American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 13:58   #3511
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Tak trzeba mieć zgode właściciela na publikację zdjęć, ale ze juz usunęli z tego powodu w sensie z braku takiej zgody to dziwne bo musieli by odpowiednie pismo wystosowac wyslane listem poleconym, a na NK nie ma takich danych adresowych.A jezeli sa dwie osoby takie same na NK tylko nazwiska rozne to jak oni sprawdza, ktora jest prawdziwa?Chyba nie kaza jej fotek robic w okreslonej pozycji hehe..
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli Tam każda fotka jest podpisana imieniem i nazwiskiem i są te odnośniki (pinezki) do profilu osoby, która jest na zdjęciu.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 14:42   #3512
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
dziękuję
Siwa oj widać już, że blond włoski wydobędą z Ciebie to coś... zresztą buźkę masz jak z obrazka
hehe dziekuje czyli rozumiem ze w czarnych byłam bez tego czegoś hahaha

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
cześć kotki jest mi troszke smutno, poniewaz wyprowadzam sie z mojego miasta i w ogole szykuja mi się zmiany w życiu i nie bedę mogła was czytać przez jakis czas zanim załatwie sobie net pewnie troche czasu minie, ale obiecuje wrocic jak tylko unormuje mi sie sytuacja,, a narazie bede tesknic za ag
siwa piękniejesz jeszcze ardziej o ile to mozliwe
jakkolwiek ładny kolorek sie zapowiada
czarnulka zdecydowanie jestem za wersja blond
a jesli chodzi o laske z linka
(aurelie) to uwazam ze nawet ladna z niej laska, gdyby tylko potrafila zachowac umiar w solarium , na jednym zdjeciu nie wyszla zbyt efektownie (na plazy - widac ze nie jest doskonala, ale kto z nas jest ??)
http://nasza-klasa.pl/profile/733589...ry/album/2/134
dziekuje

Cytat:
To jest wlsnie zdjecie tej dziewczyny sprzed dwoch lat. Wiecie ktora to?Wiec bez tej tapety pomalowanych wlosow wygladala by jak ta dziewczyna na samym srodku.To wlasnie ona
No jak na 14 lat t i tak dobrze wygladała.

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
co byście wybrały z dwojga złego?:P (chodzi oczywiscie o wlosy:P)
Ja żadnych

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Wróciłam z gorącej Chorwacji, było świeeetnie
Odeta ja z TŻtem wszedzie bym pojechała, rejs nie rejs na pewno bedziecie się bawić świetnie A to nieprawda że rejsy sa dla dziadków, wiele gwiazd wybiera taką formę wypoczynku, tylko wiaodmo jakie oni mają jachty..

Potem nadrobię zaległości w czytaniu, ale szczerze myslałam ze tu juz kolejna część będzie, słabo cos Muszę zrobić mega pranie..
Siwa jesli pozwolisz, to też wyslę zaproszenie
Wyslij

Apropos. Co Czarna o 6 rano do kina chodzi, maaatko hehehe
Stary 2009-09-24, 14:53   #3513
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziaa90 Pokaż wiadomość
Ładna dziewczyna Włosy ma chyba przedłużane..
http://nasza-klasa.pl/profile/1009941/gallery
mi się ta dziewczyna wcale nie podoba

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2009-09-24 o 14:55
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 15:06   #3514
tweetka
Raczkowanie

Witam dziewczynki
udało mi się nadrobić od początku ,wiec już mogę się przywitać

Jesli pozwolicie chetnie sie podepne

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 15:14   #3515
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
hehe dziekuje czyli rozumiem ze w czarnych byłam bez tego czegoś hahaha

hehe nie to miałam na myśli uważam jak Blondi że teraz piękniejesz jeszcze bardziej

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 15:50   #3516
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KochamMichasia Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewuszki.
Czytam Was od dawna, ale to mój pirwszy post w tym wątku.
Przyjmiecie mnie?
Osobiście jestem zwoleniczką wersji light americam girl, nie hard, nie lubię maksymalnej sztuczności, przesadnego opalenia i kiczu, ale śliczne makijaże, piękne włoski i ogólne dbanie o siebie kocham

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
cześć kotki jest mi troszke smutno, poniewaz wyprowadzam sie z mojego miasta i w ogole szykuja mi się zmiany w życiu i nie bedę mogła was czytać przez jakis czas zanim załatwie sobie net pewnie troche czasu minie, ale obiecuje wrocic jak tylko unormuje mi sie sytuacja,, a narazie bede tesknic za ag
siwa piękniejesz jeszcze ardziej o ile to mozliwe
jakkolwiek ładny kolorek sie zapowiada
czarnulka zdecydowanie jestem za wersja blond
a jesli chodzi o laske z linka
(aurelie) to uwazam ze nawet ladna z niej laska, gdyby tylko potrafila zachowac umiar w solarium , na jednym zdjeciu nie wyszla zbyt efektownie (na plazy - widac ze nie jest doskonala, ale kto z nas jest ??)
http://nasza-klasa.pl/profile/733589...ry/album/2/134
będziemy tęskinić
Cytat:
To jest wlsnie zdjecie tej dziewczyny sprzed dwoch lat. Wiecie ktora to?Wiec bez tej tapety pomalowanych wlosow wygladala by jak ta dziewczyna na samym srodku.To wlasnie ona
Jak kosmetyki i solarka mogą zmienić ludzi
Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
heee ja tez w mlodosci nie wygladalam za ciekawie , ale za to mialam ladne niezniszczone wlosy i lepsza cere bez otwartych porow niezniszczona podkladami ..

dziewczyny moj chlopak oszalal , chce jechac na wakacje w rejs .. nie wiadomo jeszcze jaki rejs ale ma byc podroz statkiem i koniec . co robic ????? nie wiem co mu odbilo w tym roku , wydaje mi sie koledzy mu naopowiadali
fajnie masz
Cytat:
druga pani, bo pierwsza ma te włosy takie sztuczna jak gdyby
Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Wróciłam z gorącej Chorwacji, było świeeetnie
Odeta ja z TŻtem wszedzie bym pojechała, rejs nie rejs na pewno bedziecie się bawić świetnie A to nieprawda że rejsy sa dla dziadków, wiele gwiazd wybiera taką formę wypoczynku, tylko wiaodmo jakie oni mają jachty..

Potem nadrobię zaległości w czytaniu, ale szczerze myslałam ze tu juz kolejna część będzie, słabo cos Muszę zrobić mega pranie..
Siwa jesli pozwolisz, to też wyslę zaproszenie
i jak było ?
Cytat:
o wlasnie jak tu jestem to juz spytam chciałam sobie zrobic henne na brwi i rzesy i na brwi to wiem jak nalozyc ale jak nalozyc na rzesy ??

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

taaak wszyscy się brzydzą ogona hehe
moja mama to poglasakac je pogłaszcze ale zeby wziac na reke i zeby ogon ją dotknął to nigdy :P według mnie to kwestia przyzwyczajenia.
smarujesz pod okiem trochę wazeliną i nakładasz płatek kosmetyczny tylko musi być cieńszy i też posmarowany wazeliną i później nakładasz na rzęsy henne najperw zamykasz oko i kładziesz na górne potem otwierasz i na dolne / tylko musi być rozrobiona na papkę.
Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Fajny potwór Też się brzydze ogona, ale od przodu wygląda sympatycznie

Nie polecałabym henny na rzęsy. I tak będziesz je malować, a henna tylko niszczy rzęsy i podrażnia oczy. Bez sensu zupełnie Miałam kiedyś robioną i nigy więcej.
Jak jestes zdeterminowana, to robi się to tak, że pod oko kładziesz kawałek papieru toaletowego/wacika/chusteczki zamykasz oko i mażesz po rzęsach, które leżą na papierze. Trzymasz parę min i ścierasz.
nie podrażnia oczu chyba że źle ją się rozrobiło i wpada do oczu lub ma się uczulenie na hennę - tylko w tych przypadkach i dlatego robi się próby uczuleniowe. Henna jest bezpieczna i aż tak bardzo nie niszczy rzęs tylko że po jakimś czasie rzęsy będą jaśniejsze tak samo jak brwi.
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
ładna
Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
udało mi się nadrobić od początku ,wiec już mogę się przywitać

Jesli pozwolicie chetnie sie podepne

SIWA - co ty na to abyś założyła kolejną część jak dojdziemy do 5000 postu

i gdzie jest socialite
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 16:41   #3517
tweetka
Raczkowanie

kilka fotek

Stary 2009-09-24, 17:30   #3518
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hehe nie to miałam na myśli uważam jak Blondi że teraz piękniejesz jeszcze bardziej
Nie no przeciez żartuje dzieki

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość

będziemy tęskinić

Jak kosmetyki i solarka mogą zmienić ludzi

fajnie masz

druga pani, bo pierwsza ma te włosy takie sztuczna jak gdyby

i jak było ?

smarujesz pod okiem trochę wazeliną i nakładasz płatek kosmetyczny tylko musi być cieńszy i też posmarowany wazeliną i później nakładasz na rzęsy henne najperw zamykasz oko i kładziesz na górne potem otwierasz i na dolne / tylko musi być rozrobiona na papkę.

nie podrażnia oczu chyba że źle ją się rozrobiło i wpada do oczu lub ma się uczulenie na hennę - tylko w tych przypadkach i dlatego robi się próby uczuleniowe. Henna jest bezpieczna i aż tak bardzo nie niszczy rzęs tylko że po jakimś czasie rzęsy będą jaśniejsze tak samo jak brwi.

ładna

SIWA - co ty na to abyś założyła kolejną część jak dojdziemy do 5000 postu

i gdzie jest socialite
O nie ma sprawy, takrze jak dojdziemy do magicznej 5-tki to otworze dalsza czesc
Stary 2009-09-24, 18:18   #3519
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Witam!
hehe dziewczyny tak czytam czytam i sama się śmieje :P Umówiłam się na rano do kina ze znajomymi (na 10 seans) ale, że zanim ja się wyszykuję, starannie pomaluję, wybalsamuję ułożę włosy etc. to mija z godzinka. Po drugie jechaliśmy do Szczecina (ja mieszkam 30km dalej) więc też trzeba było jakoś zagospodarować czas na dojazd. Wariatki :P hehehe

Powiem Wam na marginesie, że kupiłam sobię kiecunię w Terranovie. Nie każdemu się podoba ale w/g mnie jest słodziusia. Kolorek ecry, wykonana jakby ze "sweterka" I kolczyki za dyszke z h&mki zwykłe grubsze koła W sumie to jestem zawiedziona, że nic więcej ciekawego nie było....
A ta czarnula z NK mi się nie podoba

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Nudzi mi się, polecacie jakieś filmy? Ja byłam na "Do czech razy sztuka". Powiem szczerze, że komedyjka taka sobie. Jak co komu się podoba.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

A! I jeszcze powiem, że ostatnio udało mi się upolować niezły komplecik bielizny z Atlantica po super przecenie... mianowicie stanik 109zł na 39zł a majtoszki 39 lecz kupując cztery rzeczy (w tym 2 pary gatek dla tżta) dostałam je gratis Polecam Wam jeśli planujecie zakup bielizny bo można coś ciekawego upatrzyć.... Ku zdziwieniu kupiłam stanik 75C :O i to bez poduszek ani żadnych wspomagaczy! hihihi to przez tabletki anty. W ogóle wczoraj jaki sen miałam że okres mi się spóźniał, ale w ostatnim momencie go dostałam tyle, że razem z krwią wyleciało łożysko z małym zarodkiem.... i poszłam pochować ten zarodek :O rozumiecie?! Troche się martwię bo jakby nie patrzeć mam teraz przerwę 7 dniową (która trwa już 3 dni) a okresu nie widać.... Nie to zebym była jakaś zabobonna... ale jednak

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

o Boże! Okres dostałam
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 18:25   #3520
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość

Powiem Wam na marginesie, że kupiłam sobię kiecunię w Terranovie. Nie każdemu się podoba ale w/g mnie jest słodziusia. Kolorek ecry, wykonana jakby ze "sweterka" I kolczyki za dyszke z h&mki zwykłe grubsze koła W sumie to jestem zawiedziona, że nic więcej ciekawego nie było....
Pokaż kieckę Widziłąm coś takiego w Terranowie, ale szare i czarne i się zastanawiam nad zakupem. ALe to na krótki rękaw było i już sama nie wiem./ bez sensu na zimę takie coś

Cytat:
Nudzi mi się, polecacie jakieś filmy? Ja byłam na "Do czech razy sztuka". Powiem szczerze, że komedyjka taka sobie. Jak co komu się podoba.
Ostatnio byłam na 'Brzydkiej prawdzie" i podobało mi się. Rewelacji nie było, ale taka fajna lekka i przyjemna komedia romantyczna. Jak Ci się bardzo nudzi to obejrzyj
Stary 2009-09-24, 18:43   #3521
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Witam!
hehe dziewczyny tak czytam czytam i sama się śmieje :P Umówiłam się na rano do kina ze znajomymi (na 10 seans) ale, że zanim ja się wyszykuję, starannie pomaluję, wybalsamuję ułożę włosy etc. to mija z godzinka. Po drugie jechaliśmy do Szczecina (ja mieszkam 30km dalej) więc też trzeba było jakoś zagospodarować czas na dojazd. Wariatki :P hehehe

A ta czarnula z NK mi się nie podoba

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

A! I jeszcze powiem, że ostatnio udało mi się upolować niezły komplecik bielizny z Atlantica po super przecenie... mianowicie stanik 109zł na 39zł a majtoszki 39 lecz kupując cztery rzeczy (w tym 2 pary gatek dla tżta) dostałam je gratis Polecam Wam jeśli planujecie zakup bielizny bo można coś ciekawego upatrzyć.... Ku zdziwieniu kupiłam stanik 75C :O i to bez poduszek ani żadnych wspomagaczy! hihihi to przez tabletki anty. W ogóle wczoraj jaki sen miałam że okres mi się spóźniał, ale w ostatnim momencie go dostałam tyle, że razem z krwią wyleciało łożysko z małym zarodkiem.... i poszłam pochować ten zarodek :O rozumiecie?! Troche się martwię bo jakby nie patrzeć mam teraz przerwę 7 dniową (która trwa już 3 dni) a okresu nie widać.... Nie to zebym była jakaś zabobonna... ale jednak

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

o Boże! Okres dostałam

Rany co za sendobrze ze juz ok

Co do filmow zastanawiam sie nad galeriankami ale nie wiem czy warto??moze juz ktos widzial i zda relacje

Edytowane przez tweetka
Czas edycji: 2009-09-24 o 18:46
Stary 2009-09-24, 18:47   #3522
shiral
Zadomowienie

No a ja się rozłożyłam całkowicie, jestem tak chora że ledwo czuję że żyję.
Do końca tygodnia mam siedziec w domu.

Czarnuleczkaaa o kurczę straszny sen, naprawdę. Po takich snach zawsze mam zły dzień z przejęcia że coś się takiego wydarzy.
Stary 2009-09-24, 19:25   #3523
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
No a ja się rozłożyłam całkowicie, jestem tak chora że ledwo czuję że żyję.
Do końca tygodnia mam siedziec w domu.

Czarnuleczkaaa o kurczę straszny sen, naprawdę. Po takich snach zawsze mam zły dzień z przejęcia że coś się takiego wydarzy.
Ja też się dzisiaj bardzo bałam

Co do filmu to własnie oglądam "Coming Soon". Ale zrobiłam sobie krótką przerwę bo jest strasznie straszny i wysiedzieć nie mogę

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Pokaż kieckę Widziłąm coś takiego w Terranowie, ale szare i czarne i się zastanawiam nad zakupem. ALe to na krótki rękaw było i już sama nie wiem./ bez sensu na zimę takie coś

Ostatnio byłam na 'Brzydkiej prawdzie" i podobało mi się. Rewelacji nie było, ale taka fajna lekka i przyjemna komedia romantyczna. Jak Ci się bardzo nudzi to obejrzyj
Oglądałam już hehe Fakt, rewelacji nie ma ale filmik może być Co do ciuszka to źle mnie słońce zrozumiałaś bo kupiłam sobie spóniczkę w sensie kiecunię. Taką z pomponikami to może skojarzysz :P I z materiału jak nieraz sweterki są z takim motywem ala warkocz :P
Stary 2009-09-24, 19:38   #3524
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do ciuszka to źle mnie słońce zrozumiałaś bo kupiłam sobie spóniczkę w sensie kiecunię. Taką z pomponikami to może skojarzysz :P I z materiału jak nieraz sweterki są z takim motywem ala warkocz :P
Nie bardzo kojarzę, bo nie rozglądałam się w tej Terranovie. Nie przepadam za tym sklepem ale sukienka mi wpadła w oko. W sumie to taka tuniko-sunkienka.
Przynajmniej Ci w tyłek będzie ciepło Jak będę przechodziła koło Terranovy to wskocze o sprawdzę ją
Stary 2009-09-24, 19:42   #3525
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość

Pamietacie wasze wpadki w wieku nastu lat? bo ja jak sobie przypomne to az wstyd mi za siebie, za mocny makijaz, dziwne kolory na głowie, taki wiek ... to musi kazdy przejsc, zawsze sie z czyms przesadzi
Ja miałam wszystko gdzieś Nic mnie nie interesowało i chodziłam na czarno ubrana
Cytat:
Napisane przez KochamMichasia Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewuszki.
Czytam Was od dawna, ale to mój pirwszy post w tym wątku.
Przyjmiecie mnie?
Osobiście jestem zwoleniczką wersji light americam girl, nie hard, nie lubię maksymalnej sztuczności, przesadnego opalenia i kiczu, ale śliczne makijaże, piękne włoski i ogólne dbanie o siebie kocham
Też wolę wersję light, taka ostrzejsza to tylko na imprezy

Cytat:
Szok
Cytat:
Fajny potwór Też się brzydze ogona, ale od przodu wygląda sympatycznie

Nie polecałabym henny na rzęsy. I tak będziesz je malować, a henna tylko niszczy rzęsy i podrażnia oczy. Bez sensu zupełnie Miałam kiedyś robioną i nigy więcej.
Jak jestes zdeterminowana, to robi się to tak, że pod oko kładziesz kawałek papieru toaletowego/wacika/chusteczki zamykasz oko i mażesz po rzęsach, które leżą na papierze. Trzymasz parę min i ścierasz.
Ja zrobiłam hennę rzęs u kosmetyczki. W ogóle się teraz nie maluję No chyba że wychodzę gdzieś z Tz. Ale na codzień nie potrzebuję tego mam tak czarne rzęsy

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253787846
śliczna ta brunetka zapisałam sobie jej zdjęcia co tu są wklejone, świetnie się ubiera na dodatek
Jak ona się nazywa?
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:42   #3526
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Nie bardzo kojarzę, bo nie rozglądałam się w tej Terranovie. Nie przepadam za tym sklepem ale sukienka mi wpadła w oko. W sumie to taka tuniko-sunkienka.
Przynajmniej Ci w tyłek będzie ciepło Jak będę przechodziła koło Terranovy to wskocze o sprawdzę ją
Powiem szcerze, że moim zdaniem kiedyś mozna była znaleźć więcej fajnych ciuszków w takich sklepach jak Terranova, H&M, Orsay etc. teraz to jest taka lipa, że szok! Naprawdę trzeba się nachodzić aby coś dobrego wynaleźć
Stary 2009-09-24, 19:45   #3527
Madziaa90
Raczkowanie

Cytat:
Powiem szcerze, że moim zdaniem kiedyś mozna była znaleźć więcej fajnych ciuszków w takich sklepach jak Terranova, H&M, Orsay etc. teraz to jest taka lipa, że szok! Naprawdę trzeba się nachodzić aby coś dobrego wynaleźć
Dzisiaj byłam w Orsay.. Same sweterki takie "ciciate" i moherowe
przyzwyczajam się do depilatora

Madziaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:58   #3528
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Dzisiaj byłam w Orsay.. Same sweterki takie "ciciate" i moherowe
żeby to tylko w Orsayu takie mohery były
Na allegro jak patrze i wpiosuję "atmosphere, bershka" itp. to też zbytnio wyboru nie ma.... a szkoda wielka.

(bo jeszcze mam kase) hehehehe
Stary 2009-09-24, 20:45   #3529
1985SiWA
Zakorzenienie

czarnula zostawiłam Ci wiadomośc na priv.
Stary 2009-09-24, 21:36   #3530
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
Rany co za sendobrze ze juz ok

Co do filmow zastanawiam sie nad galeriankami ale nie wiem czy warto??moze juz ktos widzial i zda relacje
ja jutro idę wiec zdam relacje

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 21:49   #3531
bagera
Rozeznanie

tu macie etiude aż 30 minutową http://film.interia.pl/raport/warsza...rianki,1330705
na pewno bardzo mądry film i dla dojrzałych, niektóre sceny mnie odpychały, ale ja wrażliwa osóbka
bagera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 21:51   #3532
Madziaa90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
ja jutro idę wiec zdam relacje
3 dni temu miałam "zaszczyt" go oglądać... Jak dla mnie nic ciekawego. Film głównie kręci się wokół seksu i kasy. Jedna z dziewczyn szuka sponsora, bo chce dorównać koleżankom i mieć lepszy telefon.Reszta jej koleżanek to panienki, wyzywająco ubrane i szukające ciągle sponsorów na nowe ciuszki. Niby taki życiowy film, przedstawiający życie niektórych nastolatek, ale jakoś nie podszedł mi do gustu Może dlatego, że nie przepadam za PL filmami Już bardziej podobał mi się film "Trzynastka" który ma wiele wspólnego z "Galeriankami"
przyzwyczajam się do depilatora

Madziaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 21:53   #3533
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli Tam każda fotka jest podpisana imieniem i nazwiskiem i są te odnośniki (pinezki) do profilu osoby, która jest na zdjęciu.
No tak, ale jak jest 10 osob takich samych i rozne nazwiska to skad NK zespol ma wiedziec, ktora osoba jest prawdziwa?a ktore sie pod nia podszywaj?
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 21:55   #3534
martynixa
Rozeznanie

Ja ogladalam Galerianki
Goraco polecam, naprawde film warty obejrzenia. Momentami to tak sie smialam z tych dziewczyn, z ich tekstow, naprawde! Ale wiadomo na czym cała fabuła jest oparta i tak po głebszym zastanowieniu tak naprawde bardzo żal mi tych dziewczyn. Nie chce teraz tu streszczac filmu, ale naprawde obejrzyjcie same

moja wymianka
martynixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:12   #3535
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
ta druga przecież nie jest przerażająca wygląda ładnie
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:18   #3536
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
3 dni temu miałam "zaszczyt" go oglądać... Jak dla mnie nic ciekawego. Film głównie kręci się wokół seksu i kasy. Jedna z dziewczyn szuka sponsora, bo chce dorównać koleżankom i mieć lepszy telefon.Reszta jej koleżanek to panienki, wyzywająco ubrane i szukające ciągle sponsorów na nowe ciuszki. Niby taki życiowy film, przedstawiający życie niektórych nastolatek, ale jakoś nie podszedł mi do gustu Może dlatego, że nie przepadam za PL filmami Już bardziej podobał mi się film "Trzynastka" który ma wiele wspólnego z "Galeriankami"
Ooo "13" był dobry, tylko dawno go oglądałam, chyba trochę szokowały małolatki, a szczegolnie ta jedna ta ładniejsza. Narkotyki ciężkie brała, dobrze pamiętam?
Stary 2009-09-24, 22:18   #3537
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
przesliczna jest ta ciemna dziewczyna .. i jakie ma wloosy i tu sie zgodze z Patiirafaello , ta blondynka przy niej wyglada jak szczur bez wyrazu :
Ale ładnaa Ale ta blondyna tez Kto to w ogóle?
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:21   #3538
tweetka
Raczkowanie

TRZYNASTKI nie oglądałam (jakoś zawsze znalazło się coś lepszego:p)Domyślam się że galerianki nie są zbyt ambitna produkcją ale takie "przypadki"bywają.

Rozglądam się właśnie za kurteczką zimową i muszę stwierdzic że straszna kicha..nic mnie nie powala

Stary 2009-09-24, 22:26   #3539
shiral
Zadomowienie

Po obejrzeniu krótkiej relacji z filmu "Galerianki" doszłam do wniosku że nie warto iśc, nie za bardzo przepadam za takimi filmami. W nich wszystko jest do przewidzenia no a ja lubię czuc napięcie
Stary 2009-09-24, 22:40   #3540
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Byłam na zakupach dzisaj i kupiłam sobie buty-kozaki bardzo długie, za kolano mozna odwinać gorna czesc i sa wtedy do kolana w czarnym kolorze. Kozaki kupiłam w Bacie i za okazyjna cene jak na takie buty -200zl to byl u nich hit cenowy. W H&M zas kupilam lekko polyskliwe spodnie, bardzo obcisle i z zamkiem na dole na nogawkach tez super. Prawie wyglądają jak legginsy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości