![]() |
#4861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
tak, u mnie to samo się dzieje na nk
![]() a mi ten śledzik tak jakos bardzo nie przeszkadza- troche to denerwujace było na początku-jak wchodzisz a tam pełno chmurek co kto napisał ![]()
#4862 | ||||||
Zakorzenienie
|
tja, dziś na grilla idziemy
![]() super ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wracaj na stałe! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam dziś na basenie z TŻ-em rano a później u fryzjera (ścięłam włosy do ramion i zrobiłam kilka pasemek - ale zdjęć nie będzie bo nie mam aparatu ![]() Wieczorem za to grill u moich kuzynek tak więc cały dzień w ruchu ![]() miłego piątkowego popołudnia i wieczorku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, u mnei dzis sie pogoda popsula i pada ale jest cieplo. Odrobilam dzis snu dzis troche wkoncu! spalam prawie 10h i naprawde czuje sie 100 razy lepiej... dzis wyjscie mam i wlasnie kapalam/golilam/maseczki/pierdy etc i czuje ze zyje teraz.. ![]() ![]() ![]() takze ycze wam milego dnia i jutro sie pewnie odezwe skacowana.. (czlowiek sie nie uczy na bledach niestety...) mileog weekndu wam zycze!!! x x x ![]()
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Oj trochę mnie tu nie było , tydzień temu nadrobiłam zaległości w czytaniu ,lecz znowu brakło czasu żeby coś napisać. Ogólnie od kiedy chodzę do liceum zmieniło się wszystko. Nie mam kompletnie na nic czasu. 3 razy w tygodniu mam na 7:10 co wiąże się z tym że wstac muszę o 4:30 żeby sie wyrobić , a jak przychodze do domu to jestem padnięta , idę spać na 1h a potem się ucze i czasem wejde na nk i tyle. No ale to jedyny minus tej szkoły ![]() ![]() Maturę będziemy musieli zdawac nie rozszerzoną , tylko dwujęczyczną . ( podobno jest trudniejsza od rozszerzonej, ale ma inny przelicznik ![]() Pisaliśmy też test umiejętnosci z matematyki z gimnazjum i napisałam na 96 % ![]() ![]() I jeszcze zapisałam się na Studium Menadżerskie . Musimy chodzić przez 3 lata ( nie wiem własnie czy w piatki czy w soboty) i potem dostajemy dyplom podpisany przez Rektora Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Myślę że takie studium może się do czegoś przydać ![]() Oby do wakacji bo Hiszpania czeka ![]() ![]() Będę się starała częściej pisać choć parę zdań ( bo podczytuje Was często ). Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() U mnie leci jakoś ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz siedzę u rodziców i zostaję do jutra bo rodzice maja cały dzień zajęty wiec zostanę z dziadkiem... i tak nie mam nic do roboty jak na razie ![]() miłej reszty weekendu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Rozeznanie
|
Cześć Babyuś- świetna masz szkołe naprawdę
![]() ![]() ![]() Ewuś- no no no teściowa Cię lubi, a to dobrze wróży na przyszłość ![]() Agolek jak sie czujesz, po wczoraj? ![]() A u mnie nic takiego dziś, niedziela jak niedziela ![]() Miłego popołudnia słoneczka ![]()
#4867 |
Zakorzenienie
|
przepraszam Dziewczyny, nie mam czasu przeczytać co napisałyście, przejrzałam tylko ostatnie pare postów
![]() Baby, zazdroszczę ![]() ![]() U mnie aktualnie tylko nauka, nauka, nauka. Nauczyciele chyba oszaleli, nie mam na nic czasu, na Wizaż również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no wiec Agolek nie spal od piatku!! ![]() ![]() Dobranoc wiec! ![]()
![]() |
#4869 | |||
Zakorzenienie
|
wygląda na to ze lubi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez spać idę bo jakoś nie mam weny już do siedzenie przy kompie ![]() dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Raczkowanie
|
Hej Laski
![]()
#4871 |
♥
|
piegowata nie rezygnuj z posiłków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z Anią
![]() ![]() BTW Aniu co Ty tu robisz o tej porze? ![]() Dzień dobry ![]() U mnie dzień bez sensu, od rana przy kompie ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za odp. Myślałam,że jak to ma taką wartość kaloryczną, to nie muszę nic innego jeść. Widać nie jestem doświadczona w tych sprawach. Życzę Ci Ewciu powodzenia w szukaniu pracy
![]()
#4874 |
♥
|
Ewuś byłam na UŚ na wykładach o maturze itd szybko się skończyło
w ogóle mam tyle pomysłów na życie ,że sama nie wiem na co się zdecydować jedyny plus jest taki , że na każdy kierunek potrzebuje albo chemie/biologi pod/roz bądź te 2 przedmioty a ja zdaje bio i chem na rozszerzeniu ![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-09-21 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Wtajemniczenie
|
Ewuś teściowa Cie lubi? Jak to zrobilas Zaczarowałaś ją?:pp
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewuchy
![]() Właśnie siedzę z herbatką z miodem i cytrynką pod kocykiem. Troszku się przeziębiłam w weekend i dopiero teraz mogę się jakoś podkurować. Ale przynajmniej miło spędziłam czas ![]() ![]() Z TŻ po naszej kłótni trochę lepiej, ale nie mieliśmy za bardzo czasu się nawet spotkać. Teraz i ja zaziębiona i on też ma gorączkę, więc się kurujemy osobno. No ale trochę mnie przekabacił w zeszłym tygodniu, bo mimo że się nie widzieliśmy, to zrobił mi niespodziankę: zostawił na portierni w pracy niespodziankę w postaci domowego obiadu do podgrzania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
yerba -ztym obiadosem to słodkie było ;-)
Witam dziewczyny ! ![]() Widze, ze tutaj imprezowanie (tak, tak, Ciebie się to tyczy Agolku.. z resztą Ewusi też ![]() ![]() Więc i ja się przyłączam do imprezowego nastroju i... świętuję dzisiaj z TŻ 1,5 roku! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym to... jeszcze 17 dni i jadę do domu! ![]() ![]() Zaczęłam używać w końcu pudru (jeju, 20 lat dziołcha a pudernica z niej żadna ![]() Coś humor mi dzisiaj dopisuje, chociaz rano to byłam padnieta (w sobote 10 h w pracy, w niedziele niby 7, ale poprzedni dzien jeszcze sie ciagnal za mną). Aniu - jakie masz plany na życie? ![]() Dobra lecę buszować po wizażu, miłego wieczoru życzę wszystkim! A, i przepraszam za roztrzepanego posta, ale cóż - taka jestem ostatnio ![]() ![]()
#4878 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, a na jakim wydziale byłaś? ![]() Cytat:
![]() hmmm, no po prostu jestem miła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() (jak tam egzamin po wczorajszym świętowaniu? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie ma za co przepraszać, fajnie się czytało ![]() Wróciłam niedawno z basenu gdzie byłam z TŻ-em (jak zwykle ![]() ![]() ![]() Po obiedzie śmigam do siebie, trzeba w Kato trochę porządzić w końcu zanim siostra przejmie pełną kontrolę nad mieszkaniem ![]() Miłego dnia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Nefre - gratuluje 1,5roczku ![]() ![]() Ja kontynuuje kurowanie i zamierzam jutro być już zdrowa hihi ![]() ![]() Miłego wieczorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie
![]() Kupiłam świetną bluzkę od Charlsa Vogele'a i kurcze jakąs kwoka mnie w autobusie ubrudziła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wrocilam z basenu wlasnie i poprostu zasypiam na sofie wiec ide spac mimo,ze 21 dopiero.. w pracy tez mialam ciezki dziec wiec odpoczynak wskazany.. w piatek moja psiapsiola z Londynu wpada do mnie weekend!nie moge sie doczekac!! ![]() poza tym jakos leci..TZ jedzie po wakacjach(ktore juz notabene za tydzien ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4882 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem już w mieszkanku, w sumie nic konstruktywnego nie zrobiłam, obejrzałam film z siostrą i jej TŻ-em który tu stacjonuje tymczasowo (taka mała komuna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
♥
|
Witam.
Nefre gratuluje ![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś jestem zdecydowana ale poziom jest bardzo wysoki więc bedzie bardzo trudno. chętnie bym poszła sobie popływać ale brak czasu ![]() Dzisiaj byłam na zawodach w ręczną ![]() ![]() ![]() Trochę dzisiaj jestem załamana bo jutro pisze na polskim wypracowanie maturalne z pozytywizmu z wyborem lektur : lalka , potop, nad Niemnem. Nad Niemnem nauczycielka nie lubi , lalka za prosta więc pewnie da potop a w tedy to będzie ciężko ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-09-23 o 11:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Heloł ![]() ale cicho tu ![]() Ja też się nie odzywałam, bo wczoraj z przyjaciółką robiłyśmy rundkę po knajpach użalając się nad naszym bezrobociem ![]() dziś się zajmuję przerabianiem CV i szukaniem ogłoszeń czyli nic nowego Dowiedziałam się ze moja podyplomówkę otworzą, wiec nice ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
aja padawszy
![]() Tak cos mnie kregoslup boli, uczyc sie musze... Ehhh no nieciekawy ten czwartek ![]() Ale niespodzianka mnie spotkała ;-) Znowu dostałam więcej wypłaty niż myślałam ![]()
#4886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witajcie, no rzeczywiscie cichutko tu jak Ewusia zauwazyla! gdzie sie podziewacie wszystkie? wiem,ze ja rzadko sie odzywam ale czesto zagladam tylko nie mam czasu napisac.. jutro moja psiapsiolka z Londynu bedzie na weekend!! ![]() ![]() wrocilam do domu po pracy, zjadlam obiad pyszny, pojechalam na 6 min na solarium(potrzeba mi ciepla bylo dzis na maxa a nie bylam juz 3mce-zreszta ja moze chodze nie wiecej niz 10 razy w roku i zawsze na 6min tylko) i teraz zalegam na sofie i popijam czerowne winko z sokiem i mam swietny nastroj przed jutrem!! pojdziemy na zakupy, potem w domu jakies zarcie zrobimy i zaczniemy sie robic na wyjscie na miasto , bedzie swietnie ![]() milego weeekendu kochane!! ![]()
![]() |
#4887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja właśnie się zbieram i jadę do gina na kontrolę ![]() ![]() ![]() Miłego piątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
♥
|
Witam.
kurde , co raz bardziej denerwuje mnie mój okres- 2 raz w miesiącu - wszystko mnie boli ![]() ![]() Ewuś a pani zrobiła nam psikusa i zrobiła z innej epoki= nie rozumiem po co karze nam się uczyć a potem robi z czegoś innego, rozumiem klasie humanistycznej ale nie biednemu biol-chemowi ![]() nefre takie niespodzianki są super ![]() Agolku baw się dobrze z koleżanka ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-09-25 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Raczkowanie
|
dawno mnie tu nie było ...
![]() na razie się z Wami tylko przywitam ![]() mam nadzieje, że u Was wszystko wporządku, wieczorkiem wpadne, to poczytam, co tam u Was się dzieje dziewuszki. pozdrawiam. ![]()
#4890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u gina jakimś cudem nie było dużej kolejki (tylko 3 osoby przede mną) i na dodatek spotkałam kuzynkę więc razem siedziałyśmy i ogólnie czas szybko zleciał ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.