale podejrzewam, że te kwiatki na tle biało-srebrnej sukni by zginęły za bardzo...
|
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Tenebre, ale do konwaliowego bukietu obowiązkowe są zielone liście konwalii, które cudownie oddzielają suknię od kwiatków
![]() Niestety, jeśli nie ma sezonu na ten kwiat, jest on bardzo drogi Chyba, że cena nie ma znaczenia, to co innego ![]() Bardzo ładne są goździki (niemal nieograniczony wybór w kolorach), małe gerbery, piwonia, i taki ładny kwiat trochę podobny do róży, ale delikatniejszy (nazwa wyleciała mi aktualnie z głowy)
|
|
#2075 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, wiem że zielone listki to konieczność.
Tylko chciałabym chyba trochę więcej kolorów w bukiecie. No i poza tym na cenę też jednak muszę patrzeć, bo TŻ by się nie ucieszył z kilku stówek za bukiet.![]() Mi się generalnie bardzo frezje podobają, z tym że z samych tych kwiatków nie ma za dużo ciekawych bukietów, ale zastanawiam się nad połączeniem frezji i róż. |
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, frezje też są bardzo ładne i też o nich myślałam
Niestety, w moim przypadku stanęło na śmiesznym bukieciku, który będę miała do końca życia... wrzucę kilka tych, które mam jeszcze na kompie ![]() Niektóre to dekoracja do wazonu, ale inspiracją na bukiet też może być Załącznik 2537000Załącznik 2537001 Załącznik 2537002Załącznik 2537003
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2009-09-23 o 22:23 |
|
|
|
|
#2077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Tenebre ostatni bukiet super - tylko dałabym bordowe kwiaty, bo ja chcę chociaż część mieć ciemnych.
Karolca - o tak, gerbery też mi się bardzo podobają, ale wszyscy mi mówią że do sukienki musiałabym mieć eleganckie kwiaty, a one same w sobie takie nie są. Niestety mi pora roku też pokrzyżowała plany co do bukietu. Bo moim marzeniem od zawsze był bukiet z tulipanów - to są moje ulubione kwiaty... no ale listopad. Ze względu na porę myślałam tez o wrzosach - ale tak jak gerbery, nie są eleganckie... no teraz myślę nad bukietem z kalii - albo same ciemne coś takiego jak tu, tylko mniej kwiatów http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...uquet.html#100 albo połączenie właśnie ciemnych (bordowych albo fioletowych) kalii (nie wiem czy dokładnie tak się pisze ich nazwę ;-) ) razem z białymi różami... |
|
|
|
|
#2080 |
|
Rozeznanie
|
Karolca, ładne te bukiety co podesłałaś.
Inutil, takie połączenie ciemnych kalii i róż też może być ciekawym pomysłem. Ja sądzę, że pewnie ostatecznie wybiorę coś z tych frezji i róż, frezje od zawsze uwielbiam, mój TŻ lubi róże, więc wszyscy będą zadowoleni z takiego rozwiązania.
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co o bukietów. Gdybym teraz miała wybierac i miec to dościadczenie, które nabyłam 5 miesięcy temu (równo 5), to wybrałabym bardzo prosty bukiet jak te, które zamieściła Inutil - pierwsze ciemne kalle. Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2009-09-24 o 09:24 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Agape007 ja też z Fordonu
![]() inutil też uwielbiam tulipany, tylko czy wytrzymają próbę czasu w bukiecie przez cały dzień? Ja sama jeszcze nie wiem jaki bukiet, chciałabym coś delikatnie zwisającego, ale nie za duży. Myślicie że ceny złota, a co za tym idzie obrączek wzrosną w 2010 roku? Chciałabym namówić TŻ na powolne rozglądanie się, ale on uważą, że na wszystko jeszcze jest czas
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Libra chyba warto poszukać wcześniej, nam wszyscy mówili że warto bo po wakacjach złoto idzie w górę, jak na razie nie widzę tego, no ale nie wiadomo. Jeśli nie macie problemu z tym jakie wybrać to możecie kupić, obrączki akurat mogą leżeć i nic im się nie stanie. Ja się cieszę, że wcześniej zamówiliśmy bo jak to by było na ostatnią chwilę to nie wiem co byśmy zrobili z tą kichą którą nam odwalił, a tak jest jeszcze czas na poprawki i ewentualnie szukanie innego złotnika.
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
A z jakiego osiedla??
Ja żywu na Szybowników
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do cen to ciężko przewidzieć, ale biorąc pod uwagę, że co chwilę są jakieś podwyżki to całkiem możliwe, że wzrosną...Przedstawiłam dziś TŻ moją wizję na ten bukiet z frezji i róż i mu się spodobał pomysł.
|
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
karolcia piekne zdjatko
agus i bedzie juz wiadomo czy chlopiec czy dziewczynka? tenebre ja wlasnie mialam z roz i frezji, plus jedna czy dwie eustomy,jak bede w domu to wkleje fotke,poki co w pracy
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
No mam nadzieję, że w końcu się dowiemy...
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Rozeznanie
|
wrzucam link, moze przyda sie przyszlym PM http://www.weselinka.pl/galerie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
Rozeznanie
|
judith, bardzo fajna stronka, zaraz sobie dokładnie poprzeglądam.
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Rozeznanie
|
ciesze sie ze sie podoba
|
|
#2092 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
judith, dzięki wielkie, jesteś kochana. I teraz mi jeszcze jedna opcja na bukiet przyszła do głowy przez tą poprzednią stronkę, co podesłałaś - bukiet z dodatkiem storczyków. Tata TŻ kochał storczyki, jako że już go nie ma z nami to zawsze jakiś sposób na wspomnienie go... |
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
apropos stroczykow kilka zdjec z moich zbiorow...
|
|
|
#2096 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, kto u was będzie grał na weselu? Nie mam pojęcia jaki zespól wziąć, a czas już rezerwować
Przeglądam www i na prawdę nie wiem Wesele będzie w Karczmie Rzym więc dj chyba tam nie będzie pasować Napiszcie kto u was będzie grać.
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Muszę Wam się pożalić, dzisiaj niespodziewanie wpadli do nas tzn. do naszej firmy Niemcy, tzn. główny zarząd i likwidują nasz oddział w Bydgoszczy, bo podobno szef naraził naszą firmę na takie straty, że muszą podjąć decyzję o likwidacji firmy w Polsce, także od dzisiaj, a dokładniej od 1 listopada jestem bez pracy. Po prostu lepiej tego wymarzyć sobie nie można było akurat przed ślubem. Mam nadzieję, że z TŻ damy jakoś rade i że szybko znajdę nową pracę
http://www.suwaczki.com/tickers/felk07dwvalb8r4p.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2001_11_21_113_4.png Edytowane przez anito Czas edycji: 2009-09-24 o 20:21 |
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak z innej beczki... Wybrałam się dziś do centrum popłacić rachunki i po drodze z ciekawości wpadłam sobie do Basmy pooglądać buciki. Kurczę, tyle tego, że ciężko będzie zdecydować, na dodatek obsługiwał mnie taki zakręcony pan sprzedawca. Jeszcze bieliznę mi pokazywał i w ktorymś momecnie się zastanawiałam czy mnie w ogóle dziś wypuści z tego sklepu. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

Póki co doszłam do wniosku, że nie chcę takiej typowej kuli i raczej chce coś innego niż standardowe róże, ale znając życie za 5min zmienię zdanie.

Chyba, że cena nie ma znaczenia, to co innego