Scent Bar X - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 10:11   #2281
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Polly, Bluegirl, żeście oszalałyście? Zdjęcia mam robić? I wklejać? Hehehe, wolne żarty Ja i wklejanie zdjęć
Ale ale, może uda mi się znaleźć linkę do nich, to ofkors udostępnię. Tego typu czynności to ja mogę bez problemu

No to w takim razie poproszę o opis chociaż co za cudo nabyłaś
Aguś, zdjęcie można zrobić telefonem, podłączyć kabelek do kompa i zgrać, to pestka dla Ciebie
A moje butki to szare, zamszowe z małą kokardką, na niewielkim obcasie. Dość klasyczne i pasują do wielu rzeczy i takich właśnie nie posiadałam. Zastanawiałam się jeszcze nad innym kolorem - intensywnym chabrowym
Jednak za tydzień mam wesele i szare będą mi pasować do szarej sukienki
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 10:28   #2282
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Macham do was z nad kubka kawyJa tez nie mam zadnych fajnych butow na jesien,teraz chyba pomysle nad butamiPomysle chyba nad Geoxami juz jedne takie buty mam,i b.fajnie sie chodzi nogi sie nie poca i nie smierdza
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 10:45   #2283
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez calua2 Pokaż wiadomość
robicie nam bałagan w inkubatorach(bo u nas wcześniaków nie nosi się w kieszeniach)
Nie wiem o co Ci chodzi dla własnej przyjemności tam nie przychodzimy,zlecenia wystawiają wasi lekarze,a nie my.A wcześniaki w kieszeni to co mają do tego tematu Kończę dyskusję

Tez popijam kawkę,odespałam dyżur.Jak Wy tak o butach to ja też chcę jakieś nowe

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A to jest w ogole edt czy edp? Zastanawiam sie, jaka perfume kupic mamie (wiem, ze swojego czasu podobala sie jej klasyczna Piatka) A moze Dolce Vita? Albo "klasyczny" Ferre? Pure Poison tez przypadl jej do gustu (mojej mamie podobaja sie praktycznie wszystkie perfumy, od Opium po 5th Avenue)
To Edp.
Pure Poison miałam,chyba nawet bardziej mi się podobał

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:31   #2284
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
A z milszych wiadomości: kupiłam sobie dziś śliczne butki na jesień, do tego całkiem niedrogie
Dziś wolny dzień, a jutro znowu do pracy
Ooo ja wczoraj widziałam boskie buty. Dłuuugie, za kolano, całe z włóczki (tzn. wyglądały jak zrobione na drutach ) i jeszcze z jakimiś guzikami u góry. Bardzo ciekawe. Cena: 780 zł.

Cytat:
A szkolenie BHP? Musisz sie dowiedziec, ze schodzac po schodach nie nalezy trzymac rak w kieszeniach i pare innych, niezbednych studentowi, ciekawostek

No i trzymam za "dobry poczatek"
Szkolenie BHP to się teraz przez ynternet robi, psze pana!

I dzięki za
Chociaż ja chyba potrzebuję i za początek, i za koniec. Bo znów się nasłuchałam niedobrych rzeczy o tych studiach.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:41   #2285
Pin up girl
Zakorzenienie

Uwielbiam posepne akademickie ploty, hiehiehie
Powiedz, powiedz, co mówili?

Witam wszystkich
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:01   #2286
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Uwielbiam posepne akademickie ploty, hiehiehie
Powiedz, powiedz, co mówili?

Witam wszystkich

"Siostra mojej koleżanki to studiuje i mówi, że najchętniej zmieniłaby kierunek, bo jest oooooooooo tak cięęężżżżżżko" I w ogóle wszyscy mają dosyć, czują się jak w podstawówce, obecność sprawdzają zawsze i wszędzie, prace domowe, na lektorat się w tym roku nie zapisuj, bo i bez lektoratu ledwo dasz radę. ILS kills i tym podobne.
Stary 2009-09-24, 12:06   #2287
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

"Siostra mojej koleżanki to studiuje i mówi, że najchętniej zmieniłaby kierunek, bo jest oooooooooo tak cięęężżżżżżko" I w ogóle wszyscy mają dosyć, czują się jak w podstawówce, obecność sprawdzają zawsze i wszędzie, prace domowe, na lektorat się w tym roku nie zapisuj, bo i bez lektoratu ledwo dasz radę. ILS kills i tym podobne.

ale musisz wziąć poprawkę na to że Co co tak gadają nie są zdolni tak ja Ty

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

ja o swoich tez słyszałam rózne rzeczy, a każdy następny rok miał być bardziej przeje....., a jakoś nie był
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:14   #2288
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale musisz wziąć poprawkę na to że Co co tak gadają nie są zdolni tak ja Ty

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

ja o swoich tez słyszałam rózne rzeczy, a każdy następny rok miał być bardziej przeje....., a jakoś nie był
No moja mama też powiedziała "jak nie daje rady, to może jest tępa". No ale kurczę - jak by była tępa, to by się tam nie dostała.

No ale jak by nie było ludzie jakoś kończą te studia. Więc widocznie da się. (Zawsze mogę się sobie pomyśleć o znajomych na prawie i medycynie, to może mi się lżej zrobi )
Stary 2009-09-24, 12:27   #2289
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No moja mama też powiedziała "jak nie daje rady, to może jest tępa". No ale kurczę - jak by była tępa, to by się tam nie dostała.

No ale jak by nie było ludzie jakoś kończą te studia. Więc widocznie da się. (Zawsze mogę się sobie pomyśleć o znajomych na prawie i medycynie, to może mi się lżej zrobi )
oj różni ludzie sie na studia dostają i nie zawsze Ci najzdolniejsi,
a prawda jest taka ze jak sie człowiek nasłucha jak jest ciężko to sie na początku bardzo przykłada, co jest bardzo pozytywne, potem jak juz troche ochłonie i okrzepnie to myśli- pierwszy rok był trudny a teraz to lajcik
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:34   #2290
Betty83
Zakorzenienie

Dostałam wczoraj pracę NARESZCIE, taką co mi pasuje - 5-6 godzin dziennie przy kompie i z ludźmi. Blisko nowego domu a po drodze jest szkoła i przedszkole moich dziewczyn.
Ogłoszenie znalazłam przypadkiem w necie, szukając firmy transportowo-przeprowadzkowej, we wtorek wieczorem zadzwoniłam, dosłałam CV na @ i rano szef oddzwonił kiedy najszybciej mogę przyjść na rozmowę.
Na rozmowie okazało się, że szefem jest były współwłaścieciel knajpy, do której przychodziłam wieczorami i siedziałam do rana, kiedy oblewałam zdane egzaminy w czasie studiów.
Poznał mnie na zdjęciu w ce-fałce
Od razu dostałam kwestionariusz osobowy do wypełnienia, później wstępne szkolenie z procedur i systemów na których będę pracować. Jeszcze jutro dalsza część i zaczynam od poniedziałku.

Żeby nie było za pięknie, to w nocy pokłóciłam się z TŻ i nie wiem co będzie dalej. Może być ciężko, bo rano postawiłam mu warunki powrotu, a on raczej nieustępliwy - podobnie do mnie. Jest na kacu i w drodze do załatwienia ważnej dla niego sprawy, a czas na decyzję ma tylko do zachodu słońca....
Stary 2009-09-24, 12:35   #2291
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

A z milszych wiadomości: kupiłam sobie dziś śliczne butki na jesień, do tego całkiem niedrogie
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ja też mam od wczoraj nowe butki i też całkiem niedrogie, takie zakupy lubię najbardziej

Ja też co by mi było ciepło i wygodnie podczas spacerów z pieskiem

http://allegro.pl/item723603406_723603406.html
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:56   #2292
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Dostałam wczoraj pracę NARESZCIE, taką co mi pasuje - 5-6 godzin dziennie przy kompie i z ludźmi. Blisko nowego domu a po drodze jest szkoła i przedszkole moich dziewczyn.
Ogłoszenie znalazłam przypadkiem w necie, szukając firmy transportowo-przeprowadzkowej, we wtorek wieczorem zadzwoniłam, dosłałam CV na @ i rano szef oddzwonił kiedy najszybciej mogę przyjść na rozmowę.
Na rozmowie okazało się, że szefem jest były współwłaścieciel knajpy, do której przychodziłam wieczorami i siedziałam do rana, kiedy oblewałam zdane egzaminy w czasie studiów.
Od razu dostałam kwestionariusz osobowy do wypełnienia, później wstępne szkolenie z procedur i systemów na których będę pracować. Jeszcze jutro dalsza część i zaczynam od poniedziałku.

Żeby nie było za pięknie, to w nocy pokłóciłam się z TŻ i nie wiem co będzie dalej. Może być ciężko, bo rano postawiłam mu warunki powrotu, a on raczej nieustępliwy - podobnie do mnie. Jest na kacu i w drodze do załatwienia ważnej dla niego sprawy, a czas na decyzję ma tylko do zachodu słońca....
Cieszę się, że udało Ci się znaleźć fajną pracę
I współczuję kłótni
Ale zobaczysz, wszystko się ułoży, na pewno wróci, trzymam kciuki

Cytat:

Ludzie różne rzeczy mówią, ale potem okazuje się, że nie jest tak źle...
U mnie też są profesorowie, którzy na 50 osób oblewają 43 etc., ale koniec końców przy determinacji wszystko można załatwić. Tak naprawdę ciężko jest wylecieć ze studiów, chyba, że się tego chce.
No i jak mówi Polly, różni ludzie się na studia dostają (wiem, bo widzę), wykorzystanie matury jako czynnika decydującego o przyjęciu to naprawdę kiepski pomysł.
Więc nie ma co słuchać tych wszystkich opowieści tylko robić swoje. I wszystko się ułoży

BTW. Nadal nie mam jednego planu, na co te mazgaje czekają
Niemniej zapowiada się 3 dni w tygodniu siedzenie od 8:00 do 20:30, to dopiero będzie kicha....
Stary 2009-09-24, 13:00   #2293
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
BTW. Nadal nie mam jednego planu, na co te mazgaje czekają
Niemniej zapowiada się 3 dni w tygodniu siedzenie od 8:00 do 20:30, to dopiero będzie kicha....
O to ja chyba nie mam tak źle, jeśli o plan chodzi...
Pomijając 3-godzinne okienko i dzień o rozkładzie: 2 h zajęć - 2 okienka - 2 h zajęć - 2 okienka - 2 h zajęć.
Stary 2009-09-24, 13:04   #2294
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
O to ja chyba nie mam tak źle, jeśli o plan chodzi...
Pomijając 3-godzinne okienko i dzień o rozkładzie: 2 h zajęć - 2 okienka - 2 h zajęć - 2 okienka - 2 h zajęć.
U mnie na etnologii też się zdarzają, oby tylko na stosunkach były wtedy jakieś zajęcia, a nie w tym samym czasie....
Ogólnie to jeszcze czekam na plan fakultetów, gdyż do tej pory nie podali, a zatem jestem z 1/3 wszystkich potrzebnych rozpisek i już mi się to nie podoba...
Ale sama sobie zgotowałam taki los
Stary 2009-09-24, 16:04   #2295
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Szkolenie BHP to się teraz przez ynternet robi, psze pana!

a ja musiałam słuchać pana który mówił ze pod napisem "zakaz palenia" nie można palić i jeszcze wpis do indeksu z tego mieliśmy

Cytat:

tja, o każdych studiach tak mówią
u mnie z 50 osób na roku skończyło studia 15, w tym ja, a jakimś orłem strasznym nie jestem, po prostu wiedziałam kiedy trzeba odpuścić imprezowanie i wziąć się do nauki

Betty gratuluję pracy i trzymam za to żeby kłótnie poszła w niepamięć

Melduje że zjadłam dziś "ser w ziołach" to wszystko przez Was
Poza tym szukam pracy i nic... ale dostałam się na podyplomówkę (tzn dostałam dziś odpowiedź że otworzą w tym semestrze mój kierunek) czyli jest jakiś krok do przodu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 16:14   #2296
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Pin Up - wiem,że będzie dobrze. Dostanę @, potem chwila oddechu i znowu PMS. I tak to się kręci....
Madzik, mnie na PMS zwykle pomagało zcioranie się jak świniak.
Albo za pomocą wysiłku fizycznego (najlepiej robi mi mecz w nogę z kumplami, bo przy mojej kondycji po 2x45 jestem wyrzęta jak szmata), albo za pomocą solidnej, najlepiej dwudniowej imprezy (alkohol odwadnia organizm, a jedna z moich PMSowych teorii mówi, że wszystkie wahania nastroju wynikają z zatrzymywania wody i tego, że napęczniałe tkanki uciskają mi mózg ).

Cytat:
O tak! Mam CD, kupione jakies 10 lat temu, z jego muzyka do "Trzech kolorow", "Europa, Europa", "Podwojne zycie W." i paru innych
O, wsponmniałeś kolejny GRNIALNY film, tym razem Holland - "Europa, Europa". Wymiata. Muzyka też.

Cytat:
Czy Eau Premiere sa trwale?
Gryxiu, moja odpowiedź jest taka:
Trwałe. Jeśli chodzi o "czas wyczuwalności" bliski on jest klasycznej Piątki, jednak różnica polega na tym, że klasyk ma schyłek wyraźny, dotkliwy jak posmak po skórce z cytryny na języku, zaś nowa wersja gaśnie delikatniej i końcówkę ma miękką, dyskretną. Można przegapić, że się ciągle pachnie.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to siedzę w pracy,to jeden z moich ostatnich dyżurów nocnych,bo mam duże zmiany w szpitalu i będe teraz pracować krócej i bez nocy,weekendów i świąt.Po 12 latach jakoś mi dziwnie,że wszystkie noce bedę spędzać we własnym łóżku
ciekawe jak to się odbije na Małżu

.
Winter, nie wiem, czy gratulować, szczególnie w obliczu kolejnych wyjaśnień. Ja lubię pracę w nocy.
Z drugiej strony, z punktu widzenie życia rodzinnego, to chyba jednak pozytywna zmiana.
Cytat:
a jakie te zmiany będą to zobaczymy-w przyszłym roku cała radiologia przenosi się do nowego budynku,będzie więcej gabinetów,aparatów.Większ e zyski to i pensje może tez
Winter, pracujesz na radiologii??
Łomatko, pozwól, że Ci się pokłonię, jak to pisał Broniewski: "Czapką do ziemi, po polsku".
Cytat:
A to jest w ogole edt czy edp? Zastanawiam sie, jaka perfume kupic mamie (wiem, ze swojego czasu podobala sie jej klasyczna Piatka) A moze Dolce Vita? Albo "klasyczny" Ferre? Pure Poison tez przypadl jej do gustu (mojej mamie podobaja sie praktycznie wszystkie perfumy, od Opium po 5th Avenue)
Mnie z powyższych najbardziej urzeka Dolce Vita.
Choć gdybym miała kupować perfumy mamie, chyba całkiem egotycznie wybrałabym Historię Wody.
Cytat:

Melk, ja nie wiem, jak to jest z ludźmi, ale dopiero studia przekonały mnie, że społeczeństwo jest durne. Durne w sensie tępe intelektualnie.
Niby elita, a marudzą przy programie, który robi się bez najmniejszego wysiłku z palcem w nosie.
Pamiętam te narzekania na program, na obciążenie nauką, na nadmiar materiału. Pamiętam sytuacje, kiedy gupie ludzie uczyły się po raz drugi i trzeci tego samego, co już było rok czy dwa lata wczesniej (tylko z nieco innej strony).
Nie wierz w te głupoty. Studiowałam trzy kierunki i za każdym razem, nawet robiąc po dwa lata w rok miałam więcej luzu, niż kiedykolwiek później.
I naprawdę, nie sugeruj się tym, że ktoś się dostał, bądź nie. Studia, to (przynajmniej z założenia) zupełnie inny tryb nauki, niż liceum. Jesli wypracujesz sobie odpowiednią pozycję, jesteś traktowana jak partner, nie jak uczniak. no i poza tym - przecież uczysz się tego, co Cię interesuje - czy to nie zmienia wszystkiego?
Jeśli chodzi o studia - mnie osobiście przeraża jedynie farmacja i medycyna. Tutaj ilość materiału do opanowania czysto pamięciowego to dla mojego nieskłonnego to wkuwania umysłu czysta zgroza.

Będzie dobrze.
Cytat:

Betty, po pierwsze gratuluję pracy.
Jak to nigdy nie wiadomo, kto i gdzie Cię pozna. Fajnie jest być osobą charakterystyczną.
Po drugie... Wiem, jak ciężko walą się na człowieka kłopoty w życiu osobistym, wiem, jak rozpierniczają poczucie bezpieczeństwa i spokój, ale tak zupełnie szczerze, to mnie się wydaje, że Twój TŻ musiałby okazać się kompletnnym idiotą, żeby zrezygnować z kogos tak niesamowitego, jak Ty. Jakoś nie myślę, żeby był aż tak pozbawiony wyczucia, co dla niego dobre.
Daj mu szansę, nie odpychaj go, pozwól mu zostać z honorem (bo honor to ważna sprawa i wiesz o tym), a on z wdzięcznością skorzysta.
I będziecie żyli długo i szczęśliwie.
Howgh!

edit:
PinUpGirl - masz piękny podpis. Aż sobie zapuściłam. Uwielbiam dźwięk saksofonu.
Dlatego słucham na przykład Kenny'ego G.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-09-24 o 16:17 Powód: Przyczyną jest PinUpGirl
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 16:22   #2297
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Sabb-a czemu mi się kłaniasz z powodu mojej pracy?
Ja na razie postanowiłam się cieszyć,bo już dosyć mam nerwowej atmosfery w pracy z powodu tych zmian i chcę spróbować optymistycznej postawy. Zresztą za jakiś czas może się okazać,że jakieś dyżury nocne czy świąteczne jednak mi dadzą.Przynajmniej z dzieckiem więcej posiedzę i problemu z opieką nie będzie.

Spać mi się chce

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-09-24, 16:33   #2298
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabb-a czemu mi się kłaniasz z powodu mojej pracy?
Ja na razie postanowiłam się cieszyć,bo już dosyć mam nerwowej atmosfery w pracy z powodu tych zmian i chcę spróbować optymistycznej postawy. Zresztą za jakiś czas może się okazać,że jakieś dyżury nocne czy świąteczne jednak mi dadzą.Przynajmniej z dzieckiem więcej posiedzę i problemu z opieką nie będzie.

Spać mi się chce
Bo widziałam przy prześwietleniach ludzi, co nie staną, kręcą się, nie trzymają ekranu (czy jak tam się ten fartuch nazywa), ruszają głową/nogą/dupą czy czym tam mają nie ruszać, zadają sto pytań na minutę (szczególnie chętnie podczas prześwietlenia czaszki) i w ogóle grrrr...
Ja w ogóle jestem na etapie (tak od jakichś kilkunastu lat jestem ) przekonania, że ludzie w przeważającej większości gupie som i skłonienie ich do zrobienia czegoś w odpowiedni sposób to katorżnicza praca. A juz w przypadkach, kiedy mają łeb napchany informacjami, że im coś zaszkodzi to jest orka na ugorze.

A skoro się cieszysz, to i ja z Tobą. Gratuluję.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 16:50   #2299
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Bo widziałam przy prześwietleniach ludzi, co nie staną, kręcą się, nie trzymają ekranu (czy jak tam się ten fartuch nazywa), ruszają głową/nogą/dupą czy czym tam mają nie ruszać, zadają sto pytań na minutę (szczególnie chętnie podczas prześwietlenia czaszki) i w ogóle grrrr...
Ja w ogóle jestem na etapie (tak od jakichś kilkunastu lat jestem ) przekonania, że ludzie w przeważającej większości gupie som i skłonienie ich do zrobienia czegoś w odpowiedni sposób to katorżnicza praca. A juz w przypadkach, kiedy mają łeb napchany informacjami, że im coś zaszkodzi to jest orka na ugorze.

A skoro się cieszysz, to i ja z Tobą. Gratuluję.
Niestety,takie są realia a w dobie internetu to są tak "wyedukowani" że czasem smiac mi się chce Ja mam taki przekrój pacjentów-od grzecznych,przez dziwnych skończywszy na pijanych,że nic mnie już nie zdziwi nawet widok pewnego znanego polityka w majtkach w kotki,któremu ostatnio zdjęcia robiłam

Stary 2009-09-24, 16:55   #2300
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Jezuuuuu,niech ktos mniezdzieli:brzydal :jeszcze 1 godzine musze gnic w pracyzaraz jakiejs apopleksji sie nabawiezabierzcie mnie z tad
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 17:52   #2301
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
edit:
PinUpGirl - masz piękny podpis. Aż sobie zapuściłam. Uwielbiam dźwięk saksofonu.
Dlatego słucham na przykład Kenny'ego G.
Dziękuję
Saksofon, obok skrzypiec i fletu, to mój ulubiony instrument
Jeśli byś chciała, mogę poszperać u siebie w mojej skromnej biblioteczce muzycznej i podać kilka propozycji
PS. Z Kenny'm G. u mnie bywa różnie, bo dla mnie większość jego utworów ma jakiś taki "weselny" jak to nazywam charakter
Najbardziej z jego utworów (tych, które znam) podoba mi się Sister Rose, to jest cudo...

PS. Mam w końcu drugi plan!
Też bez ścieżek, ale te się poupycha, tyle okienek powstało.
Ogólnie nie jest najgorzej, tylko w poniedziałki i wtorki będę się zażynać, pozostałe dni ujdą
Zdrzemłam się przy czytaniu Kultury japońskiej i jakoś tak 1,5 godziny zleciało...
Stary 2009-09-24, 18:40   #2302
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Sabb, normalnie rozbawiłaś mnie tym tekstem Jak to niewiele do szczęścia potrzeba człowiekowi aby poprawić humor Ale ja proste dziewczę jestem, więc mało mi potrzeba

Betty, gratuluję nowej pracy i mam nadzieję, że sprawy osobiste się jakoś ułożą

Właśnie zjadłam pysznego loda z migdałami w gęstej mlecznej czekoladzie Jak ktoś ma blisko Lidla to polecam, są tam pyszne lody na patyku, z migdałami, w białej, w ciemnej czekoladzie mniam
Stary 2009-09-24, 19:02   #2303
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Właśnie zjadłam pysznego loda z migdałami w gęstej mlecznej czekoladzie Jak ktoś ma blisko Lidla to polecam, są tam pyszne lody na patyku, z migdałami, w białej, w ciemnej czekoladzie mniam
Potwierdzam Magnum się chowa!
Stary 2009-09-24, 19:07   #2304
calua2
Raczkowanie

a ja upiekłam szarlotę...cynamon po klatce się unosi mniam
calua2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:14   #2305
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Sabb, normalnie rozbawiłaś mnie tym tekstem Jak to niewiele do szczęścia potrzeba człowiekowi aby poprawić humor Ale ja proste dziewczę jestem, więc mało mi potrzeba

Betty, gratuluję nowej pracy i mam nadzieję, że sprawy osobiste się jakoś ułożą

Do Lidla mam daleko,ale chyba się wybiorę tam mają fajne rzeczy w rozsądnej cenie.

Stary 2009-09-24, 19:21   #2306
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

A jeszcze mi się przypomniało - czy któraś perfumianka-warszawianka może mi obrazowo wytłumaczyć, gdzie znajduje się Quality? Bo bywam ostatnio dość często w Warszawie, a nigdy nie byłam w Q
Stary 2009-09-24, 19:29   #2307
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Potwierdzam Magnum się chowa!
Też potwierdzam
Po co płacić za reklamę
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:33   #2308
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kurka- faktycznie- tylko ze one są tylko i wyłącznie bez dziur, czyli typowo do pierścionków, a ja chce koraliki-półkule - z dziurą- na kolczyki
Gupki, nie mogą dziurek ponawiercac? A może dałoby się jakąś oprawkę do zawieszenia dosztukować?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zazdroszczę dużej ilości sukienek
Ale kupowanie tego to krew, pot i łzy. I deprecha na deser. I w dodatku czekają mnie kolejne zakupy sukienkowe, bo kuzynka TŻta wychodzi za mąż, a ja mam wszystko czarne (podobno nie wypada) albo typowo wakacyjnie - w kolorowe paseczki

Cytat:
Truskawko - dziewczyny słusznie prawią, czerń bardzo odpowiednia.
Do spódnicy jakiś fajny żakiecik, koszulę, dodatek i gotowa
Oki, pasuje mi ta opcja. Dzięki

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Truskawko - dziewczyny już właściwie wyczerpały temat stroju. Życzę zatem udanego wyjazdu i smacznego bankietu
Dzięki

Cytat:
Eee, to czego nie kupisz to się ucieszy A Premierowa Piątka jest prze-cu-dow-na

Cytat:
I dzięki za
Chociaż ja chyba potrzebuję i za początek, i za koniec. Bo znów się nasłuchałam niedobrych rzeczy o tych studiach.
To ja trzymam

Nie słuchaj historii z dreszczykiem, sama wiem, jak to jest straszyć młodsze roczniki A najśmieszniej jest opowiedzieć o kimś, kto jest do rany przyłóż, że jest okropną piłą

Cytat:

Gratuluję pracy.

I trzymam kciuki za sprawy osobiste

Cytat:
Niestety,takie są realia a w dobie internetu to są tak "wyedukowani" że czasem smiac mi się chce Ja mam taki przekrój pacjentów-od grzecznych,przez dziwnych skończywszy na pijanych,że nic mnie już nie zdziwi nawet widok pewnego znanego polityka w majtkach w kotki,któremu ostatnio zdjęcia robiłam

Ale fakt, jak czasem ktoś przyjdzie emanując internetowymi mądrościami

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:35   #2309
MoniaK
Zakorzenienie

Widzę, że nie tylko ja jestem miłośniczką tych lodów rzeczywiście są pyszne
W ogóle lubię Lidla, mają wiele fajnych produktów i promocji. Dziś kupiłam brokuły za niecałe 2 zł. i jutro zabieram się za moją ulubioną sałatkę
Stary 2009-09-24, 19:46   #2310
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kurka, niech ten zły ciąg się w końcu skończy, bo nie wytrzymuję nerwowo I na dodatek zgubiłam dziś chyba odlewkę Elixir de Merveilles Wypachniłam się rano i jej nie mam, ani w torebce ani na półkach.

K.....

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości