|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Albo po prostu olać, bo się czepiają, jak się mieścicie w budżecie to się nie marwcie. U nas matka tż sie strasznie wpieprzała, ze zespół drogi(płacimy 2900 zł a ona twierdzi, ze za tysiaka można ), rzucala się, że kamerzysta 3500 zł a można za tysiąc i my za kazdym razem mówiliśmy, ze takie sa ceny a poza tym mieścimy sie w budżecie.A najlepsze jest to, że jeśli nam się budżet nie dokmknie to tylko i wyłącznie ze względu na to, ze ona sobie dodała 15 osób do listy gości, których w chwili ustalania budżetu nie było i cały czas się rzuca ![]() A te 15 osob będzie nas kosztowało dodatkowe 3750, bo z noclegami ![]() Cytat:
Ale taka Ci się podoba dla Ciebie?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie nagrody?Cytat:
Ale jak zobaczyła córusię w Lornie to nie było dyskusji, ale pozostał jej niesmak, że tz widział Powiedziała, że za to butów mu nie pokaże
|
|
#3722 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
szczęściara Ja też chcę tak długo pospać
|
#3723 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Najwidoczniej luzacka rodzinka. ![]() Cytat:
![]() Ja również przed chwilą wstałam,a tż przed chwilą wybył na rower. ![]() A później pojedziemy sobie gdzieś,bo ładna pogoda się dziś zapowiada. ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Samoa,po nagrody do do Kasi.
|
||
|
|
|
#3724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (najlepsze dialogi na uroczystych kolacjach sa w Californication ja bym przyniosla na pewno wino ![]() na pewno TZ zacznie z szefem od rozmow o pracy, mozecie cos tam poopowiadac o slubie, jak maja ladny ogrodek to o ogrodku, a jak maja kotka/pieska to o zwierzatkach domowych, o wakacjach - moze byli w jakims ciekawym miejscu potem wszyscy juz beda troche zrobieni po winie, wiec rozmowa sama sie potoczy ![]() Cytat:
bedzie niespodzianka ja tez wlasnie wstalam po grzancu to jednak jest spanie ![]() bylismy wczoraj na 'Przerwanych objeciach' mi sie podobalo choc chyba nie spelnil wszystkich moich oczekiwan ot taki Almodovarowy film fani Penelope Cruz powinni byc zadowoleni, bo wszedzie jej pelno nie jest to moj ulubiony film jego autorstwa, ale zly tez nie jest ladnie nakrecony i zmyslowy...
|
||
|
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na złość wszystkim pojedziemy do ślubu swoim autem i pokażę tżtowi zdjęcia w sukni jak mi się zachce! ojjjj już niedługo bo widzialam plan zajęć i jakiś taki poranny jest ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
tż mówi że jemu to nie winko tylko flaszeczkę przyniesie![]() a i mają nowy dom jednorodzinny więc będę wszystko chwalić i się podniecac- a podobno jest czym bo wypaśna chałupa
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie traktuj go jak szefa tylko jak nowego kolege i na pewno bedzie Wam latwiej gadac a po flaszeczce to jeszcze szybciej bedzie wesolo ![]() no widzisz... tyle tematow do rozmow, ze nad ranem wyjdziecie
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaszanta żuj mamę, że ma milczec, bo pokażesz tz na sobie![]() Ja mam taki plan zajęć, że wszystko od 13-14, dwa wykłady mam koło 11, ale się zobaczy czy będe chodzić, jak będzie fajny prowadzący to będę a jak jakiś smęciol to nie ![]() Tancia 30 lat to jest młody koleś Na pewno nie będziecie siedziec i milczeć i nie ma co juz rozkminiac o czym będziecie gadać, samo wyjdzie Ja zawsze znajduje z kims temat do rozmowy, jakoś samo wychodzi czy ta osoba ma 20, 30 czy 50 lat![]() Skoro mają nowy domek to temat number one na początek to płytki, panele i inne ch&muje ![]() Cos mi ruszali w sieci i nie moge sie zalogowac na gmaila z zadnego kompa w domu Dopiero u tz będe mogła, ale u niego będe w nocy po imprezie dopiero, więc dopiero rano sprawdze pocztę a dziś mam miec wyniki rekrutacji
|
|
#3728 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przynajmniej po południu będziesz miałą więcej czasu na wizaz![]() Ja od jutra też szkołę zaczynam. a tak mi się nie chce. I znowu całe weekendy bez tżta i wstawanie o 5.30 Wrrr. Ale już ostatni rok![]() Cytat:
Flaszeczka rozwiąże wam język i doda odwagi i będzie ok
|
|
#3729 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie planu zajęć jak nie było tak nadal nie ma... Ehh jak znam życie to się pojawi tak w okolicach środy
![]() ![]()
|
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
elo kobietki
![]() Tancia spoko,mama pogada ale ma wyjście? kiecka już kupiona Ja się jakoś dziwnie czuje dziś,głowa mnie boli,raz mi się chce płakać,raz śmiać jeszcze na dodatek śniło mi się dziś ,że było nasze wesele,ja nie miałam sukni ślubnej,powiedziałam gościom,że ubiorę kiedy indziej ,biegałam gdzieś a potem wchodzę na salę patrzę a mój TŻ siedzi sobie z jakąś lalunią na jednym krześle i ją obejmuje a potem się popłakałam i obudziłam się i nie wiedziałam co myśleć,dalej widziałam mojego TŻ z tą dziewczyną
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa i zapomnialam Wam napisac, ze zona kolegi TZa z pracy wczoraj wieczorem w koncu urodzila... dzis idziemy oblewac ![]() nie zgadniecie jakie dali imie temu dziecku
|
|
|
|
|
#3733 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tż był już u nich w domu i mówił że ich chata to taki wypas że w ogóle szok.. chętnie bym pogadała o ich płytkach i panelach hehehe ale pewnie nasze całe mieszkanie będzie kosztowało tyle ile ich jeden najmniejszy pokoik kiedyś kiedyś na początku znajomości z tżtem nawet byliśmy u nich na weselu! ale wtedy to ja nie zwracałam na nic uwagi na weselach.. ale pamiętam suknię tej panny młodej jako jedyną ze wszystkich wesel na jakich dawno temu byłam- była prześliczna!!! ale też kosztowała majątek![]() a co do mamy to mama jest na urlopie i ja już swira dostaję- zaraz muszę iść sprzątać Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
uuuu lipa z tą pocztą ![]() Cytat:
wczoraj jak byłam na mieście to jedna baba wołała za swoim małym synkiem "GERARDZIE!!!!!!!! stój!!!!!!" masakra...
|
|
#3734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no ba ![]()
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kiedys jak gadaliśmy to uznaliśmy, ze za 70 tys. to będzie wypas![]() Lain nie zacytowałas mi się - podaj płeć, pierszą literę i ilość liter to będziemy zgadywać JA w ciemno Tymoteusz i Teodozja
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
cora
mam nadzieje, ze zadna z Was tak nie ma na imie zeby nie bylo obrazania sie na mnie, ale mi sie na prawde to imie strasznie nie podoba ![]() Roksana ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
ee juz za pozno |
|
|
|
|
#3738 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I kolegę Gerarda też mam
|
|
#3740 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuzynkę Roksanę też mam
Swoją droga siostra Gerarda Ogólnie moja siostra miała być Roksana, ale nikomu to imie się nie podobało babci, tacie) no i wybrali inne A rok później kuzynka "dostała" to imie i już wsyztskims ię podobało hihihihih
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
aha TZ mowil, ze rozwazali imiona: Roksana i Sonia
to juz chyba lepsza ta Roksana |
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po za tym to imie brzmi wrednie i juz sobie wyobrażam brzydka piegowatą złosliwa dziewczynkę
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi z ruskich podoba sie Borys
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

Albo po prostu olać, bo się czepiają, jak się mieścicie w budżecie to się nie marwcie. U nas matka tż sie strasznie wpieprzała, ze zespół drogi(płacimy 2900 zł a ona twierdzi, ze za tysiaka można
), rzucala się, że kamerzysta 3500 zł a można za tysiąc i my za kazdym razem mówiliśmy, ze takie sa ceny a poza tym mieścimy sie w budżecie.
Ale taka Ci się podoba dla Ciebie?
ja nie wiem czy ja mam coś przynieść ze sobą, coś kupić czy co??? i o czym ja z nimi będę rozmawiać??? o rany..
i na złość pokażę tżtowi moje zdjęcia w sukni!!!
Powiedziała, że za to butów mu nie pokaże
myślałam, ze będę dużo niżej
I czy Pan Młdoy trochę nei za nisko tą łapę trzyma?
I nigdy w zyciu nie zrobie imprezy laczonej
Dopiero u tz będe mogła, ale u niego będe w nocy po imprezie dopiero, więc dopiero rano sprawdze pocztę a dziś mam miec wyniki rekrutacji

My kiedys jak gadaliśmy to uznaliśmy, ze za 70 tys. to będzie wypas