Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 10:42   #361
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Marszczenia nie są na stałe... pochodziłam ok. godzinki bez staniczka i... implanty wrociły do normy ... czyli jednak za ciasne miski

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 10:43   #362
nusia0210
Raczkowanie

Talking Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez ruda Pokaż wiadomość
mówi się że Mentory i Allergany do Es-ów to jak Mercedes do malucha, ale znam dziewczyny które mają esy i nic się nie dzieje, a co do szybkości decyzji myślę że to jest indywidualna sprawa ale ja w życiu bym sie na coś takiego nie zdecydowała , nie dość że miałam kilka konsultacji to byłam w stałym kontakcie mailowym i telefonicznym i czas od konsultacji do op to pół roku , ale to tylko moja opinia
dziekuje Kontakt to e-mailowy i telefoniczny oczywiscie mam non -stop,wiec nie jest to tak,ze tylko przyjade pogaduszki i operacja..100pytan codziennie e-mailowo wysylam i cierpliwie otrzymuje odpowiedzi od Dr-przynjamniej narazie ,poki ma ierpliwos haha
nusia0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 10:44   #363
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Triumph Triaction

Dziekuje
agulek124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 10:46   #364
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
Gooptasie To znaczy ze masz sredni profil Uffff...
to znaczy ze beda ok?? jeszcze raz w karte spojrzałam,no jest 325cc M+

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Marszczenia nie są na stałe... pochodziłam ok. godzinki bez staniczka i... implanty wrociły do normy ... czyli jednak za ciasne miski
HORO całe szczęścieale nas nastraszyłaś...
Stary 2009-09-24, 10:47   #365
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
ja mam eurosilikon 300 cc. cc-oznacza anatomiczne. bardzo podobne do mentor. choc ja chcialam duageł. oglódałam w internecie takie chyba najnowsze. tylko na litwie ich niema. doświadczeńia niemam bo dopiero 5 tygodni jie mam. z góry są super ale z dołu narazie kiepsko. robiłam to w najlepszej klinice na 3 państwa litwa łotwa i biłorus. polskie kliniki przezucają na eurosilikon bo teraz w czasach kryzysu maja promocyjne ceny imlantóm.a są dobrej jakości. na litwie te implanty z taniały z 15000 na 11000 za zabieg www.vitkusclinic.com .
a czemu z dolu kiepsko??? Lekarz twierdzi,ze sa dobrej jakosci,zapewnia mnie ,ze nie powinnam miec obaw...jedynie co mnie troche odsuwa od nich to wypowiedzi na niektorych forach
Stary 2009-09-24, 10:48   #366
superdomina
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

horo: masz piękne piersi. really. w którym miejscu ciecie? ile ml? i najwazniejsze czy jesteś happy? kto był takim artystą? pozdro

Cytat:
To jest profil plus średni... czyli będziesz miala o 1 cm niższe niż Maszeńka... takie bardziej przy klatce niż wystające do przodu
Stary 2009-09-24, 10:49   #367
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
No i Bogu niech beda dzieki
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 10:49   #368
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Kochana, profil sredni ma wieksza podstawe niz moj wysoki i jak juz zmiekkna, to w bedziesz miala sliczy roweczek w bieliznie , a ze wydaja sie male....to niestety tak jest, ze najpierw nie mamy nic, potem jest wiecej, przyzwyczajamy sie i zalujemy, ze nie wieksze
AGNESSA juz sie nie moge doczekac tego roweczka...narazie go nie widze
Stary 2009-09-24, 10:50   #369
Masza711
Zadomowienie

[QUOTE=bankierka;14410682]to znaczy ze beda ok?? jeszcze raz w karte spojrzałam,no jest 325cc M+

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

M+ oznacza "to beda MEGA piekne zelki"
Stary 2009-09-24, 10:51   #370
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
HORO całe szczęścieale nas nastraszyłaś...
A co będzie dopóki nie kupię odpowiedniego staniczka ???

Stary 2009-09-24, 10:53   #371
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:
u mnie wlasnie tak bylo, ze konsultacja odbyla sie w ten sam dzien co OP , ale mojego doktorka bylam calkowicie pewna Jezeli chodzi o wkladeczki, to podobno ES sa miekksze niz pozostale, ale tez podobno jakosciowo gorsze .
dzieki za odpowiedz podumam,podumam..i podjac trzeba decyzje
Jedyny minus to wcale nie jestem pewna swojego Dr,stawiam na niego po rozmowach teleonicznych,po e-mailach,po udzielanych odpowiedziach na moje pytania,a takze i wypowiedzi na forach-tylko taka mam mozliwosc,bo niestety nie znam nikogo ,kto powiekszal piersi w Polsce czuje,ze to dobry wybor,intuicja tak mi podpowiada,ale czy mam racje,okaze sie po OP
Stary 2009-09-24, 10:55   #372
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez superdomina Pokaż wiadomość
horo: masz piękne piersi. really. w którym miejscu ciecie? ile ml? i najwazniejsze czy jesteś happy? kto był takim artystą? pozdro
Dziękuję Tobie bardzo
Juz je uwielbiam i niecierpliwie czekam, aż się ułożąi nabiora ostatecznego wygladu
Op robił dr Krajewski , cięcie pod piersia, implanty 615 g Allergan Inspira TRX

Stary 2009-09-24, 10:58   #373
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
AGNESSA juz sie nie moge doczekac tego roweczka...narazie go nie widze
bo narazie, to sa twoje cycuszki twarde i nieruchome przez opuchlizne, ale zobaczysz, ze jak opuchlizna zejdzie,to beda piekne

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez nusia0210 Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedz podumam,podumam..i podjac trzeba decyzje
Jedyny minus to wcale nie jestem pewna swojego Dr,stawiam na niego po rozmowach teleonicznych,po e-mailach,po udzielanych odpowiedziach na moje pytania,a takze i wypowiedzi na forach-tylko taka mam mozliwosc,bo niestety nie znam nikogo ,kto powiekszal piersi w Polsce czuje,ze to dobry wybor,intuicja tak mi podpowiada,ale czy mam racje,okaze sie po OP
u kogo planujesz zabieg?

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:03   #374
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
bo narazie, to sa twoje cycuszki twarde i nieruchome przez opuchlizne, ale zobaczysz, ze jak opuchlizna zejdzie,to beda piekne

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

u kogo planujesz zabieg?
dziękuję wierzę Ci i juz sie nie zamartwiam na zapas.Fajnie ze jestescie

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

[QUOTE=horo;14410780]A co będzie dopóki nie kupię odpowiedniego staniczka ???[/QUOT
hmmm nie wiem właśnie,bo wpychać je znowu w ten zacisny to strach moze juz lepiej tymczasowo włozyc w jakiś zwyklejszy stanik który rozmiarowo dobry
Stary 2009-09-24, 11:04   #375
Agatau88
Zakorzenienie

Vida pytalas u kogo mam zabieg. Poki co wybralam dr Szczytawplacilam zaliczke ale zawsze moge sie rozmyslic Tu z forum zadna dziewczyna nie robila u tego dr wiec to zawsze tak smutno, nie wiem czego moge sie spodziewac Ale ja mam dopiero za 10 mcy, takze do tej pory ciesze sie moimi jak ja to mowie zwiskami
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 11:06   #376
bankierka
Raczkowanie

[QUOTE=Masza711;14410769]
Cytat:
to znaczy ze beda ok?? jeszcze raz w karte spojrzałam,no jest 325cc M+

M+ oznacza "to beda MEGA piekne zelki"
Maszeńko naprawde?
nie moge sie doczekać zmian na lepsze

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

ale jestem obolała,ledwo co bluze załozyłam,z łóżka wstać to problem,połozyć sie też koszmar.Dlatego jak mnie rano "Bankier" podniósł to tak siedzę...
Stary 2009-09-24, 11:07   #377
Masza711
Zadomowienie

[QUOTE=bankierka;14411042][QUOTE=Masza711;14410769]
Maszeńko naprawde?

Przysiegam
Stary 2009-09-24, 11:09   #378
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ego staniczka ???[/QUOT
hmmm nie wiem właśnie,bo wpychać je znowu w ten zacisny to strach moze juz lepiej tymczasowo włozyc w jakiś zwyklejszy stanik który rozmiarowo dobry
tylko co mam zrobić... jestem uziemiona, a raczej "udomowiona" ... zero szans na wyjście do sklepu.
A moje poprzednie staniczki... 70 G ... to ja sobie mogę...

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:

ale jestem obolała,ledwo co bluze załozyłam,z łóżka wstać to problem,połozyć sie też koszmar.Dlatego jak mnie rano "Bankier" podniósł to tak siedzę...
rozbawilaś mnie do lez
w takim razie czekaj na bankiera... wróci, to Ciebie położy

Stary 2009-09-24, 11:12   #379
Agatau88
Zakorzenienie

Wlasnie z ciekawosci zadzwonilam do mojej kliniki

Mam miec to co na pewno (bo rozmiar przed op)
okrągłe
cięcie wokół otoczki
firma Mentor
pod miesień

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 11:14   #380
bankierka
Raczkowanie

[QUOTE=Masza711;14411084][QUOTE=bankierka;14411042]
Cytat:
Maszeńko naprawde?

Przysiegam
szczęście Ty moje obyś miała racjędziękuję
Stary 2009-09-24, 11:20   #381
Agatau88
Zakorzenienie

bankierka jejku pierwszy dzien po op a tu takie nerwy, no nie chce Cie martwic ale na ostateczne efekty to poczekasz pare tygodni. To to na pewno, uwierz mi

Natomiast jesli chodzi o rozmiar to tu ekspertem nie jestem, sama nie wiem co na moje zwiski wezme Byc moze w ostatecznym efekcie uznasz ze sa za male albo za duze. Najwazniejsze zeby pasowaly Ci do figury, nie znam Twoich wymiarow, ale jesli ja mam w biodrach 100 to nie beda mi pasowaly drobniutkie piersi, podobnie gdybym miala ponad 170cm wzrostu to tez bralabym wieksze (ja mam 166cm). Sztuka lekarza jest dobrze dobrac, Twoj tez na pewno wybral opcje optymalna i najlepsza dla Ciebie
Stary 2009-09-24, 11:20   #382
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
tylko co mam zrobić... jestem uziemiona, a raczej "udomowiona" ... zero szans na wyjście do sklepu.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

rozbawilaś mnie do lez
Ojej no jesteś w kropce może ktos w końcu zawita do Ciebie i przypilnuje maluszki a Ty skorzystasz z okazji i wyskoczysz w poszukiwaniu staniczka

Poważnie Horo jestem strasznie obolała,rąk to nie ma mowy zeby podnieśćschylic sie lub wstać z łóżka samej to marzenieW nocy chciałam wstać bo kregosłup bolał to 10 min.próbowałam i zastanawiałam sie jak to zrobic,mąż usłyszał moje sapanie i mnie podniósł
Stary 2009-09-24, 11:26   #383
Lavanda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Lavanda -14 października mam kontrolę, więc mam nadzieję, że wtedy konkretnie dowiem się co i jak, czy będą potrzebne dodatkowe badania (rezonans najlepszy, ale koszt poraża), czy dr zaleci jakieś ćwiczenia lub masaże - wcześniej nie mogłam ćwiczyć, bo miałam za słabe torebki łącznotkankowe. Ale do tego czasu postaram się nie panikować
nie tyle chodziło o ćwiczenie u mnie jako takie (np mięsni klatki piersiowej) tylko "ćwiczenie" piersi trzeba je było zbliżać do siebie od boczków ku środkowi a także unosić lekko góra-dól - i faktycznie, to przyspieszyło puszczenie mięsni chyba, bo dość szybko potem piersi zaczęly się normalnie "ruszać"

niemniej, nie wyglądało to u mnie jak u Ciebie, więc przyczyna tego trzymania wkładek może być inna..

Cytat:
moje znajome robily cycki u niego, a moj mezulek i szwagier poddali sie przeszczepowi wlosow w jego klinice, ale juz u dr. Koleda i wygladaja super
miałabym do Ciebie pytanko o koszt takiego zabiegu czy to płaci się za pojedynczą cebulkę (tak kiedyś czytałam), czy za jakaś przestrzeń na głowie w cm2 etc..?
i czy jednorazowo się robi, czy w kilku podejściach?

Cytat:
Horo, dzwin do dr i pytaja dlaczego Ci sie marszczy implant Chyba w tej sytuacji lepiej nie czekac
podobno implant się zawsze w ciele marszczy.. (jak się poszuka w necie zdjęć z usg czy tam rezonansu, nie pamiętam akurat, to widać że mają falowane krawędzie, mi się to kojarzy z meduzą ) tylko jak jest wystarczająco dużo tkaneczki własnej, to ona go pokrywa tak, że tego nie czujemy ja nie czuję zupełnie żadnych marszczeń, są dziewczyny, które czują je tylko jak Horo - jak ponosi za ciasne ubranko są takie, które czują tylko jak się pochylają (od boku i dołu wkładeczki), a są takie, u których to nawet widać..
trzeba brać pod uwagę ilość własnego ciałka, żeby miało co te wkładki przykryć
(chociaż.. szczerze mówiąc, to widziałam te marszczenia przy implantacji podmięśniowej, a ze też implantacja pod gruczoł mnie nie interesowała z założenia, to nie dopytywałam, czy wtedy też moze być czuć marszczenie..)

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
ja mam eurosilikon 300 cc. cc-oznacza anatomiczne.
cc to jest skrót od centymetr sześcienny

poza tym - jestem pod wrażeniem Twojej znajomości naszej gramatyki jeśli jesteś samoukiem, to naprawdę - szacuneczek

Bankierka - nie próbuj wstawać sama jeszcze przez parę dni - szczególnie jeśli masz opiekę pyknie Ci coś takm w cycusiu niebezpiecznie z wysiłku i będzie nieszczęscie..

Edytowane przez Lavanda
Czas edycji: 2009-09-24 o 11:28
Lavanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:31   #384
velika
Winter is coming

Horo-ja co prawda nie od was, bo sobie tylko podczytuję, ale wiedzę o stanikach mam sporą i bym ci poleciła jakiegoś Shock Absorbera. Sama mam naturalne bryt. 30G, absorbery mają mniejsze miski niż standard, ale bardzo ciasne obwody, więc spokojnie by ci wystarczyła 70-tka, albo nawet i 75-tka, miskę bierz większą niż normalnie. Produkowane są do brytyjskiego HH, możesz je dostać np. w brastopie albo w bravissimo(pod nazwą max sports bra), albo taniej poszukać na ebayu. W Polsce raczej nic porządnego nie dostaniesz. Ja mam absorbera w bryt. rozmiarze 32FF na wymiary 69/95 i jest ok
No a tak w ogóle to podziwiam was za odwagę dziewczyny i jak mi kiedyś w przyszłości biust opadnie i zmaleje to też kładę się na stół;D

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:37   #385
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ojej no jesteś w kropce może ktos w końcu zawita do Ciebie i przypilnuje maluszki a Ty skorzystasz z okazji i wyskoczysz w poszukiwaniu staniczka

Poważnie Horo jestem strasznie obolała,rąk to nie ma mowy zeby podnieśćschylic sie lub wstać z łóżka samej to marzenieW nocy chciałam wstać bo kregosłup bolał to 10 min.próbowałam i zastanawiałam sie jak to zrobic,mąż usłyszał moje sapanie i mnie podniósł
KOchana,
po 1 op też lkedwo zipialam... nie mogłam się sama podnieść z łózka... wszystko bolalo
Na szczęście teraz jest ok... jakbym wcale nie leżała na stole operacyjnym

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Lavanda,
u mnie z ta tkanką własną to kruchutko... jak to dr określił :szczupla klatka i skąpa ilość tkanki tłuszczowej a do tego za ciasny stanik i...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Horo-ja co prawda nie od was, bo sobie tylko podczytuję, ale wiedzę o stanikach mam sporą i bym ci poleciła jakiegoś Shock Absorbera. Sama mam naturalne bryt. 30G, absorbery mają mniejsze miski niż standard, ale bardzo ciasne obwody, więc spokojnie by ci wystarczyła 70-tka, albo nawet i 75-tka, miskę bierz większą niż normalnie. Produkowane są do brytyjskiego HH, możesz je dostać np. w brastopie albo w bravissimo(pod nazwą max sports bra), albo taniej poszukać na ebayu. W Polsce raczej nic porządnego nie dostaniesz. Ja mam absorbera w bryt. rozmiarze 32FF na wymiary 69/95 i jest ok
No a tak w ogóle to podziwiam was za odwagę dziewczyny i jak mi kiedyś w przyszłości biust opadnie i zmaleje to też kładę się na stół;D
velika,
bardzo dziękuję za pomoc
poszukam na pewno. Moje wymiary to teraz 71/98-99 i... podejrzewam, zę juz tak zostanie

Stary 2009-09-24, 11:42   #386
velika
Winter is coming

No to weź sobie absorbera 32GG W bravissimo są, albo szukaj na ebayu. Na allegro i w polskich sklepach są niedostępne, niestety
I nie masz największych cycków świata, moja siostra ma wymiary 68/105 Naturalne

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:44   #387
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
listopadowa - to fotki Kasi tak? W bandazu malo co widac, mam tylko prosbe o przypomnienie jaki rodzaj i rozmiar zelek ma Kasia
malo widac po to jest kilka godzin po operacji a mam NAGOR LTD gfx 410
Stary 2009-09-24, 11:44   #388
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:

rozbawilaś mnie do lez
kochana, zobacz w necie i zamow jakis, to dowioza do domu

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:47   #389
Agatau88
Zakorzenienie

Kasiulka 410g ooo to imponujacy rozmiar, prawie pol litra Chyba jeden z wiekszych gramow na forum bo co do wielkosci samych piersi to okaze sie za pare tyg

Napisz mi jeszcze jaki to profil, sredni, wysoki czy bardzo wysoki?

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2009-09-24 o 11:48
Stary 2009-09-24, 11:52   #390
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
No to weź sobie absorbera 32GG W bravissimo są, albo szukaj na ebayu. Na allegro i w polskich sklepach są niedostępne, niestety
I nie masz największych cycków świata, moja siostra ma wymiary 68/105 Naturalne
Nie zamierzalam mieć największych, chociaż... jeden z dr mial zamiar takie właśnie mi zrobić
Pogratuluj siostrze... piekne, duze, naturalne piersi... do tego jędrne to skarb

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości