Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 17:47   #3691
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

czesc
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
hehe myślałam że wizaz nie działa, bo wszystkich wymiotło, ale nie ja ide sobie coś obejrzeć.

Powiedzcie mi czy to normalne że od 4 dni moja temperatura nie przekracza 36 stopni. No bo norma to chyba 36.6, a ja od niedzieli mam 35,5 ; 35,4; 35,1 a dzisiaj to nawet miałam 34,8 Temperaturę sprawdzałam na 3 termometrach, dwóch elektronicznych, które są bardzo czułe i jednym rtenciowym, tylko tam zaczyna się dopiero od 35,5 i po zmierzeniu temperatury miałam niecałe 36 stopni.

Jak mi gorąco i źle się czuję to sprawdzam temperature i jak już myślę że na bank mam stan podgorączkowy to wychodzi np. 35,1
No rozumiem że mogę być osłabiona, mam katar, zatkany cały nos, boli mnie głowa, czuję się cała zatkana w zatokach, gardło, no ale czwarty dzień temperatura oik 35 stopni, to chyba coś nie tak

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

aa do dodam że zdarzało mi się mieć czasami poniżej 36,6 temperature, ale to jednego dnia, a jak bywałam chora to zazwyczaj miałam powyżej 37stopni, więc teraz nie wiem o co biega. Wezmę jeszcze dzisiaj leki i jeśli się lepiej nie poczuję to w piątek, albo jeszcze jutro uderzam do lekarza
ja prawie zawsze jak jestem chora mam ponizej 36 stopni, wiec u mnie taka temperatura utrzymujaca sie np przez 4 dni to była by norma ale jak jest u ciebie to juz nie wiem,

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam Onaella przed ślubem brata ja sobie nie wyobrażam jakie to musi być fajne uczucie wydawać rodzenstwo za mąż itp fajnie
fajne fajne uczucie, przezywka jak nie wiem
suknia taka sobie,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 17:52   #3692
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Merci, gracias i w ogóle Już sobie zapisuję do mojego kuchennego zeszycika
A tak w ogóle to wiecie, że zostanie po was trwały ślad w moim zeszycie?? Mam zapisane wasze przepisy co kiedyśtam podawałyście
I nazywają się dumnie "Schab a'la Samoa", "Roladki schabowe Onaelli" i "Karkówka według Lain"
ja to zawsze do neta zagladam lubie eksperymentowac w kuchni
a jak cos rzeczywiscie mi smakuje to jakos tak zapamietuje przepis wraz z wlasymi modyfikacjami (czesto robie swoje modyfikacje)

bleeee pada...
dobrze, ze do kina jedzie sie autem mam nadzieje, ze Almodovar nie zawiedzie
a potem chyba zrobimy sobie z TZem mily wieczor z grzancem tylko trzeba pomarancza kupic i gozdziki, bo sie skonczyly
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 17:54   #3693
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a potem chyba zrobimy sobie z TZem mily wieczor z grzancem tylko trzeba pomarancza kupic i gozdziki, bo sie skonczyly
wiedziałam ze mam na coś ochotę-grzaniec
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 17:55   #3694
metkaa
Zakorzenienie

bleeeeee nie lubie grzanca, niedobre to fuj

ja jutro mam badania okresowe juz sie ciesze na sama mysl stania w tych gigantycznych kolejkach
Stary 2009-09-24, 17:59   #3695
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wiedziałam ze mam na coś ochotę-grzaniec
my w ostatni weekend wypilismy na spole litr grzanca dzis bedzie powtorka z rozrywki uwielbiam

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
bleeeeee nie lubie grzanca, niedobre to fuj
ja kiedys nie lubilam ale juz doroslam i uwielbiam szczegolnie zima na stoku - gora sniegu i taki cieplutki grzaniec z pomaranczka.... mmmm
Stary 2009-09-24, 18:04   #3696
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:

ja kiedys nie lubilam ale juz doroslam i uwielbiam szczegolnie zima na stoku - gora sniegu i taki cieplutki grzaniec z pomaranczka.... mmmm
chyba jestem juz wystarczajaco dorosła nie no nie smakuje mi i tyle
Stary 2009-09-24, 18:09   #3697
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
chyba jestem juz wystarczajaco dorosła nie no nie smakuje mi i tyle
'doroslosc' w cudzyslowiu bo tu nie chodzi o liczbe lat na koncie niektorzy cale zycie nie znosza grzanca czy takich oliwek, ja do takich rzeczy musialam 'dorosnac' - znaczy sie z wiekiem mi sie smaki zmienily ale np. marcepanu pewnie nigdy nie polubie... fuj fuj
Stary 2009-09-24, 19:02   #3698
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
'doroslosc' w cudzyslowiu bo tu nie chodzi o liczbe lat na koncie niektorzy cale zycie nie znosza grzanca czy takich oliwek, ja do takich rzeczy musialam 'dorosnac' - znaczy sie z wiekiem mi sie smaki zmienily ale np. marcepanu pewnie nigdy nie polubie... fuj fuj
no i o to mi chodziło
Stary 2009-09-24, 19:13   #3699
Samoa
Zakorzenienie

cześćczekam sobie na tż to postanowiłam tu zajrzeć. Ide jutro na ten panieński i musze cos kupic PM, jutro czegos poszukam, bo dzis juz nie mam siły po zakupach z mamą, ale za to mami kupiła mi taka fajna bluzke ze sweterkiem i superowy błyszczykI jutro tez z nia jadę na zakupy hehe
Byłam dzis kolo kosciola, w którym będe brała ślub, faaaajny jest

Certina bo mi cos mignęlo o Twoim tacie, jesli on płaci to niech Ci fundnie takie foto jakiego chce i olej. Chociaz powinnas nauczyc rodziców, żeby sie nie wcinali, bo tak to będą się wpieprzac całe zycie, teraz wesele, później wydatki, dzieci itp.Moi do spraw weselnych sie nie wcinają, jest jedna rzecz - chcą, żebyśmy zatańczyli walca, tango im nie podchodzi, bo mowią, ze to takie chodzone i jesli chce to tańczyc to juz powinnismy z tz śmigac na kurs. Wczoraj mi mówili, ze moja sprawa jaki zespół, jaka sala, jaki foto, wszystko im lata, bo to moja sprawa, ale bardzo im zalezy, zebyśmy zatańczyli walca. Chyba im ulegnę, zwłaszcza, ze sama do tego tanga w wykonaniu turboamatorskim nie jestem przekonana

Nie wiem czy będę miała czas wpaśc jutro, ale jakby co to milego weekenduMój zapowiada się imprezowo - jutro i pojutrze
Stary 2009-09-24, 19:23   #3700
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

byłam dzisiaj w salonie i umówiłam się na miezrenie dopiero w sprzyszła sobotę bo terasz juz nie miały wolnego miejsca

no i przeczytałam wzytskie częsci zmierzcu.. cztała któraś ksiązkę Intruz tej samej autorki?? macie jakąś fajną ksiązkę do polecenia??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:24   #3701
201701300931
Konto usunięte

Dzisiejsza makabra w pracy Obudziłam się rano z potwornym bólem głowy, który przeszedł mi oczywiście, jak do domu wróciłam. A w pracy prawie płakałam z bólu Do tego szkoliłam się z czegoś, czego i tak nie będę robić. Ale do mojej roboty nie dali mi jeszcze uprawnień... I tak zmarnowałam dzień i źle się czuję :|

Jedyny pozytyw, że koleżanka z pokoju w czerwcu wychodziła za mąż i pogadałam z nią o naukach przedmałżeńskich i kolejna mnie utwierdziła w moim wyborze...

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no i przeczytałam wzytskie częsci zmierzcu.. cztała któraś ksiązkę Intruz tej samej autorki?? macie jakąś fajną ksiązkę do polecenia??
Ja gustuję w fantasy i sensacji, więc mogę z tego obszaru
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:32   #3702
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dzisiejsza makabra w pracy Obudziłam się rano z potwornym bólem głowy, który przeszedł mi oczywiście, jak do domu wróciłam. A w pracy prawie płakałam z bólu Do tego szkoliłam się z czegoś, czego i tak nie będę robić. Ale do mojej roboty nie dali mi jeszcze uprawnień... I tak zmarnowałam dzień i źle się czuję :|

Jedyny pozytyw, że koleżanka z pokoju w czerwcu wychodziła za mąż i pogadałam z nią o naukach przedmałżeńskich i kolejna mnie utwierdziła w moim wyborze...

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Ja gustuję w fantasy i sensacji, więc mogę z tego obszaru

to może weź coś przeciwbólowego

a jakąś ksiązką możesz zarzucić, chociaz ja mam tak że jak mi się pierwszy rodział nie spodoba to książkę od razu odrzucam, wiem że często jest tak że wszystko rozkręca się w czasie ale nie mam cierpliwości gdy od samego pocztku przysypiam nad nią
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:38   #3703
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
to może weź coś przeciwbólowego

a jakąś ksiązką możesz zarzucić, chociaz ja mam tak że jak mi się pierwszy rodział nie spodoba to książkę od razu odrzucam, wiem że często jest tak że wszystko rozkręca się w czasie ale nie mam cierpliwości gdy od samego pocztku przysypiam nad nią
Brałam, ale na moją głowę mało co pomaga
A książka? Z sensacji polecam gorąco "Analityk" Johna Katzenbacha - jak Ci się to nie spodoba, to będę w ciężkim szoku

I z fantastyki standardowo Pratchett, Eddings i nie pamiętam więcej nazwisk
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:44   #3704
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
cześćczekam sobie na tż to postanowiłam tu zajrzeć. Ide jutro na ten panieński i musze cos kupic PM, jutro czegos poszukam, bo dzis juz nie mam siły po zakupach z mamą, ale za to mami kupiła mi taka fajna bluzke ze sweterkiem i superowy błyszczykI jutro tez z nia jadę na zakupy hehe
Byłam dzis kolo kosciola, w którym będe brała ślub, faaaajny jest

Certina bo mi cos mignęlo o Twoim tacie, jesli on płaci to niech Ci fundnie takie foto jakiego chce i olej. Chociaz powinnas nauczyc rodziców, żeby sie nie wcinali, bo tak to będą się wpieprzac całe zycie, teraz wesele, później wydatki, dzieci itp.Moi do spraw weselnych sie nie wcinają, jest jedna rzecz - chcą, żebyśmy zatańczyli walca, tango im nie podchodzi, bo mowią, ze to takie chodzone i jesli chce to tańczyc to juz powinnismy z tz śmigac na kurs. Wczoraj mi mówili, ze moja sprawa jaki zespół, jaka sala, jaki foto, wszystko im lata, bo to moja sprawa, ale bardzo im zalezy, zebyśmy zatańczyli walca. Chyba im ulegnę, zwłaszcza, ze sama do tego tanga w wykonaniu turboamatorskim nie jestem przekonana

Nie wiem czy będę miała czas wpaśc jutro, ale jakby co to milego weekenduMój zapowiada się imprezowo - jutro i pojutrze

Lain, Samoa ja to już nie wiem o co chodzi, nie chcą dużo płacić za tego fotografa, mama nie widziała zdjęć bo jest za granicą, no ale już na te 2tys się zgadza. Tata ciągle mówił że za 2tys to chyba musiałby być ktoś super i super zdjęcia, a na rynku lubelskim takie ceny to jedne z niższych za dobre zdjęcia, a jak już mam foto załatwionego to nagle mu się odwidziało że chyba można więcej zapłacić, a ja nie chcę więcej żeby płacili, wiem że oni płacą i mogą sobie decydować, ale raz mówią jedno, raz drugie. U mnie nie ma czegoś takiego że oni się nie wtrącają, ja już jasno postawiłam sprawę mamie że to mój ślub i że chciałabym móc o nim decydować, a tata niby też tak mówił, ze to My mamy decydować, a tu nagle coś mu się nie podoba, no ale oczywiście mówi że to do nas należy decyzja, ale jak później zobaczy zdjęcia od tego naszego foto i powie że za takie beznadziejne zdjęcia to on nie zapłaci. No ja już nie wiem co myśleć, mam dosyć i zrobię tak, że Tata ma namm znaleźć foto, którego zdjęcia są dużo ładniejsze od tego foto, którego my chcemy i za podobną cenę, a jak nie znajdzie to będę mu wypominać że tak mówił że za 2tys to niewiadomo jakie zdjęcia mają być. Oj nie wiem czy składnie napisałam to co chciałam. Mam nadzieję że się doczytacie sensu, to przez rozkojarzenie jutrzejszymi wynikami egzaminu, chorobą i jeszcze TŻ za chwile przychodzi więc się spieszyłam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:53   #3705
Dżasta87
Raczkowanie

Znalazłam cos podobnego,mniej wiecej tak przymierzałam, tylko w kolorze ecru i miała wiecej zdobien na gorsecie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1251921441
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1251921441
Stary 2009-09-24, 21:43   #3706
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
hej

byłam dzisiaj w salonie i umówiłam się na miezrenie dopiero w sprzyszła sobotę bo terasz juz nie miały wolnego miejsca

Ja polecam wszystko Johnatana Carolla 1000 razy lepsze niż grafomański "Zmierzch" (sorry ale dla mnie to taki Harlequin dla nastolatek)

Cytat:
Lain, Samoa ja to już nie wiem o co chodzi, nie chcą dużo płacić za tego fotografa, mama nie widziała zdjęć bo jest za granicą, no ale już na te 2tys się zgadza. Tata ciągle mówił że za 2tys to chyba musiałby być ktoś super i super zdjęcia, a na rynku lubelskim takie ceny to jedne z niższych za dobre zdjęcia, a jak już mam foto załatwionego to nagle mu się odwidziało że chyba można więcej zapłacić, a ja nie chcę więcej żeby płacili, wiem że oni płacą i mogą sobie decydować, ale raz mówią jedno, raz drugie. U mnie nie ma czegoś takiego że oni się nie wtrącają, ja już jasno postawiłam sprawę mamie że to mój ślub i że chciałabym móc o nim decydować, a tata niby też tak mówił, ze to My mamy decydować, a tu nagle coś mu się nie podoba, no ale oczywiście mówi że to do nas należy decyzja, ale jak później zobaczy zdjęcia od tego naszego foto i powie że za takie beznadziejne zdjęcia to on nie zapłaci. No ja już nie wiem co myśleć, mam dosyć i zrobię tak, że Tata ma namm znaleźć foto, którego zdjęcia są dużo ładniejsze od tego foto, którego my chcemy i za podobną cenę, a jak nie znajdzie to będę mu wypominać że tak mówił że za 2tys to niewiadomo jakie zdjęcia mają być. Oj nie wiem czy składnie napisałam to co chciałam. Mam nadzieję że się doczytacie sensu, to przez rozkojarzenie jutrzejszymi wynikami egzaminu, chorobą i jeszcze TŻ za chwile przychodzi więc się spieszyłam
Ja skapowałam Bardzo dobry pomysł - daj tacie parę dni niech poszuka lepszego fotografa w tej cenie. Może wreszcie trafi do niego, że się myli. Tylko ustal termin - 2 tyg max, żeby ten Twój Wam nie przepadł! Bęzie dobrze
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:13   #3707
tancerka212
Zakorzenienie

hej laseczki ale tu cisza jejjj aż dziwne

tż jak przyjechał to się rzuciłam na kabel od aparatu zamiast na niego i biedny myślał że tylko dla kabla się z nim dziś umówiłam ale pochorował mi się biedaczek i go już do domu do łóżka odprawiłam..
za to dostaliśmy zaproszenie na jutro wieczór do tż szefa i jego żony do domu ja nie wiem czy ja mam coś przynieść ze sobą, coś kupić czy co??? i o czym ja z nimi będę rozmawiać??? o rany..
Stary 2009-09-24, 22:26   #3708
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja polecam wszystko Johnatana Carolla 1000 razy lepsze niż grafomański "Zmierzch" (sorry ale dla mnie to taki Harlequin dla nastolatek)

Ja skapowałam Bardzo dobry pomysł - daj tacie parę dni niech poszuka lepszego fotografa w tej cenie. Może wreszcie trafi do niego, że się myli. Tylko ustal termin - 2 tyg max, żeby ten Twój Wam nie przepadł! Bęzie dobrze
dziękino tylko nie wiem czy foto na to pójdzie, bo już nam dawał 2tyg, ale jutro TŻ do niego zadzwoni to coś się ustali

Cytat:

tż jak przyjechał to się rzuciłam na kabel od aparatu zamiast na niego i biedny myślał że tylko dla kabla się z nim dziś umówiłam ale pochorował mi się biedaczek i go już do domu do łóżka odprawiłam..
za to dostaliśmy zaproszenie na jutro wieczór do tż szefa i jego żony do domu ja nie wiem czy ja mam coś przynieść ze sobą, coś kupić czy co??? i o czym ja z nimi będę rozmawiać??? o rany..

ja bym kupiła wino i kwiaty dla Pani domu ale też bym się zastanawiała o czym będziemy rozmawiać nie martw się, jakoś od słowa do słowa i rozmowa się nakręci, a zanim się obejrzysz już będziecie wychodzić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-24, 22:46   #3709
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Może ci się spodoba mój fotograf?.. Jest co prawda z Zamościa, ale myślę że za dopłatą na benzynę byłby skłonny dojechać..
Nie są to jakieś foty artystyczne, ale jak na tą cenę - 1200 zł - to myślę że są więcej niż ok
http://www.videofilmowanie-zamosc.pl/
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 23:18   #3710
certina4
Wtajemniczenie

dziękuję merriel pokaże TŻ.

A narazie zmykam, widzę że dzisiaj cisza na wizazu, wszystkie postanowiłyście spędzić wieczór w miłym towarzystwie

Dobrej nocki girls

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-24, 23:35   #3711
madmuazelle
BAN stały

https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=365029 Wow Kaśka szalejesz,masz zaszczytne pierwsze miejsce plotkary w tym wątku.
Ja mam 8 miejsce.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 23:59   #3712
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=365029 Wow Kaśka szalejesz,masz zaszczytne pierwsze miejsce plotkary w tym wątku.
Ja mam 8 miejsce.
wow gdzie jest taka opcja??
ja mam 4 miejsce hehe ale przez to ze są wakacje i nie mam swojego lapka z netem- po wakacjach pewnie wskoczę wyzej na liscie

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

szlag mnie trafił.... moja mama usłyszała że mój tż widział suknię w katalogu (!!!!!!!!!) i już mi tu gada że pan mlody nie moze widziec sukni i tak dalej... no masakra jakas nawet mnie w tej sukni nie widział tylko modelkę ale i tak źle zaraz zrobię awanturę bo normalnie to przechodzi ludzkie pojęcie i na złość pokażę tżtowi moje zdjęcia w sukni!!!
Stary 2009-09-25, 00:49   #3713
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
wow gdzie jest taka opcja??
ja mam 4 miejsce hehe ale przez to ze są wakacje i nie mam swojego lapka z netem- po wakacjach pewnie wskoczę wyzej na liscie

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

szlag mnie trafił.... moja mama usłyszała że mój tż widział suknię w katalogu (!!!!!!!!!) i już mi tu gada że pan mlody nie moze widziec sukni i tak dalej... no masakra jakas nawet mnie w tej sukni nie widział tylko modelkę ale i tak źle zaraz zrobię awanturę bo normalnie to przechodzi ludzkie pojęcie i na złość pokażę tżtowi moje zdjęcia w sukni!!!
Klikasz na ilość postów napisanych w wątku.
E,nie przejmuj się to wasza/twoja sprawa,czy chcesz aby tż cię zobaczył w sukni

Panna Mloda http://nasza-klasa.pl/profile/206061...ery/album/3/59 Są gusta i guściki.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 07:10   #3714
obca7
Wtajemniczenie

Hello

No i mój suwaczek dzisiaj rusza

Za rok o tej porze pewnie będę siedzieć u fryzjera

Ale się cieszę I tż zabiera mnie dzisiaj na randkę
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:18   #3715
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

pochwalisz dom, potrawy, itd... rozmwoa jakos się rozkręci myślę że to wspomniane dobre wino i kwiaty dla Pani Domu będą odpowiednim podarkiem
Cytat:
Ja mam 8 miejsce.
gdzie ta opcja jest? haaa 15 miejsce myślałam, ze będę dużo niżej
a ta PM no cóż... A Świadkowa jaką mini miała I czy Pan Młdoy trochę nei za nisko tą łapę trzyma? http://nasza-klasa.pl/profile/206061...ery/album/3/51
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello

fajnie tak, jak w końcu widać na suwaku ten uciekajacy czas

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-25 o 08:21
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:34   #3716
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam wszystkie PM

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:40   #3717
gosica502
Wtajemniczenie

Cześc
Cytat:
Ja mam 8 miejsce.
Hehehe fajne, nie wiedziałam że takie coś można sprawdzic
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello

Gratulcje obca
Ciekawe czy mi sie uda dziś z TŻtem zobaczyc... Bo w tym tygodniu to coś marnie z naszymi spotkaniami
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:59   #3718
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
fajnie tak, jak w końcu widać na suwaku ten uciekajacy czas
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Cześc
Hehehe fajne, nie wiedziałam że takie coś można sprawdzic
Gratulcje obca
No fajnie Od rana mordka mi się śmieje Taka szczęśliwa jestem jakbym conajmniej dzisiaj ślub miała

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM
Cześć
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:08   #3719
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Yyyyyy szkoda, ladna dziewczyna

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM
Witam

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
A ja nie będę mieć panieńskiego Sama nie byłam na żadnym i swojego też nie chcę.. My już prędzej zrobimy z TŻem imprezę łączoną, albo wcale nic nie będzie, to się jeszcze pomyśli
Tylko jak na razie moja świadkowa nie zrozumiała słowa "nie" I i tak mi chce panieński robić, chociaż jej mówię że nie chcę
O a czemu nie chcesz? Ja sie juz nie moge doczekac swojego, wiem ze na pewno cos niezlego wymysla moje laski I nigdy w zyciu nie zrobie imprezy laczonej
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:38   #3720
tancerka212
Zakorzenienie

cześć!! dopiero wstałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości