|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
jakcukierek - Moja Droga, może ja ci jakokoś pomoge ale to opisy znalezione w internecie Mężczyzna w najlepszym wypadku, zasługuje tylko na to by go utopić . Jeśli sądzisz, że kobiety to słabsza płeć, popróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę .. Bóg stworzył kobietę, bo wie co to piękno. Mężczyznę – Boma poczucie humoru Bóg stworzył mężczyznę i powiedział - stać mnie na coślepszego!!- i stworzył KOBIETE .. Mało , ale może coś sobie wybierzesz.? Chocapic - Tak o ciebie , i przepraszam bo pomyliłam nic napisałam "Chochapic" ..
Edytowane przez MutPet Czas edycji: 2009-09-24 o 06:09 |
|
|
|
#3362 |
|
Raczkowanie
|
wiem, bo z piosenki Lily Allen. xd
![]() _____________________ try to understand that i'm trying to make a move just to stay in the game. /spróbuj zrozumieć, że staram się zrobić jakiś ruch , tylko po to by zostać w grze./
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
;**
jaka pani dzisiaj blada
I znów coś pękło. Tym razem to ja. Pękłam na dwie połowy. Jedna bawi się w teatr, a druga w życie. Papierowa łódka Na wyimaginowanej plaży, Ruch wioseł, które na pozór Oddają stan żeglowania… Czy może to mielizna? Czy pozostała z przeszłości Niezagojona słowami blizna…
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
zagubię się w twoich oczach i wszystko będzie dobrze.
jesteś częścią mnie. jak oddech. potrzebuję miłości, nawet tej wymyślonej, przerysowanej, wyidealizowanej. boję się twojego uśmiechu. nie chcę się w nim zakochać, nie znowu. |
|
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
96LadyPoziomka96- <3
- jeśli chcesz, mogę okryć cię deszczem. kocham cię i chcę z tobą zostać na zawsze. - kiedy zobaczyłam cię na niebie, też się w tobie zakochałam, ale jeśli zmienisz swoją piękną białą czuprynę w deszcz, umrzesz. - miłość nigdy nie umiera, ona się zmienia, a ja chcę pokazać ci Raj. i chmura zaczęła pieścić wydmę małymi kroplami. długo były razem, aż pojawiła się tęcza. następnego dnia wydmę obsypały drobne kwiaty. (..) po dwudziestu latach wydma zmieniła się w oazę, użyczającą podróżnym cienia pod drzewem. a wszystko dlatego, że któregoś dnia pewna chmura nie zawahała się poświęcić życia z miłości.
|
#3366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje bardzo ![]() ________________ 'jak jesteś sama, to jesteś sama, a jak tylko zjawi się w twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny...' |
|
|
|
|
#3367 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
"Nigdy nie mów prostakowi (czyt. chłopakowi) o rzeczach głębokich, on i tak ośmieszy je w płytki sposób."
"Taaa dla Was liczy się tylko orgazm na miejscu i cola light na wynos...." "Nie Ty jeden durniu chcąc lepiej wyszedłeś najgorzej!" "Kawał ch.uja reszta chama." "Facet jest od pier.dolenia nie od kochania!" "Czasami myślę, że penis w erekcji to jedyny pion moralny faceta..." "Kiedyś facet na powitanie zdejmował kapelusz, a teraz? Wyjmuje z ucha słuchawkę od bluetooha..." "Ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe zachowanie, kobieta- swoje możliwości." "Kawał chu.ja, aleee spokojnie nie takich matka ziemia tuliła już do serca!" Mam cichą nadzieje, że cosik pomogłam <wstydniś> I jeden od siebie: Zgubiłam Cię na obrzeżach nieba, które chmur paletą maluje firmament. Podpieram go na barkach jak ciężki głaz, by nie zatrzasnął mnie w pokoju jak rosiczka muchę zwabioną zapachem. .
|
|
#3368 |
|
Gość
|
przepraszam za wszystko co było moją winą
|
|
|
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz już tylko głośne nic. po każdej kłótni kocham cię bardziej, mimo że bardziej się już nie da. pomyliłam fakt, przez chwilę wierząc w nas. bezpowrotnie skasowany z pamięci. on. jestem jak duże dziecko, co krępuje się powiedzieć tak prosto w oczy co czuje...
|
#3370 |
|
Raczkowanie
|
Witam
tu nowa ;d Jestem pod wrażeniem czytając Wasze opisy Mam nadzieje że mnie przyjmiecie i mogę również coś dodawać od siebie?;] _________________________ ___ Przy Tobie noc ma słońca blask.. Spróbuję się uspokoić ale nie gwarantuję Ci że potem będę lepsza... Bo gdy patrzysz.. nie wiem czy ja tez powinnam. i mów sobie o niej co chcesz, ale wskoczyłbyś w ogień sam wiesz.. inspiracją być umiesz.?
|
|
#3371 |
|
Rozeznanie
|
MissCandy, z innej bajki - oj, bierzcie bierzcie. bardzo się cieszę, że się komuś podoba.
caroline2324 - aa, teraz się szczerzę jak głupia do monitora. pani i tak nie dorównuję. <3 Klerii - jaka tam ze mnie świetna? przy Tobie jestem jak chwast przy róży. ![]() MutPet - Ty wiesz, nie skarbie? Primadonna - a ta menda - także nie wiadomo dlaczego - ma słabość do takiego jednego głupola. (ciekawe o kogo może chodzić, nie? <3dziś okradłam te oto cudowne panie;
uwielbiaj ![]() papergirl (nie wiem jak Ty to robisz, ale u Ciebie zawsze znajduję coś dla siebie) ![]() Guziki xD ![]() Siatkarka18 ![]() o ludziach mówi się tyle dobrych rzeczy na pogrzebach, że żałuję, że ominie mnie mój. a ja wciąż za tobą tęsknię. szkoda tylko, że ty już nawet nie pamiętasz mojego imienia. jestem singielką, tylko moje serce jest zajęte. czasem musisz być swoim prywatnym superbohaterem. życie jest s*ką, ponieważ jeśli byłoby dz*wką - byłoby łatwe. kochanie, przestań się zakochiwać. masz wystarczająco dużo siniaków na biednym sercu.
|
|
#3372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj, i znowu kradnę! to chyba już nie przypadek.. ; *
_____________________ wczorajszy słońca blask, nadzieją tkany czas, zastygły uśmiech. wyblakłych miejsc zbyt wiele znam.. Na dnie serca pozostanie zawsze ślad, kiedy Ciebie już nie będzie.. zawsze chciałam mieć swój kąt, taki mały w sercu Twym . Czuję, że coś się zmieniło. Jak zwykle to wszystko przez miłość..
|
|
|
#3373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale do miana cudownej duuużo mi jeszcze brakuje ;]Te wyżej bezczelnie zabieram ![]() ____________ byłeś jeszcze za młody by umieć ją kochać.
to okropne. ale jedyny mężczyzna wart mojego usmiechu nawet nie wie, że go kocham. miłość bez wzajemności jest zawsze najsilniejsza... wodząc wzrokiem za twoją uśmiechniętą twarzą.
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
always be yourself - omge prosić o tłumaczenie Twojego podpisu ?;>
i was born to be stubborn, to be a little bit bitchy, to push people, to push myself. i was taught never to take life for granted, to live a little, to love with everything i had, to never give up, to believe in myself, but most of all - to fight for myself.
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
Boże, daj mi samotność, bo nienawidzę ludzi. "I'll be back" ...i zakochała się bez pamięci... Nie ma we mnie nienawiści ani żalu, jest tylko świadomość własnej bezużyteczności. Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście. Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- ...i tak naprawdę, kur.wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie...
cmentarz starych miłości... Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem. kochać i być kochanym.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
^ Bo wole nie mieć nic niż mieć coś na niby...
^ czasami myślała że on tak tylko się droczy, że zaraz przyjdzie i ją przytuli przepraszając za to co było złe... ^ a nastepny i tak będzie tym najlepszym xd ^ emotions.against.reality. ^ "na serio" całkiem serio wiedz że to nie są żarty ^^ xF ^ kiedyś powiedziała sobie że będzie kimś ![]() ^ Jestem przy Tobie... bliskość... pomieszanie zmysłów... ^ gdy zasypiam na jego piersi... a on trzyma warte - wariat <3^ Ty beze mnie marzniesz, ja bez Ciebie nie istnieję...
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
jest ładna i cwana wykorzystuje każdego napotkanego Pana.
I choć przez wielu jest kochana to przez życie idzie sama Codziennie widzę ją z coraz to większym frajerem. Gdy mówię jej że ten kolo jest totalnym zerem Ona mi mówi- on jest moim przyjacielem. Jak skinie palcem Ty będziesz jej posłańcem co innego myślą, a co innego mówią. Bez Ciebie nie mogę nawet w nocy zmrużyć powiek. Bo chcę być częścią Ciebie, jak Ty jesteś częścią mnie, Chcę Tobie poświęcić me życie, tylko z Tobą dzielić je Twoje gorące ciało mnie rozpala, że aż płonę, uwielbiam kiedy nasze ciała są złączone. ___ Dziękuję za pochwały... kilka widziałam ![]()
|
#3378 |
|
Rozeznanie
|
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. / Całowałem twoje usta, tuliłem twoją głowę Dzieliłem z Tobą sny, dzieliłem z Tobą łóżko Znam Cię dobrze, znam twój zapach Jestem od Ciebie uzależniony * I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. / Widziałem jak płaczesz, jak się śmiejesz Obserwowałem jak drzemałaś * I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, / Znam Twoje lęki, ty znasz moje Mieliśmy wątpliwości, ale teraz jest dobrze * And I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep. / Stale trzymam twoją dłoń w mojej W mojej kiedy śpię... |
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Mężczyzna nie wybaczy, ale zapomni. Kobieta wybaczy.. ale nigdy nie zapomni Żyj tak.. aby innym było nudno gdy odejdziesz.
|
#3380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___________________ Wilgocią śliny sprawię Ci p r z y j e m n o ś ć. Hej, gryzę ciebie, krzyczę bądź.! Nocą czuję Twój brak. Twój szept w uszach. Łakoma jestem. Ciebie wciąż łakoma jestem. Mruczeć mi się chcę. Mrrr. Upijam się kawą i sporą dawką muzyki. Grzeję się myślami o Tobie. Zbłądzę w porannej pościeli z kubkiem kakao w dłoniach. Życie bez życia. Taki paradoks życiowy.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-09-24 o 12:48 |
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
ku.rwa ![]() zdałam prawko ![]() mogę prosić o opisiki jakieś ![]() Ty byłeś tylko chwila... stratą niewielkiej ilości czasu... ale byłeś. Bawi mnie tylko to,że niektórzy mają gorzej popier.dolone w głowie niż ja. Uderz mnie w twarz, wybij mi siebie z głowy... To nie mój świat. Ja umarłam. Lubię być ładną, wyrachowaną su.ką. Nie. nie lubię. Po prostu jestem. Mówił, że jest tylko głupią dzi.wką. Ja wiem. ona nigdy nie była głupia.
|
|
#3382 |
|
Rozeznanie
|
nie umie być niczyja. tęsknota ją zabija.
wybuduję most nad najszerszą z rwących rzek, abym mogła przejść na twój brzeg. tęsknota krzyczy. a jednak mi uciekasz. most z rozświetlonych słońcem chmur. złącze morza szum z ciszą gór! jak usłyszeć ciszę, gdy wszystko wokół krzyczy? Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2009-09-24 o 13:25 |
|
|
|
#3383 |
|
Przyczajenie
|
Chce Ci podarować słońce, każdego dnia nowy początek .
Gdy Cię widze wolniej płynie czas. I nie ochodzi Cię to czy ustoje czy upadne. Ona krzyczy, Ty jej już nie słyszysz. Ona cierpi, Ty tego nie widzisz. -Kocham Go. -Jak to ? Po tym co Ci zrobił powinnaś go nienawidziec! -Po tym własnie kocham Go jeszcze bardziej. Jesteś głuchy na moje wołanie. Upijała się aby o nim zapomnieć. Lecz dopiero wtedy uświadamiała sobie, że on naprawde odszedł.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 |
|
Raczkowanie
|
Ja i Ty, Ty i ja, zatrzymał się czas, a świat wokół nas...
Nie ma marzeń. Odeszły. Nie można złamać czegoś, co już zostało złamane. Jak wygląda wschód słońca? W moim świecie słońce już nie wschodzi. Aby zacząć Cię lubić, musiałabym przestać cię kochać. A może tak zostawić wszystko. Zabrać mały plecak, wsiąść w pociąg jadący nie wiadomo dokąd.Nie wysiadać na następnej stacji, jechać przed siebie, byle daleko stąd. Stworzyć nowy świat, własny świat. Nauczy się żyć od nowa... zostawić i nie wrócić... Tęsknili by ? Drabinę, którą przyszło mi się wspinać nad przepaścią trzymał człowiek, którego uważałam za bezwartościowego. Ci, których nazywałam przyjaciółmi postanowili dbać o siebie. - życie to droga, pełna zakrętów i wyboi - dlatego ja chodzę przez łąkę. - wypuściłam szczęście ... ): - jak to wypuściłaś szczęście .? - nie zdołałam go złapać, bo było za ciężkie ... - a jak wyglądało ? - wyglądało .? było trochę wyższe ode mnie i miało piękne brązowe oczy. - Proszę się zatrzymać!!! - Kto, ja ? - Tak, Panie CZASIE. Poszedł do wody. Jaki to był zabawny, kiedy mówił ,że potrafi zmyć tą Miłość. Ale on naprawdę to zrobił! Naprawdę przestał kochać w tak prosty sposób. Do cholery! Nie powiedział, że nie umie pływać! Tylko czemu nie zapytał czy może odejść... Nie mógłby. Nie pozwoliłabym. Jednak nie miałam odwagi sprawić by on o tym wiedział.. ___________ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ją mieć. |
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze, gdy o tym myślę, głupie serce szlocha.. teraz każda noc jak kara jest odkąd tu zabrakło Cię </3. zapamiętaj tylko, że się nie zmieniłam. myślę, co myślałam, wierzę w co wierzyłam.. Chcę uwierzyć w to, że jesteś tu. A jednak nie ma Ciebie znów.. Chciałabyś, żeby przyszedł tu, innych nie widział już, był tylko Twój do końca.. chowam się przed rzeczywistością. tęsknię.
|
|
#3386 |
|
Rozeznanie
|
MutPet -
![]() keeendy - zazdroszczę. ![]() _______________ otwórz oczy.
zobacz blask. tańczy płomień świecy zalotnie w podmuchach naszych oddechów. otwórz oczy, zobacz. JA tak daleka i bliska. otwórz oczy, zobacz. MY zawstydzeni sobą ..
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-09-24 o 14:02 |
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
defraudacja ;**
z innej bajki ;** dziękuję za pochwały ;** to naprawdę miłe z Waszej strony. ;** _____________________ bo książę zapomniał, że miał kochać. gdy jestem w miejscach, gdzie byliśmy razem, przystaję i płaczę ukradkiem... niektóre szczyty można zdobywać tylko razem. najgorzej jest, gdy szukając siebie w jego oczach znajdujesz obojętność. posprzątam w pokoju. wystarczy, że w życiu mam bałagan. dzisiaj jest piękny dzień. ale... jak może być piękny? czy jakikolwiek dzień moze być piękny bez ciebie? jak ja głupia ciągle wracam do niewypowiedzianych słów, nieprzeżytych chwil. nienawidzę takich dni, kiedy boli wszystko. aż do krwi. bezceremonialnie odechciało mi się wszystkiego, ciebie też. a ja, jak to ja, oglądam setki twoich zdjęć. następnym razem to ja pozostawię niedosyt tobie. odejdę pierwsza. za każdym razem mocniej zaciskam zęby, żeby serce z żalu nie wypadło. moje niebo się potłukło. wiesz coś na ten temat? Edytowane przez contine Czas edycji: 2009-09-24 o 14:11 |
|
|
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
;**
always be yourself- jesteś niemożliwa _________![]() keeendy chocapic Siatkarka18 BananowaBrazylijka MamCieGdzies MutPet m4dziar4 defraudacja panna_miodowa - więcej ![]() w oczach miał lekką, wkurviającą zieleń Haustami wypijam gorycz twych słów. Krztuszę się i dławię tym.
|
#3389 |
|
Przyczajenie
|
Już dosyć tego mam
Dom wariatów Uwielbiam plotki, tyle nowego mogę się o sobie dowiedzieć Wierzyłam - byłeś tak, jak ja Dotyka moich miejsc, bezbronną czyni tak Lecz będzie tak, jak chcesz Jeśli wolisz zostać sam To cała ja i wszystkie moje stracone szanse Kto rano wstaje ten się nie wyśpi Dlatego walcz o to uczucie które masz... Odejdź to moja odpowiedź... Nie pokonasz miłości..nie zabijesz jej w sobie... Hej dziewczyno nie oddawaj się na pierwszej randce... ![]() Daj wszystko albo nic... Tak bym chciała żebyś zauważył mnie... Tego chciałam... |
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
always be yourself, chocapic - cudne. ! ______ Nie byłabym twoim narkotykiem, tylko twoim powietrzem, twoim słońcem. Nauczyłeś mnie tego, by nie ufać. Nigdy. Nikomu. Znikam w głąb swych myśli, w lepszy świat. Gdy śnieg przysypał wszystko, ty odkopałeś swoje uczucia. Znam tylko jedną osobę, która tak doskonale umie udawać uczucia. Umiesz perfekcyjnie kłamać.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-09-24 o 14:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

dziękuje bardzo 

pani i tak nie dorównuję. <3
<3