|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Marszczenia nie są na stałe... pochodziłam ok. godzinki bez staniczka i... implanty wrociły do normy
|
#362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kontakt to e-mailowy i telefoniczny oczywiscie mam non -stop,wiec nie jest to tak,ze tylko przyjade pogaduszki i operacja..100pytan codziennie e-mailowo wysylam i cierpliwie otrzymuje odpowiedzi od Dr-przynjamniej narazie ,poki ma ierpliwos haha
|
|
|
|
|
#363 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Raczkowanie
|
to znaczy ze beda ok?? jeszcze raz w karte spojrzałam,no jest 325cc M+
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
|
#365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
horo: masz piękne piersi. really
. w którym miejscu ciecie? ile ml? i najwazniejsze czy jesteś happy? kto był takim artystą? pozdro
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bankierka;14410682]to znaczy ze beda ok?? jeszcze raz w karte spojrzałam,no jest 325cc M+
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- M+ oznacza "to beda MEGA piekne zelki" |
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
A co będzie dopóki nie kupię odpowiedniego staniczka ???
|
#371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podumam,podumam..i podjac trzeba decyzje![]() Jedyny minus to wcale nie jestem pewna swojego Dr,stawiam na niego po rozmowach teleonicznych,po e-mailach,po udzielanych odpowiedziach na moje pytania,a takze i wypowiedzi na forach-tylko taka mam mozliwosc,bo niestety nie znam nikogo ,kto powiekszal piersi w Polsce czuje,ze to dobry wybor,intuicja tak mi podpowiada,ale czy mam racje,okaze sie po OP
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz je uwielbiam i niecierpliwie czekam, aż się ułożąi nabiora ostatecznego wygladu Op robił dr Krajewski , cięcie pod piersia, implanty 615 g Allergan Inspira TRX
|
|
#373 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- [QUOTE=horo;14410780]A co będzie dopóki nie kupię odpowiedniego staniczka ???[/QUOT hmmm nie wiem właśnie,bo wpychać je znowu w ten zacisny to strach moze juz lepiej tymczasowo włozyc w jakiś zwyklejszy stanik który rozmiarowo dobry
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Vida pytalas u kogo mam zabieg. Poki co wybralam dr Szczyta
wplacilam zaliczke ale zawsze moge sie rozmyslic Tu z forum zadna dziewczyna nie robila u tego dr wiec to zawsze tak smutno, nie wiem czego moge sie spodziewac Ale ja mam dopiero za 10 mcy, takze do tej pory ciesze sie moimi jak ja to mowie zwiskami
|
|
|
|
#376 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Masza711;14410769]
Cytat:
![]() nie moge sie doczekać zmian na lepsze ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- ale jestem obolała,ledwo co bluze załozyłam,z łóżka wstać to problem,połozyć sie też koszmar.Dlatego jak mnie rano "Bankier" podniósł to tak siedzę...
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bankierka;14411042][QUOTE=Masza711;14410769]
Maszeńko naprawde? ![]() Przysiegam |
|
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moje poprzednie staniczki... 70 G ... to ja sobie mogę... ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
w takim razie czekaj na bankiera... wróci, to Ciebie położy
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie z ciekawosci zadzwonilam do mojej kliniki
![]() Mam miec to co na pewno (bo rozmiar przed op) okrągłe cięcie wokół otoczki firma Mentor pod miesień |
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Masza711;14411084][QUOTE=bankierka;14411042]szczęście Ty moje obyś miała rację
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
bankierka jejku pierwszy dzien po op a tu takie nerwy, no nie chce Cie martwic ale na ostateczne efekty to poczekasz pare tygodni. To to na pewno, uwierz mi
Natomiast jesli chodzi o rozmiar to tu ekspertem nie jestem, sama nie wiem co na moje zwiski wezme Byc moze w ostatecznym efekcie uznasz ze sa za male albo za duze. Najwazniejsze zeby pasowaly Ci do figury, nie znam Twoich wymiarow, ale jesli ja mam w biodrach 100 to nie beda mi pasowaly drobniutkie piersi, podobnie gdybym miala ponad 170cm wzrostu to tez bralabym wieksze (ja mam 166cm). Sztuka lekarza jest dobrze dobrac, Twoj tez na pewno wybral opcje optymalna i najlepsza dla Ciebie
|
|
|
|
#382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może ktos w końcu zawita do Ciebie i przypilnuje maluszki a Ty skorzystasz z okazji i wyskoczysz w poszukiwaniu staniczka Poważnie Horo jestem strasznie obolała,rąk to nie ma mowy zeby podnieść
|
|
#383 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba je było zbliżać do siebie od boczków ku środkowi a także unosić lekko góra-dól - i faktycznie, to przyspieszyło puszczenie mięsni chyba, bo dość szybko potem piersi zaczęly się normalnie "ruszać" ![]() niemniej, nie wyglądało to u mnie jak u Ciebie, więc przyczyna tego trzymania wkładek może być inna.. Cytat:
czy to płaci się za pojedynczą cebulkę (tak kiedyś czytałam), czy za jakaś przestrzeń na głowie w cm2 etc..?i czy jednorazowo się robi, czy w kilku podejściach? Cytat:
(jak się poszuka w necie zdjęć z usg czy tam rezonansu, nie pamiętam akurat, to widać że mają falowane krawędzie, mi się to kojarzy z meduzą ) tylko jak jest wystarczająco dużo tkaneczki własnej, to ona go pokrywa tak, że tego nie czujemy ja nie czuję zupełnie żadnych marszczeń, są dziewczyny, które czują je tylko jak Horo - jak ponosi za ciasne ubranko są takie, które czują tylko jak się pochylają (od boku i dołu wkładeczki), a są takie, u których to nawet widać.. trzeba brać pod uwagę ilość własnego ciałka, żeby miało co te wkładki przykryć ![]() (chociaż.. szczerze mówiąc, to widziałam te marszczenia przy implantacji podmięśniowej, a ze też implantacja pod gruczoł mnie nie interesowała z założenia, to nie dopytywałam, czy wtedy też moze być czuć marszczenie..) cc to jest skrót od centymetr sześcienny poza tym - jestem pod wrażeniem Twojej znajomości naszej gramatyki jeśli jesteś samoukiem, to naprawdę - szacuneczek ![]() Bankierka - nie próbuj wstawać sama jeszcze przez parę dni - szczególnie jeśli masz opiekę pyknie Ci coś takm w cycusiu niebezpiecznie z wysiłku i będzie nieszczęscie..
Edytowane przez Lavanda Czas edycji: 2009-09-24 o 12:28 |
|||
|
|
|
#384 |
|
Winter is coming
|
Horo-ja co prawda nie od was, bo sobie tylko podczytuję, ale wiedzę o stanikach mam sporą i bym ci poleciła jakiegoś Shock Absorbera. Sama mam naturalne bryt. 30G, absorbery mają mniejsze miski niż standard, ale bardzo ciasne obwody, więc spokojnie by ci wystarczyła 70-tka, albo nawet i 75-tka, miskę bierz większą niż normalnie. Produkowane są do brytyjskiego HH, możesz je dostać np. w brastopie albo w bravissimo(pod nazwą max sports bra), albo taniej poszukać na ebayu. W Polsce raczej nic porządnego nie dostaniesz. Ja mam absorbera w bryt. rozmiarze 32FF na wymiary 69/95 i jest ok
![]() No a tak w ogóle to podziwiam was za odwagę dziewczyny i jak mi kiedyś w przyszłości biust opadnie i zmaleje to też kładę się na stół;D
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 1 op też lkedwo zipialam... nie mogłam się sama podnieść z łózka... wszystko bolalo Na szczęście teraz jest ok... jakbym wcale nie leżała na stole operacyjnym ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Lavanda, u mnie z ta tkanką własną to kruchutko... jak to dr określił :szczupla klatka i skąpa ilość tkanki tłuszczowej ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
bardzo dziękuję za pomoc poszukam na pewno. Moje wymiary to teraz 71/98-99 i... podejrzewam, zę juz tak zostanie
|
|
#386 |
|
Winter is coming
|
No to weź sobie absorbera 32GG
W bravissimo są, albo szukaj na ebayu. Na allegro i w polskich sklepach są niedostępne, niestetyI nie masz największych cycków świata, moja siostra ma wymiary 68/105 Naturalne
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
malo widac po to jest kilka godzin po operacji a mam NAGOR LTD gfx 410
|
#388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka 410g ooo to imponujacy rozmiar, prawie pol litra
Chyba jeden z wiekszych gramow na forum bo co do wielkosci samych piersi to okaze sie za pare tyg![]() Napisz mi jeszcze jaki to profil, sredni, wysoki czy bardzo wysoki? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2009-09-24 o 12:48 |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogratuluj siostrze... piekne, duze, naturalne piersi... do tego jędrne to skarb
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

Kontakt to e-mailowy i telefoniczny oczywiscie mam non -stop,wiec nie jest to tak,ze tylko przyjade pogaduszki i operacja..100pytan codziennie e-mailowo wysylam i cierpliwie otrzymuje odpowiedzi od Dr-przynjamniej narazie ,poki ma ierpliwos haha

.
czuje,ze to dobry wybor,intuicja tak mi podpowiada,ale czy mam racje,okaze sie po OP

wplacilam zaliczke ale zawsze moge sie rozmyslic