|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Samych z sensem lol |
|
|
|
|
#2342 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Madzik, znalazłam idealne kolczyki dla Ciebie
KLIKCytat:
Przejdę się po ulubionych ciuchlandach, może faktycznie coś znajdę? Do grudnia jeszcze sporo czasu.A jeśli już dojdzie do czegoś takiego jak mój ślub ( ![]() Cytat:
A Twój post był tym, który sprawił, że mam zamiar udać się na poszukiwania Lidla. Wymiękłam ![]() Cytat:
![]() Słodkie kocię (nie ma czasem zaropiałych oczek? To może być koci katar...)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2343 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za propozycje ciekawego saksofonu, szczególnie tenorowego, będę wdzięczna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie zajadam danie ekspresowe własnego pomysłu: ser żółty w plastrach, obłożony suszonymi pomidorami i mocno, aż do lekkiego brązu zapieczony w mikrofali.
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy byla szczepiona, byly oba odrobaczone i jakies tablety na pchly braly ale reszta nie wiem. Simon je bral. |
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazła odlewkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do grudnia na pewno coś upolujesz mnie się nie wyostrzają, wręcz się zaburzają miło z jej stromy ze się odnalazła
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Może dobrze byłoby jakby wet na nie rzucił okiem.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2348 | |||
|
BAN stały
|
Gratuluje!
Widze, ze ostatnio same zmiany u Ciebie No i za sprawy "milosne".Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witaj No ja bym polemizowal --- Dziekuje za wszystkie wypowiedzi w temacie "perfumy dla mamy" Metlik w glowie sie poglebil No i przypomnialem sobie jeszcze o Cinema ![]() Jakas godzine temu pale na tarasie i slysze, ze w domu po drugiej stronie ulicy impreza, smichy-chichy itd., co mnie zdziwilo, bo "o tej porze" tu zawsze spokojnie, poza tym tutejsi Niemcy baluja gora do 23 (nawet w soboty). Po chwili uslyszalem piekno mowy ojczystej i wszystko stalo sie jasne ![]() A przed chwila dalem jakiemus anglojezycznemu gosciowi dwie fajki. Stal przed automatem z papierosami i poprosil mnie, czy nie moglbym rozmienic mu 5 euro (bo automat oczywiscie na monety). Pobieglem na gore do pokoju - nie mam. Poszedlem do dziewczyn - tez nie maja. Zrobilo mi sie zal nalogowca (wiem, jaki to bol ) i powiedzialem, ze jesli chce, to mu po prostu dam jednego albo dwa. Chcial mi zaplacic, ale swoja bezbledna (![]() Dobry chlopak ze mnie, no nie?
|
|||
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - wybacz, zapomniałam pogratulować zdobycia pracy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
ufff, kamień z serca
![]() może kiedyś ktoś i Ciebie poratuje w potrzebie ![]() Właśnie zjadłam pyszną świeżą ziarnistą bułeczkę i popijam kawą. Czeka na mnie jeszcze drożdżówka ale nie wiem czy to nie zbytnie szaleństwo U mnie PMS objawia się jedzeniem większym niż zazwyczaj
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Oj szkoda, na szczęście wszystko dobrze się skończyło. I kto powiedział, że picie to złoooooo?
U mnie to jeden z wielu objawów
|
|
|
#2352 | |
|
Wiedźma
|
"Więcej niż zazwyczaj" to ja jem zawsze, kiedy sobie o tej czynności przypomnę.
![]() Cytat:
![]() Znów zarwałam noc. Gupek ze mnie. ![]() Dodatkowo dostałam wysypki w szalenie atrakcyjnej okolicy lędźwiowo-krzyżowej i teraz walczę z potrzebą drapania. To pewnie "złe oko" (a nawet dwa złe oka) kumpla, którego ostatnio zdybałam na zerkaniu mi w spodnie, kiedy kucałam przy najniższej półce w bibliotece.
|
|
#2353 |
|
To ja :)
|
Po 2 tygodniach nieobecności na Wizażu dziś chyba uda mi się wreszcie tu powrócić
![]() Łeb mnie nap... Nos mam w strupach po chorobie, wysyfiło mi paszczę na maksa, oczy ledwo mi się otwierają, paznokcie połamane, że mięsko widać... I taka atrakcyjna i pociągająca wybieram się jutro na wesele... I przy tej okazji mam pytanie do Was -koperta... Ile się do niej wkłada?? Bo pojęcia nie mam...
|
#2354 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-politykowi robiłam zdjęcia kolana,nic ciekawego
![]() a ludzie często goopie som jak pisała Sabbath
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2355 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hej! myślę ze tak 300-500 winter specjalistko- powiedz mi prosze co to właściwie jest ten rezonans? i co to jest PET, czy coś takiego
|
|
|
#2356 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A PET masz opisany TUTAJ na nim nigdy nie pracowałam,bo jest tylko kilka aparatów w Polsce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabb, a tak przy okazji, bo widzę, że się nadasz - będę mogła wpaść z kwestionariuszem, tudzież na rozmowę do Ciebie jeśli będę miała do przeprowadzenia badania terenowe dotyczące polskich wierzeń ludowych? ![]() PS. Wieczorem prześlę Ci kilka saksofonowych propozycji Macham do wszystkich We wtorek mam już przeprowadzkę... ale to szybko zleciało... z każdym rokiem coraz szybciej... Madziku gratuluję bystrego oka
|
|
|
|
|
#2358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jednak do nieba pójdziesz )Cytat:
Cytat:
a do koperty, to zależy jak dobrze znasz parę młodą
|
|||
|
|
|
#2359 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki ![]() ale powiedz co sie uzyskuje jako wynik rezonansu? klisze z przeswietleniem, takie plasterki jak w tomofrafie czy coś innego? aaa..link nie działa ![]() i które to jest to co wyrywa kawałki metalu z Ciała? (widziałam na dr. Housie )? , bo tam mówią ze rezonans , ale jak rezonans to fale radiowe to chyba nie....
|
|
|
#2360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że już się trochę lepiej czujesz
Cytat:
Suma sumarum bilans wychodzi na zero Gorzej jakbyś w ogóle zapominała o jedzeniu albo jadła non stop za dużo ![]() Cytat:
Oczywiście istotne jest to w jakich stosunkach jesteś z młodą parą. Ja idę za tydzień na ślub i zgadzam się z Polly co do kwoty Wracaj szybko do zdrowia Cytat:
|
|
#2361 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Czy to znaczy, że naprawdę mnie będziesz odwiedzać?? ![]() A za propozycje wdzięczna będę. także muzyczne. Kolano to nic ciekawego ogólnie, czy zależy od egzemplarza? ![]() Cytat:
W sumie szkoda. Jaka oszczędność energii by była. A jaki szpan? Mieć świecącą kumpelę to dopiero ma się rwanie na imprezie. ![]() Cytat:
Do nieba?? Za częstowanie PAPIEROCHAMI??!! ![]() Do nieba to by poszedł za walnięcie pogadanki prozdrowotnej.
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było zupełnie tak jak mówi Winterka ![]() a wyniki są albo na kliszach albo na płycie, ale teraz to już chyba na płycie zazwyczaj Cytat:
(jakkolwiek z pewną rezerwą do tego podchodzę ) myślę ze gdzie indziej jednak będzie prościej
|
||
|
|
|
#2363 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sabb-nie świecę,rachunki za prąd są więc wysokie
ale za to promienie odmładzają ![]() Polly-wynik rezonansu jest w takiej samej formie jak TK-takie małe obrazki plus opis.Ale coraz więcej osrodków nagrywa po prostu całe badanie na płytę cd-my też a metalowych części w ciele i na ciele mieć nie można,bo jest silne pole magnetyczne i to powoduje niebezpieczeństwo np przesunięcia się tych rzeczy. a o pecie poczytaj na Wikipedii.
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie mogła bym wybrać sobie Śląsk jako obszar zainteresowań
|
|
|
|
|
#2365 |
|
To ja :)
|
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
W firmie zrobiłąm szybką ankietkę i tez wyszło, że 400-500... Ale usłyszałam też wersję, że daje się "za talerz" czyli dzwoni sie do miejsca, gdzie odbywa się wesele, pyta o cenę za osobę i tyle się daje w kopercie... Jakieś to dla mnie mało eleganckie, prawie jak kupno biletu na wesele
|
#2366 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, bo już się poumawiałam z kumplami. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak przy okazji: własnie odkryłam, że jest nowa edycja "Czym dziś pachniesz...?"
|
|
#2367 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
jasne....a jak młodzi mieli fantazje robić wesela w super luksusie i np płacą 1000 od łebka to co? albo jak są wyjątkowo biedni i robią b. tanie wesele? a jak rozróżniac wesela w restauracji od tych gdzie panstwo młodzi kupują mąke, mięcho, jaja itp i wynajmują kucharki?
|
|
|
#2368 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Polly-co do plomb to nie wiem,bo my mamy słaby magnes i pewne rzeczy można obejść
|
|
|
#2369 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jeszcze nie wiem ,ale to całkiem możliwe
|
|
|
#2370 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak masz skierowanie to lepiej się zapisz gdzieś,bo kolejki sa spore.To popularne badanie,a aparatów nadal mało jest w Polsce.A przy rejestracji powinnas dostać informację jak się przygotowac.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

dlatego w tym roku kombinowałam na weselach z zeszłorocznymi, żeby nie musieć kupować
a najlepiej to jak zupełnie przypadkiem gdzieś capnę jakąś sukienkę w lumpeksie albo na wyprzedaży i czeka sobie później na okazję do założenia
Przejdę się po ulubionych ciuchlandach, może faktycznie coś znajdę? Do grudnia jeszcze sporo czasu.
Bo bywam ostatnio dość często w Warszawie, a nigdy nie byłam w Q
I na dodatek zgubiłam dziś chyba odlewkę Elixir de Merveilles

za sprawy "milosne".